stroggoff Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 άλλωστε είναι όπως το λέγανε στην αρχή του Β Season, Escape,is just the begging :D Θυμάμαι ότι λέγανε πως η δεύτερη season θα είναι σαν το φυγά (Harrison Ford, Tomy lee Jones), αλλά σε πιο massive επίπεδο και έκταση. Τελικά φάγαν τα μούτρα τους με το hype που δημιουργησαν (imho). H σειρά έχασε τους ρυθμούς της και προχωράει στα κου-του-ρου. Μου θυμίζει κάτι παραμύθια που στο τέλος οι πρωταγωνιστές παντρεύονται , και πάντα υπάρχει κάποιος που ρωτάει: "καλά ναι παντρέυτηκαν αλλά μετά τι έγινε; Τι απόγιναν όλοι αυτοί;" (χωρίς να συνειδητοποιεί ότι όλο το ενδιαφέρον κομμάτι δεν ήταν η καταληξη αλλά η ιστορία μέχρι να παντρευτούν). Ε λοιπόν η δεύτερη season του PB είναι κάτι σαν τη συνέχεια του παραμυθιού "αφού παντρεύτηκαν ..." Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Θυμάμαι ότι λέγανε πως η δεύτερη season θα είναι σαν το φυγά (Harrison Ford, Tomy lee Jones), αλλά σε πιο massive επίπεδο και έκταση. Τελικά φάγαν τα μούτρα τους με το hype που δημιουργησαν (imho). H σειρά έχασε τους ρυθμούς της και προχωράει στα κου-του-ρου. Μου θυμίζει κάτι παραμύθια που στο τέλος οι πρωταγωνιστές παντρεύονται , και πάντα υπάρχει κάποιος που ρωτάει: "καλά ναι παντρέυτηκαν αλλά μετά τι έγινε; Τι απόγιναν όλοι αυτοί;" (χωρίς να συνειδητοποιεί ότι όλο το ενδιαφέρον κομμάτι δεν ήταν η καταληξη αλλά η ιστορία μέχρι να παντρευτούν). Ε λοιπόν η δεύτερη season του PB είναι κάτι σαν τη συνέχεια του παραμυθιού "αφού παντρεύτηκαν ..." Δεν νομιζω...Ακομα δεν εχουν ..."παντρευτει"(για να το πω ετσι οπως το εθεσες κι εσυ...);) Το να αποδρασουν απο την φυλακη ηταν ΟΝΤΩΣ just the beggining... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innocent Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 αν το τραβηξουν κ 3η season τοτε θα χα σει πολυ σαν ταινια...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 αν το τραβηξουν κ 3η season τοτε θα χα σει πολυ σαν ταινια...!!! Δεν είναι ταινία. Οπότε no worries. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 αν το τραβηξουν κ 3η season τοτε θα χα σει πολυ σαν ταινια...!!! Και by the way, θα γυριστει και 3τη σεζον!:D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Και by the way, θα γυριστει και 3τη σεζον!:D :D :D Που ανακοινώθηκε αυτό πάλι; Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 inside infos tha xerei:P:P:P:P Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 http://www.prisonbreakforum.com/viewtopic.php?t=4889 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Οπότε επίσημα δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Μα πόσο ακόμη θα τρέχουν????:wacko: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Μα πόσο ακόμη θα τρέχουν????:wacko: ε εντάξει, έχουμε ακόμα, κρατάει αρκετά το live your myth in th US states κατα το αντίστοιχο του ΕΟΤ :lol: :lol: Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innocent Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Μα πόσο ακόμη θα τρέχουν????:wacko: Αστα βρε astarti το Prison break δεν θα επρεπε να γινει ταινια αλλα διαφημιση του JOHNY WALKER.....Μαικλ "KEEP WALKNG":kill: :shoot: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Αστα βρε astarti το Prison break δεν θα επρεπε να γινει ταινια αλλα διαφημιση του JOHNY WALKER.....Μαικλ "KEEP WALKNG":kill: :shoot: Η' αλλιώς run sexy Michael run :p :lol: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Ε, λογικό είναι... ΦΥΓΑΔΕΣ είναι, δεν θα τρέχουν; Αν ΔΕΝ καταφύγουν σε ξένο κράτος, δεν θα πάψει να είναι... ΒΕΓΓΟΣ ο "Μιχαλάκης"!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innocent Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Tουλαχιστον ο βεγγος ετρεχε αλλα σταματαγε γρηγορα....! φανταζεστε το ΘΟΥ-ΒΟΥ σε 3 season....!!!!!!!!!! :chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Tουλαχιστον ο βεγγος ετρεχε αλλα σταματαγε γρηγορα....! φανταζεστε το ΘΟΥ-ΒΟΥ σε 3 season....!!!!!!!!!! :chair: Πάντως, έχω "κολλήσει" ΑΣΧΗΜΑ με τη σειρά! Όπως περιμένω τα "CSI Las Vegas" & "24hrs" σαν μανιακός, έτσι και μ' αυτήν... Αντιθέτως, ξεκίνησα το "Lost", έχω δει τα πρώτα 9... και ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΣΙΣΤΟΛΑ! ΠΑΡΑ πολύ αργή η πλοκή... και μάλλον θα 'μαι απ' τους λίγους που ΔΕΝ θα τη βλέπω! Όπως και τα "Φιλαράκια" που το 97% του ελληνικού (και μη) κοινού είναι τρελό και παλαβό με τη σειρά, εγώ... τα "Φιλαράκια" τα ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ! Μου γυρίζουν τ' άντερα, με τις μπούρδες/"αμερικανιές"/"αστείες" ατάκιες που λένε... Τες-πα... Το "Prison Break" με κέρδισε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Αντιθέτως, ξεκίνησα το "Lost", έχω δει τα πρώτα 9... και ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΣΙΣΤΟΛΑ! ΠΑΡΑ πολύ αργή η πλοκή... και μάλλον θα 'μαι απ' τους λίγους που ΔΕΝ θα τη βλέπω! κάνε υπομονή μέχρι το 2ο season Που φτιάχνει κατά πολύ και τελειώνει εκπληκτικά, το 3ο δε season έχει αρχισει πολύ γερά και ξεκινάει εκ νέου στις 7/2 :D με συγχωρείτε για το οφ τοπικ... ασταρτη, χρόνια καλά! κέρνα καμια τουλούμπα :p Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innocent Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 H αληθεια ειναι οτι το prison break ειναι φοβερη σειρα...απλως μας ταλαιπωρουν αυτοι οι σκηνοθετες.....!!!! Ας ελπισουμε οτι δεν θα το τραβηξουν πολυ ακομα....!!!! Μην ξεχναμε οτι χρειαζεται ενα ξεκαθαρισμα...δηλ πρεπει καποιοι να πεθανουν....πχ. κινεζος,προεδρος,κ αλλοι.....!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Πάντως, έχω "κολλήσει" ΑΣΧΗΜΑ με τη σειρά! Όπως περιμένω τα "CSI Las Vegas" & "24hrs" σαν μανιακός, έτσι και μ' αυτήν... Αντιθέτως, ξεκίνησα το "Lost", έχω δει τα πρώτα 9... και ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΣΙΣΤΟΛΑ! ΠΑΡΑ πολύ αργή η πλοκή... και μάλλον θα 'μαι απ' τους λίγους που ΔΕΝ θα τη βλέπω! Όπως και τα "Φιλαράκια" που το 97% του ελληνικού (και μη) κοινού είναι τρελό και παλαβό με τη σειρά, εγώ... τα "Φιλαράκια" τα ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ! Μου γυρίζουν τ' άντερα, με τις μπούρδες/"αμερικανιές"/"αστείες" ατάκιες που λένε... Τες-πα... Το "Prison Break" με κέρδισε... Δεν χρειαζεται οτι δεν σου αρεσει να το γραφεις με τεραστια γραμματα!Καταλαβαμε οτι δεν σου αρεσουν!:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innocent Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 ΑSTARTI χροννια σου πολλα οτι επιθυμεις........με :love: :innocent: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innocent Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 το 2Χ16 ξερει κανεις ποτε βγαινει ην αν εχει βγει......???????? Prison break εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 το 2Χ16 ξερει κανεις ποτε βγαινει ην αν εχει βγει......???????? Prison break εννοω Αυριο θα υπαρχει τριγυρω. Χρονια Πολλα astarti:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 το 2Χ16 ξερει κανεις ποτε βγαινει ην αν εχει βγει......???????? Prison break εννοω Τα επεισόδια στις ΗΠΑ παίζουν κάθε Δευτέρα βράδυ.Οπότε σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα από τότε θα υπάρχει παντού στο νετ..;) astarti χρόνια πολλά και καλά κι από μένα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innocent Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Αυριο θα υπαρχει τριγυρω. Χρονια Πολλα astarti:) που μπορω να βρω τους ποτιτλους για το 16???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 που μπορω να βρω τους ποτιτλους για το 16???? Αυριο το βραδυ στο greektvsubs.gr:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts