xenopoulos Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Σε κάνα μήνα θα πάω μόνιμα εξωτερικό για δουλειά και έχω 14 μήνες υπόλοιπο στο συμβόλαιό μου και θέλω να το σταματήσω. Είχα πάει στη vodafone πριν περίπου ενάμιση μήνα και τους ζήτησα τους όρους του συμβολαίου γιατί δεν τους βρίσκω και μου είπαν ότι θα τους στείλουν ταχυδρομικός ώστε να δω τι ποσό θα πληρώσω αν το κόψω με τυπικό τρόπο. Δεν ήρθε τίποτα εννοείται. Αν τώρα εγώ φύγω και το αφήσω απλήρωτο και το κόψουν μετά από κάτι απλήρωτους λογαριασμούς θα ρίξουν και άλλα κερατιάτικα μέσα , προσθήματα κτλ ξέρει κανείς? ΟΤΑΝ το διακόψουν δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώσω τους απλήρωτους λογαριασμούς αλλά να γλιτώσω τους υπόλοιπους μήνες του συμβολαίου μια και το σπίτι θα μείνει ακατοίκητο. Σε με πόσους απλήρωτους λογαριασμούς το κόβουν? Ένας γνωστός μου έκανε το εξής απλό και δεν πλήρωσε πρόστιμο. Έκανε μεταφορά της γραμμής σε άλλο σπίτι γνωστού του (πλήρωσε ένα ποσό για την μεταφορά της γραμμής στην νέα διεύθυνση) και το πακέτο έμεινε στο όνομά του άλλα το χρησιμοποιούσε και το πλήρωνε ο γνωστός του. Η αλήθεια είναι οτι είχε καλή προσφορά στο πακέτο του, που ο γνωστός του σαν νέος πελάτης δεν μπορούσε να την έχει, οπότε βγήκαν και οι δύο κερδισμένοι. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν είναι να βάλουν μέσα και τους υπόλοιπους μήνες του συμβολαίου δεν λέει. Θα ξαναπάω να ρωτήσω για διακοπή. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Είδαμε φως τελικά. Link Status Up Modulation Type VDSL2 Actual Rate(Up/Down) 1024/24548 kbps Attainable Rate(Up/Down) 37882/102248 kbps Noise Margin(Up/Down) 39.8/33.3 dB Line Attenuation(Up/Down) 3.3/5.5 dB Output Power(Up/Down) 7.5/11.9 dBm Data Path(Up/Down) Fast/Fast Interleave Depth(Up/Down) 1/1 Interleave Delay(Up/Down) 0/0 ms INP(Up/Down) 0/0 symbols Profile 17a LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 0/0 FEC Errors(Up/Down) 0/0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToPontiki Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Είδαμε φως τελικά. Link Status Up Modulation Type VDSL2 Actual Rate(Up/Down) 1024/24548 kbps Attainable Rate(Up/Down) 37882/102248 kbps 1024/24548 δεν θα το έλεγα φως! Επιεικώς ημίφως! Γιατί τόσο χαμηλά; Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 24αρα είναι η γραμμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 24αρα είναι η γραμμή. Δίνει η Vodafone από καμπίνα σαν τον ΟΤΕ 24αρα σε VDSL προφίλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Sorry παίδες. Το ποστ ήταν απάντηση σε προηγούμενα που είχα κάνει και ανέφερα πως η Βοντα μου έφτανε 4 Mbps ενώ ο γείτονας είχε 24 με κοσμοτε και πως η αλλαγή παρόχου ήταν μονόδρομος. Τελικά πήγα κι εγώ στην Cosmote και είδα φως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Εντάξει κανένα θέμα. Απλά να κάνεις παράθεση για να ξέρουμε σε ποιον μιλάς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Είδαμε φως τελικά. Link Status Up Modulation Type VDSL2 Actual Rate(Up/Down) 1024/24548 kbps Attainable Rate(Up/Down) 37882/102248 kbps Noise Margin(Up/Down) 39.8/33.3 dB Line Attenuation(Up/Down) 3.3/5.5 dB Output Power(Up/Down) 7.5/11.9 dBm Data Path(Up/Down) Fast/Fast Interleave Depth(Up/Down) 1/1 Interleave Delay(Up/Down) 0/0 ms INP(Up/Down) 0/0 symbols Profile 17a LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 0/0 FEC Errors(Up/Down) 0/0 οποτε για να καταλαβω ειναι στατιστικα στοιχεια του speedport entry 2i αυτα ; . και εχεις παει στην κοσμοτε σταθερη; διοτι απο οσο γνωριζουμε δεν δινει 24ρα ταχυτητα η vodafone , παρα μονο εαν επιλεξεις το vdsl 30 που δινει απο καμπινα οτε απο οτι μου ειχανε πει και παλι δεν ισχυει σε ολες τις περιοχες αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Σκεφτομαι να βαλω το VDSL της Vodafone και βλεπω οτι στα router που δινει εχει τα ZTE ZXHN 267 και το Sercomm H 300s. Ειναι καποιο απο τα 2 καλυτερο σε θεμα σταθεροτητας γραμμης και ταχυτητας συγχρονισμου; Ακομα εχουν και τα 2 το battery drain που εχουν και αλλα οπως τα speedport plus οταν συνδεεται το android κινητο στο wifi στα 5GHz; Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Σκεφτομαι να βαλω το VDSL της Vodafone και βλεπω οτι στα router που δινει εχει τα ZTE ZXHN 267 και το Sercomm H 300s. Ειναι καποιο απο τα 2 καλυτερο σε θεμα σταθεροτητας γραμμης και ταχυτητας συγχρονισμου; Ακομα εχουν και τα 2 το battery drain που εχουν και αλλα οπως τα speedport plus οταν συνδεεται το android κινητο στο wifi στα 5GHz; Το H300S είναι ένα σκουπίδι και μισό (το έχω)... Τουλάχιστον μέχρι να πάρει διορθωτικά updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Από ό,τι γνωρίζω η βονταφον παίρνει γραμμή από την cosmote (τουλάχιστον στην περιοχή μου, γενικά δε ξέρω). Άλλοι γείτονες σε γραμμή 24αρα πιάνουν από 10 μέχρι και 17 πάνω κάτω. Θεωρείται καλά ή όχι? Σκέφτομαι να πάω στη βονταφον από cosmote, για αυτό ρωτάω. Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι ακριβώς επειδή παίρνουν γραμμή από την cosmote, η ποιότητα της γραμμής θα είναι ολόιδια, με καμία διαφορά, είτε είσαι στη μία είτε στην άλλη εταιρεία είναι ακριβώς το ίδιο. Επίσης, αν πάρω τηλέφωνο στη cosmote και τους πω ότι σκέφτομαι να πάω στη βονταφον η οποία μου προσφέρει την τάδε προσφορά, θέλετε να μου προσφέρετε την ίδια ή παρόμοια ώστε να μείνω σε εσάς? Παίζει να μου πουν οκ λέτε? Το έχει κάνει κανείς? Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Από ό,τι γνωρίζω η βονταφον παίρνει γραμμή από την cosmote (τουλάχιστον στην περιοχή μου, γενικά δε ξέρω). Άλλοι γείτονες σε γραμμή 24αρα πιάνουν από 10 μέχρι και 17 πάνω κάτω. Θεωρείται καλά ή όχι? Σκέφτομαι να πάω στη βονταφον από cosmote, για αυτό ρωτάω. Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι ακριβώς επειδή παίρνουν γραμμή από την cosmote, η ποιότητα της γραμμής θα είναι ολόιδια, με καμία διαφορά, είτε είσαι στη μία είτε στην άλλη εταιρεία είναι ακριβώς το ίδιο. Επίσης, αν πάρω τηλέφωνο στη cosmote και τους πω ότι σκέφτομαι να πάω στη βονταφον η οποία μου προσφέρει την τάδε προσφορά, θέλετε να μου προσφέρετε την ίδια ή παρόμοια ώστε να μείνω σε εσάς? Παίζει να μου πουν οκ λέτε? Το έχει κάνει κανείς? Ευχαριστώ!! Εξαρτάται. Αν υπάρχει Αστικό Κέντρο στην περιοχή σου, θα πιάνεις τα ίδια και στη Vodafone, καθώς θα σου δίνει και αυτή από εκεί (με δικό της εξοπλισμό όμως). Προσφορά για να μείνεις στην Cosmote, δύσκολα θα πάρεις, ειδικά αφότου δεν έχεις ακόμα υπογράψει συμβόλαιο με τη Vodafone. Υ.Γ. Αν ο ένας γείτονας πιάνει 10 και ο άλλος 17, τότε κάτι δεν πάει καλά με τις γραμμές τους (του 1ου δηλαδή)... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 (edited) Εξαρτάται. Αν υπάρχει Αστικό Κέντρο στην περιοχή σου, θα πιάνεις τα ίδια και στη Vodafone, καθώς θα σου δίνει και αυτή από εκεί (με δικό της εξοπλισμό όμως). Προσφορά για να μείνεις στην Cosmote, δύσκολα θα πάρεις, ειδικά αφότου δεν έχεις ακόμα υπογράψει συμβόλαιο με τη Vodafone. Υ.Γ. Αν ο ένας γείτονας πιάνει 10 και ο άλλος 17, τότε κάτι δεν πάει καλά με τις γραμμές τους (του 1ου δηλαδή)... :p Ποιος ξέρει. Το πόσο πιάνουν μου το είπε το άτομο με το οποίο μίλησα από vodafone, κοιτώντας διπλανούς πελάτες της εταιρείας. Εξοπλισμό δεν παρέχει το πακέτο προσφοράς, συνεπώς εάν πάω στη vodafone, Θα κρατήσω αυτό που έχω τώρα, της cosmote. Θα υπάρχει πρόβλημα λες? Επίσης εγώ θέλω να μάθω εάν γενικά για 24αρα γραμμή το να πιάνεις περίπου 15 είναι καλά ή θεωρούνται λίγα? Επίσης αυτό που λες για την προσφορά για την cosmote, και εγώ έτσι νόμιζω, αλλά λέω μπας και!! Edited April 23, 2019 by Avadonmod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Με πήραν από Vodafone και μου είπαν ήρθε στη περιοχή μου (ελευσινα) οπτική ίνα. Και μπορούν να αναβαθμίσουν σε vdsl εγγυημένα 40 mbps. Εγώ τώρα έχω 24 γραμμή, με το ζόρι πιάνω 12 mbps. Να τους πιστέψω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Επίσης, αν πάρω τηλέφωνο στη cosmote και τους πω ότι σκέφτομαι να πάω στη βονταφον η οποία μου προσφέρει την τάδε προσφορά, θέλετε να μου προσφέρετε την ίδια ή παρόμοια ώστε να μείνω σε εσάς? Παίζει να μου πουν οκ λέτε? Το έχει κάνει κανείς? Ευχαριστώ!! Να πάρεις τηλέφωνο. Κάλεσα την Vodafone 1,5 μήνα πριν λήξει το συμβόλαιό μου ( ήμουν 6 χρόνια στην Vodafone ερχόμενος από HOL) και τους είπα οτι είχα καλύτερή προσφορά από την Nova. Μου είπαν οτι δεν έχουν να μου κάνουν κάποια αντιπροσφορά. Έκλεισα την γραμμή και κάλεσα ξανά μετά από λίγο. Τους είπα ( σε άλλο υπάλληλο στο τηλεφωνικό κέντρο) οτι στο τέλος του συμβολαίου μου, θέλω να κάνω διακοπή, με ρώτησαν το γιατί και είπα ότι έχω καλύτερή προσφορά και μου είπαν θα κρατήσουν το αίτημα μου για διακοπή της γραμμής αλλά δεν θα γίνει αυτόματα από αυτούς και ότι πρέπει να πάω σε κατάστημα. 4 - 5 μέρες μετά με κάλεσαν και μου είπαν ότι εάν κάνω ανανέωση για 24 ακόμα μήνες θα έχω πάγιο 1,9€ πιο κάτω από αυτό που είχα και 60 λεπτά δωρεάν πριν κινητά, αρκέι να κάνω τώρα την αποδοχή της προσφοράς. Την έκανα και εδώ και λίγους μήνες είμαι με το νέο πάγιο. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Ευχαριστώ για την απαντηση. Πήρα τηλέφωνο και είπα το ίδιο με εσένα, αλλά μου είπε ότι δεν απαιτείται διακοπή γίνονται όλα αυτόματα. Επικοινωνησα με τη βονταφον στη συνέχεια ώστε να προβώ σε αλλαγή γραμμής σε αυτούς, και μου έστειλε μέσω εμαιλ το συμβόλαιο. Ωστόσο πρόσεξα ότι μετά το πέρασμα των 24 μηνών του συμβολαιου, η χρέωση θα είναι 40+ ευρώ αντί για 20 που είναι η προσφορά. Αν δεν κανω λάθος, τα πακέτα προσφοράς είναι μόνο για νέους χρήστες και συνεπώς τα 40+ ευρώ μετά είναι πολλά.. Θα προτιμήσω μάλλον να παραμείνω στην cosmote με 28.5 το μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 μετά τα δύο χρόνια θα κάνεις νέο συμβόλαιο διετές επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Ευχαριστώ για την απαντηση. Πήρα τηλέφωνο και είπα το ίδιο με εσένα, αλλά μου είπε ότι δεν απαιτείται διακοπή γίνονται όλα αυτόματα. Επικοινωνησα με τη βονταφον στη συνέχεια ώστε να προβώ σε αλλαγή γραμμής σε αυτούς, και μου έστειλε μέσω εμαιλ το συμβόλαιο. Ωστόσο πρόσεξα ότι μετά το πέρασμα των 24 μηνών του συμβολαιου, η χρέωση θα είναι 40+ ευρώ αντί για 20 που είναι η προσφορά. Αν δεν κανω λάθος, τα πακέτα προσφοράς είναι μόνο για νέους χρήστες και συνεπώς τα 40+ ευρώ μετά είναι πολλά.. Θα προτιμήσω μάλλον να παραμείνω στην cosmote με 28.5 το μήνα. Αυτό με το πάγιο στα 40+ € ισχύει μονάχα εάν δεν κάνεις παράταση της προσφοράς για ακόμα δύο χρόνια όταν λήξουν τα δύο πρώτα χρόνια της προσφοράς. Εαν κάνεις παράτασή είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα σου δώσουν πάγιο πιο χαμηλό από αυτό που θα έχεις για τα δύο πρώτα χρόνια. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Μπήκα πριν λίγο στη σελίδα της Vodafone να πληρώσω λογαριασμό και είδα ότι στο home page παίζει αυτή η προσφορά! Αρκετά καλή θα έλεγα (αν έχει και δωρεάν ενεργοποίηση θα είναι τέλεια)! :happy: Απεριόριστα αστικά & υπεραστικά + Internet με ταχύτητα έως 24Mpbs & 240' προς κινητά Ελλάδος στα 20,44€. Οπότε όσοι ενδιαφέρεστε για φορητότητα, αξίζει να το δείτε. https://www.vodafone.gr/vodafone-triple-play-full-promo/?m_source=eshop-tile&m_medium=banners&m_name=20190409-double-play-20-44 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Μπήκα πριν λίγο στη σελίδα της Vodafone να πληρώσω λογαριασμό και είδα ότι στο home page παίζει αυτή η προσφορά! Αρκετά καλή θα έλεγα (αν έχει και δωρεάν ενεργοποίηση θα είναι τέλεια)! :happy: Απεριόριστα αστικά & υπεραστικά + Internet με ταχύτητα έως 24Mpbs & 240' προς κινητά Ελλάδος στα 20,44€. Οπότε όσοι ενδιαφέρεστε για φορητότητα, αξίζει να το δείτε. https://www.vodafone.gr/vodafone-triple-play-full-promo/?m_source=eshop-tile&m_medium=banners&m_name=20190409-double-play-20-44 την ξερω αυτην την προσφορα εδω και ενα μηνα την εδινε το καταστημα και απο το 13830 που ειχα παρει να ζητησω προσφορα , και οντως για φορητοτητες ειναι δωρεαν η μεταφορα. και η ομιλια ευτυχως δεν ειναι voip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Αυτή έβαλα το 2018. Πολύ καλή. Επίσης όποιος θέλει μπορεί να ζητήσει δωρεάν μια CU καρτούλα με 120'/μήνα. Την έχει βολευτεί ο πατέρας μου. Μια ανανέωση 10€ κάθε 3μηνο χρειάζεται για να μην μπει φραγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Αυτή έβαλα το 2018. Πολύ καλή. Επίσης όποιος θέλει μπορεί να ζητήσει δωρεάν μια CU καρτούλα με 120'/μήνα. Την έχει βολευτεί ο πατέρας μου. Μια ανανέωση 10€ κάθε 3μηνο χρειάζεται για να μην μπει φραγή. Καλησπέρα φίλε, μου έκαναν την μεταφορά σημερα απο την wind με αυτό το συμβόλαιο στα 20.44€ αλλα δεν μου είπαν για τέτοια δυνατότητα κάρτας με 120 λεπτά προς όλους. Απο που το ζητάω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Καλησπέρα παιδιά. (Επικείμενος) συνδρομητής σταθερής double play, έπειτα από επικείμενη μετάβαση από ΟΤΕ όπου ήμουν από ανέκαθεν, ελπίζω η πρώτη φορά σε άλλο πάροχο να μη το μετανιώσω. (Ακόμα είμαι σε φάση προς την ενεργοποίηση με λίγα λόγια, ενώ μου έχουν στείλει το modem/router - H 300s). Στο θέμα του ποσταρίσματός μου: Πάνω στο modem/router του ΟΤΕ (speedport entry 2i) έχω συνδεδεμένο ένα ρούτερ του εμπορίου, διαμέσω κλήσης PPPoE, και έτσι έχω το speedport του ΟΤΕ μόνο ως modem να διαχειρίζεται μόνο την Vobb τηλεφωνία, και το ρούτερ που έχω συνδέσει (από την θύρα LAN του Speedport προς την Wan θύρα του ρούτερ) για wifi, και μοίρασμα IPs. Να σημειώσω εδώ, ότι έχω τηλεφωνία Voip στον ΟΤΕ, όπως επίσης Voip θα παραμείνει και στην Vodafone. Στο διά ταύτα: Υπάρχει κάποιος άλλος, που στο H 300s της Vodafone, να έχει κάνει παρόμοια συνδεσμολογία διαμέσω PPPoE; Και εάν όχι, με τηλέφωνο στην τεχνική τους υποστήριξη, γυρίζουν το h 300s σε bridge mode; Το έχει κάνει κανείς; Αυτό που θέλω εν ολίγοις, είναι να μην αχρηστευτεί το Router που έχω καθότι ποτέ δε χρησιμοποιώ τα routers των παρόχων για wifi, και δε θέλω επίσης να το χρησιμοποιήσω ως repeater, αλλιώς θα είχα αγοράσει ένα τέτοιο, με λίγα λόγια θέλω να μάθω εάν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει το modem / router της vodafone με PPPoE passthrough ή με bridge mode. Τέλος, επειδή το modem / router αυτό είναι κλειδωμένο για να φτιάξει κάποιος μόνος του bridge (γιατί απ'όσο το έχω ψάξει είναι πολύ δύσκολο οι τεχνικοί της Vodafone να το γυρίσουν σε bridge, -είναι η πολιτική της εταιρείας-) , ξέρει κάποιος τους κωδικούς root του h 300s ώστε να το κάνει κάποιος από μόνος του; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια -τυχόν- απάντηση. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts