conan1 Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 Θα logατετε στο router με τα στοιχεία superuser 4tfbckam Έπειτα πάτε Ρυθμίσεις, xdsl, απενεργοποιήτε το SRA και πατατε εφαρμογή. Έτσι δεν θα μεταβάλλεται η ταχύτητα συγχρονισμού. Μήπως ξέρεις και γιατί μεταβάλλεται ενώ πριν ήταν όλα καλά;Καλωδίωση στο σπίτι, δεν έχει πρόβλημα. Στάλθηκε από το M2101K7BNY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 35 minutes ago, conan1 said: Μήπως ξέρεις και γιατί μεταβάλλεται ενώ πριν ήταν όλα καλά; Καλωδίωση στο σπίτι, δεν έχει πρόβλημα. Στάλθηκε από το M2101K7BNY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εάν είναι ενεργοποιημένο το SRA, έτσι προβλέπεται. Όταν δει λαθάκια, ρίχνει λίγο το κλείδωμα. Χωρίς το SRA, προσπαθεί απλά να τα αγνοεί μέχρι να μην μπορεί, οπότε απλά ρίχνει τη γραμμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 (edited) 9 ώρες πριν, minast said: Εάν είναι ενεργοποιημένο το SRA, έτσι προβλέπεται. Όταν δει λαθάκια, ρίχνει λίγο το κλείδωμα. Χωρίς το SRA, προσπαθεί απλά να τα αγνοεί μέχρι να μην μπορεί, οπότε απλά ρίχνει τη γραμμή. 9 ώρες πριν, minast said: Το δοκίμασα και συγχρόνισε κάτω από 50 mbps. Το ενεργοποίησα πάλι και συγχρόνισε στα 94 mbps. Δεν μπορώ να το καταλάβω τι φταίει. Στάλθηκε από το M2101K7BNY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 17, 2022 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. January 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2022 On 13/1/2022 at 10:20 ΜΜ, Bayern4 said: Δεν υπαρχει κανενας λογος να αποφυγεις μια εταιρεια λογω συγχωνευσης. Εντελως αστειο. οταν εμπλέκεται η Wind... Πρέπει να μάθεις να τρέχεις σαν τον Κεντέρη! χαχαχα Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 όσοι μένετε Καισαριανή, πείτε μου λίγο εντυπώσεις απο Vodafone και Wind στην σταθερή, γιατί έχω Cosmote που πιάνει φουλ 24αρι αλλά τώρα στην ανανέωση δεν μπορώ να βγάλω άκρη με κανέναν και έχω εκνευριστεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 Το δοκίμασα και συγχρόνισε κάτω από 50 mbps. Το ενεργοποίησα πάλι και συγχρόνισε στα 94 mbps. Δεν μπορώ να το καταλάβω τι φταίει. Στάλθηκε από το M2101K7BNY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εδώ και λίγες μέρες δείχνει να έχει ψιλοστρωσει. Σταθερά πάνω από 100mbps συγχρονίζει. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 3 minutes ago, dennis99 said: όσοι μένετε Καισαριανή, πείτε μου λίγο εντυπώσεις απο Vodafone και Wind στην σταθερή, γιατί έχω Cosmote που πιάνει φουλ 24αρι αλλά τώρα στην ανανέωση δεν μπορώ να βγάλω άκρη με κανέναν και έχω εκνευριστεί Λογικά δεν σου δίνουν την τιμή που είχες παλιά. Δεν υπάρχει άλλη λύση από το να αλλάξεις πάροχο... 99% πάλι στις υποδομές του ΟΤΕ θα σε βάλουν απλα το να έχεις θέματα δεν μπορούμε να στο εγγυηθούμε ακόμα και στο ίδιο στενό να είσαι με κάποιον άλλον. Παίζει ρόλο ο τεχνικός που θα κάνει την διαδικασία. Πάντως άμα πιάνεις 24 στα 24 είσαι στο 1% ... όλοι οι άλλοι πιάνουν 8 με 11 το πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 11 minutes ago, thanos1989 said: Λογικά δεν σου δίνουν την τιμή που είχες παλιά. Δεν υπάρχει άλλη λύση από το να αλλάξεις πάροχο... 99% πάλι στις υποδομές του ΟΤΕ θα σε βάλουν απλα το να έχεις θέματα δεν μπορούμε να στο εγγυηθούμε ακόμα και στο ίδιο στενό να είσαι με κάποιον άλλον. Παίζει ρόλο ο τεχνικός που θα κάνει την διαδικασία. Πάντως άμα πιάνεις 24 στα 24 είσαι στο 1% ... όλοι οι άλλοι πιάνουν 8 με 11 το πολύ. Είναι θέμα μεταβίβασης, επειδή εμένα μου έχει λήξει το φοιτητικό μου πάσο θέλω να το περάσω στην αδερφή μου που έχει πάσο ακόμα σε ισχύ. Μου ήρθε λογαριασμός 47 ευρώ από 38 που πλήρωνα μιας και δεν με ενημέρωσε κανείς από το τμήμα ανανεώσεων και είπαν να με χρεώσουν. Πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση και μίλησα με υπάλληλο και μου λέει ότι μπορούμε να το διακόψουμε και να κάνει η αδερφή μου νέα αίτηση αντί να κάνω μεταβίβαση και να πληρώσω 36 ευρώ τέλος (μου κάνει εντωμεταξύ εσείς έπρεπε να μας καλέσετε για να κάνετε ανανέωση, το αναγράφει η σύμβαση λέει, εγώ δεν είχα δει ποτέ κάτι τέτοιο πρώτη φορά το άκουσα) Κάνουμε την αίτηση μας παίρνουν από το τμήμα διακοπών μας λένε άλλα , ότι μπορούμε να το μεταφέρουμε σε απλή τηλεφωνική γραμμή και ύστερα να ξανακάνουμε εγγραφή στο student με τα στοιχεία της αδερφής μου. Εν τέλη ακύρωσαν το αίτημα και το έχω αφήσει στην τύχη του γιατί δεν μπορώ να βρω άκρη και έχω μπερδευτεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 32 minutes ago, dennis99 said: Είναι θέμα μεταβίβασης, επειδή εμένα μου έχει λήξει το φοιτητικό μου πάσο θέλω να το περάσω στην αδερφή μου που έχει πάσο ακόμα σε ισχύ. Μου ήρθε λογαριασμός 47 ευρώ από 38 που πλήρωνα μιας και δεν με ενημέρωσε κανείς από το τμήμα ανανεώσεων και είπαν να με χρεώσουν. Πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση και μίλησα με υπάλληλο και μου λέει ότι μπορούμε να το διακόψουμε και να κάνει η αδερφή μου νέα αίτηση αντί να κάνω μεταβίβαση και να πληρώσω 36 ευρώ τέλος (μου κάνει εντωμεταξύ εσείς έπρεπε να μας καλέσετε για να κάνετε ανανέωση, το αναγράφει η σύμβαση λέει, εγώ δεν είχα δει ποτέ κάτι τέτοιο πρώτη φορά το άκουσα) Κάνουμε την αίτηση μας παίρνουν από το τμήμα διακοπών μας λένε άλλα , ότι μπορούμε να το μεταφέρουμε σε απλή τηλεφωνική γραμμή και ύστερα να ξανακάνουμε εγγραφή στο student με τα στοιχεία της αδερφής μου. Εν τέλη ακύρωσαν το αίτημα και το έχω αφήσει στην τύχη του γιατί δεν μπορώ να βρω άκρη και έχω μπερδευτεί Είσαι στην κατηγορία αλλά μου λέει η εξυπηρέτηση πελατών και άλλα το τμήμα διακοπών... όλες οι εταιρείες τα ίδια κάνουν. Άμα δεις πιο πάνω τι τραβάνε τα παιδιά με αυτό το θέμα. Κάνε λίγο υπομονή και άμα δεις ότι δεν σε πάρουν τηλ( πριν βγει ο νέος λογαριασμός) τότε πάρε τηλ το τμήμα βλαβών που είναι τσάμπα και πες έχω θέμα και ρώτα να ρίξει μια ματιά στην καρτέλα σου τι έχουν γράψει. Να δεις τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 Παιδιά καλησπέρα. Εγώ έχω στο σπίτι το πρόγραμμα Wind Business Fiber 100 οπτική ίνα 100αρα με κουπόνι SFBB πληρώνω 29 η 30 € δεν θυμάμαι σίγουρα.. Το θέμα είναι ότι σε ένα μήνα λήγει στης 19/4/22. Τι λέτε να κάνω υπάρχει καμιά καλή προσφορά αυτόν τον καιρό ?? Δεν με νοιάζει εάν θα αλλάξω πάροχο η όχι !! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. March 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2022 Για άλλη μια φορά μου έστειλαν μήνυμα να κάνω ανανέωση. Σιγά μη κάνω συμβόλαιο για 2 χρόνια όταν εδώ και 2 χρόνια είμαι αορίστου με 15 ευρώ με τις ίδιες παροχές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. March 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2022 11 ώρες πριν, takpanos said: όταν εδώ και 2 χρόνια είμαι αορίστου με 15 ευρώ με τις ίδιες παροχές Πως γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2022 Πως γίνεται αυτό;Αν έχεις προσφορά σε συγκεκριμένη τιμή και λήξει και συνεχίσει ως αορίστου χρόνου.Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2022 Αν έχεις προσφορά σε συγκεκριμένη τιμή και λήξει και συνεχίσει ως αορίστου χρόνου.Sent from my Galaxy S10eΟταν λήξει το συμβόλαιο δεν μπαίνουν οι ονομαστικές τομές του προγράμματος χωρίς καμμία έκπτωση ;Διαφορετικά γιατί μπαίνουμε στην διαδικασία ανανέωσης κάθε φορά ;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. March 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2022 32 minutes ago, skiace said: Οταν λήξει το συμβόλαιο δεν μπαίνουν οι ονομαστικές τομές του προγράμματος χωρίς καμμία έκπτωση ; Διαφορετικά γιατί μπαίνουμε στην διαδικασία ανανέωσης κάθε φορά ; Sent from my iPhone using Tapatalk Στην πράξη αλλα φαίνονται ... άμα δεν βάλεις την υπογραφή σου απλά συνεχίζει στα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2022 Θεωρητικά έτσι θα έπρεπε να γίνεται, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που δεν αλλάζει μετά το τέλος του συμβολαίου. Σε άλλη εταιρεία είχα την ίδια τιμή για 2,5 χρόνια μετά το τέλος του συμβολαίου μέχρι που το άλλαξα. Και παλιότερα είχα Vodafone και εκεί νομίζω το ίδιο.Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2022 Στην πράξη αλλα φαίνονται ... άμα δεν βάλεις την υπογραφή σου απλά συνεχίζει στα ίδια.Θυμάμαι σε ανανέωση που έγινε λίγες ημέρες μετά την λήξη του υπάρχοντος, υπολογίστηκαν με τις τιμές του κανονικού τιμοκαταλόγου χωρις καμμία έκπτωση και μέχρι να ξεκινήσει το καινούργιο πρόγραμμα.Τώρα αν κάποιοι είναι τυχεροί γιατί πέφτουν σε τρύπες του συστήματος, καλό δικό τους, αλλά νομίζω ότι δεν είναι ο κανόνας.Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2022 Το θέμα είναι αν θα υπάρξει ανανέωση. Ανανέωση σημαίνει να κάνεις ένα συμβόλαιο με συγκεκριμένη δέσμευση. Αν δεν γίνει, και μετατραπεί σε αορίστου χρόνου, έχεις πιθανότητες να το κρατήσεις. Φαντάζομαι θα το κάνουν και λιγάκι σκόπιμα. Αν σου έχουν δώσει μια μεγάλη έκπτωση, που αφαιρώντας την να ανεβαίνει παράλογα το πάγιο σε βαθμό που κατά πάσα πιθανότητα θα το διακόψεις, μάλλον τους συμφέρει και αυτούς να το κρατήσεις ως έχει. Συνήθως θα γίνονται και προσπάθειες να ανανεώσεις με κάτι λίγο ακριβότερο από όσο έδινες. Αν δεν ενδώσεις, ίσως επωφεληθείς όσο μπορείς.Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Η έκπτωση σε αορίστου δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Μου έχει συμβεί τουλάχιστον δύο φορές στο παρελθόν σε Vodafone, και τώρα έχω ακόμη μία γραμμή ADSL με ~21€, η οποία είναι η ονομαστική τιμή που δίνουν σε νέες συνδέσεις. Έχουν καλέσει μερικές φορές για ανανέωση, λέγοντας ότι η έκπτωση θα σταματήσει, αλλά μετά από πολλούς μήνες παραμένει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Εγώ ήμουν παλιά στη cyta και ήταν 16 ευρω το πάγιο.Μετά που ήρθα vodafone μέσω εξαγορας παρέμεινε το συμβόλαιο μέχρι που έληξε και έγινε αορίστου.Κάτι μπαρουφες που μου λένε ότι "θα πάει 65% πάνω γιατί ειναι με έκπτωση" δε τα ακούω καν.Πρόσφατα φίλος ανανέωσε 24αρα vodafone με απεριόριστα στα 15 ευρω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 Στο app, δεν με αφήνει να δω υπόλοιπο. Συμβαίνει σε άλλον ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 1 hour ago, GREGORYMO said: Στο app, δεν με αφήνει να δω υπόλοιπο. Συμβαίνει σε άλλον ? Ούτε εμένα μου δείχνει. Η αναβάθμιση τους μάρανε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 1 minute ago, thant said: Ούτε εμένα μου δείχνει. Η αναβάθμιση τους μάρανε.. Για αυτό κάνανε αναβάθμιση να τα βγάλουν όλα ώστε να μην βλέπεις το υπόλοιπο και να ξεπερνάς το όριο ... τι τους πέρασες; Ήταν μόνη εταιρία που το παρείχε αυτό και το πήραν χαμπάρι με αποτέλεσμα να το ακυρώσουν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 On 8/4/2022 at 9:48 ΜΜ, thanos1989 said: Για αυτό κάνανε αναβάθμιση να τα βγάλουν όλα ώστε να μην βλέπεις το υπόλοιπο και να ξεπερνάς το όριο ... τι τους πέρασες; Ήταν μόνη εταιρία που το παρείχε αυτό και το πήραν χαμπάρι με αποτέλεσμα να το ακυρώσουν Ακόμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 Μου έκαναν λάθος στο λογαριασμό και θέλω να επικοινωνήσω μαζί τους. Το chat λειτουργεί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts