bigtas Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Η Hol τον τελευταίο καιρό κάνει traffic shaping λόγω του πηξίματος που έχει το δίκτυο της. Πολλοί έχουν φύγει για άλλους παρόχους και πολλοί το σκέφτονται. Στην forthnet πρόβλημα με shaping και γενικά στο downloading δεν είχαμε ποτέ, οπότε είναι μια καλή επιλογή για τέτοιου είδους χρήστες. Ούτε στον ΟΤΕ θα έχεις πρόβλημα αλλά αν είναι να διαλέξεις ανάμεσα στους δύο βάλε στην εξίσωση το γεγονός ότι η forthnet δίνει δώρο ταξίδι στη Σαντορίνη με κάθε νέα σύνδεση χωρίς κλήρωσεις και παπατζιλίκια. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_Raz Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Γεια σας, είναι δυνατή η αλλαγή IP; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Τα splitterακια χαλάνε οποτε και όσο συχνά θέλουν. Μακάρι πάντα να έχεις πρόβλημα μόνο με το splitter. Όσον αφορά την ταχύτητα σου, για 2 χιλίομετρα μακρύα από το κέντρο μια χαρά είσαι στο 10-11. Και για Hol κιόλας, μη το πείς ούτε του παππά! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Γεια σας, είναι δυνατή η αλλαγή IP; Θες να γινεις πιο συγκεκριμενος? Αμα εχεις Dynamic ip αυτη αλλαζει αυτοματα. Αμα εχεις Static τοτε πρεπει να συνεννοηθεις με την HOL για να αλλαξεις. Εσυ τι ακριβως θες να κανεις? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_Raz Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Θες να γινεις πιο συγκεκριμενος? Αμα εχεις Dynamic ip αυτη αλλαζει αυτοματα. Αμα εχεις Static τοτε πρεπει να συνεννοηθεις με την HOL για να αλλαξεις. Εσυ τι ακριβως θες να κανεις? Dynamic IP έχω πράγμα που σημαίνει ότι αλλάζουν μόνο λίγα ψηφια στο τέλος. Εγώ θέλω αλλαγή απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο ψηφίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Βασικά κάθε πάροχος έχει συγκεκριμένο range από το οποίοι δίνει IP. Τώρα δεν ξέρω αν είναι class A, B ή C και αν μπορεί να σου αλλαξει μέχρι το πρώτο ψηφίο. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Λίγο δύσκολο το κόβω να αλλάξει όλη η IP σου, καθώς ο πάροχος έχει αγορασμένα κάποια συγκεκριμένα IP ranges από τα οποία δίνει IP στους συνδρομητές. Παρ' όλα αυτά αν θες τόσο πολύ να αλλάξει ΟΛΗ η IP πας σε κάποιον άλλο πάροχο, οπότε και θα έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να αλλάξει η μεγαλύτερο μέρος της IP σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Για να αλλάξεις όλη την IP μπορείς να μπαίνεις και από proxy αν θες, αλλά θα έχεις πτώση στην ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Από εξυπηρέτηση η HOL πραγματικά υστερεί. Ολόκληρη διαδικασία για να αντικαταστήσω ένα modem το οποίο αποδείχθηκε ελαττωματικό και εν συνεχεία, να μην απαντούν σε τηλεφωνήματα. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Τους παίρνεις τηλ για να σου το ξαναλλάξουν και δεν απαντάνε? Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Από την Πέμπτη προσπαθώ να βρω λύση αλλά τίποτα, ως τώρα δεν σηκώνουν τηλέφωνα. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 δε τους στέλνεις κανά email. Παίρνεις τηλ κι έισαι στην αναμονή συνέχεια ή δεν απαντάει κάν? Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Χτυπούσε αλλά δεν μου το σήκωνε κανείς. Πριν λίγες ώρες με κάλεσαν αυτοί και μου είπαν ότι αύριο θα λυθεί το ζήτημά μου, καθώς θα μου στείλουν νέο router. Αυτή τη φορά ήταν πολύ ευγενικοί αλλά άκουσα πολλά εδώ και μέρες ;) Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Τι άκουσες; Αφού δε το σήκωναν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Τί άκουσα; Φίλους και γνωστούς να με κράζουν που άφησα το connx και επέλεξα HOL. Ειλικρινά, μετάνιωσα και μάλλον θα επιστρέψω και πάλι στον ΟΤΕ και ας είναι πιο ακριβός, έχεις σίγουρα Internet και δεν ταλαιπωρείσαι. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Καλά μη το λες. Για κάνε καμια βόλτα από τα τόπικ του ΟΤΕ ή προς adslgr μεριά να δεις πόσοι έχουν κλειδώσει στα 2 γιατί οι αποσυνδέσεις δεν παίζονταν. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 καλησπέρα, ξερει κανενας αν γινεται να βαλω φραγη ενος συγκεκριμενου αριθμου εισερχομενης κλησης σε hol double play ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 ναι γινεται απο τις ρυθμισεις το ρουτερ εφοσον εισαι voip,απο τις ρυθμισεις τηλεφωνιας. Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Εγω εφυγα απο την κω@#λοεταιρια και ας μην ειχα κλεισει χρονο ηθελα αλλους 6 μηνες θα πληρωσω 72 ευρω διοτι το εκανα πιο μπροστα κ τελειωσε...ολο προβληματα,μια δεν εχω ιντερνετ κ ειναι βασικο λογο επαγγελματος και το πιο κουφο επειδη μετακομισα ειχα κανει φραγη κ στο καινουργιο σπιτι δεν επερνα τηλ για 2 μηνες και μου ηρθε λογαριασμος κανονικος..και σε καθε τιμολογηση εβλεπα χρεωσεις παραπανω χωρις να τις κανω....τσεκαρισμενο διοτι ηθελα να κανω ελεγχο κ καθισα κ εγραφα καθε μηνα ποσο μιλαγα κ δεν ξεπερνουσα και αυτοι με χρεωναν..... Αντε στο δι@##$αλο τωρα...πηγα αλλου....ετσι για να χανετε πελατες κ να κλεισετε... ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ HOL !!!!!!:mad: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 τα ιδια ειχα παθει και εγω....:mad: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 τα ιδια ειχα παθει και εγω....:mad: Και ποιος χανει με τις κλεψιες τους εμεις οι καταναλωτες ? ΟΧΙ υπαρχουν αλλες εταιριες που περιμενουν σαν τα κορακια να αρπαξουν τους πελατες...ετσι να κλεισουν οι κλεφτες κ αυτοι που δεν ειναι σωστοι....:X Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroubi Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 καλημέρα.. έφυγα και πήγα στη cyta, έχω κλείσει χρόνο από την hol και ήρθε την προηγουμενη βδομάδα ο τελευταίος λογαριασμός και μου χρεώνουν τέλος αποσύνδεσης 72 εουρος!!! έχω κάνει τηλέφωνα, και καλά θα με παρουν πίσω αυτοί, έχω στείλει mail αλλά .....πέρα βρέχει... και εγώ ενώ είχα δωρεάν τους τρεις πρώτους μήνες και δεν είχαν περάσει αναγκάστηκα να μετακομίσω και μου ήρθε κανονικά λογαριασμός για τον τρίτο μήνα πέρα από το τέλος για την μεταφορά....ουστ.... Παράθεση I beg to dream and differ from the hollow lies.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Και γιατί δεν είχες κάνει φασαρί από τον τρίτο μήνα? Μήπως από μόνοι τους σου είχαν αναννεώσει το 12μηνο για να σε χρεώσουν απενεργοποίηση?????:mad::mad::mad: Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 καλημέρα.. έφυγα και πήγα στη cyta, έχω κλείσει χρόνο από την hol και ήρθε την προηγουμενη βδομάδα ο τελευταίος λογαριασμός και μου χρεώνουν τέλος αποσύνδεσης 72 εουρος!!! έχω κάνει τηλέφωνα, και καλά θα με παρουν πίσω αυτοί, έχω στείλει mail αλλά .....πέρα βρέχει... και εγώ ενώ είχα δωρεάν τους τρεις πρώτους μήνες και δεν είχαν περάσει αναγκάστηκα να μετακομίσω και μου ήρθε κανονικά λογαριασμός για τον τρίτο μήνα πέρα από το τέλος για την μεταφορά....ουστ.... Μια απο τα ιδια το εχουν τακτικη....εγω θα πληρωσω τα 72 ευρω με τα υπολοιπα τηλ που εχω κανει..αλλα το ποτε θα το αφησω την τελευταια στιγμη...και εγω cyta πηγα.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Εγώ βασικά δε κατάλαβα τι σας κάνανε. Σας χρέωσαν τον τρίτο μήνα ενώ δε θα έπρεπε ή σας χρεώσαν τέλος διακοπής μετά το χρόνο; Γιατί να πάθατε και τα 2 τώρα, είναι λίγο δύσκολο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts