spartak Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Θα μείνεις καιρό Τουρκία; Αν ναι εχε υπόψιν ότι η κάρτα πρέπει να δηλωθεί και πληρώνεις 110 λίρες για αυτό. Αν δηλαδή πρόκειται να μείνεις λίγο ίσως δεν αξίζει. Χρειάζεται λοιπόν ταυτοποίηση. Αν δεν το κάνεις σε κάποιο διάστημα θα σταματήσει να λειτουργεί... Σε λίγες μέρες πόσο ακριβώς εξαρτάται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 (edited) Ξεθάβω το θέμα , ποιός είναι ο οικονομικότερος τρόπος για κλήσεις και sms προς κινητά Σερβίας; Στο Skype δεν βλέπω τίποτα για την συγκεκριμένη χώρα και χρονοκάρτα ΟΤΕ δεν συμφέρει. Θα ρωτήσω σήμερα για Frog Edited September 30, 2014 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Όσο αφορά την κινητή τηλεφωνία η φτηνώτερη λύση είναι η Q με 0,25 http://www.wind.gr/gr/q/giati-q/timokatalogos/ ( Ενότητα: Δες ποιες χώρες έχουν προνομιακή χρέωση ) Με χρονοκάρτα των 25 ευρώ σου έρχεται 0,25 το λεπτό αλλά η Q πλεονεκτεί γιατί στην ανανέωση έχεις και κάποια δώρα. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιείς το κουπόνι από το Πρώτο θέμα και να πέρνεις 20 ευρώ για μόνο 10 ή 12 μαζί με το κόστος της εφημερίδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis_zak Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Σκεφτομαι να παρω αυτο το κιν http://www.dx.com/p/mpie-t6s-quad-core-android-4-4-2-wcdma-bar-phone-w-5-5-hd-2gb-ram-4gb-rom-wi-fi-gps-black-357199#.VIyiOYF_tdN η αυτο http://www.dx.com/p/g9000-octa-core-android-4-2-2-wcdma-bar-phone-w-5-3-ips-fhd-16gb-rom-otg-gps-white-blue-327534#.VIyilIF_tdN Αυτο που δε ξερω ειναι αν υποστηριζονται οι συχνοτητες τους στην ελλαδα. Μπορει καποιος να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Υποστηρίζονται οι Ελληνικές συχνότητες και από τα δύο κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Να ρωτησω ο κουνιαδος μου ειχε παρει ενα iphone απο αμερικη το οποιο δεν δουλευει το 4G του εδω γιατι ειναι σε αλλη συχνοτητα απο αυτη που εχουν στις ΗΠΑ. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εγω εχω αγορασει iphone απο Ελλαδα ... οι 4G συχνοτητες στην Ευρωπη ειναι ιδιες? οι δικες μας συχνοτητες 4G ειναι ιδιες οπως στην Γερμανια πχ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 (edited) Οι δικιες μας συχνότητες είναι οι ίδιες με το μεγαλύτερο μέρος Ευρώπης, Ασίας Αφρικής και Ωκεανίας . Για περισότερα δες εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks Edited December 18, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Mόνο τα iPhone 6 έχουν όλες τις παγκόσμιες μπάντες σε 4G. Ωραια μια χαρα.Γιατι ειδα αρκετα 6ρια απο US σε σκρουτζομαγαζα και αναρωτιομουν γιατι .... εφοσον παιζουν σε ολες τις μπαντες τοτε μια χαρα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hamil Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 @Spartak (ή οποιον άλλο ξέρει...) Για 3-4 ημέρες θα λειτουργήσει πιστεύεις? κυρίως για Μobile Internet θέλω. Για ποιά εταιρεία μιλάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Νομίζω ότι 3-4 μέρες μάλλον δε θα προλάβουν να το κλειδώσουν. Την καλύτερη κάλυψη γενικά την έχει η turkcell. Το καρτοκινητό λέγεται Hazir kart. Κόστιζε πέρσι 35 λίρες Τουρκίας και είχε 20 λίρες δωρεάν χρόνο. Με τα χρήματα αυτά μπορείς να ενεργοποιήσεις ένα εβδομαδιαίο πακέτο 500 mb. Ρωτα στο κατάστημα να σου πουν πως το ενεργοποιείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_xr Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Ήρθε η ώρα μου να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου τους φίλους του forum. Μου έχει συμβεί το εξής πούλησα ένα παλιό ericsson T20 στο εξωτερικό (Αυστραλία) μέσο ebay και ο αγοραστής μου λέει το εξής I purchased one of these phones from you but it only displays "SOS calls only" If you can tell me how to fix the problem I'll keep or I will have to return the one I have, μπορεί να μου πει κανείς γιατί δεν δουλεύει το κινητό στην Αυστραλία :( από ότι τσέκαρα στο internet και εκεί GSM 900 & 1800 έχουν http://www.gsmarena.com/network-bands.php3?sCountry=AUSTRALIA Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 δεν είναι θέμα δικτύου πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_xr Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 δεν είναι θέμα δικτύου πάντως. είσαι σίγουρος ? από όσο θυμάμαι στα παλιά κινητά το ericsson 768 που θυμάμαι άλλη συσκευή σου δίνανε άμα είχες cosmote (GSM 1800) και άλλη αν είχες Panafon (GSM 900) μετά βγήκανε τα dual band Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Η συσκευή είναι GSM dual band, οπότε αν το δίκτυο του αγοραστή υποστηρίζει GSM δίκτυα, δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα. Ψάξε και κατέβασε το service manual μήπως σου δίνει κάποια λύση Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_xr Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Υπάρχει δίκτυο κινητής τηλεφωνίας χωρίς GSM ? πρώτη φορά το ακούω ισχύει ? Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1985 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Υπάρχει δίκτυο κινητής τηλεφωνίας χωρίς GSM ? πρώτη φορά το ακούω ισχύει ? Κινητό (με την έννοια του κινητού) χωρίς GSM δεν υπάρχει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_xr Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Η συσκευή είναι GSM dual band, οπότε αν το δίκτυο του αγοραστή υποστηρίζει GSM δίκτυα, δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα. Κινητό (με την έννοια του κινητού) χωρίς GSM δεν υπάρχει. ;) Άλλα λέει ο BestMan τη να πιστέψω τώρα έχω μπερδευτεί Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Υπάρχουν και τα CDMA δίκτυα και οι συσκευές που τα υποστηρίζουν. Είναι πολύ διαδεδομένα στην Αμερική. Επίσης, μήπως το δίκτυο του αγοραστή είναι κάτι σαν την 3 που είναι UMTS και όχι GSM based (το δίκτυο υποστηρίζει μόνο 3G/4G συσκευές και καθόλου 2G); http://en.wikipedia.org/wiki/Hutchison_3G Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_xr Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ενδιαφέρον το link που έβαλες BestMan θα το στείλω στον αγοραστή σ' ευχαριστώ Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Γεια σας παιδιά θα κατσω 3μέρες τι μου προτείνετε; πόση διάρκεια εχει η κάρτα δηλαδη ποτε λήγει σε 6 μηνες 1 χρόνο. ανα 2 μηνες σχεδόν θα πηγαίνω. Θελω και κλείσεις και ίντερνετ κυρίως για gps viber what's app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
japetus Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Στην Τουρκία υπάρχει ένα θέμα με τα κινητά, τάχα για λόγους καταπολέμησης της παρανομίας, όλα τα κινητά πρέπει να δηλωθούν για τη χρήση τους με τουρκική sim για να μπορούν να λειτουργήσουν στην Τουρκία και να 'παντρευτεί' το ΙΜΕΙ τους με τη SIM, μια διαδικασία που παίρνει χρόνο, έχει και κάποιο κόστος και νομίζω αφορά μόνο τούρκους πολίτες ή ξένους με άδεια παραμονής. Ευτυχώς πρόσφατα και ειδικά για τους τουρίστες, μπορείς να αγοράσεις σχετικά εύκολα sim (πάλι χρειάζεται διαβατήριο, μια αίτηση με κάποιες στοιχειώδεις ερωτήσεις -του στυλ πού και πόσο θα μείνεις στην Τουρκία- και φαξ στα κεντρικά, αλλά γίνεται από το κατάστημα) η οποία μπορεί και δουλεύει μέχρι 60 μέρες χωρίς να χρειαστεί registration του κινητού. Μετά τις 60 μέρες η κάρτα δεν παύει να ισχύει, αλλά μπλοκάρει και δεν μπορείς να την ξαναχρησιμοποιήσεις στο ίδιο κινητό, μπορείς όμως σε άλλο για άλλους δυο μήνες. Για να συνεχίσει να λειτουργεί η κάρτα θέλει ανανέωση μια φορά το εξάμηνο νομίζω μετά το πρώτο τρίμηνο. Επειδή γενικά η διαδικασία του registration είναι λίγο μπελαλίδικη, αν πηγαίνεις συχνά και έχεις γνωστούς εκεί με άδεια παραμονής, πιο εύκολη λύση είναι να αγοράσεις κατευθείαν ένα φτηνό κινητό με κάρτα από κατάστημα. Αλλιώς πρέπει να παίρνεις καινούρια κάρτα κάθε δυο μήνες αν θέλεις να τη χρησιμοποιείς στο κινητό σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Στην Τουρκία υπάρχει ένα θέμα με τα κινητά, τάχα για λόγους καταπολέμησης της παρανομίας, όλα τα κινητά πρέπει να δηλωθούν για τη χρήση τους με τουρκική sim για να μπορούν να λειτουργήσουν στην Τουρκία και να 'παντρευτεί' το ΙΜΕΙ τους με τη SIM, μια διαδικασία που παίρνει χρόνο, έχει και κάποιο κόστος και νομίζω αφορά μόνο τούρκους πολίτες ή ξένους με άδεια παραμονής. Ευτυχώς πρόσφατα και ειδικά για τους τουρίστες, μπορείς να αγοράσεις σχετικά εύκολα sim (πάλι χρειάζεται διαβατήριο, μια αίτηση με κάποιες στοιχειώδεις ερωτήσεις -του στυλ πού και πόσο θα μείνεις στην Τουρκία- και φαξ στα κεντρικά, αλλά γίνεται από το κατάστημα) η οποία μπορεί και δουλεύει μέχρι 60 μέρες χωρίς να χρειαστεί registration του κινητού. Μετά τις 60 μέρες η κάρτα δεν παύει να ισχύει, αλλά μπλοκάρει και δεν μπορείς να την ξαναχρησιμοποιήσεις στο ίδιο κινητό, μπορείς όμως σε άλλο για άλλους δυο μήνες. Για να συνεχίσει να λειτουργεί η κάρτα θέλει ανανέωση μια φορά το εξάμηνο νομίζω μετά το πρώτο τρίμηνο. Επειδή γενικά η διαδικασία του registration είναι λίγο μπελαλίδικη, αν πηγαίνεις συχνά και έχεις γνωστούς εκεί με άδεια παραμονής, πιο εύκολη λύση είναι να αγοράσεις κατευθείαν ένα φτηνό κινητό με κάρτα από κατάστημα. Αλλιώς πρέπει να παίρνεις καινούρια κάρτα κάθε δυο μήνες αν θέλεις να τη χρησιμοποιείς στο κινητό σου.. :confused: βρε τους Τουρκους.. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_6 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Στην Τουρκία υπάρχει ένα θέμα με τα κινητά, τάχα για λόγους καταπολέμησης της παρανομίας, όλα τα κινητά πρέπει να δηλωθούν για τη χρήση τους με τουρκική sim για να μπορούν να λειτουργήσουν στην Τουρκία και να 'παντρευτεί' το ΙΜΕΙ τους με τη SIM, μια διαδικασία που παίρνει χρόνο, έχει και κάποιο κόστος και νομίζω αφορά μόνο τούρκους πολίτες ή ξένους με άδεια παραμονής. Ευτυχώς πρόσφατα και ειδικά για τους τουρίστες, μπορείς να αγοράσεις σχετικά εύκολα sim (πάλι χρειάζεται διαβατήριο, μια αίτηση με κάποιες στοιχειώδεις ερωτήσεις -του στυλ πού και πόσο θα μείνεις στην Τουρκία- και φαξ στα κεντρικά, αλλά γίνεται από το κατάστημα) η οποία μπορεί και δουλεύει μέχρι 60 μέρες χωρίς να χρειαστεί registration του κινητού. Μετά τις 60 μέρες η κάρτα δεν παύει να ισχύει, αλλά μπλοκάρει και δεν μπορείς να την ξαναχρησιμοποιήσεις στο ίδιο κινητό, μπορείς όμως σε άλλο για άλλους δυο μήνες. Για να συνεχίσει να λειτουργεί η κάρτα θέλει ανανέωση μια φορά το εξάμηνο νομίζω μετά το πρώτο τρίμηνο. Επειδή γενικά η διαδικασία του registration είναι λίγο μπελαλίδικη, αν πηγαίνεις συχνά και έχεις γνωστούς εκεί με άδεια παραμονής, πιο εύκολη λύση είναι να αγοράσεις κατευθείαν ένα φτηνό κινητό με κάρτα από κατάστημα. Αλλιώς πρέπει να παίρνεις καινούρια κάρτα κάθε δυο μήνες αν θέλεις να τη χρησιμοποιείς στο κινητό σου.. εχω υπαρξει αρκετες φορες τουρκια. Καποτε μεσα σε 10 μερες σταματαγε το κινητο να διαβαζει την σιμ και επρεπε να αλλαξεις 5 6 συσκευες σε εναν μηνα. Περσι το καλοκαιρι μου εβγαλε μια συσκευη ολοκληρο τον μηνα. Νομιζω για 30 μερες δεν ισχυει πλεον? Σιγουρα για 60 μερες? Και αν ισχυει για 6 μερες ειναι για οσο εισαι τουρκια? Η εστω και για λιγες μερες να πας, την επομενη φορα που θα ξανα πας αυτη η συσκευη δεν θα δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Το πρώτο βήμα προς την πλήρη κατάργηση των χρεώσεων περιαγωγής στα κινητά τηλέφωνα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έκαναν το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο καθώς αρχές τηλεπικοινωνιών των δύο χωρών της Ε.Ε. Υπέγραφαν συμφωνία για την κατάργηση του roaming. Η συμφωνία που υπέγραψαν τα δύο κράτη-μέλη της Ε.Ε. προβλέπει πως οι κλήσεις, τα μηνύματα, καθώς και η χρήση δεδομένων internet θα πρέπει να θεωρείται ενιαία ανάμεσα στα δύο κράτη-μέλη και δεν θα επιβάλλονται επιπλέον χρεώσεις. Αξίζει να αναφερθεί πως η πρωτοβουλία των δύο ιδρυτικών κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στέλνει ένα επιπλέον μήνυμα στο Συμβούλιο της Ε.Ε. ώστε να επιταχύνει την απόφαση για την κατάργηση του roaming σε όλα τα κράτη-μέλη, κάτι που αναμένεται να εφαρμοσθεί το 2018. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Μπραβο τους,σιγα σιγα και υπολοιποι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts