Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χα χα! Και εκει θα επιστρεψω λειαν συντομως.

Το τεστ της Φορθνετ ποιο ειναι;

http://speedtest.forthnet.gr :D

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

CP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 87.98Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 75.44kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Aλλα φυσικα, μονο 75.44 δεν ειναι!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

CP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 87.98Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 75.44kb/s

Aλλα φυσικα, μονο 75.44 δεν ειναι!

Παρακαλώ;; :eek: Είσαι σίγουρος ότι έχεις 512; :p Έχεις απενεργοποιήσει κάθε down/upload; Είναι αρκετά ελεεινά αποτελέσματα... Εγώ πιάνω 113 upload και down γύρω στο 420-430 με 512 από ΟΤΕ και 384 συνδρομή HOL. :cool:

Th mia akrh sthn ethernet thira pisw sto adsl modem kai thn allh sth karta diktyou tou ypologisth sou.

An den exei karta diktyou, VALE!!!!!;)

Thanks Bayern7!

Πρεπει να εχω μια :)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

αν μας το ελεγες νωριτερα θα μας βοηθουσες πληρως..;)

δεν πειραζει ομως..προφανως εγω πιστευω ειναι λογω των ημερων πιο πολυ και τους καταλαβαινω..αλλα αν ξεπερασουν το οριο..τοτε συγνωμη αλλα...

κατα τα αλλα απο ταχυτητες και τα λοιπα ειναι οκ?

Τα είχα πει νωρίτερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=81287&page=9

Το τέστ της Forthnet μου έβγαλε αυτά:

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 114.39Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 439.21kb/s

Στην πράξη κατεβάζω με μέση ταχύτητα 55-57 KBytes/sec μετρημένο με το NetPerSec.

Καλή Χρονια σε όλους με υγεία καιχαρά.

Eγώ μιας και περιμένω απο της 11/12 για ADSL :hunter: :rocket: ας κάνω και το τεστάκι με την PSTN που ακόμη έχω:

click START to begin

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 179.63Kb/s:blink:

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 182.42kb/s:wacko:

Your PC is connected to a Cable/DSL modem :rotfl: :baby:

click START to re-test

NO ONE LIVES FOREVER

http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif

Hi there, egw me syndesei ForthNet 384 exw ayta ta apotelesmata.Twra an einai kala ayto den kserw.

Ti lete re paidia;

click START to begin

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 114.56Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 211.83kb/s

Information: Other network traffic is congesting the link

click START to re-test

Hi there, egw me syndesei ForthNet 384 exw ayta ta apotelesmata.Twra an einai kala ayto den kserw.

Ti lete re paidia;

click START to begin

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 114.56Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 211.83kb/s

Information: Other network traffic is congesting the link

click START to re-test

Χάλια είναι... Σίγουρα έχεις σταματήσει όλα τα προγράμματα που ξοδεύουν bandwidth (τόρεντς, κατεβάσματα κλπ.); Κανονικά με 384 πρέπει να έχεις γύρω στο 340-360 το δεύτερο. Στο upload είσαι μια χαρά. (το 114)

kai alli dokimh apo to site http://server1.testmy.net/results_d.php

:::.. Download Stats ..:::

Connection is:: 173 Kbps about 0.2 Mbps (tested with 97 kB)

Download Speed is:: 21 kB/s

Tested From:: http://testmy.net/ (server2)

Test Time:: Sun Jan 1 03:47:48 UTC+0200 2006

Bottom Line:: 3X faster than 56K 1MB download in 48.76 sec

Diagnosis: May need help : running at only 48.19 % of your hosts average (forthnet.gr)

Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-BW9KAZYRF

HOL 512 test

:::.. Download Stats ..:::

Connection is:: 414 Kbps about 0.4 Mbps (tested with 386 kB)

Download Speed is:: 51 kB/s

Tested From:: http://testmy.net/ (server2)

Test Time:: Sun Jan 01 2006 22:10:49 GMT+0200 (GTB Standard Time)

Bottom Line:: 7X faster than 56K 1MB download in 20.08 sec

Diagnosis: May need help : running at only 21.99 % of your hosts average (123.31)

Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-74OPZCSEI

Pixel 6a

Εγώ έκανα την αίτηση στην HOL απευθείας με fax και πιστωτική την Πέμπτη 24/11 , την Δευτέρα 28/11 ήρθε με courier το πακέτο και την Τρίτη 29/11 ο ΟΤΕ μου είχε συνδέσει την γραμμή. Πήρα την HOL τηλέφωνο και μου είπαν ότι αποκλείεται ο ΟΤΕ να μου έχει συνδέσει το DSL τόσο γρήγορα !!! Επειδή όμως με γαργάλαγε το θέμα ,πήρα τον ΟΤΕ και ρώτησα , και μου είπαν ότι από την στιγμή που πάει σε αυτούς η αίτηση θέλουν , εκτός απροόπτου , ΠΕΝΤΕ μέρες το πολύ.

Θέλω επίσης να σας πώ , ότι είχα πάρει πρώτη φορά τηλέφωνο την HOL την Τετάρτη 23/11 να ρωτήσω για την προσφορά , και με έναν πωλητή που μίλησα , να είναι καλά το παλικάρι , μου είπε ότι εάν κάνω την παραγγελία απ'ευθείας σε αυτούς κερδίζω τον χρόνο που μεσολαβεί μεταξύ μαγαζιού και HOL , ο οποίος μπορεί να είναι και δέκα μέρες. Και εάν στείλω την αίτηση πρωι τότε την στέλνουν αυθημερόν στον ΟΤΕ.

Ελπίζω να βοήθεισα , αν και τότε που έγιναν όλα αυτά μάλλον δεν θα είχαν τόση πολύ πελατεία όπως αυτές τις μέρες.

Και γω με τον ίδιο τρόπο έκανα την αίτηση στις 20 Δεκ,μέσω email και μάλιστα διατηρώντας τα στοιχεία της σύνδεσης που είχα απο την προσφορά του RAM σκεφτόμενος ότι θα γίνει πιο γρήγορα η ενεργοποίηση (...)Ε πέσαμε στην περίοδο των εορτών,υπήρχαν και πολλές αιτήσεις μαζεμένες και είμαι ακόμα στο περίμενε.Με ανησυχεί επίσης το ότι ακόμα δεν έχει έρθει το Fritz σπίτι..

Και γω με τον ίδιο τρόπο έκανα την αίτηση στις 20 Δεκ,μέσω email και μάλιστα διατηρώντας τα στοιχεία της σύνδεσης που είχα απο την προσφορά του RAM σκεφτόμενος ότι θα γίνει πιο γρήγορα η ενεργοποίηση (...)Ε πέσαμε στην περίοδο των εορτών,υπήρχαν και πολλές αιτήσεις μαζεμένες και είμαι ακόμα στο περίμενε.Με ανησυχεί επίσης το ότι ακόμα δεν έχει έρθει το Fritz σπίτι..

Kαι είσαι τόσες μέρες χωρίς DSL Βασίλη; :eek:

Συμφέρει λες αυτό που έκανες; Μάλλον έξυπνη κίνηση λόγω της μεγάλης αυτής προσφοράς. Υποθέτω το 6+6 πήρες ε;

Παρεπιπτόντως ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ και καλά κέρδη στο Στοίχημα! :D

Kαι είσαι τόσες μέρες χωρίς DSL Βασίλη; :eek:

Συμφέρει λες αυτό που έκανες; Μάλλον έξυπνη κίνηση λόγω της μεγάλης αυτής προσφοράς. Υποθέτω το 6+6 πήρες ε;

Παρεπιπτόντως ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ και καλά κέρδη στο Στοίχημα! :D

Ευχαριστώ:) ανταποδίδω τις ευχές και ειδικά την τελευταία ;)

Ναι είμαι εκτός απο τις 20.Το "συμφέρει" γιατί το λες;Δεν εξαρτάται η δουλειά μου απο την dsl οπότε δεν τρέχει τίποτα αν μείνω για λίγες μέρες χωρίς σύνδεση.Και σίγουρα ήταν αρκετά δελεαστικό το 23€ ανά μήνα για 512 γραμμή :happy:

Ευχαριστώ:) ανταποδίδω τις ευχές και ειδικά την τελευταία ;)

Ναι είμαι εκτός απο τις 20.Το "συμφέρει" γιατί το λες;Δεν εξαρτάται η δουλειά μου απο την dsl οπότε δεν τρέχει τίποτα αν μείνω για λίγες μέρες χωρίς σύνδεση.Και σίγουρα ήταν αρκετά δελεαστικό το 23€ ανά μήνα για 512 γραμμή :happy:

Μάλλον ρωτάει αν συμφέρει γενικότερα το 6+6 της HOL σαν προσφορά και όχι που έμεινες χωρίς dsl για λίγες μέρες ( δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά:p ).

Εγώ θα περιμένω να λήξει το τζαμπέ της Hol από το Ram και μάλλον θα αναβαθμίσω σε 512 ,αλλά θα προτιμήσω το 3+3 της Forthnet...Πιο σίγουρο το βλέπω σε επιδόσεις.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

εγω που εκανα αιτηση στις 17 του μηνως ποτε να περιμενω να εχω ενεργοποιηση?

Don't lose faith man..Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα είσαι Ok...:alien:

μακαααρι!!να ρωτησω..το σπλιτερ να το βαλω στην κεντρικη μπριζα τηλεφωνου(στο σαλονι) η στο δωματιο μου οπου εχω και τον υπολογιστη και την μπριζα τηλεφωνου?

επισης..οποιος εχει adsl over isdn ας μου δωσει ενα χερακι..with pm!!PLEASE

Μάλλον ρωτάει αν συμφέρει γενικότερα το 6+6 της HOL σαν προσφορά και όχι που έμεινες χωρίς dsl για λίγες μέρες ( δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά:p ).

Εγώ θα περιμένω να λήξει το τζαμπέ της Hol από το Ram και μάλλον θα αναβαθμίσω σε 512 ,αλλά θα προτιμήσω το 3+3 της Forthnet...Πιο σίγουρο το βλέπω σε επιδόσεις.

Εννοώ αν γενικότερα συμφέρει να διακόψεις για να περιμένεις να ξανασυνδεθείς (καλά τι κουφό κι αυτό πια; :wacko: ) συν την ταλαιπωρία ότι θα μείνεις χωρίς DSL και συν το ότι πρέπει τα χρήματα να τα δώσεις ντούκου προφανώς... Αν δεν είχα τη δωρεάν της ΧΟΛ ίσως το σκεφτόμουν κι εγώ ως λύση το 6+6.

Εννοώ αν γενικότερα συμφέρει να διακόψεις για να περιμένεις να ξανασυνδεθείς (καλά τι κουφό κι αυτό πια; :wacko: ) συν την ταλαιπωρία ότι θα μείνεις χωρίς DSL και συν το ότι πρέπει τα χρήματα θα πρέπει να τα δώσεις ντούκου προφανώς... Αν δεν είχα τη δωρεάν της ΧΟΛ ίοσως το σκεφτόμουν κι εγώ ως λύση το 6+6.

Πάλι καλά που δεν έβαλα το χέρι μου και στη φωτιά δηλαδή:p

Μου φάνηκε περίεργο να εννοείς αυτό ,διότι δεν μιλάμε για εταιρία, οπότε γιατί να μην συμφέρει μια διακοπή του internet για λίγες μέρες; Συγχαίω βεβαίως τον όρο "συμφέρει" με το οικονομικό του θέματος.

Τα χρήματα είναι ντούκου αλλά είναι μια από τις καλύτερες προσφορές αυτή τη στιγμή με μοναδικό μειονέκτημα την 12μηνη δέσμευση ..

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Πάλι καλά που δεν έβαλα το χέρι μου και στη φωτιά δηλαδή:p

Μου φάνηκε περίεργο να εννοείς αυτό ,διότι δεν μιλάμε για εταιρία, οπότε γιατί να μην συμφέρει μια διακοπή του internet για λίγες μέρες; Συγχαίω βεβαίως τον όρο "συμφέρει" με το οικονομικό του θέματος.

Τα χρήματα είναι ντούκου αλλά είναι μια από τις καλύτερες προσφορές αυτή τη στιγμή με μοναδικό μειονέκτημα την 12μηνη δέσμευση ..

Εγω πάντως δεν έχω καμια όρεξη να μείνω 15 μέρες (μη πω και παραπανω) μέρες χωρίς DSL.

Οπότε μένω μακριά από κάθε πακέτο.

Η καλύτερη προσφορά για μένα θα ήταν το 3+3 της forthnet. Κορυφαια προσφορά.

Τελικά η προσφορά της HOL για το 6+6 συνεχίζεται και όλο τον Ιανουάριο.

http://home.hol.gr/online/holofyou/index.aspx?mid=3769;93

Φιλικά

Γιάννης

Φιλικά

Γιάννης

Στη θέση σου θα τους είχα ταράξει στα τηλέφωνα. Γενικώς οι εταιρίες θέλουν να ξεφορτωθούν πρώτα από όλα αυτούς που τους ζαλίζουν. Το κόλπο αυτό σχεδόν πάντα πιάνει. Εάν μπορείς τσέκαρε εάν ο ΟΤΕ σου έχει δώσει DSL , το πιθανότερο λόγω του ότι έχουν περάσει περίπου δέκα εργάσιμες , και εάν όχι τότε βάλτους και αυτούς στην λίστα του ζαλίσματος. Θα μου πείτε τώρα ότι έτσι δεν κάνουν οι ευρωπαίοι ΑΛΛΑ εδώ δεν είναι , κατά πως φαίνεται , Ευρώπη ούτε στις τιμές ούτε και στην νοοτροπία. Πάντως το cc της HOL το βρήκα πολύ εξυπηρετικό.

Πηρα τωρα τηλεφωνο στο 134 και μου ειπε μια κοπελα οτι δεν εχει παει ουτε η αιτηση????????????

αυριο στις 9 θα παρω τηλεφωνο να δω τι γινετε!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!