simos_s Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 γενικα βλεπω πολλα προβληματα με την vodafone σταθερη γιατι ετσι; επειδη δινει πιο χαμηλη τιμη απο τον οτε; τι να πω , πραγματικα φοβαμαι να κανω συνδεση σταθερου στην vodafone , ακομα και στην γιαγια μου που εχει οτε ηθελα να την παω στην vodafone με πακετο με ιντερνετ 24 ρι αλλα χωρις να ειναι voip αφου δεν προκεται να χρησιμοποιησει το ιντερνετ αρα ρουτερ δεν θα βαλω , και επειδη διαβαζω πολλα προβληματα με το δικτυο σταθερης της vodafone και ειναι γενικο το προβλημα , λεω να μην το ρισκαρω διοτι εκεινη δεν εχει και κινητο σε περιπτωση που δεν τις δουλευει το σταθερο τηλεφωνο , αλλα πληρωνει παρα πολλα στον οτε ειναι στο προγραμμα χωρις χρονο ομιλιας., και οτι κλησεις κανει τις χρεωνεται κανονικα. Είναι τι περίπτωση θα πέσεις λογικό στο φόρουμ της vf να ακούς πολλά προβλήματα γι αυτήν όπως και στα υπόλοιπα των άλλων εταιρειών αντίστοιχα. Εγώ προσωπικά που είμαι 4 χρόνια συνδρομητής Vdsl 50 και πλέον πρόσφατα 100 δεν έχω αντιμετωπίσει όποτε και κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 16,90€ δίνουν μετά από αίτημα διακοπής το πακέτο με απεριόριστα σταθερά και 300’ προς κινητά, το Ευέλικτο 300 πλέον δεν αξίζει (ίσως να μην στο προσφέρουν καν). μολις ανανεωσα το συμβολαιο μου στην Τιμη που ανεφερες για αλλους 24 μηνες Ευχαριστω πολυ1 :):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 μολις ανανεωσα το συμβολαιο μου στην Τιμη που ανεφερες για αλλους 24 μηνες Ευχαριστω πολυ1 :):):):) Πώς μιλάς με το τμήμα διακοπών; Τελειώνει το συμβόλαιο μου στις 5 του επόμενου μήνα και με έχουν γραμμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Δοκιμασε το 2104276862 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 καλημερα σε ολους . Ξερει καποιος αν παρω 100αρα vodafonε μαζι με ΤΒ αν το tv box που δινουν μπορω να του βαλω εφαρμογες κλπ ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 καλημερα σε ολους . Ξερει καποιος αν παρω 100αρα vodafonε μαζι με ΤΒ αν το tv box που δινουν μπορω να του βαλω εφαρμογες κλπ ; Είναι κλειδωμένο δεν δέχεται καμία αλλαγή και πρέπει να έχεις δίπλα το ρούτερ γιατί συνδέεται μόνο με ethernet καλωδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Είναι κλειδωμένο δεν δέχεται καμία αλλαγή και πρέπει να έχεις δίπλα το ρούτερ γιατί συνδέεται μόνο με ethernet καλωδιο αμα του περασω καμια ΡΟΜ αλλη ; Σε ευχαριστω παντως. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Πώς μιλάς με το τμήμα διακοπών; Τελειώνει το συμβόλαιο μου στις 5 του επόμενου μήνα και με έχουν γραμμένο Τους έστειλα αίτημα επικοινωνίαςψαπο φόρμα που υπάρχει στην εφαρμογή και με κάλεσαν με έτοιμη προσφορά. Βέβαια υπήρχε η πληροφορία εκ των έσω....πριν προχωρήδω. Μου το είπε κάποιος εδώ μέσα. Να επιμένεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Τους έστειλα αίτημα επικοινωνίαςψαπο φόρμα που υπάρχει στην εφαρμογή και με κάλεσαν με έτοιμη προσφορά. Βέβαια υπήρχε η πληροφορία εκ των έσω....πριν προχωρήδω. Μου το είπε κάποιος εδώ μέσα. Να επιμένεις Άσε και εγώ έχω βάλει το τηλέφωνο μου εκεί 7-8 φορές αλλά με πήραν πίσω μόνο 1 φορά και με έκλεισε το αυτόματο σύστημα. Και να αναφέρω ότι μου έχουν έρθει στο κινητό καμία δεκαριά μνμ από την vodafone για να ανανεώσω με vdsl και με πετάει σε άλλη φόρμα για να βάλω το κινητό μου να πάρω προσφορά...αλλά πάλι τζιφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 αμα του περασω καμια ΡΟΜ αλλη ; Σε ευχαριστω παντως.Δεν είναι android tv box. Τι Rom να του περάσεις; Θεώρησε δεδομένο ότι το χρησιμοποιείς ως έχει. Δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγών. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Δεν είναι android tv box. Τι Rom να του περάσεις; Θεώρησε δεδομένο ότι το χρησιμοποιείς ως έχει. Δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγών. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε ευχαριστω Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Έχει κανένας εμπειρία από τον συνεργάτη getaline; Είναι αξιόπιστος συνεργάτης ή φούστες μπλέ; Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Ήταν επίσημος συνεργάτης της Cyta και πλέον έχει περάσει ως συνεργάτης της Vodafone. Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι κανέναν εξωτερικό συνεργάτη, προτιμώ να έχω άμεση επικοινωνία με την εταιρία. Με μια γρήγορη ματιά που εριξα, δεν βλέπω να έχει και κάποια προσφορά η οποία να διαφέρει σημαντικά από αυτές που δίνει επίσημα η vodafone μέσω του site της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Έχει κανένας εμπειρία από τον συνεργάτη getaline; Είναι αξιόπιστος συνεργάτης ή φούστες μπλέ; Άμα έχεις δει αυτά που διαφημίζει μέσο των sociale media είναι συνδιαστικο πακέτο με κινητή και και είναι ίδια σχεδόν με ότι δίνουν και οι άλλες εταιριες... δεν έχει κάτι ξεχωριστό για να μπλέκεις μαζί τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Είναι για ανανέωση συμβολαίου του vdsl50 και η vodafone μου έστειλε προσφορά ανανέωσης στα 29 ευρώ, είδα στο site τους ότι το δίνουν στα 24 ενώ η vodafone στο δικό της στα 26. Ξέρω ότι είναι για νέους συνδρομητές είπα όμως μήπως το δίνουν και σε ανανέωση, αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστοι και γι'αυτό ρωτάω μήπως είχε κανένας εμπειρία μαζί τους, ειτέ καλή είτε κακή. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 24€ μαζί με την έκπτωση, αλλά ούτως ή άλλως αυτές είναι τιμές για νέους πελάτες. Παραπάνω έχει αναφερθεί το τηλέφωνο για το τμήμα διακοπών, όπου θα δώσουν αρκετά καλύτερη τιμή για να σε διατηρήσουν σαν πελάτη, ομως γενικά για ανανεωση επικοινωνείς με το 13830 (2106702610) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Είναι για ανανέωση συμβολαίου του vdsl50 και η vodafone μου έστειλε προσφορά ανανέωσης στα 29 ευρώ, είδα στο site τους ότι το δίνουν στα 24 ενώ η vodafone στο δικό της στα 26. Ξέρω ότι είναι για νέους συνδρομητές είπα όμως μήπως το δίνουν και σε ανανέωση, αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστοι και γι'αυτό ρωτάω μήπως είχε κανένας εμπειρία μαζί τους, ειτέ καλή είτε κακή. Και εγώ για αυτή την τιμή των 24€ λέω....είναι μόνο για νέους χρήστες σε συνδιασμό με κινητό...(που το μίνιμουμ στο κινητό θέλουν κάνα 20€+ το μήνα και από εκεί ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Είναι για ανανέωση συμβολαίου του vdsl50 και η vodafone μου έστειλε προσφορά ανανέωσης στα 29 ευρώ, είδα στο site τους ότι το δίνουν στα 24 ενώ η vodafone στο δικό της στα 26. Ξέρω ότι είναι για νέους συνδρομητές είπα όμως μήπως το δίνουν και σε ανανέωση, αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστοι και γι'αυτό ρωτάω μήπως είχε κανένας εμπειρία μαζί τους, ειτέ καλή είτε κακή. Το ίδιο κάνανε και σε φίλη μου. Στη τέταρτη προσπάθεια ανανέωσης πέτυχε να ανανεώσει στα 23,89€. Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Το ίδιο κάνανε και σε φίλη μου. Στη τέταρτη προσπάθεια ανανέωσης πέτυχε να ανανεώσει στα 23,89€. Την προσφορα αυτη την εδωσαν απο την Vodafone ή απο την Getaline; Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Η Getaline αφορά μόνο νέους πελάτες (νέα γραμμή ή φορητότητα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Η Getaline αφορά μόνο νέους πελάτες (νέα γραμμή ή φορητότητα). Το έχουμε καταλάβει, άλλωστε το έγραψα από το πρώτο μήνυμα ότι ναι ξέρω ότι αφορά νέους συνδρομητές. Για την φίλη του όμως δεν είπε από πού την πήρε την προσφορά και ρώτησα γιατί πήρε την ίδια ακριβός προσφορά που δίνει μόνο η getaline σε νέους, αλλά η φίλη του είπε ότι την πήρε σε ανανέωση. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Δοκιμασε το 2104276862 Έληξε η δέσμευση μου και ενώ στην εξυπηρέτηση μου έδιναν το πρόγραμμα 24, απεριόριστα σταθερά και 300' κινητά στα 24,9€, με ένα τηλέφωνο εδώ και χωρίς καθόλου γκρίνια, μου το άφησε 16,89€ ή 15,89€ με ηλεκτρονική πληρωμή. Μια χαρά! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 (edited) Έληξε η δέσμευση μου και ενώ στην εξυπηρέτηση μου έδιναν το πρόγραμμα 24, απεριόριστα σταθερά και 300' κινητά στα 24,9€, με ένα τηλέφωνο εδώ και χωρίς καθόλου γκρίνια, μου το άφησε 16,89€ ή 15,89€ με ηλεκτρονική πληρωμή. Μια χαρά! Sent from my iPhone using Tapatalk Ανανέωση του post .... έκανα τηλέφωνο στον αριθμό που είπατε παιδιά και πήρα 23.40€ (με e bill) για vdsl 50 , αστικά δώρο, διεθνής κλήσεις +9 ωρες προς κινητά (χωρίς να πληρώσω δεκάρα για αλλαγή πακέτου και εξοπλισμό). Σε αυτόν τον αριθμό το σηκώνουν άμεσος οι κοπέλες και είναι ότι καλύτερο χωρίς παρακάλια και βλακιες...απλά είναι για όσους είναι κοντά στην λήξη του συμβολαίου τους. Edited April 13, 2021 by thanos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Τελικά σήμερα με πήραν τηλέφωνο από την vodafone και μου πρόσφεραν να ανανεώσω στα ίσια χρήματα (27 χωρίς e-bill οπότε 26 με e-bill), μου έστειλαν SMS με link για αποδοχή και με αντίγραφο του συμβολαίου. Όλα καλά φτάνει να δούμε στον επόμενο ή μεθεπόμενο αν όντως περάστηκε η σωστή προσφορά. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Τελικά σήμερα με πήραν τηλέφωνο από την vodafone και μου πρόσφεραν να ανανεώσω στα ίσια χρήματα (27 χωρίς e-bill οπότε 26 με e-bill), μου έστειλαν SMS με link για αποδοχή και με αντίγραφο του συμβολαίου. Όλα καλά φτάνει να δούμε στον επόμενο ή μεθεπόμενο αν όντως περάστηκε η σωστή προσφορά. Τι πακέτο έχεις τώρα; γιατί κάτι δεν διάβασες από αυτά που έγραψα...άμα πάρεις τον αριθμό που γράψανε τα παιδιά θα στο κάνουν το vdsl 50 με 23.40. (και εμένα η καλύτερη τιμή ήταν 26€ από την εξυπηρέτηση της vodafone) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts