Jump to content

Prison Break (Fox)

_Chimaira_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι η πρώτη της season στην Αμερική (και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ούτε αυτή)...

Άρα μια ασφαλής πρόβλεψη είναι ότι σε dvd (με αγγλικούς υπότιτλους) θα βγει το νωρίτερο μετά τον Ιούλιο. Για ελληνικούς υπότιτλους και ελληνικά dvd-άδικα αργότερα :)

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε περίπου 1 μήνα βγαίνει το "πρώτο μέρος" (ό,τι σημαίνει αυτό) σε DVD περιοχής 2 - μπορεί να υποθέσει κανείς δυστυχώς χωρίς ελληνικούς υποτίτλους.

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/tg/stores/detail/glance/-/dvd/B000ESSVC2/202-3745229-0493457

Είναι και αρκετά τσιμπημένη η τιμή του, αλλά εκτός torrents είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να το πάρει κανείς.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Είναι σίγουρο ότι θα αποδράσουνε φέτος και δεν θα μας το τραβήξουν 4 σαιζόν, δεν είναι LOST το Prison Break. :)

Καταπληκτικά τα 2 τελευταία επεισόδια, το έχω δηλώσει πως το PB είναι χαλαρά η αγαπημένη μου σειρά πλέον.

Φυσικά, δεν πιστεύω δευτερόλεπτο πως ότι έγινε με τον Bellick και τον Tweener έγινε κατά λάθος, σίγουρα όλα είναι ένα σχέδιο του Michael, αλλά πραγματικά είμαι πολύ περίεργος τι θα σκεφτούνε πάλι οι σεναριογράφοι για να ξελασπώσουνε την ομάδα.

ΑΥΤΗ είναι σειρά, απολαμβάνεις κάθε επεισόδιο και κάθε λεπτό του κάθε επεισοδίου! Άντε μην αρχίσω πάλι με το LOST! :X

Υγ: Η γιατρός συνεχίζει να είναι Η-Ο-Τ. :cool:

Είναι σίγουρο ότι θα αποδράσουνε φέτος και δεν θα μας το τραβήξουν 4 σαιζόν, δεν είναι LOST το Prison Break. :)

Έτσι έτσι. Ούτε εγω το βλέπω να γίνεται η φόλα στην οποία μετατράπηκε το LOST... (και το LOST δεν είχε καν μια complete season αν σκεφτεί κανείς ότι η 1η season ήταν ένα στοίχημα (θα απαντηθούν ΟΛΑ τα ερωτηματικά κάποτε - οδηγεί κάπου αυτό χωρις να πέσει σε κοινοτυπίες και βαρετή πλοκή;))

Ακολουθεί spoiler για το τέλος της season. Διάβασα συνεντευξη όπου λένε οτι

σε αυτη τη season θα ολοκληρωθεί η απόδραση. Στην επόμενη θα έχουμε το getaway -κάτι σαν την ταινία "Ο φυγάς" αλλά με τη παρανοϊκή δράση του PB...

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Ακολουθεί spoiler για το τέλος της season. Διάβασα συνεντευξη όπου λένε οτι

σε αυτη τη season θα ολοκληρωθεί η απόδραση. Στην επόμενη θα έχουμε το getaway -κάτι σαν την ταινία "Ο φυγάς" αλλά με τη παρανοϊκή δράση του PB...

Πολύ ενδιαφέρον spoiler!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ερχεται -β α σ α ν ι σ τ ι κ α- αργα :(

Ok. Μια χαρά ήταν το 1x20. Όχι το καλύτερο της season, αλλά σε πολύ καλα επίπεδα. Παρεπιπτόντως μου άρεσε πολύ η φάση με το

soundtrack απο το teardrop των Massive attack

, αλλά δε θέλω να τους γίνει και συνήθεια...

Ακόμα δεν κατάλαβα τι παίζει με τον Tweener, αν και φαίνεται ότι ήταν σε συνεννόηση με τον Scoff σε ένα "επίπεδο" πιο πάνω απο τους υπόλοιπους. Έχω μπερδευτεί με αυτό το νέο σχέδιο που ΟΛΟΙ πλεον ξέρουν για την απόδραση (κρατούμενοι και μη :lol: ). Πάντως μας αφήσαν με την εντύπωση ότι μόνο ο Scoff και ο αδερφός του θα το σκάσουν τελικά και οι υπόλοιποι θα μείνουν με το π:!:λο στο χέρι

καλώς σας βρήκα και εγώ:)

έχω κατεβάσει και το 120 αλλά θα το δω αύριο με ελληνικούς υπ.:X

μερικά σχόλια:

η γιατρός απίστευτο μωρό:!:

ο Τ-Bag χαλαρά ο καλύτερος ηθοποιός που έχω δει σε σειρά...απλά ΚΟΡΥΦΗ:!:

η σειρά συγκρίνεται μόνο με την πρώτη seazon του Lost(δεν έχω δει το 24)

και ίσως σε πολλά σημεία την ξεπερνάει κιόλας;)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

η γιατρός απίστευτο μωρό:!:

Join the club! :cool:

ο Τ-Bag χαλαρά ο καλύτερος ηθοποιός που έχω δει σε σειρά...απλά ΚΟΡΥΦΗ:!:

Όντως πάρα πολύ καλός. Ξεχωρίζει με διαφορά. Άσε που ένα περίεργο πράγμα, στα τελεταία επεισόδια έχω αρχίσει να τον συμπαθώ.

Το τελευταίο επεισόδιο δεν το είδα ακόμα, αλλά κάτι reviews που διάβασα και κάτι forum που επισκέφτηκα, σχημάτισα την εντύπωση ότι ο Michael δεν σχεδιάζει κάτι κρυφά με τον Tweener, αλλά ότι ο Tweener πήγε και τα ξέρασε κανονικά στον Bellick. Τελικά τί ισχύει, ελπίζω το πρώτο, ότι δηλαδή ο Michael είναι συννενοημένος με τον Tweener. Αύριο που θα δω το επεισοδιάκι θα σχηματίσω και προσωπική άποψη επί του θέματος.

Γιατί έχω πρόβλημα με τον ήχο;;; Όλοι το είδατε κανονικά;

D:\Videos\Prison Break\Season 1\prison.break.120.hdtv-lol.avi::Audio 1

MPEG-1 Audio Decoder::Out

Audio Switcher::Out

Media Type 0:

--------------------------

Audio: PCM 48000Hz stereo 1536Kbps

AM_MEDIA_TYPE:

majortype: MEDIATYPE_Audio {73647561-0000-0010-8000-00AA00389B71}

subtype: MEDIASUBTYPE_PCM {00000001-0000-0010-8000-00AA00389B71}

formattype: FORMAT_WaveFormatEx {05589F81-C356-11CE-BF01-00AA0055595A}

bFixedSizeSamples: 1

bTemporalCompression: 0

lSampleSize: 1

cbFormat: 18

WAVEFORMATEX:

wFormatTag: 0x0001

nChannels: 2

nSamplesPerSec: 48000

nAvgBytesPerSec: 192000

nBlockAlign: 4

wBitsPerSample: 16

cbSize: 0 (extra bytes)

pbFormat:

0000: 01 00 02 00 80 bb 00 00 00 ee 02 00 04 00 10 00 ....€»...ξ......

0010: 00 00 ..

Με το gspot που έκανα ανάλυση, υποτίθεται πως έχω τους σωστούς codecs.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί έχω πρόβλημα με τον ήχο;;; Όλοι το είδατε κανονικά;

Με το gspot που έκανα ανάλυση, υποτίθεται πως έχω τους σωστούς codecs.

Μόνο μικροπροβληματάκια σαν αυτά που έχουν όλα τα DivX, τίποτα αισθητό. Θα ήθελα να σε βοηθήσω αλλά είμαι ελαφρώς άσχετος. Το είδα με WMP ελλείψει υποτίτλων χθες βράδυ.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Κανονικά το είδα με bsplayer και όχι τόσο πρόσφατους codecs (kazaa lite codec pack).

Δοκίμασε το vlc που υποτίθεται είναι σκυλί και παίζει τα πάντα ανεξαρτήτως εγκαταστημένων codec

Τελικά με ένα reboot όλα οκ.

Όσο για το επεισόδιο, πολύ καλό και πάλι μείναμε με το http://www.oes.ocps.net/new%20ocoee/images/cardinalm.gifστο http://www.kinderaerzte-im-netz.de/bvkj/contentkin/erstausstattung/hand.gif.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παιχνίδι παίζει ο abruzzi... Έχει επαφές και με την π***α την αντιπρόεδρο και με τον κα**όλη τον δικηγόρο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άψογο ήταν το 20! Τα τελευταία λεπτά έδεσαν τέλεια με τους Massive Attack μουσική υπόκρουση και έναν-έναν τους πρωταγωνιστές... Πήγα να βάλω τα κλάματα από την ένταση και τη συγκίνηση. Η πρώτη φορά που συμπαθώ τόσο, τόσους «κακούς» μαζεμένους.

Το τέλος θεικό..να πεις στο διευθυντή της φυλακής:

«I'm breaking out, and you're gonna make sure my brother goes with me»

:D

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παιχνίδι παίζει ο

abruzzi... Έχει επαφές και με την π***α την αντιπρόεδρο και με τον κα**όλη τον δικηγόρο..

Απο που προκύπτει ότι έχει επαφές με

την αντιπρόεδρο; Δε θυμάμαι να είδα κάτι τέτοιο

Kι εγώ το ίδιο,

πράγμα που σημαίνει ότι ούτε για τον Νικ ξέρουμε κάτι τέτοιο. Η απορία μου είναι αν ο Abruzzi λειτουργεί για τον εαυτό του (ή τη Μαφία), για την Εταιρεία ή την Αντιπρόεδρο

Εμένα με χάλασε λίγο η τελευταία σκηνή του 1x20. Δεν ξέρω αλλά έχω συνηθίσει τον Μάικλ να είναι πιο επινοητικός και αυτό μου φάνηκε σαν λύση ανάγκης/απελπισίας. Ρεαλιστικό βέβαια, αλλα απογοητευτικό anyway.

-Candygram.

τι θεϊκή σκηνοθεσία ήταν αυτή θεέ μου :blink::happy:

έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό με τα τελευταία 10 λεπτά:shock:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Στο 6 ή 7 ή 8 επεισόδιο (δε θυμάμαι συγκεκριμένα και βαριέμαι να ψάξω :p) ο Abruzzi

μιλάει με την αντιπρόεδρο ενώ αυτή κόβει σαλάτα

:p Το ξεχάσατε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σε ολους! Αφου διαβασα μερικες σελιδες απο αυτα που εχετε γραψει για την σειρα και ειδα και τις φωτο του καστ πηρα την αποφαση να ασχοληθω και εγω με αυτην και ηδη αρχισα το κατεβασμα! Εχω μια ερωτηση ομως. Ποσα επεισοδια εχουν παιχτει εως τωρα και ποσα θα παιχτουν ακομα αυτη τη σαιζον? Και μια παρακληση. Θα μπορουσε καποιος να μου πει τους τιτλους ολων των επεισοδιων η να μου δωσει καποιο λινκ που να μπορω να τους βρω εκει?

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Thanks a lot hostolis!

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Τα έχω δει όλα τα επεισόδια και μάλιστα το 20 το είδα σήμερα με ελληνικούς υπότιτλους.Έχω πωρωθεί (και) με αυτήν την σειρά!Οι 3 αγαπημένες μου αυτή την στιγμή είναι οι Prison Break,24 και Lost!Σε ΟΛΑ τα επεισόδια (εκτός από εκείνο που έδειχνε την ιστορία των προσώπων) ήταν μέσα στην αγωνία και την δράση και η μία ανατροπή στην άλλη!!!Είμαι περίεργος να δω πώς θα τελειώσει η πρώτη season και τι θα γίνει στην δεύτερη!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Mόλις βρήκα ένα άρθρο που λέει ότι η ΤΟΥΟΤΑ (σπόνσορας της σειράς) θα χρηματοδοτήσει μίνι σειρά 26 επεισοδίων 2 λεπτών το καθένα, αποκλειστικά για κινητά !!!!

Διαβάστε ....

Toyota Yaris Promoted in 'Prison Break: Proof of Innocence' Mobisode

http://www.adrants.com/images/prison_break_mobisode.jpg

Working with Saatchi & Saatchi, Toyota will sponsor a spin-off of the FOX series Prison Break called Prison Break: Proof of Innocence which will be broadcast to mobile phones and supported with ten seconf pre-roll ads. The mobile series itself will be promoted on the TV series with two minute spots airing in May as the first year of the show comes to a close. The effort is, of course, to reach the hard-to reach-younger demo and leverage the booming use of the cell phone as the central media device for consuming content.

The Wall Street Journal writes, "'Prison Break: Proof of Innocence' wasn't written by the same people who work on the regular series, and the mobisodes won't feature actors from the show, although the original producers have veto power over anything. The series introduces the character of Amber McCall and follows her path to exonerate her friend L.J., who has disappeared after being framed for murder. In the regular series, L.J. is the son of one of the lead characters. Amber will be played by actress Mandell Maughan; Fox says this is her first professional acting credit."

Kαλά, φοβερή φάση !!!! :D :up: :D

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...