Jump to content

Prison Break (Fox)

_Chimaira_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

"Αφροδίτη" Κ., σου ευχήθηκα "private"... Κι ότι επιθυμείς.

Άντε ρε γαμώτο, ΠΟΤΕ θα βγει το 16ο;;; Είδα τα πρώτα 15 "μονοκοπανιά" και τώρα μου κακοφαίνεται ΠΑΡΑ πολύ που πρέπει να περιμένω βδομάδα με τη βδομάδα!

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Α, ευχαριστώ πολύ-πολύ αγαπητοί μου Prison Breakers :D

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Ωραίο και το καινούριο... Προχωράει την υπόθεση.

Σχολιάστε!

Περίμενα το Kellerman να είναι πιο υποψιασμένος...Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι άργησε να καταλάβει την παγίδα.

Για άλλη μια φορά ο T-Bag απλά θεός...

Η Sara περίεργα μας τα λέει...Σαν να μην το έχει κόψει φέρεται...

Πάντως, επιμένω, για μένα είναι... "αδύνατο" να βλέπω τα επεισόδια ανά βδομάδα... Αν μ' αρέσει κάτι, θέλω να το δω ΟΛΟ αμέσως!

Απλά, μη περιμένετε ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ υπότιτλους σύντομα! Θέλει κανά-δυο μέρες τουλάχιστον να φτιαχτούν, δε θέλει;

Αποψε κατα τις 11 λογικα θα ειναι ετοιμοι.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως, επιμένω, για μένα είναι... "αδύνατο" να βλέπω τα επεισόδια ανά βδομάδα... Αν μ' αρέσει κάτι, θέλω να το δω ΟΛΟ αμέσως!

Ε, περίμενε να τελειώσει η σαιζόν και δες τα όλα μονοκοπανιά :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε, περίμενε να τελειώσει η σαιζόν και δες τα όλα μονοκοπανιά :)

XEXEXE! Σωστή παρατήρηση... αλλά πλέον έχω "κολλήσει"!

Το 'δα, BTW, το 16ο της 2ης σεζόν! Χωρίς υπότιτλους βέβαια (που δε με "χαλάει", γενικά).

Καλό ήταν... Για να δούμε τι θα μας επιφυλάξει το μέλλον, στα επόμενα...

Καλά, πολύ "πάω" τον... μονόχερο! Είναι τελείως "κουκουρούκου", αλλά ΠΑΝΤΑ ο π***της τα καταφέρνει, ΕΙΔΙΚΑ με τις γυναίκες!

Καλά, πολύ "πάω" τον... μονόχερο! Είναι τελείως "κουκουρούκου", αλλά ΠΑΝΤΑ ο π***της τα καταφέρνει, ΕΙΔΙΚΑ με τις γυναίκες!

Τον πάω και 'γω.Είναι φοβερός ηθοποιός και νομίζω μακράν ο καλύτερος στη σειρά.Πιθανότατα βέβαια να ευθύνεται ο ρόλος που υποδύεται για αυτό αλλά who cares..Το παλικάρι είναι απλά ΜΟΡΦΗ!

Τον πάω και 'γω.Είναι φοβερός ηθοποιός και νομίζω μακράν ο καλύτερος στη σειρά.Πιθανότατα βέβαια να ευθύνεται ο ρόλος που υποδύεται για αυτό αλλά who cares..Το παλικάρι είναι απλά ΜΟΡΦΗ!

Γενικά, μου άρεσαν και αρέσουν ΠΑΝΤΑ οι αντι-ήρωες! Δηλαδή, σχεδόν ΠΟΤΕ δεν ταυτίζομαι με τον "καλό" ήρωα (βλ. Michael).

Και μετά τον φίλο μας τον μονόχερο, μ' αρέσει ο Σούκρε κι ο άλλος ο μαύρος (με τη κορούλα)...

Βγήκαν κιόλας οι υπότιτλοι!

Μπραβο στα παιδια που τους βγαζουν τοσο γρηγορα! Κανουν εξαιρετικη δουλεια!http://legrenieranini.free.fr/emoticon/clap.gifhttp://legrenieranini.free.fr/emoticon/clap.gifhttp://legrenieranini.free.fr/emoticon/clap.gif

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ καλό το 16! Επιτέλους

Μάικλ και Σάρα μαζί!!

'Ντάξει κορίτσι. Δε λέω, καλό να υπάρχει και κανά

"love story"

(αν και το ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ σε μια περιπέτεια), αλλά να μη το... "παρακάνουν" οι παραγωγοί!

Αν ήμουν φυγάς, ΜΟΝΟ το

"romance"

ΔΕΝ θα μ' ενδιέφερε...

'Ντάξει κορίτσι. Δε λέω, καλό να υπάρχει και κανά

"love story"

(αν και το ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ σε μια περιπέτεια), αλλά να μη το... "παρακάνουν" οι παραγωγοί!

Αν ήμουν φυγάς, ΜΟΝΟ το

"romance"

ΔΕΝ θα μ' ενδιέφερε...

Μπορεί να μην είναι και τόσο σημαντικό για την υπόθεση, αλλά απ'την πρώτη season για εκεί το πήγαιναν. Anyway, κάποια στιγμή έπρεπε να δείξουν τι θα γίνει και μ'αυτό.:) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί να μην είναι και τόσο σημαντικό για την υπόθεση, αλλά απ'την πρώτη season για εκεί το πήγαιναν. Anyway, κάποια στιγμή έπρεπε να δείξουν τι θα γίνει και μ'αυτό.:) :)

ΧΑΧΑΧΑ! Θες το "ρομάντζο" σου!... Οκ. Απλά, εγώ βαριέμαι τέτοια πράγματα σε ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ...

άλλο ένα πολύ καλό επεισόδιο :D

αν και ο Κέλερμαν την ψυλιάστηκε( Λίγο ποιό παράδοξα απ οσο είχα σκεφτεί και είχα πεί),σίγουρα θα θέλει να γυρίσει, περισσότερο όμως για να την φέρει στον Κιμ παρά στην πρόεδρο...

κρίμα για τον Χειγουαιρ...καλο παλικαράκι ηταν.

ο δέ Τέντυ μπόι! όλα τα λεφτά!

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα ο Κελερμαν ηταν και καψουρεμενος με την Πρεζιντεντ(πληρης ελλειψη γουστου:p )και μαλλον γι'αυτο αργησε να το ψυλιαστει.

Πεθανα στο γελιο με τον Μπελικ να ψωνιζεται με το σημα του FBI...

Εχω μια απορια:Την φωνη της προεδρου ρε παιδια πως την εκαναν;:blink: Γινεται αυτο με κομπιουτερ;:O

Και μια ενστανση...Οταν μεταφερεται ενας δραπετης, με τρενο χωρις χειροπεδες μεταφερεται; Τι κουλο ηταν αυτο! Τοσο βλητα ειναι οι υπαλληλοι του τρενου...;:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα παντα γινονται με computers...

οταν τον παρουσιασε ο Κελερμαν στον υπαλληλο,ο Μαικλ ειχε βαλει ενα παλτο στα χερια του και καλα,για να μην φαινονται οι χειροπεδες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Πολυ καλο επεισοδιο,οπως και τα προηγουμενα!
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

οταν τον παρουσιασε ο Κελερμαν στον υπαλληλο,ο Μαικλ ειχε βαλει ενα παλτο στα χερια του και καλα,για να μην φαινονται οι χειροπεδες...

Και παλι ομως μου φανηκε ακυρο...Τετοιες μεταφορες δεν γινονται με αυτοκινητα της αστυνομιας ή του FBI; Υποτιθεται δολοφονο μετεφερε...Δεν ξερω αλλα αυτη η σκηνη μου φανηκε του στυλ "αντε, ας βρουμε εναν ευκολο τροπο να μπουμε στο τρενο, χωρις να καθυστερουμε την πλοκη

Τεσπα ας μην ειμαι γκρινιαρα, ενα σημειο ηταν μονο...:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλο το επεισοδιακι αλλα ρε παιδια δεν νομιζετε πως τα 2 αδερφια (ετσι οπως το ειπα σαν ονομα ταβερνας ακουστηκε :lol: ) κυκλοφορουν πολυ ανετα στους δρομους?Τους αναζηταει ολη η Αμερικη εχουν γινει πια διασημοι ακομα και συνεντευξη ειχαν δωσει στον καμεραμαν και την αλλη μερα κυκλοφορουσαν λες και δεν τους ηξερε κανεις.Δεν λεω η σειρα ειναι κορυφαια αλλα τελευταια αυτο μου εχει χτυπησει πολυ ασχημα