Digiwolf Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Γιατί πολύς κόσμος, και ειδικότερα οι υπάλληλοι της Vodafone, λένε ότι το παραπάνω δεν γίνεται; Γιατί παραπλανούν τον κόσμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Γιατί πολύς κόσμος, και ειδικότερα οι υπάλληλοι της Vodafone, λένε ότι το παραπάνω δεν γίνεται; Γιατί παραπλανούν τον κόσμο; Φαίνεται ότι δεν είναι ενημερωμένοι, και δεν θέλουν να κάνουν τον κόπο να το ψάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Γιατί πολύς κόσμος, και ειδικότερα οι υπάλληλοι της Vodafone, λένε ότι το παραπάνω δεν γίνεται; Γιατί παραπλανούν τον κόσμο; φιλαρακι εχω και εγω Vodafone UK νουμερο και το εχω δοκιμασει και εγγυημενα γινεται...τουλαχιστον γινοταν πριν λιγους μηνες... :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Παίδες, για να το λέει στο site της Voda UK γίνεται. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Γιατί πολύς κόσμος, και ειδικότερα οι υπάλληλοι της Vodafone, λένε ότι το παραπάνω δεν γίνεται; Γιατί παραπλανούν τον κόσμο; Δεν είναι ότι παραπλανούν τον κόσμο απλώς δεν τους ενημερώνουν για αυτές τις υπηρεσίες . Δυστυχώς... Ίσως θεωρουν ότι αυτή η ενημέρωση πρέπει δίνεται από την Vodafone Uk... επειδή έχεις δικό τους αριθμό. Ίδια εταιρεία αλλά χωρισμένη ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalir Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 ksethavo ayto to thema gia na einai ola ta stoiheia gia norvigia se ena thread. Signomi gia ta greeklish den eho alli epilogi distihos. i erotisi mou gia osous einai shetikoi kai updated peri norvigikon dyktion. eho edo kai kapoio kairo Kartokinito Lebara. eno ehei kales times gia kliseis kai mesa stin norvigia alla kai se ellada ehei to terastio provlima oti polla sms pou mou stelnoun den erhontai alla episis kai se polles klisis den htypaei to kinito mou. den einai thema syskeyis,to eho tsekarei. eho kanei idi allagi sim card sta kiosk tis lebara alla to provlima paramenei. Gnorizei kaneis tipota ? An hreiastei na allakso etairia eihe kaneis sas empeiria me kartokinith pou na itan 100% ok ? tha haro na akouso protaseis. epis protino na dimiourgithi ena index horon sta dyktia eksoterikou gia eykoloteri eyresi thematon. efharisto poli-tusen takk Παράθεση lonelyplanet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stitch19_cool Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Χαιρετίζω, Θα ήθελα να πληροφορήσω όλους τους Κύπριους του myphone.gr ότι πολύ σύντομα θα είναι έτοιμη σελίδα με φόρουμ για τις τηλεπικοινωνίες στην Κύπρο. Νέα, πληροφορίες και συζητήσεις. Να αναφέρω ότι θα υπάρξει ένα πολύ πλούσιο φόρουμ για όλα τα θέματα και Κυπριακές εταιρίες. Cytanet, Cablenet, PrimeTel, Netway, OTEnet, Spidernet, Avacom Net, Logosnet, WaveSpeed, MTN, Cytamobile-Vodafone, NOVA, Lumiere, miVision, AthinaSat, wi-fi, p2p, usenet... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Αν θυμάμαι καλά ξαναπροσπάθησες παλία για ένα τέτοιο σαιτ αλλά δεν έδιναν τιμές τα καταστήματα και κάτι δεν πήγε καλά γενικα...για να δούμε τώρα!Καλή τύχη και περιμένουμε Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Είμαι σίγουρος πως θα έχει επιτυχία καθώς ένα τέτοιο site δεν υπάρχει και μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stitch19_cool Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Αν θυμάμαι καλά ξαναπροσπάθησες παλία για ένα τέτοιο σαιτ αλλά δεν έδιναν τιμές τα καταστήματα και κάτι δεν πήγε καλά γενικα...για να δούμε τώρα!Καλή τύχη και περιμένουμε Σωστός. Βασικά είχα κάνει το http://www.tilefono.com αν το θυμάται κανείς. Εκεί είχα βάλει τιμές από όλα τα καταστήματα στην Κύπρο, δύστυχος μόνο από cytanet-voda είχα βρει με την βοήθεια κάποιου που εργαζόταν εκεί. Είχε και ο Ailiotis τις τιμές online μέχρι που τις έβαλα στο site και από εκεί και πέρα τις έβγαλε από την σελίδα του. Είχα στείλει σε όλες τις εταιρίες emails και emails και κανένας δεν μου απάντησε. Τώρα αυτή η νέα σελίδα δεν θα έχει ως κύριο θέμα τα κινητά τηλέφωνα αλλά γενικά ότι περιέχετε στις τηλεπικοινωνίες. Σταθερό, κινητά, υπηρεσίες, internet και άλλα διάφορα. Η σελίδα/φόρουμ θα είναι έτοιμη σε περίπου μια εβδομάδα ή και λιγότερο. Την έχω αρχίσει περίπου εδώ και δύο εβδομάδες καθώς σπουδάζουμε και είναι λιγάκι δύσκολο. Όπως και να έχει πραγματικά ελπίζω να πετύχει με την έννοια να έχει αρκετούς Κύπριους χρήστες. Όποιος ενδιαφέρετε μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα για να δει την σελίδα από τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INoX Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Χαίρεται κι απο μένα! Το θυμάμαι το tilefono.com που δυστυχώς ναυάγησε λόγω της ασχετοσύνης (μη πω καλύτερα γαϊδ..ης) των συμπατριωτών μας περι διαδικτύου!!!! Ελπίζω αυτή τη φορά να έχουμε αρκετές συμμετοχές! Αναμένουμε εναγωνίως φίλε Stitch19_cool το ανέβασμα της σελίδας σου!! Προσωπικά, αυτό που με "καίει" πιο πολύ είναι η στασιμότητα του διαδικτύου...κοινώς τα μαύρα μεσάνυχτα στο νησί σε ότι αφορά κάλυψη/ταχύτητες/τιμές για ευρυζωνικότητα σε σύγκριση αν μη τι άλλο με την υπόλοιπη Ευρώπη στην οποία θέλουμε να αποκαλούμαστε και μέλος... Θερμή παράκληση φίλε μου....κάντο να είναι στη γλώσσα μας!!!! Χρησιμοποίησε σε παρακαλώ πολύ την ελληνική..και βάλε στους κανόνες να γράφουμε στις συζητήσεις στην Ελληνική (η τουλάχιστον όσο το δυνατόν περισσότερο..), μήπως αποφύγουμε τα κακόγουστα greeklish! Έχω σιχαθεί πραγματικά να βλέπω το 99% των Κυπριακών ιστοσελίδων να περιλαμβάνει όχι σαν δευτερεύουσα αλλά σαν κύρια και βασική γλώσσα την αγγλική :S :S :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stitch19_cool Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Ναι το να βλέπω 100% Κυπριακή σελίδα και να είναι ολόκληρη η σελίδα στα Αγγλικά με κάνει και σκέφτομαι γιατί η σελίδα αυτή να είναι για τους Κύπριους. Η σελίδα μου είναι κατά 99.99% στα Ελληνικά. Επί ημέρες έχω μεταφράζει κάποια πράγματα που ήτανε στα αγγλικά. ΑΝ μου έχει ξεφύγει κάτι και είναι στα Αγγλικά αυτό θα το βρούνε οι χρήστες και θα διορθωθεί. Τώρα για τα greeklish. AN κάνω αυστηρό κανόνα στο να γράφονται όλα στα Ελληνικά δύστυχος θα έχουμε πολλά λίγους ενεργούς χρήστες στα φόρουμς. Θα υπάρξει σαν υπόδειξη και εγώ ο ίδιος θα ενθαρρύνω τους χρήστες στο να χρησιμοποιούν Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Τώρα για τα greeklish. AN κάνω αυστηρό κανόνα στο να γράφονται όλα στα Ελληνικά δύστυχος θα έχουμε πολλά λίγους ενεργούς χρήστες στα φόρουμς. Θα υπάρξει σαν υπόδειξη και εγώ ο ίδιος θα ενθαρρύνω τους χρήστες στο να χρησιμοποιούν Ελληνικά. Καλύτερα να μην κάνεις, ακριβώς για το λόγο που αναφέρεις... Ελπίζω όμως πως οι περισσότεροι θα γράφουμε στα ελληνικά... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Παιδία ξέρει κανένας γιατί στο iPhone δεν μπορώ να λάβω απαντητικό μήνυμα όταν στέλνω στο 8000? έστειλα TRAVELEU έστειλα ΟΝ ΜΜS but nothing! Επίσης ούτε η δίδυμη κάρτα δουλέυει όταν βάζω τον κωδικό!Καμιά ιδέα? Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Υποστηρίζει η CYTA το iPhone ? ήρθε το iPhone στο cyprus επίσημα ?? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Υποστηρίζει η CYTA το iPhone ? ήρθε το iPhone στο cyprus επίσημα ?? Όχι επίσημα δεν ήρθε..αλλά ο στεφανής,soundtech τα έχουν φέρει και τα πουλάνε αν δεν κάνω λάθος..το δίκό μου το πήρα από ebay... Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Κάπου πήρε το μάτι μου διαφήμιση του στο TV Mania... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Αντε, καλή επιτυχία στη νέα σου προσπάθεια! :) ΥΓ: Μη διαδώσεις την ιστοσελίδα μέσω του φόρουμ, θεωρείται spam! Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Κάποια καταστήματα το πουλάνε ήδη. ΟΧΙ επίσημα. Το iPhone ΔΕΝ έχει έρθει επίσημα στην Κύπρο. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Παιδία ξέρει κανένας γιατί στο iPhone δεν μπορώ να λάβω απαντητικό μήνυμα όταν στέλνω στο 8000? έστειλα TRAVELEU έστειλα ΟΝ ΜΜS but nothing! Επίσης ούτε η δίδυμη κάρτα δουλέυει όταν βάζω τον κωδικό!Καμιά ιδέα? Δίδυμη κάρτα δούλεψε σε μένα, απλώς δεν παίρνεις SMS. TRAVELEU δεν δούλεψε. On MMS αποκλείεται γιατί η συσκευή δεν υπστηρίζει MMS. Αν θές να στείλεις SMS στο 8000 καντο μέσω του CytaVoda Menu (Settings>Phone>SIM Applications) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Δίδυμη κάρτα δούλεψε σε μένα, απλώς δεν παίρνεις SMS. TRAVELEU δεν δούλεψε. On MMS αποκλείεται γιατί η συσκευή δεν υπστηρίζει MMS. Αν θές να στείλεις SMS στο 8000 καντο μέσω του CytaVoda Menu (Settings>Phone>SIM Applications) Όταν βάζω τον κωδικό στο iPhone και πάω να πάρω τηλέφωνο κλπ δεν παίρνει..Ποιά κάρτα έχεις στο τηλέφωνο? αυτή που έλεγε twin?(δεν νομίζω να είναι εδώ το πρόβλημα):confused: Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Na protethei sti lista o aeliotis pou to exei ferei episeis. Den nomizw na erthei episima i sigkekrimeni sikeui. Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Θα το επαναλάβω. Επίσημα ΔΕΝ έχει έρθει. Ανεπίσημα το έχω δει σε πολλά καταστήματα. Απλά, κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο, το αγοράζετε με ιδία ευθύνη. Όπως ακριβώς και εγώ και όσοι το έχουν πάρει. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Όταν βάζω τον κωδικό στο iPhone και πάω να πάρω τηλέφωνο κλπ δεν παίρνει..Ποιά κάρτα έχεις στο τηλέφωνο? αυτή που έλεγε twin?(δεν νομίζω να είναι εδώ το πρόβλημα):confused: Εγώ αυτό που έκανα ήταν από την άλλη συσκευή να καλέσω #104# (ενεργοποίηση της 2ης συσκευής - iPhone) και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stitch19_cool Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Αντε, καλή επιτυχία στη νέα σου προσπάθεια! :) ΥΓ: Μη διαδώσεις την ιστοσελίδα μέσω του φόρουμ, θεωρείται spam! Και γι’αυτό δεν την έχω γράψει εδώ. Όποιος θέλει μου στέλνει PM και του την λέω. Πληροφοριακά να αναφέρω ότι τελικά η σελίδα όπως φαίνεται θα είναι έτοιμη σε μερικές μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts