stamatis3133 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Στο ιδιοκτητο η Forthnet δινει PSTN γραμμες οποτε χρειαζεσαι Annex A router,εκτος αν εισαι μεριζομενος οποτε εχεις ISDN απο ΟΤΕ και ιντερνετ απο Forthnet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 εκτος αν εισαι μεριζομενος οποτε εχεις ISDN απο ΟΤΕ και ιντερνετ απο Forthnet. Το 2ο :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelakas Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Προσπαθώ πού λέτε, νά ενεργοποιήσω τό adsl αλλά τζίφος. Ούτε κάν ξέρω εάν τά καλώδια στό μόντεμ τής isdn είναι σωστά τοποθετημένα έκ νέου, αφού τά έβγαλα βιαστικά γιά νά ελέγξω κάτι. Άς αναφέρω πώς είναι τοποθετημένα τά καλώδιά της isdn… Τό κλασσικό φίς βεβαίως αλλά κάτω από τήν πρίζα, βγαίνουν (από τόν τοίχο) 2 καλώδια. Τό ένα πάει καί «χτίζεται» μέσα στό μόντεμ, τό άλλο σέ κάποιο από τίς δύο υποδοχές (ονόματα αυτών : ab1 καί ab2). Ερώτημα: Έχει σημασία πού θά κουμπώσει τό καλώδιο πού έρχεται από τόν τοίχο; Πού πρέπει νά πάει; Στό μόντεμ ή στήν τηλεφωνική συσκευή; Καί τό καλώδιο από τό φίς; Πού πρέπει νά πάει κι αυτό τό ^&*%%&&*&*##; Παράθεση vangelakas.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 καλησπερα τι μαρκα ρουτερ εχεις και τι μοντελο και με ποια εταιρια και τι πακετο (π.χ σε ιδιοκτητο ) Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelakas Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 έχω speedtouch (536iv6) στήν κόνεξ... Παράθεση vangelakas.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jafil Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Χαίρετε. Το Σάββατο αγόρασα ένα ρούτερ της Netgear, και για την ακρίβεια το ακόλουθο: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978076&product=1022083 Ταλαιπωρήθηκα λίγο μέχρι να το σετάρω γιατί είχε κολλήσει και δεν ήξερα ότι για να κάνει reboot ήθελε τουλάχιστον 10 δεύτερα πατημένο το κουμπί του. Anyway, πήρα τηλέφωνο το πλαίσιο και ένα παιδί μου είπε τα ακριβή βήματα που έπρεπε να ακολουθήσω. Πληκτρολόγησα την default access διεύθυνση στον browser μου και το σέταρα σύμφωνα με τα στοιχεία του ISP μου. Σε μια οθόνη, την ADSL Settings, μου ζητείται να επιλέξω μεταξύ LLC-Based και VC-Based (VC_Based μου είπε το παιδί να επιλέξω) και από κάτω να δώσω δύο αριθμούς, νομίζω λέγονται VCI ο ένας και VP ο άλλος, κάπως έτσι. Δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή καθώς είμαι συνδεδεμένος με το μοντεμάκι που δίνει η ΟΤΕΝΕΤ και δε μπορώ φυσικά να προσπελάσω την default gateway του ρούτερ. Οι αριθμοί αυτοί είναι ακέραιοι και με εύρος νομίζω από 1-35. Το παιδί μου είπε ποιοί ήτανε, τους έβαλα επιτόπου και δεν τους συγκράτησα. Έτσι συνδέθηκα για λίγες ώρες κι έπειτα έκανα ένα reset το ρούτερ, χωρίς να ξέρω ότι αυτό θα τον επαναφέρει στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Το πρόβλημά μου λοιπόν είναι ότι χρειάζομαι αυτούς τος αριθμούς και 2 μέρες τώρα, Κυριακή και καθαρά Δευτέρα, το Πλαίσιο είναι φυσικά κλειστό, και μέσα στη βδομάδα πήζω στη σχολή, και δεν ξέρω μέχρι τί ώρες είναι ανοιχτά τα τηλέφωνά τους. Ερωτώ λοιπόν: Αυτοί οι αριθμοί είναι κοινοί για όλα τα συγκεκριμένα ρούτερ; Αν ναι, μπορεί κάποια καλή ψυχή να μου τους δώσει, γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσω να εξυπηρετηθώ πάλι από το Πλαίσιο (δεν περίμενα και λίγο την προηγούμενη φορά); Έχω σύνδεση ΟΤΕΝΕΤ (Conn-X Talk) και είμαι κάτοικος Αθηνών, αν αυτό βοηθάει σε τίποτα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Πολύ κλοκλο και αυγό τπτ. VΡI=8 και VCI=35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Επειδη ο δημος της πολης μου εχει εγκαταστησει κεραιες για ασυρματη συνδεση στο internet θελω να ρωτησω το εξης.Τι router χρειαζεται για να γινει η συνδεση????Αυτοι προτεινουν τεσσερεις τροπους οι οποιοι φαινονται παρακατω. http://img508.imageshack.us/img508/1901/routerfg7.th.jpg Στην περιοχη μου υπαρχει κεραια αλλα δεν ξερω που και αυτο ειναι το προβλημα δηλαδη με ενα ασυρματο router δεν ξερω αν θα πιανει.Πιο σιγουρη λυση ειναι η τεταρτη.Αλλα τετοιο hardware δεν εχω δει πουθενα και δεν ξερω τι παιζει απο τιμες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Mια βοηθεια ρε παιδια! Εχω ενα μοντεμ-ρουτερ Fritz!Box ενσυρματο στο οποιο θελω να συνδεσω ενα ρουτερ αυτο εδω http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978066&product=552321 για να μπορω να εχω και στο υπολοιπο σπιτι ιντερνετ και να μου βγει οικονομικα. Και σας ρωταω γινετε? Δηλ. να συνδεσω το Fritz!Box με το τηλ. και μετα να συνδεσω το Fritz!Box με LAN στον σταθερο υπολογιστη και μετα να συνδεσω το netgear ρουτερ με την αλλη εξοδο LAN του Fritz!Box και να στελνει το netgear στο υπολοιπο σπιτι ασυρματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 θα ήθελα την γνώμη σας για κάποιο WIRELESS ROUTER. Το μόνο που θέλω είναι να αντικαταστήσει το απλό router που έχω κι έχει μόνο μια θύρα LAN κι μια usb. Αυτό εδώ κάνει για την δουλεία που το θέλω...? Βασικά με ενδιαφέρει να έχει 4xLAN και Wi-Fi. Τι άλλα έχετε να μ προτείνετε? (θα προτιμούσα να είναι από το e-shop) ευχαριστώ Υ.Γ. το router θεωρείτε ως "περιφερειακό" για έναν Η/Υ...? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 To router δεν είναι περιφερειακό για έναν Η/Υ.Είναι ένα "αυτόνομο" μηχάνημα που δρομολογεί πακέτα.Αυτό που είδες δεν το έχω δουλέψει ποτέ αλλά με την netgear ποτέ δεν είχα πρόβληματα.Εγώ πάντως είναι οπαδός της Linksys. ΥΓ:Αυτό που είδες είναι απλώς router και όχι modem ρουτερ.Οπότε αν το χρειάζεσαι και για πρόσβαση στο internet θα πρέπει να έχεις και modem (το παλιό σου δηλαδή)! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Πηγα σημερα στο πλαισιο για να παρω τελικα αυτο το Netgear WGR614 και με ξενερωσε ο υπαληλος λεγοντας μου οτι δεν γινετε να πιασει στον πανω οροφο της μεζονετας ουτε καλα-καλα στα 3-4 μετρα στο ιδιο επιπεδο δεν πιανει μου ειπε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreekkk Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Paidia xreiazomai epeigontos tin boitheia sas!!exo skasei... Exo ena router speedstream 5400 tis siemens to opoio exei 4 ypodoxeis ethernet,stin mia exo syndesei to stathero pc kai stin alli to laptop. TO thema einai oti pano sto laptop me usb einai syndemenos o ektypotis(canon) apo to desktop ton brisko ton ektypoti,alla den mporo na steilo ektiposi... ti na kano? plz help! sas eyxaristo poly! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Καλημερα,μετα την αναβάθμιση απο οτενετ σε κονεξ μου δωσανε το philips CGA5722 modem router.Το σύνδεσα με χαρακτηριστική ευκολία κατι που μου κανε εντυπωση (αφου ουτε καν εγκατασταση του εκανα) και συνδέθηκα αμέσως στο κεντρικο υπολογ., στο λαπτοπ αλλα και στο κινητό.Αλλαξα τους εργοστασιακούς κωδικούς πρόσβασης και όλα καλα μέχρι εδω.Οταν εκλεισα το υπολογηστη μου και το ανοιξα την επομενη μερα δεν μπορούσε να συνδεθεί με τπτ και δεν υπήρχε και κάποια συντόμευση για να πατήσω και να συνδεθώ.Τα λαμπάκια στο ρούτερ αναβαν κανονικά.Απο το κινητο και το λαπτοπ εμπαινα στο δίκτυο.Στον σταθερό με τπτ!!Έκανα λοιπόν επανεκκίνηση και αμέσως μετα συνδέθηκε.Απο τότε για να συνδεθώ ανοιγω και μετα επανεκκινηση αμέσως.Μήπως ξέρει καποιος τι πρέπει να κάνω για να λυθεί αυτο το πρόβλημα?Η εμπειρία μου με ρούτερ ειναι μηδενικη καθως μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το απλο καλωδιακο μοντεμάκι.!(και κατι τελευταίο..το ρούτερ το κλείνουμε ή το εχουμε ανοιχτο 24 ωρες το 24ωρο??????) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Καλημερα,μετα την αναβάθμιση απο οτενετ σε κονεξ μου δωσανε το philips CGA5722 modem router.Το σύνδεσα με χαρακτηριστική ευκολία κατι που μου κανε εντυπωση (αφου ουτε καν εγκατασταση του εκανα) και συνδέθηκα αμέσως στο κεντρικο υπολογ., στο λαπτοπ αλλα και στο κινητό.Αλλαξα τους εργοστασιακούς κωδικούς πρόσβασης και όλα καλα μέχρι εδω.Οταν εκλεισα το υπολογηστη μου και το ανοιξα την επομενη μερα δεν μπορούσε να συνδεθεί με τπτ και δεν υπήρχε και κάποια συντόμευση για να πατήσω και να συνδεθώ.Τα λαμπάκια στο ρούτερ αναβαν κανονικά.Απο το κινητο και το λαπτοπ εμπαινα στο δίκτυο.Στον σταθερό με τπτ!!Έκανα λοιπόν επανεκκίνηση και αμέσως μετα συνδέθηκε.Απο τότε για να συνδεθώ ανοιγω και μετα επανεκκινηση αμέσως.Μήπως ξέρει καποιος τι πρέπει να κάνω για να λυθεί αυτο το πρόβλημα?Η εμπειρία μου με ρούτερ ειναι μηδενικη καθως μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το απλο καλωδιακο μοντεμάκι.!(και κατι τελευταίο..το ρούτερ το κλείνουμε ή το εχουμε ανοιχτο 24 ωρες το 24ωρο??????) Προσπάθησε να ρυθμίσεις χειροκίνητα τη σύνδεσή σου. Θα πρέπει να συμπληρώσεις τα παρακάτω πεδία: *IP Adress *Subnet mask: *Default Gateway: *Preferred DNS Server: *Alternate DNS Server: Μετά από αυτό η σύνδεσή σου θα φυσάει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Προσπάθησε να ρυθμίσεις χειροκίνητα τη σύνδεσή σου. Θα πρέπει να συμπληρώσεις τα παρακάτω πεδία: *IP Adress *Subnet mask: *Default Gateway: *Preferred DNS Server: *Alternate DNS Server: Μετά από αυτό η σύνδεσή σου θα φυσάει! :) Καλησπέρα φίλε ,μήπως μπορεις να μου πεις πιο περιληπτικά πως θα το κάνω αυτο.:!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Καλησπέρα φίλε ,μήπως μπορεις να μου πεις πιο περιληπτικά πως θα το κάνω αυτο.:!::!: Control panel=>Network connections=>Local area connection=>properties=>Internet protocol TCP/IP=>properties Τα νούμερα θα τα βρεις από το site της Connx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Είμαι ανάμεσα σε δύο μοντέλα της Linksys: WAG200G http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615103 WAG54GS http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615110 Έχω σύνδεση της Altec στα 24 σε ISDN. Ποιο προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Είμαι ανάμεσα σε δύο μοντέλα της Linksys: WAG200G http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615103 WAG54GS http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615110 Έχω σύνδεση της Altec στα 24 σε ISDN. Ποιο προτείνετε; Εγώ έχω το 200G και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από την απόδοση αλλά ιδιαίτερα από το σήμα που έχει το ασύρματο. Το προτείνω. Το άλλο δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Εγώ έχω το 200G και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από την απόδοση αλλά ιδιαίτερα από το σήμα που έχει το ασύρματο. Το προτείνω. Το άλλο δεν το έχω δοκιμάσει. +1 για το 200G :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giazl_gio Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 παιδια λιγο τη βοηθεια σας θα ηθελα. εχω connx με wireless modem κ το laptop μου ειναι παλιο κ δεν wireless. τι μου προτεινετε να αγορασω ? εχει διαφορα το usb με το pcmcia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 παιδια λιγο τη βοηθεια σας θα ηθελα. εχω connx με wireless modem κ το laptop μου ειναι παλιο κ δεν wireless. τι μου προτεινετε να αγορασω ? εχει διαφορα το usb με το pcmcia? εγω πηρα την pcmcia της netgear και ειναι μια χαρα.νομιζω 40 ευρω περιπου απο πλαισιο.ποτε δεν ειχα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evi1604 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να βαλω κωδικο στο η να το κλειδωσω καπως αλλιως; Εχω ψαξει και δεν βρισκω τον τροπο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Όταν λες να το κλειδώσεις εννοείς να μην αφήνεις τον κάθε "wanna be χακερα" να "παίρνει" ιντερνετ από εσένα φαντάζομαι... Μπες στο menu του routers σου και ψάξε εκεί που λέει wireless security. Κάπου εκεί λέει WAP key. Βάλε έναν κωδικό πχ Evi123p@ss. Αποθήκευσε τις ρυθμίσεις και είσαι έτοιμη. Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια μπορείς να βάλεις και mac address access list. Αν δεν κατάλαβες οτιδήποτε από τα παραπάνω πες μου να τα εξηγήσω! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evi1604 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Δεν υπαρχει στο μενου του Router καμια επιλογη wap key.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts