Jump to content

Prison Break (Fox)

_Chimaira_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάλι γιατί όποτε τον βλέπω, θέλω να τον σπάσω στο ξύλο...;;;;;

Ακριβώς γιατί παίζει πολύ πειστικά τον ρόλο του εκνευριστικού και του ιδιαίτερου.

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ακριβώς γιατί παίζει πολύ πειστικά τον ρόλο του εκνευριστικού και του ιδιαίτερου.

+1000 από μένα!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Εγώ όταν δείχνει τον T-Bag σε δικές του στιγμές, τον θαυμάζω και χαίρομαι που βρίσκει πάντα τον τρόπο να επιβιώσει... Όταν όμως για να το κάνει αυτό υποφέρουν οι άλλοι χαρακτήρες της σειράς (πχ. Sucre, Michael), θέλω να τον βάλει κάποιος στη θέση του επιτέλους. Όσο αφορά τον ρόλο του, πιστεύω είναι εκπληκτικός ηθοποιός... Αν τον συγκρίνουμε με τον Wentworth Miller, του οποίου ο ρόλος προσφέρεται όσο κανενός άλλου για να βγάλει συναίσθημα και υποκριτικό ταλέντο, βλέπεις ότι υπάρχει μια σαφέστατη διαφορά υπέρ του Robert Knepper. Πολύ καλός είναι και ο Amaury Nolasco. Οι δύο πιο ''δυνατοί'' χαρακτήρες στη σειρά (Michael & Lincoln) είναι και οι πιο 'weak links' στο Cast της σειράς.
When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon...

Εγώ όταν δείχνει τον T-Bag σε δικές του στιγμές, τον θαυμάζω και χαίρομαι που βρίσκει πάντα τον τρόπο να επιβιώσει... Όταν όμως για να το κάνει αυτό υποφέρουν οι άλλοι χαρακτήρες της σειράς (πχ. Sucre, Michael), θέλω να τον βάλει κάποιος στη θέση του επιτέλους. Όσο αφορά τον ρόλο του, πιστεύω είναι εκπληκτικός ηθοποιός... Αν τον συγκρίνουμε με τον Wentworth Miller, του οποίου ο ρόλος προσφέρεται όσο κανενός άλλου για να βγάλει συναίσθημα και υποκριτικό ταλέντο, βλέπεις ότι υπάρχει μια σαφέστατη διαφορά υπέρ του Robert Knepper. Πολύ καλός είναι και ο Amaury Nolasco. Οι δύο πιο ''δυνατοί'' χαρακτήρες στη σειρά (Michael & Lincoln) είναι και οι πιο 'weak links' στο Cast της σειράς.

Ο Knepper είναι όντως εξαιρετικός ηθοποιός. Ο Σούκρε είναι ο πιο αδιάφορος χαρακτήρας και τον παίζει και ο χειρότερος ηθοποιός της σειράς. Θα διαφωνήσω μαζί σου για τον Miller. Είναι πολύ καλός ηθοποιός και ένας από τους λόγους που είναι τόσο συναρπαστικός ο χαρακτήρας του Σκόφιλντ. Τον είχα δει και σε ένα μικρό ρόλο στη ταινία Human Stain και ήταν επίσης εξαιρετικός. Όσο για τον ηθοποιό που παίζει τον Λίνκολν θα μπορούσε οποιοσδήποτε φουσκωτός της παραλιακής να τον παίξει καλύτερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?

λοιπον παιδια, εγω ειδα μεχρι το τριτο επεισοδιο της τριτης σεζον. προσπαθω να τα δω λιγο αργουτσικα μπας και προλαβει να αρχισει η επομενη σεζον, αλλα τι αργουτσικα... αμα βλεπω τρια επεισοδια στην καθισιά μου!:p τεσπα, η τριτη σεζον εχει κατι βρε παιδια... εγω θελω πολιτισμο, επηξε το ματι μου με την σκονη και τη λασπουρα εκει στη σονα. κι οχι τιποτα αλλο, αλλα έρχεται και καλοκαιρι και ιδρωνω κι εγω μαζι με το μιχαλακη μου που εχει γινει μουσκεμα! παντως την εχει μια απελπισια στο ματι ο μιχαλακης προς το παρον, δεν ξερω τι γινεται στα επομενα επεισοδια, αλλα μου αρεσει που καιγεται τοσο για τη σαρα. θελω να ολοκληρωθει αυτος ο ερωτας, δεν μπορω αλλα απωθημμενα, το αξιζουν κι οι δυο τους να γινουν καποια στιγμη ευτυχισμενοι!! να ρωτησω κατι;; ο c-note ειναι οκ;;; ολα καλα με αυτον; και απλως δεν θα μας τον ξαναδειξει;; μακαρι δηλαδη, γιατι ηταν ο μονος που δεν εφταιξε πουθενα και τον μπαγλαρωσανε αδικα...

για τον τι-μπαγκ ενα εχω να πω... ο ανθρωπος ειναι survivor!!! με ολη τη σημασια της λεξης... εκει που αρχισε να αποκαλει "αφεντη" τον τυπά στη σόνα πεθανα στα γελια... η καλυτερη ατακα βεβαια ηταν εκει που ειπε στο μαικλ, νομιζω στο τελος της δευτερης σεζον, να του δωσει καποια λεφτα να κανει τατουαζ και στα ποδια!!:lol::lol: ειναι μορφη, αλλα πραγματικα δεν τον λυπαμαι οταν του τυχαινουν μερικά, εχει φαει πολυ κοσμο και πρεπει να πληρωσει...

επισης ο γουιστλερ ειναι λιγο ωραιος ή μου φαινεται μεσα στη λασπουρα ετσι;; βεβαια μιχαλακης δεν ειναι, αλλα οκ... :O

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

o William Fichτner (Μαχοουν) ειναι ολα τα λφτα..εγω δεν το συζητω οτι ειναι ο καλυτερος της σειρας. οσο για Μιχαλακη το παρατραβηξε νομιζω με το ιδιο βλεμα συνεχεια, οι αλλοι γυρω ιδρωνουν χτυπιουντε και αυτος το χαβα του φορεσε την σκυθρωπη μασκα και παει.

τρελα7 λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα δεν πανε παντα οπως θελουμε τα πραγματα ειδικα στο ΡΒ που γινετε της ποπης..εγω εκλαψα δεν στο κρυβω..

περιμενε και θα δεις ποσο συναρπαστικο γινεται οσο το βλεπεις!

τι 3 επεισοδια μαζι εγω τα ειδα 6 συνεχομενα παραπανω δεν αντεχα !!

ΘΕΛΩ Κ ΑΛΛΟ !!

Don't give up! :!:

βασικα ναι, επειδη θελω κι εγω κι αλλο, γι αυτο επιβληθηκα στον εαυτο μου προς το παρον και σταματησα, γιατι ποιος περιμενει μεχρι το σεμπτεμβρη;;; καλα οχι οτι θα το καταφερω και δεν θα τα δω... ασε, χθες ειδα τα τρια τελευταια απο τη 2η και τα τρια πρωτα απο την 3η!!! επηξε το ματι μου, εξι ωρες καθομουν, πιαστηκα!:lol:

ξερει κανεις τι γινεται με τον c-note, αν ειναι ολα καλα οπως τα αφησαμε στη δευτερη;; :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάλι γιατί όποτε τον βλέπω, θέλω να τον σπάσω στο ξύλο...;;;;;

Για αυτο ακριβως και η ερμηνεια του ειναι το λιγοτερο Οσκαρικη. Οταν καταφερνει να σου δημιουργει τοσο εντονα αισθηματα, τοτε κατι τρεχει :

Δεν τον ηξερα απο πριν, αλλα μπορω να πω οτι θα παρακολουθω την πορεια του Robert Knepper. Τον ειδα προσφατα στο Hitman (τον τυπα με τα 2 πιστολια) στο ρολο του Ρωσου μπατσου. Η προφορα του ειναι απλα καταπληκτικη. Ο κυριος λογος που καταφερα και ειδα ολοκληρη την ταινια :lol:

Dream big and dare to fail..

Για αυτο ακριβως και η ερμηνεια του ειναι το λιγοτερο Οσκαρικη. Οταν καταφερνει να σου δημιουργει τοσο εντονα αισθηματα, τοτε κατι τρεχει :

Δεν τον ηξερα απο πριν, αλλα μπορω να πω οτι θα παρακολουθω την πορεια του Robert Knepper. Τον ειδα προσφατα στο Hitman (τον τυπα με τα 2 πιστολια) στο ρολο του Ρωσου μπατσου. Η προφορα του ειναι απλα καταπληκτικη. Ο κυριος λογος που καταφερα και ειδα ολοκληρη την ταινια :lol:

Τον είδα κι εγώ .. αλλά τελείως ενημερωτικά παίζει και στο Διπλή Ομηρία με τον Bruce Willis.. που κάνει - αν δεν απατώμαι- τον αρχηγό της αστυνομίας ή κάτι σαν chief εκεί στο χώρο του εγκλήματος (ομηρίας).

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Τον είδα κι εγώ .. αλλά τελείως ενημερωτικά παίζει και στο Διπλή Ομηρία με τον Bruce Willis.. που κάνει - αν δεν απατώμαι- τον αρχηγό της αστυνομίας ή κάτι σαν chief εκεί στο χώρο του εγκλήματος (ομηρίας).

Επειδη εχω καψει φλατζες σημερα, η Διπλη Ομηρια ειναι καινουρια ταινια που θα βγει? θυμασαι μηπως τιτλο στα αγγλικα? :worry:

για τον τι-μπαγκ ενα εχω να πω... ο ανθρωπος ειναι survivor!!! με ολη τη σημασια της λεξης...

τον έχουν σκίσει λίγο και οι σεναριογράφοι. όλα τα κακά της μοίρας του τον έχουν βρει και αυτός ακόμα ζει. όλοι έχουν περάσει δύδκολα, δε λέω αλλά αν βάλεις στη σειρά όσα πέρασε ο t-bag είναι απορίας άξιο (και πολύ εξυπηρετικό) που είναι ζωντανός. Είναι χαρακτήρας καρτούν που δεν πεθαίνει με τίποτα, σαν το coyote (road runner κτλ) που πέφτει από γκρεμούς, το πυροβολάνε κτλ αλλά επιβεώνει και συνεχίζει το πανούργο σχέδιό του.

[sIGPIC][/sIGPIC]"If I had a dollar bill for every time I've been wrong, I'd be a self-made millionaire"

νομιζω στην Διπλη ομηρια παιζει και ο Ελ Τζει

έχεις δίκιο, παιζει και ο LJ.

Hostage λέγεται η ταινία Ypnos.

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Ναι, παίζει και ο μικρός ... αλλά επειδή αναφερόμασταν στον άλλο δεν το έγραψα .. :lol:

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

τον έχουν σκίσει λίγο και οι σεναριογράφοι. Είναι χαρακτήρας καρτούν που δεν πεθαίνει με τίποτα, σαν το coyote (road runner κτλ) που πέφτει από γκρεμούς, το πυροβολάνε κτλ αλλά επιβεώνει και συνεχίζει το πανούργο σχέδιό του.

:lol:

Σωστη :D

έχεις δίκιο, παιζει και ο LJ.

Hostage λέγεται η ταινία Ypnos.

Merci!! Με το που το ανεφερες, την βρηκα κιολας! HOSTAGE (2005) ;)

Ο T-Bag θέλω να πεθάνει ...

... στο τελευταίο λεπτό

... του τελευταίου επεισοδίου - φινάλε της σειράς ...

διότι μέχρι τότε, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ το Prison Break χωρίς αυτόν ...

το ότι μας αρέσει ένας απάνθρωπος παιδεραστής - serial killer - bisexual - κτήνος - γλίτσας - ατακαδόρος, είναι καθαρά προσωπική επιτυχία του ηθοποιού , απορώ πως ΔΕΝ έχει προταθεί ακόμα για ΕΜΜΥ ... αυτός και ο "Mahone" κρατάνε ερμηνευτικά τη σειρά ...

κατά τα άλλα, εγώ έχω σταματήσει στο 3Χ07 (έχω γράψει το 08 και το 09 από NOVA) και ΔΕΝ έχω χρόνο καρντιά μου να τα δώ !!! μάλλον θα τα γράψω όλα μέχρι το 13 για να τα δω σερί ...)

παράκληση στους σεναριογράφους ... ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΛΑΣΠΟΥΡΙΑ-ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑΣ --- ήμαρτον η μυρωδιά της δυσωδίας στη Σόνα έχει έρθει μέχρι τη μύτη μου μέσα απότα καλώδια της TV ... λυπηθείτε με !!! κάντε κάνα μπάνιο !!!

Melvin Udall: Judging from your eyes, I'd say you were fifty.

Carol: Judging from your eyes, I'd say you were kind.

-->"As Good As It Gets"

παράκληση στους σεναριογράφους ... ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΛΑΣΠΟΥΡΙΑ-ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑΣ --- ήμαρτον η μυρωδιά της δυσωδίας στη Σόνα έχει έρθει μέχρι τη μύτη μου μέσα απότα καλώδια της TV ... λυπηθείτε με !!! κάντε κάνα μπάνιο !!!

συμφωνω απολυτα... πολυ λασπούρα βρε παιδιά αυτη η σόνα, εγκωσα... :lol::lol::lol: και πολυ ζεστη, αφου ιδρωνω εγω που το βλεπω!!! :rolleyes: και επισης το μπανιο θα ηταν μια καλη ιδεα... :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλλα παρολη τη ζεστη και τη σκονη ο Μιχαλακης δε βγαζει ποτε το μακρυμανικο..."ΤΙ ΕΓΙΝΕ???ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΤΑΤΟΟ ΜΟΥ???"Τραγικη τριτη σαιζον,πιο πολλες τρυπες και απο σουρωτηρι.....Επρεπε να εχει τελειωσει οσο ηταν ψηλα(θα δω και την τεταρτη βεβαια,αλλα δε διατηρω και πολλες ελπιδες για βελτιωση...)
Screw you guys,I'm going home.........

συμφωνω απολυτα... πολυ λασπούρα βρε παιδιά αυτη η σόνα, εγκωσα... :lol::lol::lol: και πολυ ζεστη, αφου ιδρωνω εγω που το βλεπω!!! :rolleyes: και επισης το μπανιο θα ηταν μια καλη ιδεα... :p

Πείτε μου τώρα ότι θέλετε και κάνα τζακούζι στην Σόνα, να πέσω από το μπαλκόνι... Έλεος... Τι την κάναμε την Σόνα;;;; Fox River;;;;

Ο σκοπός ήταν να φυλακιστεί το παρεάκι σε μία πολύ πιο σκληρή φυλακή από την προηγούμενη... Με καθημερινά καθαρά ρούχα, μπάνιο και αρωματάκια, προβλέπω να διαπράττουν όλοι εγκλήματα, για να μπουν εκεί μέσα....:p:lol::p:lol:

Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ...

Αλλα παρολη τη ζεστη και τη σκονη ο Μιχαλακης δε βγαζει ποτε το μακρυμανικο..."ΤΙ ΕΓΙΝΕ???ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΤΑΤΟΟ ΜΟΥ???"Τραγικη τριτη σαιζον,πιο πολλες τρυπες και απο σουρωτηρι.....Επρεπε να εχει τελειωσει οσο ηταν ψηλα(θα δω και την τεταρτη βεβαια,αλλα δε διατηρω και πολλες ελπιδες για βελτιωση...)

To εχω γραψει και πιο παλια .Μαλλον την τελιωσαν οπως-οπως λογω της απεργιας.Δεν νομιζω οτι υπηρχε αλλος λογος να τελειωσει σε 13 επεισοδια.Επισης μενουν πολλα κενα.Πχ.αφου ξερουν που εχουν βυθιστει τα λεφτα γιατι δεν τα πηραν ποτε;

Πείτε μου τώρα ότι θέλετε και κάνα τζακούζι στην Σόνα, να πέσω από το μπαλκόνι... Έλεος... Τι την κάναμε την Σόνα;;;; Fox River;;;;

Ο σκοπός ήταν να φυλακιστεί το παρεάκι σε μία πολύ πιο σκληρή φυλακή από την προηγούμενη... Με καθημερινά καθαρά ρούχα, μπάνιο και αρωματάκια, προβλέπω να διαπράττουν όλοι εγκλήματα, για να μπουν εκεί μέσα....:p:lol::p:lol:

οχι κι ετσι, αρωματα και τζακουζι, αλλα και τοση λασπουρα δεν την αντεχω... εκει που αναγκασανε τον μπελικ να πιει απο την λασπη, ημουνα ετοιμη να ξερασω... και για να πω την αληθεια μου, γυρισα στην αδελφη μου και της λεω: "να φροντισουμε να μην μπουμε φυλακη γιαιτ δεν θα περασουμε πολυ καλα!!!" :lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

"να φροντισουμε να μην μπουμε φυλακη γιαιτ δεν θα περασουμε πολυ καλα!!!" :lol::lol::lol:

:lol:Οποιαδηποτε φυλακη ή την Σονα?

Για παρε ματι:

http://www.todayandtomorrow.net/wp-content/uploads/2007/03/jzleoben.jpg

Φυλακη στο Leoben, Αυστρια.

Για παρε ματι:

ααααα!!!! θα ζητησω να εκδοθω στην αυστρια!!! :lol::lol::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για παρε ματι:

ανετα πηγαινα φυλακη....:lol: