Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραία τότε, αν και λογικά πρέπει να σου στείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους όρους του συμβολαίου.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

10 minutes ago, p_k said:

Ωραία τότε, αν και λογικά πρέπει να σου στείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους όρους του συμβολαίου.

Υπάρχει μέσα από το link στο sms να κατεβάσεις ολο το συμβόλαιο φίλε μου.

Μολις εκανε restart το router και το upload απο 5 εγινε 10 (άρα η γραμμή αναβαθμίστηκε σε 15λεπτα μετα την αποδοχή του συμβολαίου) το download απο την αλλη ακομα στα 50 και προσπαθεί να ανέβει ... αλλά λογικά θέλει χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθεί η γραμμη.

9 minutes ago, thanos1989 said:

Υπάρχει μέσα από το link στο sms να κατεβάσεις ολο το συμβόλαιο φίλε μου.

Μολις εκανε restart το router και το upload απο 5 εγινε 10 (άρα η γραμμή αναβαθμίστηκε σε 15λεπτα μετα την αποδοχή του συμβολαίου) το download απο την αλλη ακομα στα 50 και προσπαθεί να ανέβει ... αλλά λογικά θέλει χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθεί η γραμμη.

Μπαίνω στις προσφορές μου στο my Vodafone και και δεν λέει κάτι για 50 η 100αρα.

Έχει μια προσφορα μόνο για Vodafone tv στα 27.16€.

Μάλιστα είμαι σε φάση ανανέωσης στις 08 Οκτωβρίου και περιμένω...

Εκεί που μου λέει για φάση ανανέωσης, μου λέει μπες και πάρε προσφορά αλλά δεν λέει κάποια τιμή. Σου ζητά να δώσεις κινητό και να σε καλέσουν ΑΥΤΟΙ.

ΥΓ. Έχει κάνει ανακοίνωση η Vodafone για δωρεάν αναβάθμιση κάνοντας νέο συμβόλαιο.

Έσενα, το δικό σου έληγε?

2 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Μπαίνω στις προσφορές μου στο my Vodafone και και δεν λέει κάτι για 50 η 100αρα.

Έχει μια προσφορα μόνο για Vodafone tv στα 27.16€.

Μάλιστα είμαι σε φάση ανανέωσης στις 08 Οκτωβρίου και περιμένω...

Εκεί που μου λέει για φάση ανανέωσης, μου λέει μπες και πάρε προσφορά αλλά δεν λέει κάποια τιμή. Σου ζητά να δώσεις κινητό και να σε καλέσουν ΑΥΤΟΙ.

ΥΓ. Έχει κάνει ανακοίνωση η Vodafone για δωρεάν αναβάθμιση κάνοντας νέο συμβόλαιο.

Έσενα, το δικό σου έληγε?

Άμα είσαι σε 24αρα στειλε μνμ στο chat γιατί αυτό μάλλον δεν γίνεται αυτόματα. Πρέπει και να περνάει από την περιοχή σου vdsl κλπ. έχει έξτρα διαδικασία.

Όχι δεν ήμουν για ανανέωση... έληγε του χρονου 4/2023.

Ενημέρωση: έκανα χειροκίνητο restart και ήρθε στα ίσα της η γραμμή με 98.9mbps down και 9.9up στο speed test. 

Edited by thanos1989

15 ώρες πριν, p_k said:

Πήρες γραπτώς την προσφορά;

Πέντε μέρες με έπαιρνε κάθε μέρα στο σταθερό Ο αριθμός 2130021382,  χθες αποφάσισα να το σηκώσω Και ναι ήταν αυτή η προσφορά, διπλασιασμό της γραμμής από 50 σε 100 και δωρεάν Vodafone TV αλλά όχι Το Family πακέτο για αυτό θέλει 2,5 ευρώ περίπου ακόμα, όλα αυτά σε τιμή 28,86 για δύο χρόνια

Το έκανα και μου στείλαν σε sms το συμβόλαιο που το άνοιξα στο mail και Το αποθήκευσα

Με πήραν κι εμένα να μου κάνουν προσφοράρα 100mbps και Vodafone tv στα 27,70€. Εν το μεταξύ έχω ήδη 100mbps στα 23€. Δεν μου ανέφεραν τίποτα για διπλασιασμό. Μήπως δεν ισχύει για τις 100άρες;;

Καλησπέρα.

Διαβάζω για το ρούτερ που στέλνει η Vodafone για το VDSL 50, ότι ενδεχομένως να έχει θέματα αν συνδεθούν ταυτόχρονα 2-3 συσκευές. Αυτό που έχω τώρα με την 24αρα γράφει πάνω ADSL/VDSL modem router, υπάρχει περίπτωση να δουλεύει αν γίνει η αναβάθμιση σε VDSL 50 ; [ Είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/17210231/Asus-DSL-AC51.html ]

2 minutes ago, volleyball said:

Καλησπέρα.

Διαβάζω για το ρούτερ που στέλνει η Vodafone για το VDSL 50, ότι ενδεχομένως να έχει θέματα αν συνδεθούν ταυτόχρονα 2-3 συσκευές. Αυτό που έχω τώρα με την 24αρα γράφει πάνω ADSL/VDSL modem router, υπάρχει περίπτωση να δουλεύει αν γίνει η αναβάθμιση σε VDSL 50 ; [ Είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/17210231/Asus-DSL-AC51.html ]

Δεν θα σου δουλεύει το τηλέφωνο όμως.. τώρα για το ίντερνετ λογικά θα κάνει.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Για όσους κάνατε αναβάθμιση είτε από 24 σε 50 (είναι 20€ σε αυτή τη περίπτωση), είτε 50 σε 100, σας είπαν τίποτα για ένα τέλος που υπάρχει για αλλαγή υπηρεσίας (ουσιαστικά ταχύτητας) ; 

Σε μένα δεν είπαν κάτι, αλλά βλέπω στο συμβόλαιο που έχουν στείλει, γράφει κάτι σχετικό και ήθελα να ρωτήσω τι ειπώθηκε σε εσάς ;

3 minutes ago, volleyball said:

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Για όσους κάνατε αναβάθμιση είτε από 24 σε 50 (είναι 20€ σε αυτή τη περίπτωση), είτε 50 σε 100, σας είπαν τίποτα για ένα τέλος που υπάρχει για αλλαγή υπηρεσίας (ουσιαστικά ταχύτητας) ; 

Σε μένα δεν είπαν κάτι, αλλά βλέπω στο συμβόλαιο που έχουν στείλει, γράφει κάτι σχετικό και ήθελα να ρωτήσω τι ειπώθηκε σε εσάς ;

Όχι δεν υπάρχει καμία χρέωση... το συμβόλαιο γράφει πολλά που ισχύουν σε νορμάλ συνθήκες αλλαγής αλλά όπως και σχεδόν πάντα άμα κάνεις αλλαγή σε μεγαλύτερο πακέτο σου κάνουν δώρο αυτό το κόστος. (και τώρα είναι προφορά της ίδιας της εταιρείας γι'αυτό δεν υπάρχει έξτρα χρέωση).

Edited by thanos1989

Τελικά τους πήρα τηλέφωνο για τον διπλασιασμό και επειδή είχα πολύ χαμηλή τιμή (έτσι μου είπαν) τσίμπησα και μια αυξησούλα αλλα θεωρώ ότι συνεχίζει να είναι καλή η τιμή. Είχα 100αρι στα 23,53€ και έγινε 200αρι στα 24,95€.

23 minutes ago, kiriakos_tjet said:

Τελικά τους πήρα τηλέφωνο για τον διπλασιασμό και επειδή είχα πολύ χαμηλή τιμή (έτσι μου είπαν) τσίμπησα και μια αυξησούλα αλλα θεωρώ ότι συνεχίζει να είναι καλή η τιμή. Είχα 100αρι στα 23,53€ και έγινε 200αρι στα 24,95€.

ε για 200αρα είναι λογικό... τώρα πόσο πιάνεις upload? 

Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα..τώρα είμαι 109999/10999. Λογικά όλα θα τα πιάσω. Είμαι σε νέα καμπίνα σε προφίλ 35b.

1 ώρα πριν, kiriakos_tjet said:

Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα..τώρα είμαι 109999/10999. Λογικά όλα θα τα πιάσω. Είμαι σε νέα καμπίνα σε προφίλ 35b.

Έμενα μόλις αποδέχτηκα το συμβόλαιο μου άλλαξαν την γραμμή μέσα σε 20 λεπτά (έκανε μια επανεκκίνηση το ρούτερ μόνο του και έπιασε την νέα ταχύτητα).

Μετά έκανα και εγώ μια χειροκίνητη επανεκκίνηση για να πιάσει την φουλ ταχύτητα. 

11 ώρες πριν, thanos1989 said:

Έμενα μόλις αποδέχτηκα το συμβόλαιο μου άλλαξαν την γραμμή μέσα σε 20 λεπτά (έκανε μια επανεκκίνηση το ρούτερ μόνο του και έπιασε την νέα ταχύτητα).

Μετά έκανα και εγώ μια χειροκίνητη επανεκκίνηση για να πιάσει την φουλ ταχύτητα. 

Εμένα εχθές το βράδυ μετά τις 12 έκανε επανεκκίνηση και ήταν στα 120000/21999. Σήμερα το πρωί 183000/21999. Οπότε φαντάζομαι κάνουν τίποτα ρυθμίσεις ακόμα..

1 minute ago, kiriakos_tjet said:

Εμένα εχθές το βράδυ μετά τις 12 έκανε επανεκκίνηση και ήταν στα 120000/21999. Σήμερα το πρωί 183000/21999. Οπότε φαντάζομαι κάνουν τίποτα ρυθμίσεις ακόμα..

κλείσε το ρούτερ για 5 λεπτά και μετά ξανά άνοιξε το και τσεκαρε με speed test διάφορες.

9 minutes ago, thanos1989 said:

κλείσε το ρούτερ για 5 λεπτά και μετά ξανά άνοιξε το και τσεκαρε με speed test διάφορες.

Το δοκίμασα το πρωί αλλά δεν άλλαξε κάτι. Τώρα είμαι δουλειά και μου έστειλαν μήνυμα οτι η γραμμή είναι σε φάση ελέγχου. Πάντως αν μείνει στα 183000/21999 θα ζητήσω την έκπτωση 10% που δίνουν για εγγύηση δικτύου. Σε speedtest έπιασα 175/21.

Edited by kiriakos_tjet

2 minutes ago, kiriakos_tjet said:

Το δοκίμασα το πρωί αλλά δεν άλλαξε κάτι. Τώρα είμαι δουλειά και μου έστειλαν μήνυμα οτι η γραμμή είναι σε φάση ελέγχου. Πάντως αν μείνει στα 183000/21999 θα ζητήσω την έκπτωση 10% που δίνουν για εγγύηση δικτύου. Σε speedtest έπιασα 175/21.

Υπομονή τότε 

Εμένα τελικά δηλώθηκε βλάβη γιατί απ'ότι μου είπαν θα έπρεπε να τα πιάνω και τα 200mbps και θα έρθει τεχνικός να το τσεκάρει..

Screenshot_20220720-213038_Samsung Internet.jpg

Μίλησα πριν από λίγο με το chat της Vodafone. Τους ρώτησα για την δωρεάν αναβάθμιση της ταχύτητας της σύνδεσης που έχω. Μου έκαναν προσφορά για αναβάθμιση από 50 που έχω σε 100mbps με 2 € παραπάνω από την πληρώνω τώρα. Επίσης προσπάθησε μα με πείσει να μετατρέψω το καρτοκινητό μου σε σύνδεση.

Στην ερώτηση μου γιατί η αύξηση των δυο ευρώ μιας και η αναβάθμιση υποτίθεται ότι γίνεται δωρεάν, μου απάντησε πως για την δωρεάν αναβάθμιση θα χρειαστεί να περιμένω περίπου τρεις μήνες μέχρι να έρθει η σειρά μου.  Οι αναβαθμίσεις γίνονται σταδιακά στους συνδρομητές. 

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

5 minutes ago, panoszavra said:

Μίλησα πριν από λίγο με το chat της Vodafone. Τους ρώτησα για την δωρεάν αναβάθμιση της ταχύτητας της σύνδεσης που έχω. Μου έκαναν προσφορά για αναβάθμιση από 50 που έχω σε 100mbps με 2 € παραπάνω από την πληρώνω τώρα. Επίσης προσπάθησε μα με πείσει να μετατρέψω το καρτοκινητό μου σε σύνδεση.

Στην ερώτηση μου γιατί η αύξηση των δυο ευρώ μιας και η αναβάθμιση υποτίθεται ότι γίνεται δωρεάν, μου απάντησε πως για την δωρεάν αναβάθμιση θα χρειαστεί να περιμένω περίπου τρεις μήνες μέχρι να έρθει η σειρά μου.  Οι αναβαθμίσεις γίνονται σταδιακά στους συνδρομητές. 

Πόσο είναι τελικό ποσό που σου ζήτησαν;

6 minutes ago, panoszavra said:

Πότε έληγε το συμβόλαιο σου?

10 ώρες πριν, thanos1989 said:

Πόσο είναι τελικό ποσό που σου ζήτησαν;

Από 26,9 που πληρώνω τώρα για 50αρα , 28,6 για 100αρα. 

10 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Πότε έληγε το συμβόλαιο σου?

Σε 1,5 χρόνια. 

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

4 minutes ago, panoszavra said:

Από 26,9 που πληρώνω τώρα για 50αρα , 28,6 για 100αρα. 

Σε 1,5 χρόνια. 

ισχύει ότι η αναβάθμιση δεν πάει πάει όλους αυτόματα αλλά πιστεύω ότι οι 3 μήνες που ανέφερε δεν ισχύουν.

Τα 28.6€ τα δίνουν για πακέτο με vodafone tv(HBO& Disney+). Δεν είναι δίκαιη τιμή κατά την γνώμη μου.