lupus_Hegemonia Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 "Αφροδίτη" Κ., σου ευχήθηκα "private"... Κι ότι επιθυμείς. Άντε ρε γαμώτο, ΠΟΤΕ θα βγει το 16ο;;; Είδα τα πρώτα 15 "μονοκοπανιά" και τώρα μου κακοφαίνεται ΠΑΡΑ πολύ που πρέπει να περιμένω βδομάδα με τη βδομάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Τι λέτε οτι θα κάνει ο Κέλερμαν; Εγώ μόλις τώρα είδα το 15ο :grin: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innocent Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Κατεβαζω το 2Χ16 prison break ανυπομονω να το δω...... :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Α, ευχαριστώ πολύ-πολύ αγαπητοί μου Prison Breakers :D Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Απλά, μη περιμένετε ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ υπότιτλους σύντομα! Θέλει κανά-δυο μέρες τουλάχιστον να φτιαχτούν, δε θέλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Ωραίο και το καινούριο... Προχωράει την υπόθεση. Σχολιάστε! Περίμενα το Kellerman να είναι πιο υποψιασμένος...Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι άργησε να καταλάβει την παγίδα. Για άλλη μια φορά ο T-Bag απλά θεός... Η Sara περίεργα μας τα λέει...Σαν να μην το έχει κόψει φέρεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Πάντως, επιμένω, για μένα είναι... "αδύνατο" να βλέπω τα επεισόδια ανά βδομάδα... Αν μ' αρέσει κάτι, θέλω να το δω ΟΛΟ αμέσως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Απλά, μη περιμένετε ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ υπότιτλους σύντομα! Θέλει κανά-δυο μέρες τουλάχιστον να φτιαχτούν, δε θέλει; Αποψε κατα τις 11 λογικα θα ειναι ετοιμοι.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Πάντως, επιμένω, για μένα είναι... "αδύνατο" να βλέπω τα επεισόδια ανά βδομάδα... Αν μ' αρέσει κάτι, θέλω να το δω ΟΛΟ αμέσως! Ε, περίμενε να τελειώσει η σαιζόν και δες τα όλα μονοκοπανιά :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Ε, περίμενε να τελειώσει η σαιζόν και δες τα όλα μονοκοπανιά :) XEXEXE! Σωστή παρατήρηση... αλλά πλέον έχω "κολλήσει"! Το 'δα, BTW, το 16ο της 2ης σεζόν! Χωρίς υπότιτλους βέβαια (που δε με "χαλάει", γενικά). Καλό ήταν... Για να δούμε τι θα μας επιφυλάξει το μέλλον, στα επόμενα... Καλά, πολύ "πάω" τον... μονόχερο! Είναι τελείως "κουκουρούκου", αλλά ΠΑΝΤΑ ο π***της τα καταφέρνει, ΕΙΔΙΚΑ με τις γυναίκες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Καλά, πολύ "πάω" τον... μονόχερο! Είναι τελείως "κουκουρούκου", αλλά ΠΑΝΤΑ ο π***της τα καταφέρνει, ΕΙΔΙΚΑ με τις γυναίκες! Τον πάω και 'γω.Είναι φοβερός ηθοποιός και νομίζω μακράν ο καλύτερος στη σειρά.Πιθανότατα βέβαια να ευθύνεται ο ρόλος που υποδύεται για αυτό αλλά who cares..Το παλικάρι είναι απλά ΜΟΡΦΗ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Τον πάω και 'γω.Είναι φοβερός ηθοποιός και νομίζω μακράν ο καλύτερος στη σειρά.Πιθανότατα βέβαια να ευθύνεται ο ρόλος που υποδύεται για αυτό αλλά who cares..Το παλικάρι είναι απλά ΜΟΡΦΗ! Γενικά, μου άρεσαν και αρέσουν ΠΑΝΤΑ οι αντι-ήρωες! Δηλαδή, σχεδόν ΠΟΤΕ δεν ταυτίζομαι με τον "καλό" ήρωα (βλ. Michael). Και μετά τον φίλο μας τον μονόχερο, μ' αρέσει ο Σούκρε κι ο άλλος ο μαύρος (με τη κορούλα)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
careless Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Βγήκαν κιόλας οι υπότιτλοι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Βγήκαν κιόλας οι υπότιτλοι! Μπραβο στα παιδια που τους βγαζουν τοσο γρηγορα! Κανουν εξαιρετικη δουλεια!http://legrenieranini.free.fr/emoticon/clap.gifhttp://legrenieranini.free.fr/emoticon/clap.gifhttp://legrenieranini.free.fr/emoticon/clap.gif Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
careless Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Πολύ καλό το 16! Επιτέλους Μάικλ και Σάρα μαζί!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Πολύ καλό το 16! Επιτέλους Μάικλ και Σάρα μαζί!! 'Ντάξει κορίτσι. Δε λέω, καλό να υπάρχει και κανά "love story" (αν και το ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ σε μια περιπέτεια), αλλά να μη το... "παρακάνουν" οι παραγωγοί! Αν ήμουν φυγάς, ΜΟΝΟ το "romance" ΔΕΝ θα μ' ενδιέφερε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
careless Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 'Ντάξει κορίτσι. Δε λέω, καλό να υπάρχει και κανά "love story" (αν και το ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ σε μια περιπέτεια), αλλά να μη το... "παρακάνουν" οι παραγωγοί! Αν ήμουν φυγάς, ΜΟΝΟ το "romance" ΔΕΝ θα μ' ενδιέφερε... Μπορεί να μην είναι και τόσο σημαντικό για την υπόθεση, αλλά απ'την πρώτη season για εκεί το πήγαιναν. Anyway, κάποια στιγμή έπρεπε να δείξουν τι θα γίνει και μ'αυτό.:) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Μπορεί να μην είναι και τόσο σημαντικό για την υπόθεση, αλλά απ'την πρώτη season για εκεί το πήγαιναν. Anyway, κάποια στιγμή έπρεπε να δείξουν τι θα γίνει και μ'αυτό.:) :) ΧΑΧΑΧΑ! Θες το "ρομάντζο" σου!... Οκ. Απλά, εγώ βαριέμαι τέτοια πράγματα σε ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 άλλο ένα πολύ καλό επεισόδιο :D αν και ο Κέλερμαν την ψυλιάστηκε( Λίγο ποιό παράδοξα απ οσο είχα σκεφτεί και είχα πεί),σίγουρα θα θέλει να γυρίσει, περισσότερο όμως για να την φέρει στον Κιμ παρά στην πρόεδρο... κρίμα για τον Χειγουαιρ...καλο παλικαράκι ηταν. ο δέ Τέντυ μπόι! όλα τα λεφτά! Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Καλα ο Κελερμαν ηταν και καψουρεμενος με την Πρεζιντεντ(πληρης ελλειψη γουστου:p )και μαλλον γι'αυτο αργησε να το ψυλιαστει. Πεθανα στο γελιο με τον Μπελικ να ψωνιζεται με το σημα του FBI... Εχω μια απορια:Την φωνη της προεδρου ρε παιδια πως την εκαναν;:blink: Γινεται αυτο με κομπιουτερ;:O Και μια ενστανση...Οταν μεταφερεται ενας δραπετης, με τρενο χωρις χειροπεδες μεταφερεται; Τι κουλο ηταν αυτο! Τοσο βλητα ειναι οι υπαλληλοι του τρενου...;:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 τα παντα γινονται με computers... οταν τον παρουσιασε ο Κελερμαν στον υπαλληλο,ο Μαικλ ειχε βαλει ενα παλτο στα χερια του και καλα,για να μην φαινονται οι χειροπεδες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Πολυ καλο επεισοδιο,οπως και τα προηγουμενα! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 οταν τον παρουσιασε ο Κελερμαν στον υπαλληλο,ο Μαικλ ειχε βαλει ενα παλτο στα χερια του και καλα,για να μην φαινονται οι χειροπεδες... Και παλι ομως μου φανηκε ακυρο...Τετοιες μεταφορες δεν γινονται με αυτοκινητα της αστυνομιας ή του FBI; Υποτιθεται δολοφονο μετεφερε...Δεν ξερω αλλα αυτη η σκηνη μου φανηκε του στυλ "αντε, ας βρουμε εναν ευκολο τροπο να μπουμε στο τρενο, χωρις να καθυστερουμε την πλοκη Τεσπα ας μην ειμαι γκρινιαρα, ενα σημειο ηταν μονο...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Πεθανα στο γελιο με τον Μπελικ να ψωνιζεται με το σημα του FBI... Τρελό γέλιο :lol: Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 καλο το επεισοδιακι αλλα ρε παιδια δεν νομιζετε πως τα 2 αδερφια (ετσι οπως το ειπα σαν ονομα ταβερνας ακουστηκε :lol: ) κυκλοφορουν πολυ ανετα στους δρομους?Τους αναζηταει ολη η Αμερικη εχουν γινει πια διασημοι ακομα και συνεντευξη ειχαν δωσει στον καμεραμαν και την αλλη μερα κυκλοφορουσαν λες και δεν τους ηξερε κανεις.Δεν λεω η σειρα ειναι κορυφαια αλλα τελευταια αυτο μου εχει χτυπησει πολυ ασχημα Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts