Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολυ χαζο μου ακουγεται αυτο! Ειναι σημαντικο και πρεπει να το διευκρινιζουν στους συνδρομητες...

Τον ρώτησα μάλιστα αν το αναφέρει αυτό το συμβόλαιο και μου είπε ναι. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ψάξει ακόμη..θα περιμένω να μπω και στο δικό τους δίκτυο, μιας και καλύπτομαι, και εύχομαι προς το καλύτερο αν και χειρότερα από τώρα δε νομίζω να γίνει:p

Ναι πραγματι τωρα το διαβασα!!! Αλλα αμα δεν πληρωσει καποιος την ανανεωση θα του κοψουν απλα την συνδεση ή θα εχει και αλλα μπλεξιμαρα???

Προφανώς θα καταλήξουμε σε εξώδικα?:worry:

Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου:έκανα συμβόλαιο πέρυσι τελη Ιανουαρίου αλλα λόγω έλειψης πορτών με σύνδεσαν Μάιο.Τι γίνεται σαυτη την περίπτωση αν θέλω να κόψω την σύνδεση?

Φαχ τουλάχιστον 40 μέρες πριν. Το έχει αναφέρει και ο Βασίλης σε προηγούμενα post.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Θέλουμε και άλλο bandwidth!!! Απο rapidshare με 18kB/s κατεβάζω! (1024kbps έχω) :mad: Πότε θα γίνει η αναθεματισμένη αναβάθμιση της διασύνδεσης με το εξωτερικό; :protest:

http://img74.imageshack.us/img74/8387/holbandwidthoe0.png

Όλο το 24 έτσι είναι, όλα τα Links πάνω απο 80% :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φαχ τουλάχιστον 40 μέρες πριν. Το έχει αναφέρει και ο Βασίλης σε προηγούμενα post.

40 μέρες από το συμβόλαιο ή από την έναρξη χρήσης?Αυτό θέλω να μάθω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Να κανω μια ερωτηση εγω που αναννεωσα με την HOL η νεα γραμμη θα ερθει αμεσως δηλαδη με το που θα τελειωσει το παλιο πακετο θα ερθει στα "μπαμ" το αλλο ή θα περιμενω καποιες μερες???

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Mpam mpam

Den tha ginei kamia allagh. Apla tha synexiseis na douleyeis me thn yparxousa gia enan akomh xrono.

Ααα οκ Ευχαριστω!!!:)

40 μέρες από το συμβόλαιο ή από την έναρξη χρήσης?Αυτό θέλω να μάθω

40 μέρες από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε η γραμμή σου αν δεν κάνω λάθος γιατί από τότε ξεκίνησε να μετράει και ο χρόνος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θέλουμε και άλλο bandwidth!!! Απο rapidshare με 18kB/s κατεβάζω! (1024kbps έχω) :mad: Πότε θα γίνει η αναθεματισμένη αναβάθμιση της διασύνδεσης με το εξωτερικό; :protest:

http://img74.imageshack.us/img74/8387/holbandwidthoe0.png

Όλο το 24 έτσι είναι, όλα τα Links πάνω απο 80% :mad:

Όχι,το βράδυ τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.Στις εργάσιμες ώρες όμως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.Ας ελπίσουμε να γίνει αυτή η περιβόητη αναβάθμιση όσο πιο σύντομα γίνεται.

Ερώτηση 1: Όταν με το καλό ενεργοποιηθεί το ιδιόκτητο δίκτυο,η διασύνδεση με το εξωτερικό θα έχει.. την ίδια "αξία" όπως έχει και τώρα;Θέλω να πω θα τραβάμε πάλι τα ίδια αν πούμε ότι δεν θα αυξηθεί,ή θα είναι καλύτερα τα πράγματα λόγω ιδιόκτητου δικτύου;

Ερώτηση 2: Είχε κανείς προχτές Τρίτη πρωί προβλήματα με την γραμμή του;Για κανά 3ωρο ήμουν εκτός,και λέω μήπως έγιναν τίποτα αναβαθμίσεις.. :worry:

Όχι,το βράδυ τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.Στις εργάσιμες ώρες όμως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.Ας ελπίσουμε να γίνει αυτή η περιβόητη αναβάθμιση όσο πιο σύντομα γίνεται.

Ερώτηση 1: Όταν με το καλό ενεργοποιηθεί το ιδιόκτητο δίκτυο,η διασύνδεση με το εξωτερικό θα έχει.. την ίδια "αξία" όπως έχει και τώρα;Θέλω να πω θα τραβάμε πάλι τα ίδια αν πούμε ότι δεν θα αυξηθεί,ή θα είναι καλύτερα τα πράγματα λόγω ιδιόκτητου δικτύου;

Ερώτηση 2: Είχε κανείς προχτές Τρίτη πρωί προβλήματα με την γραμμή του;Για κανά 3ωρο ήμουν εκτός,και λέω μήπως έγιναν τίποτα αναβαθμίσεις.. :worry:

Ναι πραγματι την Τριτη το πρωι απο τις 11:30-14:10 ουτε εγω ειχα συνδεση ειχε πεσει μαλλον!!! Βεβαια εγω που τους πηρα τηλεφωνο για να δω τι εφταιγε δεν μου ειπαν τιποτα για αναβαθμισεις!!!

Ναι, αρκεί να σε καλύπτει το δικό της δίκτυο.

Και τι ακριβώς είναι αυτό? Που το έχεις ακούσει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

exete akousei gia pilotiko programma ths hol me grames 4mbps sta 25euro?

Εγω που σε λιγο καιρο που θα ληξει το παλιο πακετο και θα αναννεωθει σε μεγαλυτερη ταχυτητα στα 1024 μου ειπαν οτι οταν θα μπω στο δικτυο της η ταχυτητα μου θα παει στα 4Mbps και θα πληρωνω μονο 15Ε αλλα αυτη η τιμη ειναι λογο του οτι ειμαι παλιος συνδρομητης!!!!!!

Τέλος Φεβρουαρίου μου είχαν πει από το cs ότι θα αρχίσει το ιδιόκτητο δίκτυο οπότε ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα.Η αναβάθμιση για όσους καλύπτονται θα γίνει αυτόματα.Από τιμές δεν ξέρω αν ισχύει το 15€ πολύ χαμηλή μου φαίνεται..ίδωμεν

Τέλος Φεβρουαρίου μου είχαν πει από το cs ότι θα αρχίσει το ιδιόκτητο δίκτυο οπότε ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα.Η αναβάθμιση για όσους καλύπτονται θα γίνει αυτόματα.Από τιμές δεν ξέρω αν ισχύει το 15€ πολύ χαμηλή μου φαίνεται..ίδωμεν

Κοιτα η τιμη ειναι φυσιολογικη για 1024(ασχετα οταν θα μπω στο δικτυο θα ανεβει στα 4Mbps) αν αναλογιστεις οτι ειμαι ειδη συνδρομητης της HOL!! Υπολογιζω οτι κατα τον Σεπτεμβριο τουλαχιστον σε ολες τις περιοχες του Πειραια θα υπαρχει το δικτυο και τοτε ποιος μας πιανει!!!!!:w00t: :yahoo: :yahoo:

Εγώ μένω Γλυκά Νερά και μόλις ανανέωσα σε 2048 ΗΙΒΟΧ (δεν με καλύπτει το δίκτυο της HOL). Υπάρχει κανείς που να μένει Αγία Παρασκευή και να έχει συνδεθεί στο ιδιόκτητο δίκτυο της HOL? Για να δω πότε θα έρθει και η σειρά μου...

παιδια εφτιαξαν τα πραγματα με την 1024 η να μεινω με 768?για θεσσαλονικη λεμε ..και οχι για περιοχη με μεγαλο dslam..

παιδια εφτιαξαν τα πραγματα με την 1024 η να μεινω με 768?για θεσσαλονικη λεμε ..και οχι για περιοχη με μεγαλο dslam..

An anhkeis sto Rostan. Klafta...

Πίστεψέ με, το dslam της Τούμπας είναι χειρότερο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το Ροστάν είναι καλό. Σκατά ειναι και αυτό...

Απλά λόγω περιοχής, υπέθεσα ότι θα ανήκει σε αυτό.