Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Hol τον τελευταίο καιρό κάνει traffic shaping λόγω του πηξίματος που έχει το δίκτυο της. Πολλοί έχουν φύγει για άλλους παρόχους και πολλοί το σκέφτονται. Στην forthnet πρόβλημα με shaping και γενικά στο downloading δεν είχαμε ποτέ, οπότε είναι μια καλή επιλογή για τέτοιου είδους χρήστες. Ούτε στον ΟΤΕ θα έχεις πρόβλημα αλλά αν είναι να διαλέξεις ανάμεσα στους δύο βάλε στην εξίσωση το γεγονός ότι η forthnet δίνει δώρο ταξίδι στη Σαντορίνη με κάθε νέα σύνδεση χωρίς κλήρωσεις και παπατζιλίκια. ;)

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τα splitterακια χαλάνε οποτε και όσο συχνά θέλουν. Μακάρι πάντα να έχεις πρόβλημα μόνο με το splitter. Όσον αφορά την ταχύτητα σου, για 2 χιλίομετρα μακρύα από το κέντρο μια χαρά είσαι στο 10-11. Και για Hol κιόλας, μη το πείς ούτε του παππά!
... and Justice for ... ALL ...

Γεια σας, είναι δυνατή η αλλαγή IP;

Θες να γινεις πιο συγκεκριμενος? Αμα εχεις Dynamic ip αυτη αλλαζει αυτοματα. Αμα εχεις Static τοτε πρεπει να συνεννοηθεις με την HOL για να αλλαξεις.

Εσυ τι ακριβως θες να κανεις?

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Θες να γινεις πιο συγκεκριμενος? Αμα εχεις Dynamic ip αυτη αλλαζει αυτοματα. Αμα εχεις Static τοτε πρεπει να συνεννοηθεις με την HOL για να αλλαξεις.

Εσυ τι ακριβως θες να κανεις?

Dynamic IP έχω πράγμα που σημαίνει ότι αλλάζουν μόνο λίγα ψηφια στο τέλος. Εγώ θέλω αλλαγή απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο ψηφίο.

Βασικά κάθε πάροχος έχει συγκεκριμένο range από το οποίοι δίνει IP. Τώρα δεν ξέρω αν είναι class A, B ή C και αν μπορεί να σου αλλαξει μέχρι το πρώτο ψηφίο.

Λίγο δύσκολο το κόβω να αλλάξει όλη η IP σου, καθώς ο πάροχος έχει αγορασμένα κάποια συγκεκριμένα IP ranges από τα οποία δίνει IP στους συνδρομητές. Παρ' όλα αυτά αν θες τόσο πολύ να αλλάξει ΟΛΗ η IP πας σε κάποιον άλλο πάροχο, οπότε και θα έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να αλλάξει η μεγαλύτερο μέρος της IP σου.

Από εξυπηρέτηση η HOL πραγματικά υστερεί. Ολόκληρη διαδικασία για να αντικαταστήσω ένα modem το οποίο αποδείχθηκε ελαττωματικό και εν συνεχεία, να μην απαντούν σε τηλεφωνήματα.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Από την Πέμπτη προσπαθώ να βρω λύση αλλά τίποτα, ως τώρα δεν σηκώνουν τηλέφωνα.

δε τους στέλνεις κανά email. Παίρνεις τηλ κι έισαι στην αναμονή συνέχεια ή δεν απαντάει κάν?

Χτυπούσε αλλά δεν μου το σήκωνε κανείς. Πριν λίγες ώρες με κάλεσαν αυτοί και μου είπαν ότι αύριο θα λυθεί το ζήτημά μου, καθώς θα μου στείλουν νέο router. Αυτή τη φορά ήταν πολύ ευγενικοί αλλά άκουσα πολλά εδώ και μέρες ;)

Τί άκουσα; Φίλους και γνωστούς να με κράζουν που άφησα το connx και επέλεξα HOL. Ειλικρινά, μετάνιωσα και μάλλον θα επιστρέψω και πάλι στον ΟΤΕ και ας είναι πιο ακριβός, έχεις σίγουρα Internet και δεν ταλαιπωρείσαι.

Καλά μη το λες. Για κάνε καμια βόλτα από τα τόπικ του ΟΤΕ ή προς adslgr μεριά να δεις πόσοι έχουν κλειδώσει στα 2 γιατί οι αποσυνδέσεις δεν παίζονταν.

• 2 weeks later...

καλησπέρα,

ξερει κανενας αν γινεται να βαλω φραγη ενος συγκεκριμενου αριθμου εισερχομενης κλησης σε hol double play ?

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

ναι γινεται απο τις ρυθμισεις το ρουτερ εφοσον εισαι voip,απο τις ρυθμισεις τηλεφωνιας.

oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο....

*SugarTown*

• 4 weeks later...

Εγω εφυγα απο την κω@#λοεταιρια και ας μην ειχα κλεισει χρονο ηθελα αλλους 6 μηνες θα πληρωσω 72 ευρω διοτι το εκανα πιο μπροστα κ τελειωσε...ολο προβληματα,μια δεν εχω ιντερνετ κ ειναι βασικο λογο επαγγελματος και το πιο κουφο επειδη μετακομισα ειχα κανει φραγη κ στο καινουργιο σπιτι δεν επερνα τηλ για 2 μηνες και μου ηρθε λογαριασμος κανονικος..και σε καθε τιμολογηση εβλεπα χρεωσεις παραπανω χωρις να τις κανω....τσεκαρισμενο διοτι ηθελα να κανω ελεγχο κ καθισα κ εγραφα καθε μηνα ποσο μιλαγα κ δεν ξεπερνουσα και αυτοι με χρεωναν..... Αντε στο δι@##$αλο τωρα...πηγα αλλου....ετσι για να χανετε πελατες κ να κλεισετε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ HOL !!!!!!:mad:

android or ios or wm......who cares.....???

τα ιδια ειχα παθει και εγω....:mad:

Και ποιος χανει με τις κλεψιες τους εμεις οι καταναλωτες ? ΟΧΙ υπαρχουν αλλες εταιριες που περιμενουν σαν τα κορακια να αρπαξουν τους πελατες...ετσι να κλεισουν οι κλεφτες κ αυτοι που δεν ειναι σωστοι....:X

καλημέρα..

έφυγα και πήγα στη cyta, έχω κλείσει χρόνο από την hol και ήρθε την προηγουμενη βδομάδα ο τελευταίος λογαριασμός και μου χρεώνουν τέλος αποσύνδεσης 72 εουρος!!! έχω κάνει τηλέφωνα, και καλά θα με παρουν πίσω αυτοί, έχω στείλει mail αλλά .....πέρα βρέχει...

και εγώ ενώ είχα δωρεάν τους τρεις πρώτους μήνες και δεν είχαν περάσει αναγκάστηκα να μετακομίσω και μου ήρθε κανονικά λογαριασμός για τον τρίτο μήνα πέρα από το τέλος για την μεταφορά....ουστ....

I beg to dream and differ from the hollow lies....

Και γιατί δεν είχες κάνει φασαρί από τον τρίτο μήνα? Μήπως από μόνοι τους σου είχαν αναννεώσει το 12μηνο για να σε χρεώσουν απενεργοποίηση?????:mad::mad::mad:

καλημέρα..

έφυγα και πήγα στη cyta, έχω κλείσει χρόνο από την hol και ήρθε την προηγουμενη βδομάδα ο τελευταίος λογαριασμός και μου χρεώνουν τέλος αποσύνδεσης 72 εουρος!!! έχω κάνει τηλέφωνα, και καλά θα με παρουν πίσω αυτοί, έχω στείλει mail αλλά .....πέρα βρέχει...

και εγώ ενώ είχα δωρεάν τους τρεις πρώτους μήνες και δεν είχαν περάσει αναγκάστηκα να μετακομίσω και μου ήρθε κανονικά λογαριασμός για τον τρίτο μήνα πέρα από το τέλος για την μεταφορά....ουστ....

Μια απο τα ιδια το εχουν τακτικη....εγω θα πληρωσω τα 72 ευρω με τα υπολοιπα τηλ που εχω κανει..αλλα το ποτε θα το αφησω την τελευταια στιγμη...και εγω cyta πηγα....

Εγώ βασικά δε κατάλαβα τι σας κάνανε. Σας χρέωσαν τον τρίτο μήνα ενώ δε θα έπρεπε ή σας χρεώσαν τέλος διακοπής μετά το χρόνο; Γιατί να πάθατε και τα 2 τώρα, είναι λίγο δύσκολο :)