katsifis Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 βρε παιδια τι γνωμη σας... εχω συνδεση 384....πηγα να κατεβασω ενα βιντεακι απο youtube και συνδιτοποιησα οτι το κατεβαζε πολλη πιο γρηγορα απο οτι το ειχα συνηθησει...ενω πολλες φορες παταγα το stop ωστε να το κατεβασει και να μην το κοβει...τωρα οχι μονο δεν παταω στοπ αλλα ειναι και πιο γρηγορο...δεν εκανα κατι εγω....???ευχαριστω και πιστευω να εγινα αντιλυπτος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 βρε παιδια τι γνωμη σας... εχω συνδεση 384....πηγα να κατεβασω ενα βιντεακι απο youtube και συνδιτοποιησα οτι το κατεβαζε πολλη πιο γρηγορα απο οτι το ειχα συνηθησει...ενω πολλες φορες παταγα το stop ωστε να το κατεβασει και να μην το κοβει...τωρα οχι μονο δεν παταω στοπ αλλα ειναι και πιο γρηγορο...δεν εκανα κατι εγω....???ευχαριστω και πιστευω να εγινα αντιλυπτος.. Poy meneis? Mhpws se epiase h pilotikh anavathmish twn grammwn poy kanei o OTE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Ναι για πες που μένεις μπας και χαρούμε και μεις λίγο.. Κάνε και ένα speedtest να δεις που βρίσκεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 περιστερι ειμαι....πως θα τσεκαρω την ταχυτητα....και πια ειναι τελικα η γραμμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Σταμάτα να κατεβάζεις το οτιδήποτε,κλείσε ότι έχεις που να τρώει σύνδεση (σελίδες,msn κλπ) και πήγαινε στο http://testmy.net/ ή στο http://speedtest.forthnet.gr/ και πες μας τα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 328 Kbps or 0.33 Mbps (40 kB/s) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Καλημερα! Σημερα ειδα καποια διαφορα στην ταχυτητα και μενω αλεξανδρουπολη! Ενω κατεβαζω με το emule αρκετα αρχεια ταυτοχρονα, το internet explorer φυσαει! Εχει γινει κατι στις ταχυτητες? Ρωταω γιατι πριν απο 3 μερες πηρα τηλεφωνο στην HOL και ρωτησα αν θα γινουν αναβαθμισεις στο δικτυο τους και μου ειπαν οτι κατι τετοιο δεν το σκεφτοντε ακομα!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 ρε παιδια τι γινεται με την hol θα κανει διπλασιασμους η "τσαμπα πινω"?Ξερει κανεις τιποτα...Εχει ξεκινησει σε καπιοες περιοχες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Ρωταω γιατι πριν απο 3 μερες πηρα τηλεφωνο στην HOL και ρωτησα αν θα γινουν αναβαθμισεις στο δικτυο τους και μου ειπαν οτι κατι τετοιο δεν το σκεφτοντε ακομα!:blink: same here... Το καλό που τους θέλω πάντως να το ξανασκεφτούν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Aν δεν κάνουν το ίδιο θα μας ξαναδούν για πελάτες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antzy26 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Aν δεν κάνουν το ίδιο θα μας ξαναδούν για πελάτες θα συμφωνησω μαζι σου, και εγω δεν θα ξανα βάλω hol αν παιχτει κατι τετοιο. παντως πριν 15 μερες που επικοινωνησα μου ειχα πει οτι σκεφτονται το ενδεχομενο να τις αναβαθμισουν αλλα θα χρεωνομαστε extra... θα προσπαθησω να ξανα μιλήσω να δω νεοτερα γιατι ελειπα για διακοπες και δεν ξερω αν αλλαξε κατι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Kατι που οι άλλοι θα έχουν χωρίς χρέωση εμείς θα το πληρώσουμε;Μάλλον κατι δεν έχουν καταλάβει οι κύριοι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Εγω που μιλησα το σκεφτονται ακομα !!!!!!!! Δεν φτανει που ο ΟΤΕ εχει διπλασιασει τις γραμμες αυτοι κοιτανε οσο περισσοτερο χρονο μας "φανε" αντι να μας δωσουν αυτο που πρεπει Ειναι απαραδεκτοι :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 giati sou diplasiase tin taxitita o OTE kai den akolouthise i hol?... to eides sto router sou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Το είδα εγώ... Εκτός και αν είναι φυσιολογική ταχύτητα το 42 για 768... Και να το ρουτερ συγχρονίζει στα 768/192 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Το είδα εγώ... Εκτός και αν είναι φυσιολογική ταχύτητα το 42 για 768... Και να το ρουτερ συγχρονίζει στα 768/192 efxaristo! giati den eixa akousei kanenan na tou exei anavathmistei i grammi tou dsl/ote pou eixe HOL kai arxisa na pistevo oti de tha fame oute grammi...! i hol tha akolouthisei... prikste tous sta tilefona... tha to kano kai ego molis mou anavathmisoun tin grammi... i attiki eipan tha parei 3 evdomades na ginei oli... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 giati sou diplasiase tin taxitita o OTE kai den akolouthise i hol?... to eides sto router sou? Λοιπον το router λεει 2 Mbit /256 upload αλλα η HOL ακομα τιποτα Θα μας ενημερωσει λεει καποια στιγμη στο μελλον Πρεπει να την ταραξουμε στα τηλεφωνα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Σήμερα θα βγεί η επίσημη ανακοίνωση και μέσα στην βδομάδα θα αρχίσουν οι αναβαθμίσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 tous ag.anargirous tous exei sto klasimo o OTE, opote mallon prota tha vgei i anakoinosi tis HOL... kai meta o ote tha arxisei tis anavathmiseis edo... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Σήμερα θα βγεί η επίσημη ανακοίνωση και μέσα στην βδομάδα θα αρχίσουν οι αναβαθμίσεις :) Έχεις πληροφόρηση από μέσα, για αυτό που λες; Μακάρι να ισχύει.:) Σήμερα το πρωί που ξύπνησα, δεν είχα dsl και υπέθεσα ότι μάλλον γίνεται η αναβάθμιση στην περιοχή μου. Έστω μόνο η γραμμή. Αλλά τίποτα. Οπότε περιμένουμε...όχι μόνο τον ΟΤΕ για την γραμμή, αλλά και την hol για καμμιά ανακοίνωση. Το σκέφτονται, το ξανασκέφτονται, μας έσκασαν πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 milisa me to cc tous to proi cuper. gi ayto to leo :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Αν δεν γινει μεσα στην εβδομαδα εγω λεω να κατεβουμε σε πορεια :D Η να στειλουμε e-mail ολοι μαζι μετα παραπονα μας Ειναι δυνατον?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 ρε παιδια εγινε κανα disconect σημερα το πρωι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 H HOL εκανε τις αναβαθμισεις σημερα! Εχω πακετο 1024 με 24.9Ευρω και στο λογαριασμο μου λεει dynamic 2048!! kostaki οντως ειχε ενα προβλημα το πρωι η χολ. Αλλα μας αποζημειωσε για τα καλα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Εχω προπληρομενο 384...θα διπλασιαστει....?ποτε ξεκινανε οι αναβαθμησεις...κι αν γινει πως θα το καταλαβω...ευχαριστωωω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts