Jump to content

Modem - Router - WiFi: Επιλογή, Σύνδεση, Δικτύωση

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δέν μπορώ να μπώ στις ρυθμίσεις του μόντεμ, ούτε σε καμιά άλλη σελίδα εκτός του myphone! Τί μπορεί να φταίει ;

Είναι δυνατόν; Μήπως άλλαξες κάτι στις ρυθμίσεις του modem;

Δύσκολα το πετυχαίνεις μόνος σου αυτό ακόμα και επίτηδες!

Για να μπαίνεις στο myphone άρα δεν έχεις πρόβλημα.

Κάνε ένα restart και re-try!

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παληκαρια εχω το ρουτερ us robotics 9107 και 8ελω να κανω δικτυο μεσω του χαμπ του..ξερει κανεις κανενα τουτοριαλ η σαιτ πως να βαλω τα ip dns κτλπ ωστε να στεισω δικτυο 2 Η/Υ μεσω του ρουτερ???

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

παληκαρια εχω το ρουτερ us robotics 9107 και 8ελω να κανω δικτυο μεσω του χαμπ του..ξερει κανεις κανενα τουτοριαλ η σαιτ πως να βαλω τα ip dns κτλπ ωστε να στεισω δικτυο 2 Η/Υ μεσω του ρουτερ???

Γεία σου παλίκαρε.

Ρίξε μια ματία εδώ και εδώ , έχει καμιά 3.042 θέματα για να διαβάσεις ;)

Είναι δυνατόν; Μήπως άλλαξες κάτι στις ρυθμίσεις του modem;

Δύσκολα το πετυχαίνεις μόνος σου αυτό ακόμα και επίτηδες!

Για να μπαίνεις στο myphone άρα δεν έχεις πρόβλημα.

Κάνε ένα restart και re-try!

Τώρα μπαίνω σε μερικές σελίδες αλλα μετά απο μερικές ανανεώσεις και πάλι δεν φορτώνουν σωστά. Στη σελίδα του μόντεμ όμως όσο και να προσπαθώ δεν μπαίνει. ρεσέτ να κάνω απο το κουτί; μήπως γίνει χειρότερα; το σπινττεστ της φόρθνετ γράφει: Server Failed while middlebox testing. έχω 1024/256.

...

Μιά και δεν υπάρχει πλέoν το 9105-9016 τα αντίστοιχα καινούργια μοντέλα usr9107-9108 είναι τα ίδια σε ποιότητα (σκυλιά) ; Και το firmware είναι το ίδιο για isdn και για pstn γραμμή;

Ευχαριστώ

London for ever

Τώρα μπαίνω σε μερικές σελίδες αλλα μετά απο μερικές ανανεώσεις και πάλι δεν φορτώνουν σωστά. Στη σελίδα του μόντεμ όμως όσο και να προσπαθώ δεν μπαίνει. ρεσέτ να κάνω απο το κουτί; μήπως γίνει χειρότερα; το σπινττεστ της φόρθνετ γράφει: Server Failed while middlebox testing. έχω 1024/256.

Μπά χειρότερα δε μπορεί να γίνει!

Κάνε reset μια το modem και ξαναπροσπάθησε να μπείς.

Μήπως άλλαξες την ip του modem; Μήπως δεν είναι αυτή η default που προσπαθείς να μπείς ;

Χτύπα κι ένα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών.

@Tweaked mind ευχαριστώ. Αν και αυτό που ζητάς είναι απλό.

Ρυθμίζεις από το modem σου ώστε ο dhcp server να είναι disable και να μοιράσεις εσύ τις ip.

Μετά αν έχεις την επιλογή Lan clients στο modem πηγαίνεις εκεί και προσθέτεις 2 ip ( πχ 192.168.0.1, 192.168.0.2). Δυστυχώς δεν γνωρίζω το interface από το modem σου.

Το βασικό γίνεται από τις ιδιότητες σύνδεσης - πρωτόκολλο tcp/ip - ιδιότητες - και σε κάθε υπολογιστή βάζεις τις ip 192.168.0.1 και 0.2 και σαν διακομιστή τηλεφωνείς στο cc του παρόχου σου για να μάθεις ή μπαίνεις και μαθαίνεις από την σελίδα του.

@Chrismasgr : Στο firmware του 9108 υπάρχει ένα bug. Κατά τα άλλα λένε ότι είναι ίδια και καλύτερα ;)

ALR στο 9108 έχουν το ίδιο firmware pstn και isdn. Εννοώ εάν φλασάρω το 9108 isdn και του βάλω firmware για pstn θα είναι οκ ;
London for ever

Μπά χειρότερα δε μπορεί να γίνει!

Κάνε reset μια το modem και ξαναπροσπάθησε να μπείς.

Μήπως άλλαξες την ip του modem; Μήπως δεν είναι αυτή η default που προσπαθείς να μπείς ;

Χτύπα κι ένα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών.

Το έκανα reset και πάει σφαίρα, πρώτη φορά πιάνω 950kb/s μεσημέρι.

Ζήτω οι γιορτές! Μήν μένετε σπίτι, βγείτε όλοι έξω, να χαρούμε και 'μείς λίγη ταχύτητα!

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα!

...

Το έκανα reset και πάει σφαίρα, πρώτη φορά πιάνω 950kb/s μεσημέρι.

Ζήτω οι γιορτές! Μήν μένετε σπίτι, βγείτε όλοι έξω, να χαρούμε και 'μείς λίγη ταχύτητα!

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα!

10mbit grami pou vrikes????

mipos kaneis lathos? i grami sou exei limit peripou 120kb/sec...

10mbit grami pou vrikes????

mipos kaneis lathos? i grami sou exei limit peripou 120kb/sec...

Ταχύτητα εννοώ, όχι πόσο γρήγορα κατεβάζω.

Τώρα πχ σύμφωνα με το τεστ τη φόρθνετ:

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 225.14Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 943.60kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Information: Other network traffic is congesting the link

Αλήθεια το Information: Other network traffic is congesting the link τι σημαίνει;

...

Guest lagoudakis
παιδια γεια σας και χρονια πολλα σε ολους σας!!!!μια βοηθεια!!!εχω το USR 9108 και τωρα τελευταια μετα απο 2-3 ωρες μου κανει αποσυνδεση απο το ιντερνετ,τι μπορει να φταιει;επανερχεται αν κλεισω και ανοιξω τον διακοπτη 3-4 φορες,αν του κανω reset απο το σημειο που εχει το μηχανημα υπαρχει περιπτωση να φτιαξει;με το reset θα χαθουν οι ρυθμισεις και φτου απο την αρχη;πρεπει να το κλεινω απο τον διακοπτη οταν δεν ειμαι σε ιντερνετ;ευχαριστω

παιδια γεια σας και χρονια πολλα σε ολους σας!!!!μια βοηθεια!!!εχω το USR 9108 και τωρα τελευταια μετα απο 2-3 ωρες μου κανει αποσυνδεση απο το ιντερνετ,τι μπορει να φταιει;επανερχεται αν κλεισω και ανοιξω τον διακοπτη 3-4 φορες,αν του κανω reset απο το σημειο που εχει το μηχανημα υπαρχει περιπτωση να φτιαξει;με το reset θα χαθουν οι ρυθμισεις και φτου απο την αρχη;πρεπει να το κλεινω απο τον διακοπτη οταν δεν ειμαι σε ιντερνετ;ευχαριστω

Και εγω τετοιο εχω αλλα δεν μου εχει κανει κιχ μεχρι τωρα. Κατεβασε απο το νετ το firmware, δεν εχει νεο αλλα μην σε νοιαζει, και φλασαρε το.

Οι δε ρυθμισεις ειναι 3 πραγματακια, 5 λεπτα μαξ. Δες και οι συνδεσεις αν ειναι καλα στη θεση τους. Παντως το ανοιγε-κλεινε δεν ειναι λυση.

αν του κανω reset απο το σημειο που εχει το μηχανημα υπαρχει περιπτωση να φτιαξει;με το reset θα χαθουν οι ρυθμισεις και φτου απο την αρχη;

Απότι κατάλαβα το reset είναι κάτι σαν τις κομπρέσες στον άνθρωπο...

Ακούγετε "κάπως" αλλα πάντα πιάνει!

...

Guest lagoudakis
Και εγω τετοιο εχω αλλα δεν μου εχει κανει κιχ μεχρι τωρα. Κατεβασε απο το νετ το firmware, δεν εχει νεο αλλα μην σε νοιαζει, και φλασαρε το.

Οι δε ρυθμισεις ειναι 3 πραγματακια, 5 λεπτα μαξ. Δες και οι συνδεσεις αν ειναι καλα στη θεση τους. Παντως το ανοιγε-κλεινε δεν ειναι λυση.

σιγουρα Αποστολε δεν ειναι λυση,αλλα αν του κανω reset δεν θα ''καθαρισει'';το reset το κανω με κλειστο το μηχανημα η ανοιχτο;τις χανω τις ρυθμισεις;γιατι φοβαμαι μην κανω καμμια μ...ια και τρεχω μετα:O :O

σιγουρα Αποστολε δεν ειναι λυση,αλλα αν του κανω reset δεν θα ''καθαρισει'';το reset το κανω με κλειστο το μηχανημα η ανοιχτο;τις χανω τις ρυθμισεις;γιατι φοβαμαι μην κανω καμμια μ...ια και τρεχω μετα:O :O

Για να μην χάσεις τις ρυθμίσεις, κάπου υπάρχει μια επιλογή "save" . Πρώτα σώζεις τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει και μετά κάνεις reset.Ανοιχτό-κλειστό μηχάνημα δεν παίζει ρόλο.

Σκέφτομαι να αγοράσω το U.S. Robotics MAXg ADSL2+ τι λέτε είναι καλό; Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο; Α έχω Tellas 384/128.
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Σκέφτομαι να αγοράσω το U.S. Robotics MAXg ADSL2+ τι λέτε είναι καλό; Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο; Α έχω Tellas 384/128.

Πολυ καλο φαινετε, ειναι και usr και εχει τεχνολογιες ωστε να σε βγαλει καιρο, τι το σκεφτεσαι παρ'το. Πρεπει να ειναι λιγο ακριβο ομως?

το εχω εναμησι μηνα περιπου και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα. το firmware που εχει τωρα η συσκευη ειναι λιγο buggy( το πιο σοβαρο που το καταλαβα και γω που ειμαι ασχετος ειναι ρυθμισεις του Qos) αλλα περιμενουμε την usr να βγαλει νεο firmware απο μερα σε μερα.

το εχω εναμησι μηνα περιπου και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα. το firmware που εχει τωρα η συσκευη ειναι λιγο buggy( το πιο σοβαρο που το καταλαβα και γω που ειμαι ασχετος ειναι ρυθμισεις του Qos) αλλα περιμενουμε την usr να βγαλει νεο firmware απο μερα σε μερα.

Εννοείς ότι θα έχω πρόβλημα στην εγκατάσταση και στις ρυθμίσεις;

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Εννοείς ότι θα έχω πρόβλημα στην εγκατάσταση και στις ρυθμίσεις;

στην εγκατασταση και στις βασικες ρυθμισεις για να μπεις στο δικτυο δεν θα εχεις κανενα προβλημα. ολα γινονται πολυ ευκολα.

τωρα για το qos αν πας να το ρυθμισεις απο το web interface της συσκευης μετα απο επανεκινηση μπορει να χασεις τις ρυθμισεις σου. υπαρχει λυση και γι αυτο αλλα με αλλο τροπο. περισσοτερα για τα usr θα βρεις εδω

Πρώτη μέρα με την dsl μου και είμαι ενθουσιασμένος. Μετά από 18 μέρες αναμονή για ενεργοποίηση.

Μια ερώτηση. Κατ' αρχάς το 2o pc που έχω στην ethernet δεν μπορεί να μπει στις ρυθμίσεις του modem? Μου λέει ότι δεν έχει εξουσιοδότηση.

Με τις πόρτες τι παίζει? Θέλω να παίξω lineage και δεν κάνει login. Είμαι άσχετος απ' αυτά.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Θα ηθελα να ρωτησω θελω να κανω μια DSL Συνδεση και παραλληλα να εχω και ασυρματη δικτυωση σκεφτομουν κατα HOL μερια με την εξτρα καρτα που δινουν για ασυρματο δικτυο ,ενας πωλητης ομως απο μουλτιραμα μου ειπε οτι ετσι δεν θα κανω ποτε ασυρμ δικτυωση και να προτιμησω την FORTHNET ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ modem που δινει ,αν εβαζα την προσφορα DSLcube και μετα αλλαζα το μοντεμ θα ηταν καλυτερα ?Εχω μπερδευτει:wacko:
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία