Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ ευχαριστω πολυ ...αντε να δουμε αυριο τι θα γινει !!! Μακαρι να τακτοποιηθει να τελειωνω.... γιατι ολη μερα σημερα σκεφτομαι τη βλακεια που εκανα!!!!

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Οκ ευχαριστω πολυ ...αντε να δουμε αυριο τι θα γινει !!! Μακαρι να τακτοποιηθει να τελειωνω.... γιατι ολη μερα σημερα σκεφτομαι τη βλακεια που εκανα!!!!

Καλα ομως μην ψαρωνεις και εσυ τοσο πολυ με τα προβληματα της HOL. Δεν σημαινει οτι επειδη καποιος εχει προβλημα θα εχει και ο αλλος. Ασε που πολλες φορες πανω στα νευρα μας υπερβαλλουμε κιολας, σαν αποτελεσμα μια μικρη παραπληροφορηση. Ασε που σε τετοια threads τις περισσοτερες φορες λεμε τα κακα παρα τα καλα. Εγω για παραδειγμα οταν ειχα HOL δεν ειχα πολλα προβληματα, μια χαρα ηταν η γραμμη μου, δεν εχω παραπονο τοσα χρονια που ημουν πελατης!! ;)

Για να εκανες παντως την αιτηση σημαινει οτι το σκεφτεσαι να πας σε ενα τετοιο πακετο. Δεν σε επισε δηλαδη με το ζορι να υπογραψεις, οποτε καλο θα ηταν να ψαξεις και να ρωτησεις τι παιζει στην περιοχη σου με τον συγκεκριμενο παροχο. :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Πήρα πριν λίγο και μου είπαν να πάρω αύριο το πρωί!!! Για αυτό που λές να με ενημερώσουν ..με ποιό τρόπο????

Σ΄ευχαριστώ πολύ...

Μην ελπίζεις και πολλα τώρα σε εχουν δεμενο. Αν δεν επιμήνεις θα στο γυρισουν στο δικτυο τους σιγουρα, εδώ γυριζουν αλλους και άλλους και εσένα δεν θα γυρισουν που εχουν και την υπογραφή σου?

Όντως μόνο όταν έχουμε προβλήματα μιλάμε (γκρινιάζουμε) για τον πάροχο άλλωστε η δουλεία του είναι να δουλεύει σωστά.

Κοίτα στην περιοχή σου πως τα πάνε οι εταιρείες και δες τι είναι το καλύτερο για σένα.

Στην περιοχή μου για παράδειγμα (Πειραιάς-Νίκαια) δουλεύει άψογα σε αντίθεση με την forthnet που έπεφτε συχνά πυκνά το δίκτυο και η ποιότητα του σήματος της γραμμής δεν ήταν πολύ καλή.

Εγώ λοιπόν είμαι από τους ευχαριστημένους της hol.

Ναι γιατι σου πριζουν τα @@ :p:p Και αμα σου αρεσει και το μπλα μπλα εχει τη φαση του!! :lol::lol:

ε αμα πεσεις σε κανα καλο νινακι.....χαλαλι το μπλα μπλα:rolleyes:

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που να εχει hol douple play lite να μου αν η hol σε υποχρεώνει όταν κάνεις νεα σύνδεση να πληρώσεις τους 5 πρώτους μήνες γιατι κατι τέτοιο διάβασα στο site της. Ισχύει όντως αυτο ή πληρώνεις κάθε μήνα κανονικά το ποσό που ισχύει?? Edited by belsaki8

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που να εχει hol douple play lite να μου αν η hol σε υποχρεώνει όταν κάνεις νεα σύνδεση να πληρώσεις τους 5 πρώτους μήνες γιατι κατι τέτοιο διάβασα στο site της. Ισχύει όντως αυτο ή πληρώνεις κάθε μήνα κανονικά το ποσό που ισχύει??

Καλημερα παιδια , λοιπον πηρα τηλεφωνο σημερα στη hol ...και μου ειπαν οτι δεν εχει παει ακομα η αιτηση εκει . Μολις παει , θα με ειδοποιησουν αυτοι και τοτε πρεπει να τους πω οτι δε θελω να ενεργοποιηθει και να τους στειλω σε fax , αιτηση διακοπης και τη ταυτοτητα μου . Θα με τρεχουνε ....ή θα γινει η διακοπη γρηγορα χωρις φασαριες???Εχει καποιος προηγουμενη εμπειρια?? .....(λετε να τους πεταξω κανενα εεττ ...:X)

Περιμενε μεχρι να σε ειδοποιησουν, κανε την αιτηση διακοπης. Μετα το φαξ μην την πεταξεις...την κρατας για αμα γινει καμια στραβη!! Τωρα ετσι στο ξεκαρφωτο να αρχιζεις να λες για ΕΕΤΤ, δεν υπαρχει λογος, θα κανεις μανουρα χωρις να χρειαζεται, ασε που δεν θα ιδρωσει και το αυτι τους ειδικα στα κοριτσακια που ειναι στα τηλεφωνα.

Δυο φορες μου εχει τυχει να κανω (για φιλους) αιτηση διακοπης στη HOL και τη πρωτη μου βγηκε ο καρκινος στα mail, τα fax και τα τηλεφωνα. Στη δευτερη φορα ηταν πολυ εξυπηρετικοι και ολα κυλησαν ομαλα.

Περιμενε μεχρι να σε ειδοποιησουν, κανε την αιτηση διακοπης. Μετα το φαξ μην την πεταξεις...την κρατας για αμα γινει καμια στραβη!! Τωρα ετσι στο ξεκαρφωτο να αρχιζεις να λες για ΕΕΤΤ, δεν υπαρχει λογος, θα κανεις μανουρα χωρις να χρειαζεται, ασε που δεν θα ιδρωσει και το αυτι τους ειδικα στα κοριτσακια που ειναι στα τηλεφωνα.

Δυο φορες μου εχει τυχει να κανω (για φιλους) αιτηση διακοπης στη HOL και τη πρωτη μου βγηκε ο καρκινος στα mail, τα fax και τα τηλεφωνα. Στη δευτερη φορα ηταν πολυ εξυπηρετικοι και ολα κυλησαν ομαλα.

Σ' ευχαριστω πολυ ...

Λοιπον οταν στειλω την αιτηση διακοπης με το fax ,θα τους παρω εκεινη την ωρα τηλεφωνο να μου πουν αν τη βρηκανε ...και θα τους ζητησω να μου στειλουν πισω με fax επιβεβαιωση οτι εχουν βρει την αιτηση διακοπης. Επισης λεω , οταν γινει η διακοπη , να μου στειλουν παλι επιβεβαιωση. Να ειμαι 100% σιγουρος ...

ps. Και κατι αλλο ..αν οταν παει η αιτηση εκει και με παρουν αυτοι τηλεφωνο αν θα προχωρησουν στη διαδικασια ...και για καποιο λογο ..δε το σηκωσω (αν λειπω απο το σπιτι ξερω γω..) ....τοτε τι γινεται? ...δε πιστευω να προχωρανε μονοι τους...

Ευχαριστω και σορρυ που σας ζαλιζω...

Edited by pzas

Σ' ευχαριστω πολυ ...

Λοιπον οταν στειλω την αιτηση διακοπης με το fax ,θα τους παρω εκεινη την ωρα τηλεφωνο να μου πουν αν τη βρηκανε ...και θα τους ζητησω να μου στειλουν πισω με fax επιβεβαιωση οτι εχουν βρει την αιτηση διακοπης. Επισης λεω , οταν γινει η διακοπη , να μου στειλουν παλι επιβεβαιωση. Να ειμαι 100% σιγουρος ...

ps. Και κατι αλλο ..αν οταν παει η αιτηση εκει και με παρουν αυτοι τηλεφωνο αν θα προχωρησουν στη διαδικασια ...και για καποιο λογο ..δε το σηκωσω (αν λειπω απο το σπιτι ξερω γω..) ....τοτε τι γινεται? ...δε πιστευω να προχωρανε μονοι τους...

Ευχαριστω και σορρυ που σας ζαλιζω...

Κοιτα μην σου στείλουν παλι καμια πιτσιρίκα και σε ρίξει:love:, να το προσέχεις αυτο!!;)

Κοιτα μην σου στείλουν παλι καμια πιτσιρίκα και σε ρίξει:love:, να το προσέχεις αυτο!!;)

Ασε .....δε τη ξαναπαταω τωρα !! ..Τα λαθη ειναι για να μαθαινεις .. .και εγω το πηρα το μαθημα μου ή θα το παρω τωρα που θα τρεχω για την διακοπη!!!:D:hypno:

Δεν θα ανοιγω την πορτα ....

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που να εχει hol douple play lite να μου αν η hol σε υποχρεώνει όταν κάνεις νεα σύνδεση να πληρώσεις τους 5 πρώτους μήνες γιατι κατι τέτοιο διάβασα στο site της. Ισχύει όντως αυτο ή πληρώνεις κάθε μήνα κανονικά το ποσό που ισχύει??

Παρ΄τους τηλέφωνο και ρώτα..

δεν συνεργάζεται πλέον με την vodafone.

Τι λες φιλε μου και οι τοσες διαφιμισεις ??αλλα και περα απο αυτο ,που δεν νομιζω ναι ισχυει, εχει καλο δικτυο στη Πατρα?

:w00t:

τοσες διαφημησεις?

πραγματικα δεν εχω δει καμια διαφημησει για vodafone ιντερνετ εδω και 4 μηνες περιπου,οπου και μου ειχε ερθει ειδοποιηση οτι η vodafone δεν αναλαμβανει πλεον την εν λογω υπηρεσια και να απευθηνομαι στην hol για οποιοδηποτε προβλημα καθως και για την πληρωμη των λογαριασμων!

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Γεια σας και παλι παιδια ..να σας ρωτησω κατι.....εγω εχω οτε.... και , οπως εχω γραψει πιο πανω , τη τριτη που περασε εκανα αιτηση στην hol για φορητοτητα αριθμου !!! ...Το εχω μετανιωσει ομως ..και απο δευτερα θα ακυρωσω την αιτηση πριν ενεργοποιηθει!!!!.....Δε πιστευω η hol να με αφησει χωρις τηλεφωνο?? (δεν νομιζω ...εφοσον δε θα εχει ενεργοποιηθει η αιτηση )... και επισης μηπως ξερετε αν θα πληρωσω καποιο προστιμο???(και παλι δε νομιζω)

Ευχαριστω...

Γεια σας και παλι παιδια ..να σας ρωτησω κατι.....εγω εχω οτε.... και , οπως εχω γραψει πιο πανω , τη τριτη που περασε εκανα αιτηση στην hol για φορητοτητα αριθμου !!! ...Το εχω μετανιωσει ομως ..και απο δευτερα θα ακυρωσω την αιτηση πριν ενεργοποιηθει!!!!.....Δε πιστευω η hol να με αφησει χωρις τηλεφωνο?? (δεν νομιζω ...εφοσον δε θα εχει ενεργοποιηθει η αιτηση )... και επισης μηπως ξερετε αν θα πληρωσω καποιο προστιμο???(και παλι δε νομιζω)

Ευχαριστω...

Νομιζω τα ειπαμε και ας μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια, κατα την γνώμη μου πάντως εχεις αργήσει.

Ευχαριστω...

Προστιμο να πληρωσεις γιατι?? Επειδη εγραψες πανω σε ενα χαρτι της HOL με στυλο?? :lol::lol: Απο τι στιγμη που η αιτηση σου δεν εχει παει ακομα στα γραφεια, η γραμμη δεν εχει μεταφερθει, δεν εχεις πληρωσει και τιποτα μην αγχωνεσαι!! Ουτε θα σε αφησει χωρις τηλεφωνο.

Προστιμο να πληρωσεις γιατι?? Επειδη εγραψες πανω σε ενα χαρτι της HOL με στυλο?? :lol::lol: Απο τι στιγμη που η αιτηση σου δεν εχει παει ακομα στα γραφεια, η γραμμη δεν εχει μεταφερθει, δεν εχεις πληρωσει και τιποτα μην αγχωνεσαι!! Ουτε θα σε αφησει χωρις τηλεφωνο.

Να σου πω την γνώμη μου, τι θα πει "η αιτηση δεν εχει παει ακομα στα γραφεια"? Με τι παει με το τραμ? Αυτα γινονται online. Απλως τον καθηστερουν για να περασουν το αιτημα στον ΟΤΕ.....

Μακαρι φιλε μου να βγώ ψευτης και να τελειωσουν ολα καλα!!!

Να σου πω την γνώμη μου, τι θα πει "η αιτηση δεν εχει παει ακομα στα γραφεια"? Με τι παει με το τραμ? Αυτα γινονται online. Απλως τον καθηστερουν για να περασουν το αιτημα στον ΟΤΕ.....

Μακαρι φιλε μου να βγώ ψευτης και να τελειωσουν ολα καλα!!!

Οταν λεω στα γραφεια εννοω δεν εχουν ασχοληθει ακομα με την αιτηση του. ;)

Η φαση με τις ακυρωσεις αιτησεων εχει ως εξης, θα ακυρωθει γρηγορα και απλα αν ζητησεις να μιλησεις με τον προισταμενο που αναλαμβανει αυτο το κομματι (του πετας και κανα ΙΝΚΑ) , αν μιλησες με τον απλο υπαλληλο που βαριεται να μιλησει πολυ πιθανο να σε γραψει στα @@ του!! :rolleyes:

τοσες διαφημησεις?

πραγματικα δεν εχω δει καμια διαφημησει για vodafone ιντερνετ εδω και 4 μηνες περιπου,οπου και μου ειχε ερθει ειδοποιηση οτι η vodafone δεν αναλαμβανει πλεον την εν λογω υπηρεσια και να απευθηνομαι στην hol για οποιοδηποτε προβλημα καθως και για την πληρωμη των λογαριασμων!

Τελοσπαντων και στο σαιτ της hol και στης vodafone ειναι αναρτημενες οι προσφορες,αλλα εγω ρωταω γενικα αν εχει καλο δικτυο η hol στη Πατρα...

:w00t:

Τραγική η Hol με άθλια pings για τουλάχιστον ένα 8ωρο και με ανύπαρκτο streaming.

Η κατάσταση συνεχιζόταν για αρκετούς μήνες, με τον Νοέμβριο - Δεκέμβριο κάπως να στρώνει το πράγμα, αλλά με το νέο έτος πάλι τα ίδια.

Ελάχιστη υπομονή και αν δεν υπάρξει δραστική αλλαγή, αντίο HOL.

Ρε παιδιά μπορεί κανείς να εξηγήσει γιατί το modem κλειδώνει στα 10?Πριν λίγους μήνες κλείδωνε 17.Δεν άλλαξα τπτ....Ας βοηθήσει κάποιος...http://img42.imageshack.us/img42/1208/adsl2.jpg
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

Ευχαριστω...

Εχεις κανενα νέο????

Μια που την εκανα την αιτηση ...δε ξερω... λεω να την δοκιμασω σαν εταιρια (...μπορει να βγει και καλη) και αν δε με ικανοποιει θα την αλλαξω παλι.... Χωρις να την εχω δοκιμασει δε μπορω να κρινω ...αν και ειμαι επιφυλακτικος πολυ!!

Αξιζει να κανω μια δοκιμη ?? Ιδου η απορία..:D:rolleyes: