Βασίλης Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 NetSpeeder έχει βάλει κανείς;Έχετε παρατηρήσει διαφορά στην ταχύτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tromb1 Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Καλησπερα παιδιά, είμαι και εγώ σε δίλημα ανάμεσα σε HOL και Forthnet. Έχω γραμμή 1024 . Έχω παρει demo απο 4net και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος... :) Πριν αγορασω την τελική συνδρομή θα άξιζε λέτε να δοκιμάσω και HOL? :O Παράθεση :) TECHNOMANIAC :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 To psahno akoma..... Vasika einai poli deleastiki i timi tis HOL kai me simferei arketa i 512. Alla tha katevazei me 55kb/s pou lene i tha einai ''384''? Den skero alla empisteuomai perisotero tin 4net. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Καλησπερα παιδιά, είμαι και εγώ σε δίλημα ανάμεσα σε HOL και Forthnet. Έχω γραμμή 1024 . Έχω παρει demo απο 4net και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος... :) Πριν αγορασω την τελική συνδρομή θα άξιζε λέτε να δοκιμάσω και HOL? :O Πάρε ένα demo μέσω του site τους και δες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 NetSpeeder έχει βάλει κανείς;Έχετε παρατηρήσει διαφορά στην ταχύτητα; Ενας proxy ειναι, μονο για pstn αξιζει. Αμα ειναι να βαζουμε και στη dsl proxy για να ανοιγει γρηγορα τις σελιδες :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Ενας proxy ειναι, μονο για pstn αξιζει. Αμα ειναι να βαζουμε και στη dsl proxy για να ανοιγει γρηγορα τις σελιδες :X Το είπα επειδή γράφει στο site της HOL ότι παίζει και για dsl.Το έβαλα δοκιμαστικά και μέσα σε 15 λεπτά το ξανάβγαλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Το είπα επειδή γράφει στο site της HOL ότι παίζει και για dsl.Το έβαλα δοκιμαστικά και μέσα σε 15 λεπτά το ξανάβγαλα.. Ναι παιζει και για dsl αλλα ελεος πρεπει να σερνεσαι πολυ για να χρειαστεις proxy :p Καταλαβες καμια διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Ναι παιζει και για dsl αλλα ελεος πρεπει να σερνεσαι πολυ για να χρειαστεις proxy :p Καταλαβες καμια διαφορα? Όχι,γι αυτό το έβγαλα αμέσως :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 τελικά ρε παιδιά αξίζει λέτε η προσφορά της hol? έχω ψηθεί.... Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 τελικά ρε παιδιά αξίζει λέτε η προσφορά της hol? έχω ψηθεί.... Aξίζει με τα 1000. Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη όχι μόνο σε προσφορά αλλά και σε ποιότητα σύνδεσης. ;) :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 τελικά ρε παιδιά αξίζει λέτε η προσφορά της hol? έχω ψηθεί.... Και γω στο ψήσιμο είμαι για 6+6 στα 512.Αποκλείεται μέσα σε ένα χρόνο να έχουν πέσει τόσο πολύ οι τιμές απο το ποσό που βγαίνει αναλογικά ο μήνας στο broandband Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 re paidia eksizei mhn leme xaza twra, egw eimai psilo atyxos pou phra prin kana 2 ebdomades 512 forthnet (3+1), kai me pio liga xrhmata me hol tha eixa grammh kai net sta 1024 tha mou ebgene kai ligo pio fthna apo oti edwsa ote grammh kai 512 forthnet.. :/ alla ok!!! emeis na eimaiste kala..... pantos an kai den exw kamia sxesh me otenet hol forthnet klp egw lew xtypate an den exete adsl klp!!!! super prosfora.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Aξίζει με τα 1000. Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη όχι μόνο σε προσφορά αλλά και σε ποιότητα σύνδεσης. ;) :up: To `βγαλες εσύ το συμπέρασμα... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 To `βγαλες εσύ το συμπέρασμα... Σε προηγούμενα ποστ μου δικαιολόγησα πλήρως γιατί το έβγαλα το συμπέρασμα... Βρες μια καλύτερη αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Σε προηγούμενα ποστ μου δικαιολόγησα πλήρως γιατί το έβγαλα το συμπέρασμα... Βρες μια καλύτερη αυτή τη στιγμή. Η Forthnet, που είναι διαχρονικά η καλύτερη στην Ελλάδα. Το ότι το demo που πήρες δεν πήγαινε καλά δε μου λέει τίποτα, εξάλλου δες τι έχεις γράψει εδώ . Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Η Forthnet, που είναι διαχρονικά η καλύτερη στην Ελλάδα. Το ότι το demo που πήρες δεν πήγαινε καλά δε μου λέει τίποτα, εξάλλου δες τι έχεις γράψει εδώ . Ξέρω τι έχω γράψει, τι σχέση έχει όμως εκείνο το ποστ με την HOL; :confused: Η Φόρθνετ αγαπητέ μπορεί να έχει πολύ καλή ποιότητα, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν έχεις διαβάσει προηγούμενα ποστ μου όπου αναφέρω επανειλημμένως και δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός ότι η Φόρθνετ έχει κόφτη που περιορίζει την ταχύτητα. Διάβασε προηγούμενα ποστ μου και θα καταλάβεις. Άλλωστε το 6+6 της ΧΟΛ είναι πολύ δελεαστικό. :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
85BooM Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 an itan sta 40klb/s kalo tha htane poli argo to vrisko.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalypte Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Eimai se dillima.......Ti proteinetai apo ta 2 . (HOL H FORTHNET) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Eimai se dillima.......Ti proteinetai apo ta 2 . (HOL H FORTHNET) Ευτυχώς δίνουν και οι 2 demo. Παίρνεις και δοκιμάζεις. Εγώ αυτό προτείνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Ευτυχώς δίνουν και οι 2 demo. Παίρνεις και δοκιμάζεις. Εγώ αυτό προτείνω. demo??πως το παιρνεις αυτο??τι ειναι ακριβως?θελω κι εγω να το δοκιμασω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Συνδεση που κρατάει από μερικές ώρες (HOL) ως και μερικές μέρες (FORTHnet). ΗΟL παίρνεις από το site της («εκδήλωση ενδιαφέροντος») και FORTHnet με ένα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Παιδια ψηνομαι και γω για ΗΟL 512 απλα θα θελα να ρωτησω αν ισχυει κατι που ακουσα. Μπορεις να πληρωσεις το ποσο των 296 ευρω κομπλε σε 6 δοσεις που θα σου ερχονται σπιτι σε μορφη λογαριασμου?Φοιτητες ειμαστε,μην ξεπαραδιαστουμε και τελειως!Αν και τα λεφτα ειναι πολυ καλα! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Τελικα πηρα το Broandband pack 384 με 199€ + φπα .... ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα!!!! Μου δωσανε και εναν Router Fritz Box Fon(τσαμπα) αλλα δεν θα τον δουλεψω διοτι εχω βαλει πανω τον Zyxel 660HW που μόλις αγόρασα...... Το πακετο αξιζει πολυ .... οποιος ενδιαφερερεται Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Αν παρεις το πακετο απο την HOL πρεπει να το πληρωσει με τη μια... αν το πάρεις για παραδειγμα απο το e-shop.gr εκει εχει δόσεις εντοκες!!!! :wink: Παιδια ψηνομαι και γω για ΗΟL 512 απλα θα θελα να ρωτησω αν ισχυει κατι που ακουσα. Μπορεις να πληρωσεις το ποσο των 296 ευρω κομπλε σε 6 δοσεις που θα σου ερχονται σπιτι σε μορφη λογαριασμου?Φοιτητες ειμαστε,μην ξεπαραδιαστουμε και τελειως!Αν και τα λεφτα ειναι πολυ καλα! Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Αν παρεις το πακετο απο την HOL πρεπει να το πληρωσει με τη μια... αν το πάρεις για παραδειγμα απο το e-shop.gr εκει εχει δόσεις εντοκες!!!! :wink: Τι ταχυτητες εχει? Σε ποσες μερες σε ενεργοποιησαν? Φανταζομαι μπορει καποιος να το βρει και ατοκα σε διαφορα πολυκαταστηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts