katergaris Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 manos the greek said: Παιδιά έχω μια απορία, γιατί δεν κάνει ό,τι είναι να κάνει μετά την καταμέτρηση; Τους μετράνε συνέχεια; Αν υποθέτω σωστά είσαι κάπου στον πρώτο κύκλο. Ε, στον πρώτο κύκλο Reveal hidden contents ο,τι κάνει, μετά την καταμέτρηση το κάνει, απλώς υπάρχει πάντα η πιθανότητα να γίνει έκτακτη καταμέτρηση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Καλά εκτός από καράνιμου η γιατρός είναι γατόνι τα κατάλαβε όλα για τα κλειδιά, αν δεν με καταντήσει καρδιακό αυτό το έργο δεν θα ησυχάσει, τι ήταν αυτο με το καρφί που το είπε στον μπέλικ τι σχεδιάζουν.... πωωω ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 manos the greek said: Καλά εκτός από καράνιμου η γιατρός είναι γατόνι Έχεις καιρό να πας με γυναίκα, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mougga Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 αχαχααχαχ. Ε ενταξει εν αρχη φαινοταν λιγο κρυοπλασμα. Καλουλα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 johner said: Έχεις καιρό να πας με γυναίκα, ε; Λιγα τα λογια σου για τη Σαρα!!:love::mad::mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 mougga said: αχαχααχαχ. Ε ενταξει εν αρχη φαινοταν λιγο κρυοπλασμα. Καλουλα ειναι :mad::mad::mad::mad:Η Σαρα ειναι πολυ γλυκια και πανεμομορφη!!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Ειναι απιστευτα βαρετη και κρυα αλλα δεν ξερω αν φταιει το οτι ειναι ετσι και η ηθοποιος ή αν τετοιος ειναι ο ρολος. Παντως ειναι ψιλοσκυλα κι αυτο την ανεβαζει στα ματια μου. :happy::) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 sofi-k said: Ειναι απιστευτα βαρετη και κρυα αλλα δεν ξερω αν φταιει το οτι ειναι ετσι και η ηθοποιος ή αν τετοιος ειναι ο ρολος. Παντως ειναι ψιλοσκυλα κι αυτο την ανεβαζει στα ματια μου. :happy::) :(:(:(:mad::( εγω τη βρισκω τελεια!! :respect::respect::respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Εγώ sucre προτιμώ τη δική σου. Κάποιος να βάλει photo να πάρω τη δόση μου τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Fernando_Sucre said: :(:(:(:mad::( εγω τη βρισκω τελεια!! :respect::respect::respect: +1 Και παίζει και πολύ καλά. ΥΓ: Δεν διαβάζω ποστ από άτομα στην blacklist Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Χμ... τα νέα δεν είναι καθόλου καλά. Η Sarah Wayne Callies ΔΕΝ θα επιστρέψει στο Prison Break, ούτε μετά την γέννα της. Οι λόγοι ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά η είδηση φαίνεται προς το παρόν οριστική... http://community.tvguide.com/blog/TVGuide-Editors-Blog/Ausiello-Report/700000049 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 captum said: Χμ... τα νέα δεν είναι καθόλου καλά. Η Sarah Wayne Callies ΔΕΝ θα επιστρέψει στο Prison Break, ούτε μετά την γέννα της. :(:(:(:(:( Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 captum said: Χμ... τα νέα δεν είναι καθόλου καλά. Η Sarah Wayne Callies ΔΕΝ θα επιστρέψει στο Prison Break, ούτε μετά την γέννα της. Οι λόγοι ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά η είδηση φαίνεται προς το παρόν οριστική... http://community.tvguide.com/blog/TVGuide-Editors-Blog/Ausiello-Report/700000049 Το site αυτό είναι αξιόπιστο; Μήπως έιναι τπτ rumor? Πολύ κρίμα όμως να μην ξαναγυρίσει... :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonypap Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 πράγματι δεν γυρνάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Παιδιά τι επεισοδιάρες είναι αυτές οι τελευταίες; Το 21 και το 22 πω πω ό,τι καλύτερο έχω δει ποτέ τι lost τι heroes... Prison Break rules, απλά κορυφή! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 captum said: Χμ... τα νέα δεν είναι καθόλου καλά. Η Sarah Wayne Callies ΔΕΝ θα επιστρέψει στο Prison Break, ούτε μετά την γέννα της. Οι λόγοι ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά η είδηση φαίνεται προς το παρόν οριστική... http://community.tvguide.com/blog/TVGuide-Editors-Blog/Ausiello-Report/700000049 :confused::confused::confused::(:(:mad::mad::mad::cry::cry::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 manos the greek said: Το site αυτό είναι αξιόπιστο; Μήπως έιναι τπτ rumor? Πολύ κρίμα όμως να μην ξαναγυρίσει... :( Ναι, το tvguide.com και η στήλη του Auisello είναι από τα πλέον αξιόπιστα μέρη για τέτοιου είδους ειδήσεις. Φαίνεται πως αλλάζει αρκετά η πλοκή τελικά... Να δούμε πώς θα το δικαιολογήσουν. Επίσης, θα έχει καμια γυναίκα το cast, ή θα είναι πλέον all-male? :worry::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 captum said: Επίσης, θα έχει καμια γυναίκα το cast, ή θα είναι πλέον all-male? :worry::p Έχουν προστεθεί σίγουρα δύο γυναίκες ως τώρα στο καστ. Βάλε τρεις με τη γυναίκα του Σούκρε που θα κάνει σίγουρα γκεστ. Ε, κανα-δυο ακόμα γκεστ σίγουρα θα'χει! ;) Τώρα σε ό,τι αφορά τον χαρακτήρα της Σάρα, δε μου κάνει καμιά εντύπωση, γιατί τόσους και τόσους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν ξαποστείλει απ' την πρώτη σεζόν, εκεί θα κολλώσουν; Αυτοί οι σεναριογράφοι μας στέλνουν αδιάβαστους πλέον! :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Και Zorbas The Greek στο Prison Break όσο πάει μου αρέσει και περισσότερο αλλά γιατί το έβαλαν όταν έδειχνε τον τρελό; :D Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mougga Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Ο οποιος τρελος φερνει τωρα που παρατηρησα στον Pau Gasol... ή μου φενεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 μπα ... δεν νομίζω αλλά είναι κορυφαίος (o τρελάρας βεβαίως βεβαίως) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIEST Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 mougga said: Ο οποιος τρελος φερνει τωρα που παρατηρησα στον Pau Gasol... ή μου φενεται?? :lol::lol::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Lerris said: Έχουν προστεθεί σίγουρα δύο γυναίκες ως τώρα στο καστ. Βάλε τρεις με τη γυναίκα του Σούκρε που θα κάνει σίγουρα γκεστ. Ε, κανα-δυο ακόμα γκεστ σίγουρα θα'χει! ;) Τώρα σε ό,τι αφορά τον χαρακτήρα της Σάρα, δε μου κάνει καμιά εντύπωση, γιατί τόσους και τόσους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν ξαποστείλει απ' την πρώτη σεζόν, εκεί θα κολλώσουν; Αυτοί οι σεναριογράφοι μας στέλνουν αδιάβαστους πλέον! :X Δεν είναι ακόμη επίσημο ούτε από την μεριά της FOx ούτε από αυτήν της ηθοποιού ... δεν μπορεί να είναι διαφηστικό τρικ? ? ? ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Calendra said: Δεν είναι ακόμη επίσημο ούτε από την μεριά της FOx ούτε από αυτήν της ηθοποιού ... δεν μπορεί να είναι διαφηστικό τρικ? ? ? ? Φυσικά και μπορεί να είναι! ;) I guess πως ο χρόνος μόνο θα δείξει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 υπαρχουν 2 γυναικες http://bp1.blogger.com/_len7OgVu9Tw/RtU83qQIeLI/AAAAAAAAAqw/tl0-rXa68zQ/s1600-h/season3promoshots-24.jpg http://bp0.blogger.com/_len7OgVu9Tw/RtU89aQIeMI/AAAAAAAAAq4/xfzNgB5iu-4/s1600-h/season3promoshots-25.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts