sofi-k Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Εγω παντως με direct download ειμαι γυρω στα 50-60 ταχυτητα...Δεν ξερω αν παιζει ρολο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Εγω παντως με direct download ειμαι γυρω στα 50-60 ταχυτητα...Δεν ξερω αν παιζει ρολο... Dc++ και lan on campus 11Mb/second...:p Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Ωραία... ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ και μένα ΠΩΣ να επιταχύνω το downloading μου;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Μάλιστα...πολύ καλό και το SE015!! Πάντως δε νομίζω να το πάνε και για 3η season...πόσα ακόμη θα σκαρφιστούν? Απορία...ποιος είναι αυτός με τον Κιμ?:worry: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Αφου ο Κιμ τον λεει Sir πρεπει να ναι ο διευθυντης του FBI η κατι τετοιο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiKL Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 o Kim ειναι ο κινεζος- αφεντικο το Κελλερμαν... Ο καραφλας κατι υποπτο πρεπει να ειναι ...ισως της εταιρειας:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Ο Κιμ δεν λογογδοτεί στο FBI,αλλά στην ''εταιρία''. Τα άτομα όμως που απαρτίζουν την ''εταιρία'' αυτή,επειδή βρίσκονται σε υψηλά ιστάμενες θέσεις στη κυβέρνηση μπορούν και καθοδηγούν το FBI. Το καραφλό παλικάρι φαίνεται ότι είναι της εταιρίας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Και γιατί ειν΄μουγκό καλέ?:wacko: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Και γιατί ειν΄μουγκό καλέ?:wacko: Ρε συ Κ. (κι όλοι οι υπόλοιποι), μη λέτε λεπτομέρειες - έστω και μηδαμινές - από ΕΠΟΜΕΝΑ επεισόδια! Please δηλαδή! ΠΩΣ θα τα δω, άμα ψιλο-υποψιάζομαι ΤΙ ΘΑ ΔΩ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Ρε συ Κ. (κι όλοι οι υπόλοιποι), μη λέτε λεπτομέρειες - έστω και μηδαμινές - από ΕΠΟΜΕΝΑ επεισόδια! Please δηλαδή! ΠΩΣ θα τα δω, άμα ψιλο-υποψιάζομαι ΤΙ ΘΑ ΔΩ;;; Ok, sorry...σε ξέχασα εσένα :p :X Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Ok, sorry...σε ξέχασα εσένα :p :X Don't mention honey... ... Ρε παιδιά, "ΜΑΜΙΕΤΑΙ" και σε σας ΣΗΜΕΡΑ το κωλο-internet;;; Ή τα torrents; Χθες κατέβασα τα πρώτα 2 επεισόδια της 2ης σεζόν (με 768 DSL που έχω) σε περίπου 3 1/2 ώρες έκαστο... ΣΗΜΕΡΑ;;; "ΜΑΜΙΕΤΑΙ"!... Καταρχάς, κόβεται η σύνδεση ΣΥΝΕΧΩΣ και από ταχύτητα...; 20 kb/s ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, αλλά ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ download... 8 kb/s!!! ΑΜΑΝ πια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Υπαρχει προβλημα με τα adsl πανελλαδικα,οποτε μην αγχωνεσαι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Υπαρχει προβλημα με τα adsl πανελλαδικα,οποτε μην αγχωνεσαι..Εμενα μια χαρα ειναι το adsl μου, μην μου το ματιασετε...:worry: :X :p Και ναι, παιδια προσπαθειτε να μην βαζετε spoilers χωρις spoiler tag...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innocent Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Ρε πιαδια ξερει κανενας ποσα επεισοδια ειναι η 2η season............:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Μέχρι τώρα 15. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innocent Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 να περιμενουμε κ 3η season τι λετε....????? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 να περιμενουμε κ 3η season τι λετε....????? :worry:Στανταρ.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innocent Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 καταλαβα " ΛΑΜΨΗ " θα το καταντησουνε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Dc++ και lan on campus 11Mb/second...:p duefo kicks ass!!! Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις :) (για εμένα). Που να βολευτώ με το ένα Mbps? Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Παιδιά... τα είδα ΟΛΑ τα πρώτα τα 14 επεισόδια!!! ΘΕΛΩ "A.S.A.P" link torrent για το 15ο!!! Αυτά λοιπόν - μέχρι στιγμής - υπάρχουν επεισόδια;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Ρε παίδες... το "http://www.greektvsubs.gr/index.php" τα έχει "ΠΑΙΞΕΙ" ΕΝΤΕΛΩΣ! Δεν ανοίγει το site! Από ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ θα κατεβάσω ελληνικά - ΚΑΛΑ! - subtitles;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 http://www.subs4u.gr & http://www.apsubs.com/ Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 http://www.subs4u.gr & http://www.apsubs.com/ ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ! Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 νομίζω πως είσαι στην φάση υστερίας όπως και εμείς :D άλλωστε είναι όπως το λέγανε στην αρχή του Β Season, Escape,is just the begging :D Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 νομίζω πως είσαι στην φάση υστερίας όπως και εμείς :D άλλωστε είναι όπως το λέγανε στην αρχή του Β Season, Escape,is just the begging :D Μάλλον... ΕΠΙΕΙΚΗΣ είσαι! ΜΑΝΙΑΚΟΣ θα έλεγα! Χαχαχα! Χθες, είδα... ΕΠΤΑ ΣΕΡΙ επεισόδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts