Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

βρε παιδια τι γνωμη σας... εχω συνδεση 384....πηγα να κατεβασω ενα βιντεακι απο youtube και συνδιτοποιησα οτι το κατεβαζε πολλη πιο γρηγορα απο οτι το ειχα συνηθησει...ενω πολλες φορες παταγα το stop ωστε να το κατεβασει και να μην το κοβει...τωρα οχι μονο δεν παταω στοπ αλλα ειναι και πιο γρηγορο...δεν εκανα κατι εγω....???ευχαριστω και πιστευω να εγινα αντιλυπτος..

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

βρε παιδια τι γνωμη σας... εχω συνδεση 384....πηγα να κατεβασω ενα βιντεακι απο youtube και συνδιτοποιησα οτι το κατεβαζε πολλη πιο γρηγορα απο οτι το ειχα συνηθησει...ενω πολλες φορες παταγα το stop ωστε να το κατεβασει και να μην το κοβει...τωρα οχι μονο δεν παταω στοπ αλλα ειναι και πιο γρηγορο...δεν εκανα κατι εγω....???ευχαριστω και πιστευω να εγινα αντιλυπτος..

Poy meneis? Mhpws se epiase h pilotikh anavathmish twn grammwn poy kanei o OTE?

Ναι για πες που μένεις μπας και χαρούμε και μεις λίγο..

Κάνε και ένα speedtest να δεις που βρίσκεσαι.

Σταμάτα να κατεβάζεις το οτιδήποτε,κλείσε ότι έχεις που να τρώει σύνδεση (σελίδες,msn κλπ) και πήγαινε στο http://testmy.net/ ή στο http://speedtest.forthnet.gr/ και πες μας τα αποτελέσματα.

Καλημερα!

Σημερα ειδα καποια διαφορα στην ταχυτητα και μενω αλεξανδρουπολη!

Ενω κατεβαζω με το emule αρκετα αρχεια ταυτοχρονα, το internet explorer φυσαει! Εχει γινει κατι στις ταχυτητες?

Ρωταω γιατι πριν απο 3 μερες πηρα τηλεφωνο στην HOL και ρωτησα αν θα γινουν αναβαθμισεις στο δικτυο τους και μου ειπαν οτι κατι τετοιο δεν το σκεφτοντε ακομα!:blink:

ρε παιδια τι γινεται με την hol θα κανει διπλασιασμους η "τσαμπα πινω"?Ξερει κανεις τιποτα...Εχει ξεκινησει σε καπιοες περιοχες???

Ρωταω γιατι πριν απο 3 μερες πηρα τηλεφωνο στην HOL και ρωτησα αν θα γινουν αναβαθμισεις στο δικτυο τους και μου ειπαν οτι κατι τετοιο δεν το σκεφτοντε ακομα!:blink:

same here... Το καλό που τους θέλω πάντως να το ξανασκεφτούν!!

Aν δεν κάνουν το ίδιο θα μας ξαναδούν για πελάτες

θα συμφωνησω μαζι σου, και εγω δεν θα ξανα βάλω hol αν παιχτει κατι τετοιο. παντως πριν 15 μερες που επικοινωνησα μου ειχα πει οτι σκεφτονται το ενδεχομενο να τις αναβαθμισουν αλλα θα χρεωνομαστε extra... θα προσπαθησω να ξανα μιλήσω να δω νεοτερα γιατι ελειπα για διακοπες και δεν ξερω αν αλλαξε κατι!!!

Kατι που οι άλλοι θα έχουν χωρίς χρέωση εμείς θα το πληρώσουμε;Μάλλον κατι δεν έχουν καταλάβει οι κύριοι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Εγω που μιλησα το σκεφτονται ακομα !!!!!!!! Δεν φτανει που ο ΟΤΕ εχει διπλασιασει τις γραμμες αυτοι κοιτανε οσο περισσοτερο χρονο μας "φανε" αντι να μας δωσουν αυτο που πρεπει

Ειναι απαραδεκτοι :mad:

Το είδα εγώ... Εκτός και αν είναι φυσιολογική ταχύτητα το 42 για 768...

Και να το ρουτερ συγχρονίζει στα 768/192

Το είδα εγώ... Εκτός και αν είναι φυσιολογική ταχύτητα το 42 για 768...

Και να το ρουτερ συγχρονίζει στα 768/192

efxaristo! giati den eixa akousei kanenan na tou exei anavathmistei i grammi tou dsl/ote pou eixe HOL kai arxisa na pistevo oti de tha fame oute grammi...!

i hol tha akolouthisei... prikste tous sta tilefona... tha to kano kai ego molis mou anavathmisoun tin grammi... i attiki eipan tha parei 3 evdomades na ginei oli...

giati sou diplasiase tin taxitita o OTE kai den akolouthise i hol?...

to eides sto router sou?

Λοιπον το router λεει 2 Mbit /256 upload αλλα η HOL ακομα τιποτα

Θα μας ενημερωσει λεει καποια στιγμη στο μελλον

Πρεπει να την ταραξουμε στα τηλεφωνα :mad:

Σήμερα θα βγεί η επίσημη ανακοίνωση και μέσα στην βδομάδα θα αρχίσουν οι αναβαθμίσεις :)

Έχεις πληροφόρηση από μέσα, για αυτό που λες; Μακάρι να ισχύει.:)

Σήμερα το πρωί που ξύπνησα, δεν είχα dsl και υπέθεσα ότι μάλλον γίνεται η αναβάθμιση στην περιοχή μου. Έστω μόνο η γραμμή. Αλλά τίποτα.

Οπότε περιμένουμε...όχι μόνο τον ΟΤΕ για την γραμμή, αλλά και την hol για καμμιά ανακοίνωση. Το σκέφτονται, το ξανασκέφτονται, μας έσκασαν πια.

Αν δεν γινει μεσα στην εβδομαδα εγω λεω να κατεβουμε σε πορεια :D

Η να στειλουμε e-mail ολοι μαζι μετα παραπονα μας

Ειναι δυνατον??

H HOL εκανε τις αναβαθμισεις σημερα! Εχω πακετο 1024 με 24.9Ευρω και στο λογαριασμο μου λεει dynamic 2048!!

kostaki οντως ειχε ενα προβλημα το πρωι η χολ. Αλλα μας αποζημειωσε για τα καλα :D