Theoni Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Πολυ χαζο μου ακουγεται αυτο! Ειναι σημαντικο και πρεπει να το διευκρινιζουν στους συνδρομητες... Τον ρώτησα μάλιστα αν το αναφέρει αυτό το συμβόλαιο και μου είπε ναι. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ψάξει ακόμη..θα περιμένω να μπω και στο δικό τους δίκτυο, μιας και καλύπτομαι, και εύχομαι προς το καλύτερο αν και χειρότερα από τώρα δε νομίζω να γίνει:p Ναι πραγματι τωρα το διαβασα!!! Αλλα αμα δεν πληρωσει καποιος την ανανεωση θα του κοψουν απλα την συνδεση ή θα εχει και αλλα μπλεξιμαρα??? Προφανώς θα καταλήξουμε σε εξώδικα?:worry: Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου:έκανα συμβόλαιο πέρυσι τελη Ιανουαρίου αλλα λόγω έλειψης πορτών με σύνδεσαν Μάιο.Τι γίνεται σαυτη την περίπτωση αν θέλω να κόψω την σύνδεση? Φαχ τουλάχιστον 40 μέρες πριν. Το έχει αναφέρει και ο Βασίλης σε προηγούμενα post. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Θέλουμε και άλλο bandwidth!!! Απο rapidshare με 18kB/s κατεβάζω! (1024kbps έχω) :mad: Πότε θα γίνει η αναθεματισμένη αναβάθμιση της διασύνδεσης με το εξωτερικό; :protest: http://img74.imageshack.us/img74/8387/holbandwidthoe0.png Όλο το 24 έτσι είναι, όλα τα Links πάνω απο 80% :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Φαχ τουλάχιστον 40 μέρες πριν. Το έχει αναφέρει και ο Βασίλης σε προηγούμενα post. 40 μέρες από το συμβόλαιο ή από την έναρξη χρήσης?Αυτό θέλω να μάθω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Να κανω μια ερωτηση εγω που αναννεωσα με την HOL η νεα γραμμη θα ερθει αμεσως δηλαδη με το που θα τελειωσει το παλιο πακετο θα ερθει στα "μπαμ" το αλλο ή θα περιμενω καποιες μερες??? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Mpam mpam Den tha ginei kamia allagh. Apla tha synexiseis na douleyeis me thn yparxousa gia enan akomh xrono. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Η κατάσταση είναι απελπιστική... μόνο αυτό έχω να πω Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Mpam mpam Den tha ginei kamia allagh. Apla tha synexiseis na douleyeis me thn yparxousa gia enan akomh xrono. Ααα οκ Ευχαριστω!!!:) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 40 μέρες από το συμβόλαιο ή από την έναρξη χρήσης?Αυτό θέλω να μάθω 40 μέρες από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε η γραμμή σου αν δεν κάνω λάθος γιατί από τότε ξεκίνησε να μετράει και ο χρόνος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Θέλουμε και άλλο bandwidth!!! Απο rapidshare με 18kB/s κατεβάζω! (1024kbps έχω) :mad: Πότε θα γίνει η αναθεματισμένη αναβάθμιση της διασύνδεσης με το εξωτερικό; :protest: http://img74.imageshack.us/img74/8387/holbandwidthoe0.png Όλο το 24 έτσι είναι, όλα τα Links πάνω απο 80% :mad: Όχι,το βράδυ τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.Στις εργάσιμες ώρες όμως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.Ας ελπίσουμε να γίνει αυτή η περιβόητη αναβάθμιση όσο πιο σύντομα γίνεται. Ερώτηση 1: Όταν με το καλό ενεργοποιηθεί το ιδιόκτητο δίκτυο,η διασύνδεση με το εξωτερικό θα έχει.. την ίδια "αξία" όπως έχει και τώρα;Θέλω να πω θα τραβάμε πάλι τα ίδια αν πούμε ότι δεν θα αυξηθεί,ή θα είναι καλύτερα τα πράγματα λόγω ιδιόκτητου δικτύου; Ερώτηση 2: Είχε κανείς προχτές Τρίτη πρωί προβλήματα με την γραμμή του;Για κανά 3ωρο ήμουν εκτός,και λέω μήπως έγιναν τίποτα αναβαθμίσεις.. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 1. Τα ίδια θα είναι αν δεν γίνει αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Όχι,το βράδυ τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.Στις εργάσιμες ώρες όμως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.Ας ελπίσουμε να γίνει αυτή η περιβόητη αναβάθμιση όσο πιο σύντομα γίνεται. Ερώτηση 1: Όταν με το καλό ενεργοποιηθεί το ιδιόκτητο δίκτυο,η διασύνδεση με το εξωτερικό θα έχει.. την ίδια "αξία" όπως έχει και τώρα;Θέλω να πω θα τραβάμε πάλι τα ίδια αν πούμε ότι δεν θα αυξηθεί,ή θα είναι καλύτερα τα πράγματα λόγω ιδιόκτητου δικτύου; Ερώτηση 2: Είχε κανείς προχτές Τρίτη πρωί προβλήματα με την γραμμή του;Για κανά 3ωρο ήμουν εκτός,και λέω μήπως έγιναν τίποτα αναβαθμίσεις.. :worry: Ναι πραγματι την Τριτη το πρωι απο τις 11:30-14:10 ουτε εγω ειχα συνδεση ειχε πεσει μαλλον!!! Βεβαια εγω που τους πηρα τηλεφωνο για να δω τι εφταιγε δεν μου ειπαν τιποτα για αναβαθμισεις!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Αν δεν συγχρονιζοταν το router σας τοτε ηταν εργασιες στο DSLAM του ΟΤΕ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slink21 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 exete akousei gia pilotiko programma ths hol me grames 4mbps sta 25euro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Ναι, αρκεί να σε καλύπτει το δικό της δίκτυο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Ναι, αρκεί να σε καλύπτει το δικό της δίκτυο. Και τι ακριβώς είναι αυτό? Που το έχεις ακούσει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 exete akousei gia pilotiko programma ths hol me grames 4mbps sta 25euro? Εγω που σε λιγο καιρο που θα ληξει το παλιο πακετο και θα αναννεωθει σε μεγαλυτερη ταχυτητα στα 1024 μου ειπαν οτι οταν θα μπω στο δικτυο της η ταχυτητα μου θα παει στα 4Mbps και θα πληρωνω μονο 15Ε αλλα αυτη η τιμη ειναι λογο του οτι ειμαι παλιος συνδρομητης!!!!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Τέλος Φεβρουαρίου μου είχαν πει από το cs ότι θα αρχίσει το ιδιόκτητο δίκτυο οπότε ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα.Η αναβάθμιση για όσους καλύπτονται θα γίνει αυτόματα.Από τιμές δεν ξέρω αν ισχύει το 15€ πολύ χαμηλή μου φαίνεται..ίδωμεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Τέλος Φεβρουαρίου μου είχαν πει από το cs ότι θα αρχίσει το ιδιόκτητο δίκτυο οπότε ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα.Η αναβάθμιση για όσους καλύπτονται θα γίνει αυτόματα.Από τιμές δεν ξέρω αν ισχύει το 15€ πολύ χαμηλή μου φαίνεται..ίδωμεν Κοιτα η τιμη ειναι φυσιολογικη για 1024(ασχετα οταν θα μπω στο δικτυο θα ανεβει στα 4Mbps) αν αναλογιστεις οτι ειμαι ειδη συνδρομητης της HOL!! Υπολογιζω οτι κατα τον Σεπτεμβριο τουλαχιστον σε ολες τις περιοχες του Πειραια θα υπαρχει το δικτυο και τοτε ποιος μας πιανει!!!!!:w00t: :yahoo: :yahoo: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Και η Βόρειος Ελλάδα πάντα ξεχασμένη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Και η Βόρειος Ελλάδα πάντα ξεχασμένη... Αθηνοκεντρικό κράτος... Τι να πείς; Αλητεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas73 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Εγώ μένω Γλυκά Νερά και μόλις ανανέωσα σε 2048 ΗΙΒΟΧ (δεν με καλύπτει το δίκτυο της HOL). Υπάρχει κανείς που να μένει Αγία Παρασκευή και να έχει συνδεθεί στο ιδιόκτητο δίκτυο της HOL? Για να δω πότε θα έρθει και η σειρά μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 παιδια εφτιαξαν τα πραγματα με την 1024 η να μεινω με 768?για θεσσαλονικη λεμε ..και οχι για περιοχη με μεγαλο dslam.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 παιδια εφτιαξαν τα πραγματα με την 1024 η να μεινω με 768?για θεσσαλονικη λεμε ..και οχι για περιοχη με μεγαλο dslam.. An anhkeis sto Rostan. Klafta... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 An anhkeis sto Rostan. Klafta... Πίστεψέ με, το dslam της Τούμπας είναι χειρότερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Πίστεψέ με, το dslam της Τούμπας είναι χειρότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι το Ροστάν είναι καλό. Σκατά ειναι και αυτό... Απλά λόγω περιοχής, υπέθεσα ότι θα ανήκει σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts