Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από ότι έχω διαβάσει στα φόρουμς, όσες καμπίνες είναι εως 550 μέτρα ακτίνα γύρω από το ΑΚ δεν θα αναβαθμιστούν.

Κάποια στιγμή σε κάνα δυο χρόνια θα πάρετε ftth.

Λογικά εσυ είσαι συνδεδεμένος σε μια τέτοια καμπίνα άρα παίρνεις vdsl από αστικό κέντρο με χαλκό.

Όταν με το καλό συνδεθείς,μέσα στις ρυθμίσεις του ρούτερ θα δεις πόσο μπορεί να συγχρονίζει η γραμμή σου max.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι η τηλεφωνία σου δεν θα γίνει voip και άρα μπορείς να πάρεις ένα μόντεμ ρούτερ του εμπορίου.

Μακάρι να πάμε σε FTTH, με μειωμένες τιμές κιόλας... Προς το παρόν το 30/3 (down/up) μου είναι ΟΚ, αρκεί να μη γυρίσω ξανά στο 15/1 του ADSL... :p

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ανάσταση! Πλάκα έχει ότι δε μου ήρθε SMS, με την ημερομηνία ενεργοποίησης...

Screenshot-My-Vodafone-20190122-171125.png

Οι άνθρωποι είναι για γέλια... Τους πήρα το Σάββατο και τους είπα να στείλουν το ρούτερ στην Αθήνα, όπου θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία (αύριο) και να ΜΗΝ το στείλουν στο πατρικό μου στη Σπάρτη, όπου έχω βάλει διεύθυνση λογαριασμού... Μου λένε ότι το ρούτερ δεν έχει αποσταλεί ακόμα και θα το σημειώσουν να έρθει Αθήνα. Μου είχε συμβεί παλιότερα με τη WIND, γι αυτό πήρα να τους προλάβω.

Σήμερα κοιτάζω τον κωδικό που μου έδωσε η Speedex και μαντέψτε που πήγε το ρούτερ... :down:

Edited by MitsosDaBest13

Κάποιος που να έκανε πρόσφατα αίτημα φορητότητας σε άλλη εταιρεία υπάρχει;δεχτηκα προσφορά από wind με τηλεόραση στα 26,50 ευρώ.φυσικα η vodafone δε μου δίνει κάτι ανάλογο,αλλά επειδή έχουν αλλάξει ξανά τη διαδικασία φορητότητας και δεν πολυψηνομαι να πάω wind(πρέπει να πληρώσω και 100 ευρώ πέναλτι)δε θέλω να μη μπορώ να ακυρώσω τη φορητότητα αν τη στείλουν μετά τις 14 ημέρες που έχω δικαίωμα υπαναχώρησης.ακυρωνει μετά η wind αν μου κάνει ανάλογη προσφορά η vodafone η θα μπλεξω;

Κάποιος που να έκανε πρόσφατα αίτημα φορητότητας σε άλλη εταιρεία υπάρχει;δεχτηκα προσφορά από wind με τηλεόραση στα 26,50 ευρώ.φυσικα η vodafone δε μου δίνει κάτι ανάλογο,αλλά επειδή έχουν αλλάξει ξανά τη διαδικασία φορητότητας και δεν πολυψηνομαι να πάω wind(πρέπει να πληρώσω και 100 ευρώ πέναλτι)δε θέλω να μη μπορώ να ακυρώσω τη φορητότητα αν τη στείλουν μετά τις 14 ημέρες που έχω δικαίωμα υπαναχώρησης.ακυρωνει μετά η wind αν μου κάνει ανάλογη προσφορά η vodafone η θα μπλεξω;

Θα μπλέξεις. Η vodafone θα το μάθει τελευταία στιγμή ή καυοπιν εορτης ώστε να σου κάνει (Αν σου κανει) αντιπροσφορα.Εσυ πρέπει να τρέξεις να κάνεις ακύρωση στη wind και παίζει να σου λένε ιστορίες και να βρεθείς με πέναλτι στη wind.

Τι να σου πω φίλε. Δεν θα το επιχειρουσα

Σου κάνω παράθεση το μήνυμα που είχα ποστάρει ο ίδιος πριν ένα μήνα περίπου για να έχεις το νου σου.

Καλησπέρα στην παρέα. Είπα δεν θα μπλέξω ποτέ με αυτήν την "απίστευτη" εταιρία αλλά με έτρωγε ο απαυτος μου.

Την Τετάρτη που μας πέρασε 26/11 έκανα τηλεφωνικά αίτηση φορητότητας για να πάω στη Wind από τη Vodafone. Στο τηλέφωνο η κοπέλα με ρώτησε αν επιθυμώ άμεση ενεργοποίηση και στην ερώτηση μου "τι είναι αυτό;" Μου απάντησε ότι αντί να γίνει η ενεργοποίηση σε 14 μέρες θα γίνει σε 10. Όλα καλά μέχρι εδώ και μου λένε θα σας ξανακαλέσουν για επιβεβαίωση. Δεν με κάλεσε κάνεις και ξαφνικά την Παρασκευή 30/11 ήρθε ο κούριερ με τα συμβόλαια για τις υπογραφές. Λεω οκ εφόσον έχω το δικαίωμα της υπαναχώρησης όλα καλά.

Τελικά εχθές με κάλεσε η βονταφον με μια άψογη αντιπρόταση και συμφώνησα να μείνω και τώρα αρχίζουν τα προβλήματα με τη wind.

Υποστηρίζουν ότι εφόσον συναίνεσα να γίνει άμεση ενεργοποίηση χάνω το δικαίωμα της υπαναχώρησης.

Στο site της ΕΕΤΤ αναφέρει ξεκάθαρα ότι το δικαίωμα της υπαναχώρησης το χάνεις ΜΟΝΟ αν υπογράψεις χαρτί που αναφέρει κάτι τέτοιο.

Τέτοιο χαρτί εγώ δεν υπέγραψα και ούτε στο συμβόλαιο αναφέρει κάτι.

Μίλησα με την κοπέλα που κάναμε τηλεφωνικά το συμβόλαιο και της λεω "Όταν σε ρώτησα για την άμεση ενεργοποίηση μου ανέφερες μόνο ότι θα γίνει πιο σύντομα η ενεργοποίηση και όχι ότι χάνω και το δικαίωμα της υπαναχώρησης, δεν θα έπρεπε να μου το αναφέρεις κι αυτό;"

Μαντέψτε τι απάντηση μου έδωσε.... "Ε κάποιες φορές το αναφέρουμε κάποιες όχι" !!!!

Εκεί έφυγαν οι πρώτες χριστοπαναγιες και συνεχίστηκαν σε όλα τα τμήματα που με παρέπεμπαν μήπως και βγει άκρη χωρίς εντέλει να βγει.

Εννοείται πως έστειλα αίτηση ακύρωσης φορητότητας μέσω της φόρμας και περιμένω απάντηση.

Μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω;

Έχω ελπίδες για ακύρωση η θα φάω στη μάπα τη wind για δυο χρόνια;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Φυσικά δικαιώθηκα στο τέλος χωρίς κανένα πέναλτι κτλ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Σου κάνω παράθεση το μήνυμα που είχα ποστάρει ο ίδιος πριν ένα μήνα περίπου για να έχεις το νου σου.

Φυσικά δικαιώθηκα στο τέλος χωρίς κανένα πέναλτι κτλ.

Όταν λες ακύρωση φορητότητας μέσω της φόρμας τι ακριβώς εννοείς?

Οι άνθρωποι είναι για γέλια... Τους πήρα το Σάββατο και τους είπα να στείλουν το ρούτερ στην Αθήνα, όπου θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία (αύριο) και να ΜΗΝ το στείλουν στο πατρικό μου στη Σπάρτη, όπου έχω βάλει διεύθυνση λογαριασμού... Μου λένε ότι το ρούτερ δεν έχει αποσταλεί ακόμα και θα το σημειώσουν να έρθει Αθήνα. Μου είχε συμβεί παλιότερα με τη WIND, γι αυτό πήρα να τους προλάβω.

Σήμερα κοιτάζω τον κωδικό που μου έδωσε η Speedex και μαντέψτε που πήγε το ρούτερ... :down:

Ενεργοποιήθηκα σήμερα στη Vodafone, τις ώρες 1μμ-3μμ που έλειπα από το σπίτι. Επειδή το router δεν έχει έρθει ακόμα, μετά τη βλακεία που έκαναν, με έχουν βάλει σε προφίλ 24 ADSL με SNR 11 και συγχρονίζει 12 Mbps, κατεβάζοντας με 10... Εννοείται ότι το σταθερό, με το ρούτερ της Cyta, δε λειτουργεί.

Πιστεύω αν αύριο παραλάβω το μόντεμ της Vodafone, να με βάλουν σε 30άρι προφίλ και να φτιάξουν το σταθερό άμεσα.

Ενεργοποιήθηκα σήμερα στη Vodafone, τις ώρες 1μμ-3μμ που έλειπα από το σπίτι. Επειδή το router δεν έχει έρθει ακόμα, μετά τη βλακεία που έκαναν, με έχουν βάλει σε προφίλ 24 ADSL με SNR 11 και συγχρονίζει 12 Mbps, κατεβάζοντας με 10... Εννοείται ότι το σταθερό, με το ρούτερ της Cyta, δε λειτουργεί.

Πιστεύω αν αύριο παραλάβω το μόντεμ της Vodafone, να με βάλουν σε 30άρι προφίλ και να φτιάξουν το σταθερό άμεσα.

Σου είπαν ότι θα έχεις VoIP τηλεφωνία? Αν βάλεις ένα τηλέφωνο στην πρίζα δεν έχεις τόνο?

Μέσα από το site της wind, έχει φόρμα για ακύρωση φορητότητας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Το router της cyta είναι vdsl; Εάν όχι, είναι λογικό το αποτέλεσμα.

Sent from my moto g(6) play

Το router της cyta είναι vdsl; Εάν όχι, είναι λογικό το αποτέλεσμα.

VDSL 50 είχα από Cyta, μέχρι σήμερα το πρωί...

----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σου είπαν ότι θα έχεις VoIP τηλεφωνία? Αν βάλεις ένα τηλέφωνο στην πρίζα δεν έχεις τόνο?

Δε μου είπαν, αλλά νομίζω ότι πλέον η Voda σε VDSL δίνει VoIP... Δεν είμαι σίγουρος, θα δω αύριο.

Ωχ, δεν είναι τόσο ενθαρρυντικό αν είναι vdsl να βλέπεις μόλις 12. Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα στη συνέχεια.

Ωχ, δεν είναι τόσο ενθαρρυντικό αν είναι vdsl να βλέπεις μόλις 12. Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα στη συνέχεια.

Μόλις πριν 5 λεπτά, έκανε αποσύνδεση το ρούτερ και όταν συγχρόνισε ξανά, είχα 30άρι VDSL! :rolleyes:

http://www.speedtest.net/result/7984051311.png

Μια χαρά. Πως και δεν πήγες σε 50άρι;

Για κάποιο λόγο δεν έδινε στην περιοχή μου η Voda, ενώ οι άλλες έχουν κανονικά 50άρι... Έχω τώρα SNR 14 με συγχρονισμό κοντά στα 31.000, που σημαίνει ότι θα έπιανα άνετα πάνω από 40.000 (ίσως και 45)...

EDIT

Σου απαντάω ξανά, σε αυτό που με ρώτησες πριν... ;)

https://www.vodafone.gr/vdsl-router-guide/voip/

Edited by MitsosDaBest13

Έχω πρόγραμμα που λήγει σύντομα με 18,40€ τον μηνά που περιλαμβάνει σταθερό τηλέφωνο με μηδεν λεπτα δωρεάν χρόνο ομιλίας για σταθερά ( δηλαδή χρονοχρεωση για κάθε κλήση απο το πρωτο δευτερόλεπτο) , 60 λεπτά προς κινητά και το Vodafone TV Family σε συμβόλαιο 24 μηνών. Η προσφορά που μου έκαναν για ανανέωση ειναι 36,90€ με απεριόριστα σταθερά, 300 προς κινητά και το Vodafone TV Family. Τους ειπα δεν θέλω απεριόριστα προς σταθερά και δεν θέλω και τίποτα προς κινητά, απλά θέλω ταχύτητα 24 mbps και το Vodafone TV Family και μου λένε οτι με τέτοιο συνδυασμό δεν υπάρχει πακέτο!!! Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ο λόγος να έχω απεριόριστα προς σταθερά και λεπτά προς κινητά απο την στιγμή που δεν κάνω καθόλου χρήση του σταθερού, ουτε καν εχω τηλεφωνική συσκευή στο σπίτι! Ειμαι 9 χρόνια στην Vodafone ( απο την HOL ξεκίνησα ). Φυσικά απέρριψα την πρότασή τους και ψάχνω σε άλλες εταιρίες για πακέτο με 24mbps και τηλεόραση χωρίς αθλητικά κανάλια ( μόνο παιδικά κανάλια να έχει οπωσδήποτε), Κάποιος που να ξέρει κάποιο τέτοιο πακέτο πριν αρχίσω να ψάχνω; Ψάχνω για την πιο χαμηλή τιμή χωρίς να με ενδιαφέρει η ποιότητα του διαδικτύου. Και να μην κανει καλη συνδεση θα λαμβανω απο αλλου διαδυκτιο. Εκεί που μένω λαμβάνω wifi από δυο γείτονες που το έχουν ελεύθερο χωρίς κωδικό το wifi, όπως και εγώ. Για όσους απορούν γιατί χωρίς κωδικό, είμαστε μόνο 3 σπίτια στην περιοχή που μένω....
.

Έχω πρόγραμμα που λήγει σύντομα με 18,40€ τον μηνά που περιλαμβάνει σταθερό τηλέφωνο με μηδεν λεπτα δωρεάν χρόνο ομιλίας για σταθερά ( δηλαδή χρονοχρεωση για κάθε κλήση απο το πρωτο δευτερόλεπτο) , 60 λεπτά προς κινητά και το Vodafone TV Family σε συμβόλαιο 24 μηνών. Η προσφορά που μου έκαναν για ανανέωση ειναι 36,90€ με απεριόριστα σταθερά, 300 προς κινητά και το Vodafone TV Family. Τους ειπα δεν θέλω απεριόριστα προς σταθερά και δεν θέλω και τίποτα προς κινητά, απλά θέλω ταχύτητα 24 mbps και το Vodafone TV Family και μου λένε οτι με τέτοιο συνδυασμό δεν υπάρχει πακέτο!!! Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ο λόγος να έχω απεριόριστα προς σταθερά και λεπτά προς κινητά απο την στιγμή που δεν κάνω καθόλου χρήση του σταθερού, ουτε καν εχω τηλεφωνική συσκευή στο σπίτι! Ειμαι 9 χρόνια στην Vodafone ( απο την HOL ξεκίνησα ). Φυσικά απέρριψα την πρότασή τους και ψάχνω σε άλλες εταιρίες για πακέτο με 24mbps και τηλεόραση χωρίς αθλητικά κανάλια ( μόνο παιδικά κανάλια να έχει οπωσδήποτε), Κάποιος που να ξέρει κάποιο τέτοιο πακέτο πριν αρχίσω να ψάχνω; Ψάχνω για την πιο χαμηλή τιμή χωρίς να με ενδιαφέρει η ποιότητα του διαδικτύου. Και να μην κανει καλη συνδεση θα λαμβανω απο αλλου διαδυκτιο. Εκεί που μένω λαμβάνω wifi από δυο γείτονες που το έχουν ελεύθερο χωρίς κωδικό το wifi, όπως και εγώ. Για όσους απορούν γιατί χωρίς κωδικό, είμαστε μόνο 3 σπίτια στην περιοχή που μένω....

Πολλα σου ειπανε 36,90€.Αν θες πηγαινε και σε ενα καταστημα vf και ρωτα τους τι προσφορα παιζει για το σταθερο σου για ανανεωση.

Πήγα στην Cosmote και στην Nova και τους ζήτησα να μου δώσουν τιμές για πακέτα έτσι όπως το θέλω. Καλύτερή τιμή μου είπε η Nova. Έκανα την διαδικασία για την φορητότητα και μια μέρα μετά με καλούν απο την Vodafone ( το θεωρώ αδύνατον να έμαθαν για την αίτηση φορητότητας τόσο γρήγορα) και μου κάνουν πρόταση αυτό που τους ζήτησα εξ αρχής με 18,95€ για 24 μήνες. Όποτε πήγα σήμερα σε κατάστημα Nova και ακύρωσα την φορητότητα. Μουρμούρισαν λίγο για αυτό στο κατάστημα και ζήτησα ένα χαρτί ότι ακυρώθηκε το αίτημα φορητότητας αλλά μου είπαν δεν έχουν κατι σχετικό να μου δώσουν και οτι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ γιατί θα ακυρωθεί το αίτημα μου.

.

Πήγα στην Cosmote και στην Nova και τους ζήτησα να μου δώσουν τιμές για πακέτα έτσι όπως το θέλω. Καλύτερή τιμή μου είπε η Nova. Έκανα την διαδικασία για την φορητότητα και μια μέρα μετά με καλούν απο την Vodafone ( το θεωρώ αδύνατον να έμαθαν για την αίτηση φορητότητας τόσο γρήγορα) και μου κάνουν πρόταση αυτό που τους ζήτησα εξ αρχής με 18,95€ για 24 μήνες. Όποτε πήγα σήμερα σε κατάστημα Nova και ακύρωσα την φορητότητα. Μουρμούρισαν λίγο για αυτό στο κατάστημα και ζήτησα ένα χαρτί ότι ακυρώθηκε το αίτημα φορητότητας αλλά μου είπαν δεν έχουν κατι σχετικό να μου δώσουν και οτι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ γιατί θα ακυρωθεί το αίτημα μου.

Για την ακύρωση φορητότητας, παλαιότερα το προτιμότερο ήταν να στέλνεις από κατάστημα της εταιρείας fax με ημερομηνία και να το κρατάς ως αποδεικτικό.

Πλέον, είναι πολύ απλό να καλέσεις στην ειδική φωνητική πύλη της εκάστοτε εταιρείας, αφού καταγράφεται η κλήση σου. Σε κάθε περίπτωση, συνήθως παίρνεις επιβεβαίωση της ακύρωσης με SMS.

Υποτίθεται ότι με τις νέες ρυθμίσεις της ΕΕΤΤ δε μπορεί να ακυρωθεί αίτημα φορητότητας που έχει γίνει από κατάστημα.δεν έχω καταλάβει κάτι καλά;

Υποτίθεται ότι με τις νέες ρυθμίσεις της ΕΕΤΤ δε μπορεί να ακυρωθεί αίτημα φορητότητας που έχει γίνει από κατάστημα.δεν έχω καταλάβει κάτι καλά;

Ούτε πριν υπήρχε δικαίωμα υπαναχώρησης για αίτημα από κατάστημα (φυσική παρουσία).

Κάλεσα στην Nova να δω ότι σίγουρα έγινε ακύρωση του αιτήματος και μου είπαν οτι δεν έχουν κανένα αίτημα για φορητότητα με το νούμερο μου ! :wacko:

.

Παίδες καλησπέρα. Μετά από καιρό χρειάζομαι και πάλι την βοήθεια σας. Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Εκεί που έμενα πριν είχα κανονικά VDSL, μετακομίζω σε νέα διεύθυνση όπου η VDSL δεν είναι διαθέσιμη. Επικοινωνώ με την Vodafone για την μεταφορά της γραμμής και μου λένε πως επειδή δεν υποστηρίζουμε VDSL στην νέα διεύθυνση, θα σου κάνουμε υποβάθμιση σε ADSL και θα σε χρεώσουμε και το κόστος της υποβάθμισης. Δεν υπάρχει ρήτρα που λέει πως όταν υπάρχει αδυναμία παροχής υπηρεσίας με υπαιτιότητα του παρόχου η μεταφορά ή η διακοπή γίνεται ατελώς; Εγώ φταίω που ζήτησα μεταφορά. Αν τους έλεγα , Α, δεν έχετε VDSL λόγω μη υποστήριξης δικτύου διακόψτε την σύνδεση, μήπως θα ήταν καλύτερα;

Καλώς σας βρήκα παιδιά και σαν νέος χρήστης θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πήρε κανείς από Συνεργάτη της Vodafone για αναβάθμιση σε VDSL και σας υποσχέθηκαν πράγματα που δεν ισχύουν. Π.χ. εμένα μου πρότειναν αναβάθμιση από 24ΜΒ σε 50ΜΒ χωρίς τέλη ενεργοποίησης και με πάγιο από 22 σε 30 Ευρώ. Μου είπαν όμως και ότι την διαφορά (δηλ. τα 8 Ευρώ) θα τα έπαιρνα πίσω με έκτπωση στον λογαριασμό κινητού (επίσης στην Vodafone) λαμβάνοντας έναν μηνιαίο κωδικό που θα μπορούσα να εξαργυρώσω σε στιλ Cashback. Εννοείται ότι τελικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έχει συμβεί και σε άλλους? Ξέρεις κανείς κάτι?