Βασίλης Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Κανένα πρόβλημα τέτοιου είδους και με την 384 για ένα τρίμηνο και με την 512 τώρα.Για τις αποσυνδέσεις μιλάω..τώρα για τις ταχύτητες παίζει ρόλο η περιοχή κατά κύριο λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slacker Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Βρε παιδιά έστειλα την αίτηση σήμερα με mail... Tι να κάνω για να πάει με προταιρεότητα?? μαλλον ειναι αργά ε? και κάτι άλλο! Στην Πάτρα πώς τα πάμε από ταχύτητες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 μολις πηρα στον οτε!!η αιτηση πηγε χθες..και μου ειπε περιπου σε 10 μερες θα γινει η ενεργοποιηση...:confused: τελος παντων...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theomits Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Άστο! Κλείνω σήμερα ένα μήνα και 4 ημέρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 ενταξει..εμενα πηγε στον οτε η αιτηση..απο την χολ ειμαι καλυμενος..(ευτηχως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Άστο! Κλείνω σήμερα ένα μήνα και 4 ημέρες! Enas filos mou me vivodi ekane ena mish mhna gia na tou energopoihthei...Opws kai na exei to kalo pragma argei na ginei... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 από τις 19, ήρθε σήμερα... fritz και 55 καρφωμένα :) Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 από τις 19, ήρθε σήμερα... fritz και 55 καρφωμένα :) Απο 19 Δεκεμβρίου ε;Το πιο πιθανό είναι να σου είχε έρθει ήδη η γραμμή απο τον ΟΤΕ..Για πέρνα μια βόλτα και απο δω.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=93092 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 εμένα μου ήρθε το Fritz μαζί με μία κάρτα WiFi,αλήθεια όμως που μπαίνει η κάρτα???γιατί πουθενά πάνω στο modem δεν βλέπω υποδοχή!!!!!!!!! Βέβαια η γραμμή απο ΟΤΕ ακόμη εκρεμμεί απο 11/12. Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 ενα θα πω!!!!ADSL FOR EVER!!το πρωτο μου ποστ στο myphone..μετα την ενεργοποιηση!!γεια σας...δεν ειμαι δω,σε ονειρο ζω.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Με γεια!! Broadband pack πηρες? Τι? http://www.adslguide.org.uk/tools/speedtest.asp και πες μας! εμένα μου ήρθε το Fritz μαζί με μία κάρτα WiFi,αλήθεια όμως που μπαίνει η κάρτα???γιατί πουθενά πάνω στο modem δεν βλέπω υποδοχή!!!!!!!!! Βέβαια η γραμμή απο ΟΤΕ ακόμη εκρεμμεί απο 11/12. Αυτη η καρτα για το pc δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xios21 Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 h karta mpainei sto pc vevaia fantazomai na sou esteilan to fritz me thn keraia giati ston filo mou esteilan to aplo kai thn karta kai eprepe na to steilei pisw to opoio toy kostise extra 15 meres anamonhs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 οχι..μπαινει μεσα στο ρουτερ..αλλα πρεπει να το ανοιξεις απο μεσα..εχει χαρτι στις οδηγιες για οποιον εχει το προβλημα..! Direction Actual Speed True Speed (estimated) Downstream 201 Kbps (25.1 KB/sec) 217 Kbps (inc. overheads) Upstream 84 Kbps (10.5 KB/sec) 90 Kbps (inc. overheads) καλα ειναι?? ρε παιδια εχω ενα προβλημα..δεν μπορω να παρω τηλεφωνο..(απο το ασυρματο)..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 True Speed (estimated) Downstream 201 Kbps (25.1 KB/sec) 217 Kbps (inc. overheads) Upstream 84 Kbps (10.5 KB/sec) 90 Kbps (inc. overheads) καλα ειναι?? ρε παιδια εχω ενα προβλημα..δεν μπορω να παρω τηλεφωνο..(απο το ασυρματο)..:confused: Petaeiiiiii.:lol: Mavro xali ta apotelesmata.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 τι εννοεις δηλαδη??? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Καλα μαυρο χαλι δεν ειναι αλλα ουτε τελεια! Αν ηταν 300 και πανω θα ηταν πολυ καλα. Εννοειται οτι το τεστ το κανεις οταν εχεις τα παντα κλειστα ετσι? Δεν τρεχει τιποτα που να τρωει ιντερνετ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 το ασυρματο γιατι δεν λειτουργει?.. πως μπορω να διορθοσω τις ταχυτητες??η μηπως ετσι ειναι το δικτυο??ποτε θα <<ησυχασει?>> η μαλλον ποτε <<ησυχαζει??>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 το ασυρματο γιατι δεν λειτουργει?.. πως μπορω να διορθοσω τις ταχυτητες??η μηπως ετσι ειναι το δικτυο??ποτε θα <<ησυχασει?>> η μαλλον ποτε <<ησυχαζει??>> Ξανακανε το test κατα τις 2-3 το βράδυ ή νωρίς το πρωί 6-7 το πολύ 8. Αμα εχεις καλύτερες ταχύτητες εκείνες τις ώρες είναι θέμα ΟΤΕ πλέον, δεν μπορείς να κάνεις τιποτα ουσιαστικά εκτός από το να τους ζαλίσεις τα μαντραβέλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Γιατι θα ειναι θεμα οτε εαν το βραδυ εχει καλυτερες ταχυτητες? Την ιδια συμφωρηση που εχει το δικτυο του οτε την ημερα εχει και της χολ αρα μπορει να ειναι και απο την αλλη μερια. Τι ετσι μαντραβελια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Γιατι θα ειναι θεμα οτε εαν το βραδυ εχει καλυτερες ταχυτητες? Την ιδια συμφωρηση που εχει το δικτυο του οτε την ημερα εχει και της χολ αρα μπορει να ειναι και απο την αλλη μερια. Τι ετσι μαντραβελια? Υπαρχει μια πιθανοτητα να ειναι και ετσι. Μικρότερη βέβαια απο αυτή που λέω εγώ.:p Mαντραβέλια = Λιόκια:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Με 159+ΦΠΑ(?) δεν συμφέρει να κινηθώ σε 4νετ :happy: αφού δίνει και καλό router αντί για hol και 12 μήνες συμβόλαιο? :ninja: Στη hol βγαίνει 225ε νομίζω με ΦΠΑ σύνολο στο χρόνο.΄Στο πλαίσιο με 189ε όλα μαζί παίρνεις το πακέτο της 4νετ και ένα mp3 usb δώρο.Και στις δύο περιπτώσεις είναι extra το τέλος ενεργοποιήσης ADSL στον ΟΤΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Της φορθνετ ειναι για 6 μηνες, της χολ για 12 οποτε μαλλον δεν συμφερει η φορθνετ! Ναι τα παντα περιλαμβανονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Στη hol μετά το 12μηνο επιστρέφεις το router στην εταιρεία ενώ στη 4νετ οχι :cry: .Η διαφορά στο μήνα είναι 22ε στη hol και 24ε στη 4νετ,εκτός αν κάνω λάθος.Όσο για το τέλος ενεργοποίησης περιλαμβάνεται έτσι?Απλώς κάνω την εγγραφή στη εταιρεία ενεργοποιείται η σύνδεση και περιμένω? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsiout Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τα χαρακτηριστικά του FRITZ ROUTER που δίνει η HOL ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τα χαρακτηριστικά του FRITZ ROUTER που δίνει η HOL ? http://www.avm.de/en/index.php3?Produkte/Technologie_DSL/index.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts