MIKU Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 λετε να υπαρχει καποιο προβλημα με το ρουτερ του conn-x? μηπως θα ηταν καλυτερα να επαιρνα το μανισιο της hol? να πω την αληθεια τα τσιγκουνευτικα τα 20 ευρω :lol: Και εγω θα τα τσιγκουμευομουμα!!Καιντα 86€ για νεα γρα!μη πολλα!!!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 λετε να υπαρχει καποιο προβλημα με το ρουτερ του conn-x? μηπως θα ηταν καλυτερα να επαιρνα το μανισιο της hol? να πω την αληθεια τα τσιγκουνευτικα τα 20 ευρω :lol: Κατά πάσα πιθανότητα και τα δύο το ίδιο χαμηλής ποιότητας θα είναι. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ρούτερ από τη Hol. Στην ανάγκη ρώτα αν μπορείς να το παραγγείλεις μετά ή να το αγοράσεις από κάποιο κατάστημα vodafone. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) Μου ειπε ο τηλεπωλητης οτι πρεπει να ξερει απο την αρχη για το αν θα παρω το ρουτερ ή οχι. μαλλον για να το γραψει στο συμβολαιο. φανταζομαι. επισης μου ειπε οτι το ρουτερ κανει 50 ευρω και μου κανουν τη χαρη να το παρω με 19,90. ενα ρουτερ ποσο εχει στην αγορα; Edited August 8, 2015 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Σιγά μην κάνει και 20000000!!!!!!Καλά ρουτερ υπάρχουν από 40€ όχι μπακατελες με αδύνατο wifi στα 20€! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Μου ειπε ο τηλεπωλητης οτι πρεπει να ξερει απο την αρχη για το αν θα παρω το ρουτερ ή οχι. μαλλον για να το γραψει στο συμβολαιο. φανταζομαι. επισης μου ειπε οτι το ρουτερ κανει 50 ευρω και μου κανουν τη χαρη να το παρω με 19,90. ενα ρουτερ ποσο εχει στην αγορα; "Το πουλάνε 50" είναι διαφορετικό από το "κάνει 50". Και τα κινητά που αγοράζεις 700 από κατάστημα Vodafone τα βρίσκεις 300 σε διαδικτυακό κατάστημα. Αυτά πόση χάρη θα σου έκαναν να το πάρεις? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Γνωριζετε τη διαδικασια αλλαγης τηλεφωνικου αριθμου σε υφισταμενο συνδρομητή hol? Υπαρχει τροπος για ηλεκτρονική αιτηση; Ή εστω callback υπηρεσια μιας κ θα βρισκομαι εκτος & σε απομακρυσμενη - χωρις προσβασιμοτητα περιοχή για μεγαλο χρονικό διαστημα; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Call back έχει η hol. Μια περιήγηση στο site της και θα το βρεις. Όταν λες όμως αλλαγή τηλεφωνικού αριθμού, τι εννοείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Call back έχει η hol. Μια περιήγηση στο site της και θα το βρεις. Όταν λες όμως αλλαγή τηλεφωνικού αριθμού, τι εννοείς. Να εχω το νουμερο 123456789 κ να το αλλαξω πχ σε 3333333. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Γνωριζετε τη διαδικασια αλλαγης τηλεφωνικου αριθμου σε υφισταμενο συνδρομητή hol? Υπαρχει τροπος για ηλεκτρονική αιτηση; Ή εστω callback υπηρεσια μιας κ θα βρισκομαι εκτος & σε απομακρυσμενη - χωρις προσβασιμοτητα περιοχή για μεγαλο χρονικό διαστημα; ecare@hol.gr Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Χθες το βραδυ μου εκοψαν τηλεφωνο και Internet μιας και ειχα ξεχασει να το πληρωσω για ακομα μια φορα. 2 λογαριασμοι συνολο 43,90 ευρω. παντα το κανω μιας και ξεχνιέμαι και ετσι πληρωνω και το 5ευρο της επανασύνδεσης (αληθεια, υπεγραψα εγω για κατι τετοιο?) παντα πληρωνω την επομενη μερα και μου το ξανασυνδεουν. ετυχε λοιπον να μην εχω χρηματα καθοτι τελος του μηνα και πληρωνομαι κάθε 1η. για 1η φορα τους καλεσα και ρωτησα αν γινεται να μου το ανοιξουν ως την 1η του μηνα ώστε να μη μεινω 2-3 μερες χωρις ιντερνετ και ότι θα τους κατεθετα σε vodafone κατάστημα ολο το ποσο την 1η του μηνα. η απαντηση μετα από λιγη ωρα της υπαλληλου (αν και εδειξε να το προσπαθει) ηταν όχι... 5 χρονια στη HOL... Η αδιαλλαξια τους με κανει να αλλαξω εταιρια... bye bye HOL... Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siegfried_gr Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Τι περιμένεις από ιδιωτικές εταιρείες, την αγάπη τους; Εδώ εγώ ζήτησα διακοπή μιας γραμμής από την forthnet λόγω θανάτου του ιδιοκτήτη της γραμμής (προσκόμισα και τη ληξιαρχική πράξη θανάτου) και μου ζήτησαν να πληρώσω το υπόλοιπο λέει που χρωστούσε και το πέναλτι γιατί είχε 8 μήνες ακόμα δέσμευση. Ότι να 'ναι δηλαδή. Εννοείται πως τους έδωσα οδηγίες πως να πάνε στο νεκροταφείο να τα ζητήσουν. Παράθεση Galaxy s6 edge+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Χθες το βραδυ μου εκοψαν τηλεφωνο και Internet μιας και ειχα ξεχασει να το πληρωσω για ακομα μια φορα. 2 λογαριασμοι συνολο 43,90 ευρω. παντα το κανω μιας και ξεχνιέμαι και ετσι πληρωνω και το 5ευρο της επανασύνδεσης (αληθεια, υπεγραψα εγω για κατι τετοιο?) παντα πληρωνω την επομενη μερα και μου το ξανασυνδεουν. ετυχε λοιπον να μην εχω χρηματα καθοτι τελος του μηνα και πληρωνομαι κάθε 1η. για 1η φορα τους καλεσα και ρωτησα αν γινεται να μου το ανοιξουν ως την 1η του μηνα ώστε να μη μεινω 2-3 μερες χωρις ιντερνετ και ότι θα τους κατεθετα σε vodafone κατάστημα ολο το ποσο την 1η του μηνα. η απαντηση μετα από λιγη ωρα της υπαλληλου (αν και εδειξε να το προσπαθει) ηταν όχι... 5 χρονια στη HOL... Η αδιαλλαξια τους με κανει να αλλαξω εταιρια... bye bye HOL... το 5 ευρο αν δεν το υπεγραψες εχεις ενημερωθει στο λογαριασμο σου 1 μηνα πριν την ισχυ του ωστε να σου δωσουν χρονο για το αν συμφωνεις. αν ξεχνιεσαι μπορεις να βαλεις παγια εντολη στο λογαριασμο σου και να μη ξεχασεις ποτε πια.. ναι ειναι χαζο οταν στο κοβουν αμεσως μολις περασουν οι 15 ημερες απο τις ημερομηνιες ληξης των λογαριασμων αλλα αν δεν ειχες πολλες διακοπες οσο λες και πληρωνες τα 5ευρα θα στο συνδεανε μεχρι 1 του μηνος. Δεν μπορουμε να αξιολογουμε τη καθε εταιρια με βαση την ελαστικοτητα της σε αυτα τα θεματα. Σου παρεχει υπηρεσιες, πρεπει να πληρωσεις. Πρεπει να αναρωτηθουμε εμεις τον εαυτο μας σαν πελατη πως θα τον αξιολογουσαμε; φιλικα :) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 (edited) το 5 ευρο αν δεν το υπεγραψες εχεις ενημερωθει στο λογαριασμο σου 1 μηνα πριν την ισχυ του ωστε να σου δωσουν χρονο για το αν συμφωνεις. αν ξεχνιεσαι μπορεις να βαλεις παγια εντολη στο λογαριασμο σου και να μη ξεχασεις ποτε πια.. ναι ειναι χαζο οταν στο κοβουν αμεσως μολις περασουν οι 15 ημερες απο τις ημερομηνιες ληξης των λογαριασμων αλλα αν δεν ειχες πολλες διακοπες οσο λες και πληρωνες τα 5ευρα θα στο συνδεανε μεχρι 1 του μηνος. Δεν μπορουμε να αξιολογουμε τη καθε εταιρια με βαση την ελαστικοτητα της σε αυτα τα θεματα. Σου παρεχει υπηρεσιες, πρεπει να πληρωσεις. Πρεπει να αναρωτηθουμε εμεις τον εαυτο μας σαν πελατη πως θα τον αξιολογουσαμε; φιλικα :) Από τη μεριά τους ναι δίκιο έχουν... Αλλά εδώ και τουλάχιστον 3 χρονια έτσι πληρώνω. Με το penalty. Το οποίο λοιπόν και έτσι να είναι, και να με ενημέρωσαν, έχουν αυτό το δικαίωμα? Με μια απλή ενημέρωση σε ένα λογαριασμό που σχεδόν κανεις δεν κοιτα παρα μόνο το ποσο που πρέπει να πληρώσει και ενώ εγώ δε διαφωνησα αλλάζοντας εταιρία (γιατί δε νομίζω αν απλά έλεγα ότι δε συμφωνώ να το δεχόταν και να μου έλεγαν οκ, χωρίς 5ευρο) να μου το χρεώνουν χωρίς να συμφωνήσω? Δεν πληρώνομαι μέσω τραπέζης οποτε και η πάγια εντολή θα πήγαινε στράφι. Οποτε επανέρχομαι στο: Δίκιο έχουν, αλλά επειδή έχω εργασθεί στο πρόσφατο παρελθόν σε wind και ξερω ότι εκεί είναι πιο διαλλακτικοι, πάω στη wind... Και όταν με πάρουν τηλέφωνο για αντιπροσφορά, και τους πω να πηξουν λίγο τσιμέντο στα πόδια τους και να βουτήξουν στο Σούνιο, και εγώ δίκιο θα έχω... Ως τώρα αυτοί αντί για 18€ κάθε μήνα έπαιρναν 43 το δίμηνο... Δεν έχαναν... Τώρα θα το χάσουν και ας μείνουν με το δίκιο τους. Edited September 28, 2015 by alexandros82 Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Χωρίς παρεξήγηση, αλλά στα μάτια τους είσαι ένας κατά συρροή κακοπληρωτής. Αν πήγαινες στο σούπερ-μάρκετ της γειτονιάς σου και τους έλεγες "Παιδιά, θα κάνω 50 ευρώ ψώνια, αλλά θα σας πληρώσω από βδομάδα", θα σε άφηναν; Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 (edited) Χωρίς παρεξήγηση, αλλά στα μάτια τους είσαι ένας κατά συρροή κακοπληρωτής. Αν πήγαινες στο σούπερ-μάρκετ της γειτονιάς σου και τους έλεγες "Παιδιά, θα κάνω 50 ευρώ ψώνια, αλλά θα σας πληρώσω από βδομάδα", θα σε άφηναν; Ειμαι ναι... Αλλά εφ'οσον ξέρουν ότι θα τα πάρουν... εσύ θα το άνοιγες στη θεση τους? Να αλλάξω λίγο την ερώτηση σου και απάντησε μου εσύ, αν πηγαίνεις κάθε βδομάδα στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς και κανεις λογαριασμό 50€, και ως τώρα η σχέση σας ήταν να πληρώνεις την επόμενη βδομάδα αλλά σου βάζουν και τόκο 5€. Έρχεται μια βδομάδα μετά από 3 χρονια τέτοιας σχέσης και τη δευτέρα που κανονικά δίνεις 55€ δεν έχεις και τους λες: Να πάρω μια φρατζόλα ψωμί και αύριο θα σας δώσω και τα 55 και το 1 του ψωμιού, και σου έλεγαν όχι. θα εκνευριζοσουν? Θα τους έδινες οδηγίες για το τσιμεντακι και το Σούνιο? Στα μάτια του συστήματος τους είμαι κακοπληρωτής, συμφωνώ. Και γι'αυτο μου έκοψαν, αλλά στα μάτια οποιοων παίρνουν αποφάσεις για το αν ανοίξουν γραμμή η όχι δεν είμαι... Αν ηταν λίγο νοήμονες θα καταλάβαιναν ότι δεν πληρώνω γιατί το ξεχνάω, και όχι γιατί δεν έχω! Αυτό θα πληρώσουν και θα με χάσουν. Edited September 28, 2015 by alexandros82 Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ειμαι ναι... Αλλά εφ'οσον ξέρουν ότι θα τα πάρουν... εσύ θα το άνοιγες στη θεση τους? Να αλλάξω λίγο την ερώτηση σου και απάντησε μου εσύ, αν πηγαίνεις κάθε βδομάδα στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς και κανεις λογαριασμό 50€, και ως τώρα η σχέση σας ήταν να πληρώνεις την επόμενη βδομάδα αλλά σου βάζουν και τόκο 5€. Έρχεται μια βδομάδα μετά από 3 χρονια τέτοιας σχέσης και τη δευτέρα που κανονικά δίνεις 55€ δεν έχεις και τους λες: Να πάρω μια φρατζόλα ψωμί και αύριο θα σας δώσω και τα 55 και το 1 του ψωμιού, και σου έλεγαν όχι. θα εκνευριζοσουν? Θα τους έδινες οδηγίες για το τσιμεντακι και το Σούνιο? Στα μάτια του συστήματος τους είμαι κακοπληρωτής, συμφωνώ. Και γι'αυτο μου έκοψαν, αλλά στα μάτια οποιοων παίρνουν αποφάσεις για το αν ανοίξουν γραμμή η όχι δεν είμαι... Αν ηταν λίγο νοήμονες θα καταλάβαιναν ότι δεν πληρώνω γιατί το ξεχνάω, και όχι γιατί δεν έχω! Αυτό θα πληρώσουν και θα με χάσουν. Πάντως εγώ με ΟΤΕ double play μου έρχετε λογαριασμος (δίμηνος) 89 ευρώ.Ξεχνάω να τον πληρώσω και μετά το άλλο δίμηνο έρχετε σύνολο 170 για 4 μήνες.Πότε μέσα σε αυτό το διάστημα των 4 μηνών δεν μου το έκοψαν και ούτε καν έστειλαν sms!Η ΧΟΛ από την άλλη...... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Το θέμα είναι οτι η HOL θέλει 89 Ευρώ το 4μηνο οχι το 2μηνο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ειμαι ναι... Αλλά εφ'οσον ξέρουν ότι θα τα πάρουν... εσύ θα το άνοιγες στη θεση τους? Να αλλάξω λίγο την ερώτηση σου και απάντησε μου εσύ, αν πηγαίνεις κάθε βδομάδα στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς και κανεις λογαριασμό 50€, και ως τώρα η σχέση σας ήταν να πληρώνεις την επόμενη βδομάδα αλλά σου βάζουν και τόκο 5€. Έρχεται μια βδομάδα μετά από 3 χρονια τέτοιας σχέσης και τη δευτέρα που κανονικά δίνεις 55€ δεν έχεις και τους λες: Να πάρω μια φρατζόλα ψωμί και αύριο θα σας δώσω και τα 55 και το 1 του ψωμιού, και σου έλεγαν όχι. θα εκνευριζοσουν? Θα τους έδινες οδηγίες για το τσιμεντακι και το Σούνιο? Στα μάτια του συστήματος τους είμαι κακοπληρωτής, συμφωνώ. Και γι'αυτο μου έκοψαν, αλλά στα μάτια οποιοων παίρνουν αποφάσεις για το αν ανοίξουν γραμμή η όχι δεν είμαι... Αν ηταν λίγο νοήμονες θα καταλάβαιναν ότι δεν πληρώνω γιατί το ξεχνάω, και όχι γιατί δεν έχω! Αυτό θα πληρώσουν και θα με χάσουν. Πραγματικά είσαι η κλασική περίπτωση αφερεγγυου πελάτη ο οποίος εχει τη λανθασμένη αντίληψη ότι επειδή πληρώνει το πέναλτυ των 5€ η κάθε εταιρία υποχρεούται να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες. Καταπατάς υπογεγραμμένη σύμβαση επανειλλημένα και μετά πιστεύεις ότι τους κάνεις χάρη που είσαι πελάτης τους. Όχι σε πληροφορώ ότι τέτοιους πελάτες δεν θέλουν οι εταιρίες, είσαι ενδυναμη κίνδυνος να αφήσεις φέσι στην εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Πραγματικά είσαι η κλασική περίπτωση αφερεγγυου πελάτη ο οποίος εχει τη λανθασμένη αντίληψη ότι επειδή πληρώνει το πέναλτυ των 5€ η κάθε εταιρία υποχρεούται να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες. Καταπατάς υπογεγραμμένη σύμβαση επανειλλημένα και μετά πιστεύεις ότι τους κάνεις χάρη που είσαι πελάτης τους. Όχι σε πληροφορώ ότι τέτοιους πελάτες δεν θέλουν οι εταιρίες, είσαι ενδυναμη κίνδυνος να αφήσεις φέσι στην εταιρία. Μάλιστα. Ότι πεις... Πληρώνω 5 χρονια και τα 3 τελευταία ανά δίμηνο... Εν δυνάμει κίνδυνος... Καταπατω υπογεγραμμένη σύμβαση και μπαίνω μέσα πληρώνοντας το λάθος μου, κάτι που δεν υπέγραψα ποτε μιας και πριν 3-4 χρόνια δε θυμάμαι να υπήρχε τέτοια χρέωση και δεν έχω κάνει ανανέωση συμβολαίου ποτε. Αυτοί που καταπατούν υπογεγραμενη σύμβαση χρεώνοντας με το 5ευρο? Κάτι για το οποίο δεν υπέγραψα ποτε... Γαταρε, δε θα σου παω κόντρα... Δίκιο έχεις. Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Μάλιστα. Ότι πεις... Πληρώνω 5 χρονια και τα 3 τελευταία ανά δίμηνο... Εν δυνάμει κίνδυνος... Καταπατω υπογεγραμμένη σύμβαση και μπαίνω μέσα πληρώνοντας το λάθος μου, κάτι που δεν υπέγραψα ποτε μιας και πριν 3-4 χρόνια δε θυμάμαι να υπήρχε τέτοια χρέωση και δεν έχω κάνει ανανέωση συμβολαίου ποτε. Αυτοί που καταπατούν υπογεγραμενη σύμβαση χρεώνοντας με το 5ευρο? Κάτι για το οποίο δεν υπέγραψα ποτε... Γαταρε, δε θα σου παω κόντρα... Δίκιο έχεις. Αλέξανδρε κατά τη γνώμη μου δίκιο έχει... Επίσης αποφάσισε, θυμάσαι ή δεν θυμάσαι αν υπέγραψες για το 5ευρο...? Αν όχι μπορείς να κινηθείς νομικά... Αλλά στο θέμα μας, σου εξηγώ τους λόγους: Η φράση "ξέρουνε πως θα τα πάρουνε" δεν υπάρχει απλά. Κανείς εκεί μέσα δεν το ξέρει... Επίσης η HOL (και η κάθε HOL) δεν είναι το περίπτερο του Βαγγέλη απέναντι να το παίξουμε σε φάση "στα φέρνω αύριο"... Ο υπάλληλος τώρα που διαχειρίζεται όλες τις περιπτώσεις προφανώς δεν είναι ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας άρα δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση να παραβεί τους κανόνες που έχει θέσει η εταιρεία επειδή "εσύ πλήρωνες το τάλιρο" διακινδυνεύοντας τη θέση του... Το ότι πληρώνεις πάντα αργοπορημένος δεν σε κάνει καλό πελάτη, απεναντίας μάλιστα. Καλό είναι όταν υπογράφουμε κάτι να το διαβάσουμε και κυρίως να το αποδεχόμαστε/γνωρίζουμε τι είναι αυτό. Το αν θα πας σε άλλη εταιρεία προφανώς τους είναι αδιάφορο σε φάση «τράβα πρήξε καναν άλλον»... Η εταιρεία σου πρόσφερε ένα συμβόλαιο που είχε κάποιους όρους και όταν λέει ότι σε Χ μέρες κόβεται, κόβεται, δεν μπορεί να το παζαρεύει ο υπάλληλος.... Για αυτό είναι εταιρεία και όχι "ο μητσάρας στη γωνία που μου δίνει ίντερνετ"... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Αλέξανδρε κατά τη γνώμη μου δίκιο έχει... Επίσης αποφάσισε, θυμάσαι ή δεν θυμάσαι αν υπέγραψες για το 5ευρο...? Αν όχι μπορείς να κινηθείς νομικά... Αλλά στο θέμα μας, σου εξηγώ τους λόγους: Η φράση "ξέρουνε πως θα τα πάρουνε" δεν υπάρχει απλά. Κανείς εκεί μέσα δεν το ξέρει... Επίσης η HOL (και η κάθε HOL) δεν είναι το περίπτερο του Βαγγέλη απέναντι να το παίξουμε σε φάση "στα φέρνω αύριο"... Ο υπάλληλος τώρα που διαχειρίζεται όλες τις περιπτώσεις προφανώς δεν είναι ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας άρα δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση να παραβεί τους κανόνες που έχει θέσει η εταιρεία επειδή "εσύ πλήρωνες το τάλιρο" διακινδυνεύοντας τη θέση του... Το ότι πληρώνεις πάντα αργοπορημένος δεν σε κάνει καλό πελάτη, απεναντίας μάλιστα. Καλό είναι όταν υπογράφουμε κάτι να το διαβάσουμε και κυρίως να το αποδεχόμαστε/γνωρίζουμε τι είναι αυτό. Το αν θα πας σε άλλη εταιρεία προφανώς τους είναι αδιάφορο σε φάση «τράβα πρήξε καναν άλλον»... Η εταιρεία σου πρόσφερε ένα συμβόλαιο που είχε κάποιους όρους και όταν λέει ότι σε Χ μέρες κόβεται, κόβεται, δεν μπορεί να το παζαρεύει ο υπάλληλος.... Για αυτό είναι εταιρεία και όχι "ο μητσάρας στη γωνία που μου δίνει ίντερνετ"... Βρε αυτό που κάνω πρώτα απ'ολα κακό σε μένα κάνει, στην τσέπη μου και στην εικόνα μου στο κατά πόσο πληρώνω στην ώρα μου. Συμφωνώ απόλυτα. Καλό πελάτη όμως με κάνει η πενταετία και ότι το μοτίβο είναι ( δεν πληρώνει αν δεν το κόψουμε, μόλις το κόψουμε πληρώνει αμέσως). Αν ήταν όλες οι εταιριες έτσι τότε δε θα το έκανα καν θέμα... Αλλά επειδή γνωρίζω από μέσα πως λειτουργεί άλλη εταιρία (wind) και ξερω ότι είναι πολύ πιο ελαστικοι στους αργοπληρωτες (όχι κακοπληρωτες), πάω εκεί. Όσο για το πενταευρο. Δεν το πλήρωνα, το πληρώνω χωρίς να το ψάχνω, κακως αλλά δεν έχω ασχοληθεί. Πλέον και στη wind υπάρχει το 5ευρω αλλά θα πάω με γνώση περί 5ευρου... Και το <τραβα πρηξε κάναν αλλο> το ότι αργώ να πληρώσω και τελικά το κάνω με ποινή, θεωρείται πρήξιμο? Όχι. Αλλά προφανώς εννοεις πρήξιμο λες το ότι ζητω να το ανοίξουν πριν πληρώσω... Μα το έκανα 1η φορα διότι έκατσε να έχει 28 ο μήνας και να πληρώνομαι κάθε 1η... Πρηζω στην καθομιλουμένη εννοούμε το να ζαλιζουμε τακτικά κάποιον για το ίδιο θέμα... 1η φορα έγραψα. Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 και γυριζουμε στο αρχικο προβλημα. δεν μπορουμε να κρινουμε τις εταιριες με το αν οπως λες ειναι ελαστικοι. διοτι αγαπητε μπορει η wind να ειναι ελαστικη αλλα ειναι σε αλλα παρα πολυ χειροτερη. οποτε στο τελος το μονο που μπορω να εκλαβω εγω προσωπικα σαν αξιολογηση εταιριας ειναι αν ειχα Internet, ποιοτικο σταθερο χωρις προβληματα και αν μου εστελναν σωστα τους λογαριασμους.. μεχρι εκει, το ποιος ειναι ελαστικος δεν παιζει σαν κριτηριο. (επισης πληροφοριακα στη hol το συστημα απλα βαζει τη φραγη, δεν μεσολαβει ανθωπινη παρεμβαση ωστε να πεις οτι ειναι και απανθρωποι :) ) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 (edited) και γυριζουμε στο αρχικο προβλημα. δεν μπορουμε να κρινουμε τις εταιριες με το αν οπως λες ειναι ελαστικοι. διοτι αγαπητε μπορει η wind να ειναι ελαστικη αλλα ειναι σε αλλα παρα πολυ χειροτερη. οποτε στο τελος το μονο που μπορω να εκλαβω εγω προσωπικα σαν αξιολογηση εταιριας ειναι αν ειχα Internet, ποιοτικο σταθερο χωρις προβληματα και αν μου εστελναν σωστα τους λογαριασμους.. μεχρι εκει, το ποιος ειναι ελαστικος δεν παιζει σαν κριτηριο. (επισης πληροφοριακα στη hol το συστημα απλα βαζει τη φραγη, δεν μεσολαβει ανθωπινη παρεμβαση ωστε να πεις οτι ειναι και απανθρωποι :) ) Για μένα παίζει σαν κριτήριο, γιατί αν σε βλέπουν σαν τσέπη και όχι σαν άνθρωπο τότε άστα... Βοήθησε με λίγο στο σε τι είναι χειρότερη. Δεν την αβανταρω τη wind, να σκεφτείς ότι δούλευα στη wind και είχα hol. (σε όλες τις εταιρίες φαντάζομαι μηχανήματα βάζουν τις φραγές, το ξέρω. Ανθρωπινη παρέμβαση όμως υπάρχει στο να γίνει άρση της φραγής). Editγια την 1η μου γραμμή: Όχι να μας βλέπουν σαν ανθρώπους, αυτό είναι λίγο χλωμό... Έστω να δείχνουν ότι μας βλέπουν σαν ανθρώπους. Δεδομένο ότι μας βλέπουν σαν τσέπες. Edited September 28, 2015 by alexandros82 Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Δεν το είπα για μένα... Για το πως θα σκεφτεί ο υπάλληλος εκείνη τη στιγμή σου λέω... Το ίδιο θα έκανες και εσύ... Επειδή μια εταιρεία είναι ελαστική όπως υπστηρίζεις εσύ (δεν το γνωρίζω) δεν σημαίνει ότι είανι υποχρεωμένη και η άλλη να είναι.. Αν οι οδηγίες στον υπάλληλο είναι να κοπεί στις Χ μέρες θα κοπεί γιατί φαντάζομαι δεν μπορεί να επικοινωνίσει με τον Πρόεδρο της HOL και να του εξηγήσει πως είσαι ειδική περίπτωση "γιατί παρόλο που αργείς πάντα πληρώνεις στο τέλος"... Δεν είπα δηλαδή ότι είναι παρόλογο που το ζήτησες, παράλογο είναι που το απαιτείς... Γνώμη μου πάντα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 (edited) Είναι προφανές ότι ένας άνθρωπος που πληρώνει μόνο όταν του κόψουν το τηλέφωνο , θα συνεχίσει να πληρώνει μόνο όταν του κόβουν το τηλέφωνο . "παντα το κανω μιας και ξεχνιέμαι και ετσι πληρωνω και το 5ευρο της επανασύνδεσης " Τα αν αυτό είναι δύο μήνες σε μία εταιρεία και τρεις σε μία άλλη δεν κάνει την εταιρεία κακή ή καλή. Τώρα το να διαμαρτυρόμαστε και από πάνω γιατί μας κόψαν το τηλέφωνο..... ενώ το αφήσαμε απλήρωτο δύο μήνες..... Edited September 29, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts