Fulgore1 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Είναι λάθος το σκεπτικό σου. Είναι σαν να μου λες, "γιατί η Mercedes δεν βγάζει τα αυτοκίνητα της όπως τα μεταμορφώνει η Brabus? H γιατί η Audi δεν τα βγάζει εξαρχής όπως τα φτιάχνει η ABT?" Φαντάσου φίλε την ελληνική κοινότητα σαν έναν βελτιωτικό οίκο. Πού παίρνει τα καλύτερα στοιχεία και από τις 2 ROM (global - China), εξελληνίζει το μενού, επεμβαίνει στην κατανάλωση της μπαταρίας, διορθώνει τα όποια προβλήματα, προσθέτει features (όπως η εγγραφή κλήσεων) και σου φέρνει στο πιάτο ένα τέλειο και αψεγάδιαστο λειτουργικό. Και σε συνεργασία με το κορυφαίο hardware, έχεις ένα τηλέφωνο καλύτερα από όλους και απ'όλα. Για να πάρεις ένα ακριβό Xiaomi, πρέπει να ξέρεις να το υποστηρίξεις. Αλλιώς πάρε Samsung που δεν έχει καμία υποστήριξη και περιμένεις πότε και αν η εταιρεία, προθυμοποιηθεί να διορθώσει τα δικά της κακώς κείμενα. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν εχει καμια υποστηριξη η Samsung,σε σχεση με την Xiaomi λογω κοινοτητας... Μαλιστα,το διαβασαμε και αυτο. Το δε παραδειγμα Mercedes και Brabus με Xiaomi και κοινοτητας/rom,ακομα πιο ακυρο/αστοχο. Να δουμε τι αλλο κουλο θα διαβασουμε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Εγώ φίλε έτσι το βλέπω. Αν εσύ το βλέπεις διαφορετικά καλά κάνεις. Δεν είμαστε το ίδιο. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 (edited) Είναι λάθος το σκεπτικό σου. Είναι σαν να μου λες, "γιατί η Mercedes δεν βγάζει τα αυτοκίνητα της όπως τα μεταμορφώνει η Brabus? H γιατί η Audi δεν τα βγάζει εξαρχής όπως τα φτιάχνει η ABT?" Φαντάσου φίλε την ελληνική κοινότητα σαν έναν βελτιωτικό οίκο. Πού παίρνει τα καλύτερα στοιχεία και από τις 2 ROM (global - China), εξελληνίζει το μενού, επεμβαίνει στην κατανάλωση της μπαταρίας, διορθώνει τα όποια προβλήματα, προσθέτει features (όπως η εγγραφή κλήσεων) και σου φέρνει στο πιάτο ένα τέλειο και αψεγάδιαστο λειτουργικό. Και σε συνεργασία με το κορυφαίο hardware, έχεις ένα τηλέφωνο καλύτερα από όλους και απ'όλα. Για να πάρεις ένα ακριβό Xiaomi, πρέπει να ξέρεις να το υποστηρίξεις. Αλλιώς πάρε Samsung που δεν έχει καμία υποστήριξη και περιμένεις πότε και αν η εταιρεία, προθυμοποιηθεί να διορθώσει τα δικά της κακώς κείμενα. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤι εννοείς δεν έχουν υποστήριξη; Στο XDA βρίσκεις ότι θες, σχεδόν για οποία συσκευή θες. Ξέρεις φυσικά τι θα σου πει η info quest αν χρειαστείς την εγγύηση, έτσι; Θα δώσεις εσύ δηλαδή 1300€ κι αντί να δουλεύει η συσκευή σωστά out of the box, όπως θα έπρεπε, εσύ θα ξεκλειδώνεις bootloaders και θα φλασάρεις TWRP's και ROMs. Να μην αναφέρω ότι κατά καιρούς η ελληνικές ROMs της ΜΙΑΟΥΙ κοινότητας είναι χειρότερες και πιο βαριές κι όλοι στρέφονται στις EU. Σε τελευταία ανάλυση, κανένας δεν αγοράζει συσκευές για να ασχολείται με customιες όπως το 2011. Παράλληλα αυτό δείχνει πόσο για τα μπάζα είναι το λογισμικό της Τσαόμι, από την στιγμή που σε βάζει σε αυτή την διαδικασία. Αν αγοράζεις συσκευές με γνώμονα να μπεις σε τέτοια περιπέτειες επειδή το S/W τους είναι για γέλια, μιλάμε για τον ορισμό της μετριότητας όπως καταλαβαίνεις. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Edited June 18, 2021 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Εγώ φίλε έτσι το βλέπω. Αν εσύ το βλέπεις διαφορετικά καλά κάνεις. Δεν είμαστε το ίδιο. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalkαν εσύ έτσι το βλέπεις η xiaomi θα είχε πατώσει στις πωλήσεις διαφορετικά άμα δεν μπορεί η ίδια ας μας δώσει την rom της ελληνικής κοινότητας σαν επίσημη και τότε θα κρίνουμε σοβαρά τώρα έχει ηχογράφηση κλήσης? το παράξενο θα είναι να μη έχει αφού είναι cn Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Κανεις δεν εγραψε κατι τετοιο,αλλα οκ. Έμμεσα αυτό λέτε όμως!!! Να παίρνουμε μόνο Samsung, Apple και Pixel για να είμαστε απροβλημάτιστοι, τα υπόλοιπα είναι κινεζιές με προβλήματα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 (edited) Είναι λάθος το σκεπτικό σου. Είναι σαν να μου λες, "γιατί η Mercedes δεν βγάζει τα αυτοκίνητα της όπως τα μεταμορφώνει η Brabus? H γιατί η Audi δεν τα βγάζει εξαρχής όπως τα φτιάχνει η ABT?" Φαντάσου φίλε την ελληνική κοινότητα σαν έναν βελτιωτικό οίκο. Πού παίρνει τα καλύτερα στοιχεία και από τις 2 ROM (global - China), εξελληνίζει το μενού, επεμβαίνει στην κατανάλωση της μπαταρίας, διορθώνει τα όποια προβλήματα, προσθέτει features (όπως η εγγραφή κλήσεων) και σου φέρνει στο πιάτο ένα τέλειο και αψεγάδιαστο λειτουργικό. Και σε συνεργασία με το κορυφαίο hardware, έχεις ένα τηλέφωνο καλύτερα από όλους και απ'όλα. Για να πάρεις ένα ακριβό Xiaomi, πρέπει να ξέρεις να το υποστηρίξεις. Αλλιώς πάρε Samsung που δεν έχει καμία υποστήριξη και περιμένεις πότε και αν η εταιρεία, προθυμοποιηθεί να διορθώσει τα δικά της κακώς κείμενα. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενα κινητο των 1300 ευρω ειναι σαν ν'αγορασεις ενα exotic αυτοκινητο, απο οσα exotic κυκλοφορουν ποσα εχεις δει να ειναι πειραγμενα σε μεγαλο βαθμο; Αυτα τα λιγα πειραγμενα ειναι οσοι και οι λιγοι που θα περασουν custom rom. Οσο για τα τυπου brabus/amg εκει αγοραζεις το αυτοκινητο ετοιμο απο την brabus/amg. Η φαση με την custom rom ειναι σαν αν παρεις την luxury εκδοση την mercedes και μετα να βαλεις τις βελτιωσεις της amg, θα μπορουσες εξαρχης να αγορασεις την εκδοση amg και να γλυτωσεις τα οποια προβληματα θα εχεις. evris δεν λεμε να παιρνεις μονο εκεινα αλλα οτι εκεινα ειναι καλυτερα στο θεμα λογισμικου. Ο καθενας ειναι ελευθερος να παιρνει οτι θελει και δεν θα τον πουμε προβατο και καταναλωτη χωρις συνειδηση οπως καποιος που υποστηριζεις. Edited June 18, 2021 by PapaDarxon Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Έμμεσα αυτό λέτε όμως!!! Να παίρνουμε μόνο Samsung, Apple και Pixel για να είμαστε απροβλημάτιστοι, τα υπόλοιπα είναι κινεζιές!ρε συ γιατί είσαι άκυρος και ιδιότροπος ? ζητάμε υποστήριξη και με την παρουσία αντιπροσωπείας και να διορθώνουν τα οποία προβλήματα αμμεσα και αναβάθμιση android versions πράγματα που προσφέρουν άλλες εταιρείες εσύ γιατί επιμένεις τόσο πολύ σε πράγματα που υστερεί η xiaomi αποδεδειγμένα? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 ρε συ γιατί είσαι άκυρος και ιδιότροπος ? ζητάμε υποστήριξη και με την παρουσία αντιπροσωπείας και να διορθώνουν τα οποία προβλήματα αμμεσα και αναβάθμιση android versions πράγματα που προσφέρουν άλλες εταιρείες εσύ γιατί επιμένεις τόσο πολύ σε πράγματα που υστερεί η xiaomi αποδεδειγμένα? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Δεν είπα να μη βελτιώσουν τα οποία προβλήματα υπάρχουν, ούτε ιδιότροπος είμαι. Αλλά τα κάνετε τόσο τραγικά λες και αγοράσαμε κάποιο Dogee, Fluo ή Wiko κλπ. Τρομάζετε και τον όποιον θέλει να πάρει για πρώτη φορά Xiaomi, όπως κι εγώ πριν 1,5 χρόνο ρωτούσα για να μάθω πριν το πάρω. Εντάξει η συσκευή δεν είναι Samsung αλλά ούτε και Dogee. Ξύπνησαν και θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν τα όποια προβλήματα. Και καλά θα κάνουν. Δεν έχουν και τα budget της Samsung, Apple και Google για να ανταποκριθούν άμεσα όπως αυτές. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Έμμεσα αυτό λέτε όμως!!! Να παίρνουμε μόνο Samsung, Apple και Pixel για να είμαστε απροβλημάτιστοι, τα υπόλοιπα είναι κινεζιές με προβλήματα. Αυτο ειναι παλι ασχετο οτι να ναι συμπερασμα δικο σου. Βγαζει η Apple και η Google συσκευες κατω απο 200ευρω πχ??Εγραψε κανεις''μην παρετε poco x3/f3/redmi note10pro και παρτε το Χ Samsung καλυτερα?? Αυτο που αναφερθηκε σε Samsung,Apple,Google ειναι οτι για να τις επιλεγει ο κοσμος(αναλογα τις αγορες παγκοσμιως)παραπανω απο Xiaomi συγκεκριμενα στα ακριβοτερα μοντελα,μαλλον κατι θα κανουν καλυτερα περαν απο τα specs ή την διαφημιση. Κατι που θα πρεπει να το κοιταξει η Xiaomi και η καθε Xiaomi,εαν θελει να την προτιμησει ο κοσμος οταν ζηταει πανω απο 800 ή και 1200ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Κάποτε , αρκετά παλιά ήταν από τα καλύτερα Skin με άπειρες λειτουργίες αλλά πλέον έχει γίνει ο νούμερο ένα λόγος να μην πάρεις Xiaomi. Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 (edited) Δεν είπα να μη βελτιώσουν τα οποία προβλήματα υπάρχουν, ούτε ιδιότροπος είμαι. Αλλά τα κάνετε τόσο τραγικά λες και αγοράσαμε κάποιο Dogee, Fluo ή Wiko κλπ. Τρομάζετε και τον όποιον θέλει να πάρει για πρώτη φορά Xiaomi, όπως κι εγώ πριν 1,5 χρόνο ρωτούσα για να μάθω πριν το πάρω. Εντάξει η συσκευή δεν είναι Samsung αλλά ούτε και Dogee. Ξύπνησαν και θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν τα όποια προβλήματα. Και καλά θα κάνουν. Δεν έχουν και τα budget της Samsung, Apple και Google για να ανταποκριθούν άμεσα όπως αυτές.τραγικό είναι για την σειρά mi 11 και κινήσεις πανικού και ότι θέλεις είναι αν δεν ανοίξουν επίσημα αντιπροσωπεία η μείωση τιμών,δεν μπορείς να πουλάς τα ίδια προϊόντα σε τιμές apple και Samsung,sony χωρίς να προσφέρεις τις υπηρεσίες που προσφέρουν αυτές και που κοστίζουν ένα κάρο λεφτά στις εταιρείες,επομένως είναι καθαρή κλεψιά οι τιμές της σειράς mi 11 για κάνενα δευτερο ποκο ποκο και rendi καλή είναι,τρως και δύο σουβλάκια παραπάνω Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited June 18, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Ωραία το διαβάσαμε και αυτό......το κινητό είναι exotic car και πρέπει να κάνουμε πατέντες για να το φέρουμε στα μέτρα μας....κυριολεκτικά ότι να ναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Ωραία το διαβάσαμε και αυτό......το κινητό είναι exotic car και πρέπει να κάνουμε πατέντες για να το φέρουμε στα μέτρα μας....κυριολεκτικά ότι να ναι....ε δεν έχει και άδικο με τις τιμές που πουλάνε μάλλον συμφέρει ένα exotic car παρά xiaomi mi 11 ultra Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Ωραία το διαβάσαμε και αυτό......το κινητό είναι exotic car και πρέπει να κάνουμε πατέντες για να το φέρουμε στα μέτρα μας....κυριολεκτικά ότι να ναι.... Τα 1300 ευρω για κινητο ειναι οπως τα 100.000 για ενα exotic car. Μαλλον σκοπος σου ειναι να "τσιγκλισεις" τον αλλον και να δημιουργησεις τσακωμους εκτος αν ... Οπως και να'χει να'ναι καλα η blocklist, δεν ξαναμπαινω στο τρυπακι. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Εγώ φίλε έτσι το βλέπω. Αν εσύ το βλέπεις διαφορετικά καλά κάνεις. Δεν είμαστε το ίδιο. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα είχες δίκιο αν ένα ποσοστό από το τίμημα των κινητών πηγαινε στην αγαπημένη μας ελληνική κοινότητα… μέχρι να γίνει αυτό είναι ειρωνία να πληρώνεις για κάτι και να περιμένεις από μια ομάδα με προσωπική εργασία και δωρεάν να σε υποστηρίξει… ΥΓ: ελπιζω να είχες μάθει την κόντρα μεταξύ κοινότητας και Quest και πως ο εδώ διακινητής προσπάθησε να τους εκμεταλλευτεί… Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 κι αν εγώ μπρικαρω το τηλέφωνό ποιος θα μου το φτιάξει κατά την διαδικασία φλασαρισματος η αν δουν ότι έχω περάσει custom και μου το βρουν σαν δικαιολογία να μη το φτιάξουν,θα μου το φτιάξει η ελληνική κοινότητα από την στιγμή που έδωσα ένα σκασμό λεφτά αγοράζοντας το από επίσημο κανάλι διανομής? μη λέτε πράγματα με ελαφρά την καρδία και παρασύρετε κόσμο για να κάνετε εσείς την τρέλα σας Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Τα 1300 ευρω για κινητο ειναι οπως τα 100.000 για ενα exotic car. Μαλλον σκοπος σου ειναι να "τσιγκλισεις" τον αλλον και να δημιουργησεις τσακωμους εκτος αν ... Οπως και να'χει να'ναι καλα η blocklist, δεν ξαναμπαινω στο τρυπακι. Καλή σου μέρα και καλή συνέχεια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Είναι λάθος το σκεπτικό σου. Είναι σαν να μου λες, "γιατί η Mercedes δεν βγάζει τα αυτοκίνητα της όπως τα μεταμορφώνει η Brabus? H γιατί η Audi δεν τα βγάζει εξαρχής όπως τα φτιάχνει η ABT?" Φαντάσου φίλε την ελληνική κοινότητα σαν έναν βελτιωτικό οίκο. Πού παίρνει τα καλύτερα στοιχεία και από τις 2 ROM (global - China), εξελληνίζει το μενού, επεμβαίνει στην κατανάλωση της μπαταρίας, διορθώνει τα όποια προβλήματα, προσθέτει features (όπως η εγγραφή κλήσεων) και σου φέρνει στο πιάτο ένα τέλειο και αψεγάδιαστο λειτουργικό. Και σε συνεργασία με το κορυφαίο hardware, έχεις ένα τηλέφωνο καλύτερα από όλους και απ'όλα. Για να πάρεις ένα ακριβό Xiaomi, πρέπει να ξέρεις να το υποστηρίξεις. Αλλιώς πάρε Samsung που δεν έχει καμία υποστήριξη και περιμένεις πότε και αν η εταιρεία, προθυμοποιηθεί να διορθώσει τα δικά της κακώς κείμενα. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ελπίζω να κάνεις πλάκα έτσι; δεν εξηγείται αλλιώς! Ότι πιο τραγικό έχω διαβάσει από υποστηρικτή της xiaomi. Τους λόγους τους είπαν πιο πάνω άλλοι, να μην γράφω τα ίδια... Απλά δύο τελευταία πράγματα μιας και φαίνεται να μην ξέρεις τι γίνεται γύρω σου. Πρώτον μόνο το 1% των χρηστών ξέρει πως να περνάει costom roms και δεύτερον χάνεις την εγγύηση σε κινητό 1300€ αν το κάνεις! Καλή συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 κι αν εγώ μπρικαρω το τηλέφωνό ποιος θα μου το φτιάξει κατά την διαδικασία φλασαρισματος η αν δουν ότι έχω περάσει custom και μου το βρουν σαν δικαιολογία να μη το φτιάξουν,θα μου το φτιάξει η ελληνική κοινότητα από την στιγμή που έδωσα ένα σκασμό λεφτά αγοράζοντας το από επίσημο κανάλι διανομής? μη λέτε πράγματα με ελαφρά την καρδία και παρασύρετε κόσμο για να κάνετε εσείς την τρέλα σας Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΔεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Φλασάρεις την official ROM και το πας στο σέρβις. 15 λεπτά υπόθεση είναι. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Φλασάρεις την official ROM και το πας στο σέρβις. 15 λεπτά υπόθεση είναι. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalkσοβαρά τώρα εγώ νόμιζα η ελληνική κοινότητα θα το έφτιαχνε η απλά κανείς ότι δεν καταλαβαίνεις χαλάει το τηλέφωνό δεν μπαίνει πουθενά και γω φλασαρω ....ωραία Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Είναι λάθος το σκεπτικό σου. Είναι σαν να μου λες, "γιατί η Mercedes δεν βγάζει τα αυτοκίνητα της όπως τα μεταμορφώνει η Brabus? H γιατί η Audi δεν τα βγάζει εξαρχής όπως τα φτιάχνει η ABT?" Φαντάσου φίλε την ελληνική κοινότητα σαν έναν βελτιωτικό οίκο. Πού παίρνει τα καλύτερα στοιχεία και από τις 2 ROM (global - China), εξελληνίζει το μενού, επεμβαίνει στην κατανάλωση της μπαταρίας, διορθώνει τα όποια προβλήματα, προσθέτει features (όπως η εγγραφή κλήσεων) και σου φέρνει στο πιάτο ένα τέλειο και αψεγάδιαστο λειτουργικό. Και σε συνεργασία με το κορυφαίο hardware, έχεις ένα τηλέφωνο καλύτερα από όλους και απ'όλα. Για να πάρεις ένα ακριβό Xiaomi, πρέπει να ξέρεις να το υποστηρίξεις. Αλλιώς πάρε Samsung που δεν έχει καμία υποστήριξη και περιμένεις πότε και αν η εταιρεία, προθυμοποιηθεί να διορθώσει τα δικά της κακώς κείμενα. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειναι άλλο πράγμα το modding τύπου Brabus και άλλο το να δημιουργείται community επειδή BY DEFINITION παίρνω ένα προϊόν με προβλήματα αλλά καλό H/W και θέλω να διορθώσω το S/W. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έμμεσα αυτό λέτε όμως!!! Να παίρνουμε μόνο Samsung, Apple και Pixel για να είμαστε απροβλημάτιστοι, τα υπόλοιπα είναι κινεζιές με προβλήματα. Λάθος. Και για τη Xiaomi και για την Huawei και για όλους το ίδιο λέμε Τα λεφτά ειναι του καθενός να τα κάνει ότι γουστάρει. Αλλοι γκαρίζουν περί τιμών, μισθών κλπ. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Υποτίθεται ότι η xiaomi έκανε αυτή την κίνηση για να διορθώσει το λογισμικό της. Δεν καταλαβαίνω την γκρίνια. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 ωραία αφού ξεκαθαρίσαμε μερικά πράγματα ας ξανά πάμε πάλι από την αρχη και στα προβλήματα που μας αφορούν 1.επισημη αντιπροσωπεία όχι 2.επισημη υποστήριξη όχι 3.τρια χρόνια android version όχι 4.on time security patches εδώ γελάμε 5.feedback διακοσμητικό 6.απαντουν οι έποικοι σε αυτά?όχι 7.αν νομίζουν ότι οι globals users θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούν το Κινέζικο Rd και τα IPhone σας είστε πολύ γελασμενοι 8.https://www.google.com/amp/s/www.tomsguide.com/amp/news/iphone-13-release-date-price-specs-leaks 9.δεν πουλάει η mi 11 series?όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε 10.γεια σας Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 (edited) Υποτίθεται ότι η xiaomi έκανε αυτή την κίνηση για να διορθώσει το λογισμικό της. Δεν καταλαβαίνω την γκρίνια. Έτσι ακριβώς είναι Μιχάλη. Όσον αφορά τη δεύτερη πρότασή σου, δεν θα έπρεπε να αναρωτιέσαι, χροοοοοονια τώρα, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Edited June 18, 2021 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Υποτίθεται ότι η xiaomi έκανε αυτή την κίνηση για να διορθώσει το λογισμικό της. Δεν καταλαβαίνω την γκρίνια.μπα!!! επειδή εσύ πήρες Κινέζο που τόσα χρόνια κατηγορούσες άρα και συ είσαι γκρινιάρης ,προς τι η γκρινια τώρα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts