Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα προβλήματα άλλων εταιρειών τα γράφουμε στον αντίστοιχο χώρο,

Κανείς δεν μπαίνει εδώ για να διαβάσει πόσο απαράδεχτη είναι η Melita η three ή η οποιαδήποτε άλλη εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας.

Παρακαλώ περιοριστείτε μόνο στα της Vodafone.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κοντεύουν 3 εβδομάδες (τη Δευτέρα) που έχω κάνει την αίτηση και ακόμα δεν υπάρχει τίποτα στα συστήματά τους... Δυστυχώς, την έκανα λίγη ώρα από όταν είχε "πέσει" το site τους (ήταν περίπου μισή ώρα που ανέβηκε ξανά όταν έκανα την παραγγελία) και φαίνεται ότι το πρόβλημα παρέμεινε. Δε μπορούσα ούτε το συμβόλαιο να κατεβάσω και τελικά μου το έστειλαν λίγες μέρες αργότερα στο email.

Τραγικό όμως τόσες μέρες, να μην έχουν κάνει τίποτα να το διορθώσουν... Λες και δε θέλουν πελάτες... :down: Μετάνιωσα που δεν έδωσα λίγα €€ παραπάνω, να πάω στη γερμανική εταιρεία.

Screenshot-20181228-092609-My-Vodafone.png

Από αρχές Νοέμβρη αίτηση να πάω στη Vodafone χτες μου είπαν ότι έφτασε στο 30% και μήπως μπορώ να πιέσω τη Forthnet για να πάει πιο γρήγορα . πΠραγματικά τα παιδιά που δουλεύουν στα μαγαζιά είναι ανήμερωτα και με κακή αίσθηση του πώς λειτουργουν τα πράγματα.

Εγώ να πιέσω;

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Από αρχές Νοέμβρη αίτηση να πάω στη Vodafone χτες μου είπαν ότι έφτασε στο 30% και μήπως μπορώ να πιέσω τη Forthnet για να πάει πιο γρήγορα . πΠραγματικά τα παιδιά που δουλεύουν στα μαγαζιά είναι ανήμερωτα και με κακή αίσθηση του πώς λειτουργουν τα πράγματα.

Εγώ να πιέσω;

Καλησπερα κ καλες γιορτες πρωτα απ´ολα, δεν θα μιλησω εκ του ασφαλους, αλλα θα μιλησω με γεγονοτα:

Δυστυχως, 4/12 ενεργοποιηθηκα στο αθλιο δικτυο της wind.. μετα απο απανωτες δηλωσεις βλαβων- καταγγελιες στην ΕΕΤΤ, ξανα-μανα- δηλωσεις βλαβων, 14/12, κανω αιτημα αντιστροφης φορητοτητας να γυρισω παλι στην vodafone και 24/12, ενεργοποιηθηκα στην vodafone εκ νεου!

Δηλαδη σε 20 μερες, με πολυ πεταμενο χρονο απο την ζωη μου, αλλαξα 2 παροχους κ επιτελους ολα καλα!

Αρα: ταπεινη μου αποψη, κατι ΔΕΝ εχεις κανει καλα ή δεν εχεις «πιεσει» σωστα εκει που πρεπει, ετσι ωστε να δρομολογηθουν ΑΜΕΣΑ οι ενεργιες..

Αυτα..

Φιλικα

PS: και οσον αφορα τις «διαδικασιες», θεωρω η vodafone ισως να τις τρεχει καλυτερα απο ολους τους παροχους. Σου μιλαω εγω που το κινητο μου το εχω στην cosmote..

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Τελικά ανανέωσα για άλλα 2 χρόνια στην vodafone, τελική τιμή 23,88€ (με e-bill): 24άρι internet, 180' προς κινητά και απεριόριστα σταθερά.
Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας...

Τελικά ανανέωσα για άλλα 2 χρόνια στην vodafone, τελική τιμή 23,88€ (με e-bill): 24άρι internet, 180' προς κινητά και απεριόριστα σταθερά.

Δηλαδή για να καταλάβω.Αν δεν ασχολιοσουν και δεν ανανεωνες και ήσουν χωρίς συμβόλαιο πόσο θα πλήρωνες;

Ρωτάω για να ξέρω γιατί εγώ πληρώνω 18ευρω για 24αρι και 240 λεπτά σε κινητά.

Σε ένα χρόνο λήγει. Αν δεν ασχοληθώ καν πόσο θα ανέβει;30 ευρώ θα πάει;

Δεν ξέρω πως καταφέρνετε και παίρνετε αυτές τις τιμές, σας βγάζω το καπέλο! Εγώ 10 χρόνια στην Vodafone δεν τα έχω καταφέρει.....

Δεν ξέρω πως καταφέρνετε και παίρνετε αυτές τις τιμές, σας βγάζω το καπέλο! Εγώ 10 χρόνια στην Vodafone δεν τα έχω καταφέρει

Δεν κατάφερα τίποτα.Στον καναπέ καθόμουν και ήμουν σε αορίστου στη forthnet με 25ευρω/μήνα.

Με πήραν από voda δέχτηκα και τέλος.

Αν όμως τελειώσει το συμβόλαιο και δω κάνα πάγιο πάνω από 25 ευρώ έχω φύγει νύχτα.

Αν δω κάνα 23αρι μπορεί και να μείνω επειδή έχω δει ότι η voda έχει λίγο πιο οργανωμένη εξυπηρέτηση

Edited by Vasileios
Άλλη εταιρεία.

καλησπέρα και χρόνια πολλά,

να σου πώ απλά ότι δεν 'πέτυχες' και το καλύτερο deal...

Το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα έχω κι εγώ, για την ακρίβεια με 300' προς κινητά Ελλάδας, με 16,60€..και στην τιμή που είπες ότι ανανέωσες, μου δίνουν την VDSL την 50αρα με 300 προς κινητά...

Είναι οι άτιμοι, όπου τους πιάσεις...αλλά θα σε συμβούλευα, είναι μια τίμια αξία παροχών... οπότε ΜΗΝ νιώθεις κάπως..

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Θα έπρεπε όμως να είχαν κάτι να επιβραβεύουν τους παλιούς πελάτες τους.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι οικονομικό όφελος.

Άρα σημαίνει ότι για κάποιο λόγο δεν θέλουν αυτο που λέμε "πιστότητα " πελάτη.

Δηλαδή για να καταλάβω.Αν δεν ασχολιοσουν και δεν ανανεωνες και ήσουν χωρίς συμβόλαιο πόσο θα πλήρωνες;

Ρωτάω για να ξέρω γιατί εγώ πληρώνω 18ευρω για 24αρι και 240 λεπτά σε κινητά.

Σε ένα χρόνο λήγει. Αν δεν ασχοληθώ καν πόσο θα ανέβει;30 ευρώ θα πάει;

Εμένα είχε φτάσει 31,5. Ίδιο πρόγραμμα. Έβαλα και άλλα 2 ευρώ και το έκανα vdsl.

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

ρώτησα και εγώ για vdsl και λόγο του ότι δεν θα έπαιρνα από καμπίνα το άφησα στο adsl

Έχω το dp ευέλικτο 300 και τελειώνει σε λίγες μέρες η δέσμευση με την vodafone, οπότε πήρα τηλέφωνο για να δω τις προθέσεις τους και το μόνο που ήθελα ήταν να παραμείνει η τιμή ίδια (18.50 με την έκπτωση λόγω ηλεκτρονικού λογαριασμού).

Το τμήμα προσφορών κάτω από τα 20.73 (με την έκπτωση) δεν πέφτει. Λογικά θα τους χαιρετήσω.

Συνεχίζεται η παρωδία με τη φορητότητα και δεν έχω ούτε δικαίωμα ακύρωσης...

Έχουν περάσει 5 μέρες από τότε που μου είπαν στο τηλέφωνο, ότι θα "διορθωθεί το συστημικο πρόβλημα" και σήμερα πάλι στο Live Chat, μου λένε ότι θα ειδοποιήσουν για έλεγχο...

Πραγματικά ό,τι να 'ναι. Σήμερα κλείνω 3 εβδομάδες από τότε που έκανα την αίτηση, με ΑΜΕΣΗ ενεργοποίηση κιόλας... :down:

Στην Ελλάδα η εταιρίες σταθερής και κινητής είναι σαν το Τζοκερ...Και ΑΝ σου κάτσει!
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

καλησπέρα και χρόνια πολλά,

να σου πώ απλά ότι δεν 'πέτυχες' και το καλύτερο deal...

Το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα έχω κι εγώ, για την ακρίβεια με 300' προς κινητά Ελλάδας, με 16,60€..και στην τιμή που είπες ότι ανανέωσες, μου δίνουν την VDSL την 50αρα με 300 προς κινητά...

Είναι οι άτιμοι, όπου τους πιάσεις...αλλά θα σε συμβούλευα, είναι μια τίμια αξία παροχών... οπότε ΜΗΝ νιώθεις κάπως..

Καλημερα φίλε. Μιας και τελείωσε η δεσμευση μου και είμαι σε αναζήτηση νέας εταιρίας μήπως θυμάσαι από ποιο νούμερο σε καλέσανε για την προσφορά που ανέφερες?

Υπάρχει κάνα δωρεάν τηλέφωνο (ή με αστική χρέωση), για την εξυπηρέτηση πελατών Vodafone;

Πήρα δύο φορές το 2130013844 (πρώην HOL) και αφού με καλωσορίζει, μετά ο τηλεφωνητής κολλάει και δεν ακούγεται τίποτα... :wacko:

Υ.Γ. Δε θα τους πληρώσω και 0,25€ από το κινητό CU, για τις δικές τους βλακείες... Κοντεύει 1 μήνας και ακόμα δεν έχουν κάνει τίποτα...

EDIT

Τελικά το 2130013844 ξεκόλλησε γύρω στα 2 λεπτά!!

EDIT 2

Μου λέει η κοπέλα ότι από 24/12 το έχουν δώσει στους τεχνικούς (τότε που επικοινώνησα με το chat), για να διορθώσουν το συστημικό πρόβλημα. Έτσι όπως είναι η αίτηση, δε μπορεί να κάνει τίποτα λέει, ούτε να προχωρήσει, ούτε να ακυρωθεί και μπορεί να πάρει από μερικές ώρες έως ακόμα και 1 μήνα! :down:

Edited by MitsosDaBest13

Υπάρχει κάνα δωρεάν τηλέφωνο (ή με αστική χρέωση), για την εξυπηρέτηση πελατών Vodafone;

Πήρα δύο φορές το 2130013844 (πρώην HOL) και αφού με καλωσορίζει, μετά ο τηλεφωνητής κολλάει και δεν ακούγεται τίποτα... :wacko:

Υ.Γ. Δε θα τους πληρώσω και 0,25€ από το κινητό CU, για τις δικές τους βλακείες... Κοντεύει 1 μήνας και ακόμα δεν έχουν κάνει τίποτα...

EDIT

EDIT 2

Μου λέει η κοπέλα ότι από 24/12 το έχουν δώσει στους τεχνικούς (τότε που επικοινώνησα με το chat), για να διορθώσουν το συστημικό πρόβλημα. Έτσι όπως είναι η αίτηση, δε μπορεί να κάνει τίποτα λέει, ούτε να προχωρήσει, ούτε να ακυρωθεί και μπορεί να πάρει από μερικές ώρες έως ακόμα και 1 μήνα! :down:

Εφόσον κινδυνεύεις ακόμη και για μήνα, θα σου πρότεινα να αιτηθείς γραπτά να σου δώσουν ακριβές χρονοδιάγραμμα, με κοινοποίηση σε ΕΕΤΤ και Συνήγορο του Καταναλωτή. Αφενός θα τους δώσει κίνητρο, αφετέρου έχεις χειροπιαστά στοιχεία σε περίπτωση που θέλεις να το κυνηγήσεις περισσότερο.

Εφόσον κινδυνεύεις ακόμη και για μήνα, θα σου πρότεινα να αιτηθείς γραπτά να σου δώσουν ακριβές χρονοδιάγραμμα, με κοινοποίηση σε ΕΕΤΤ και Συνήγορο του Καταναλωτή. Αφενός θα τους δώσει κίνητρο, αφετέρου έχεις χειροπιαστά στοιχεία σε περίπτωση που θέλεις να το κυνηγήσεις περισσότερο.

To έχω σκεφτεί. Θα περιμένω καμιά βδομάδα ακόμα και μετά "φεύγει" καταγγελία στην ΕΕΤΤ...

Η ΕΕΤΤ θα κοινοποιήσει την καταγγελία μαζί με τα στοιχεία σου στους εμπλεκόμενους παρόχους! :!:

EDIT

EDIT 2

βεβαιως και υπαρχει δωρεαν τηλεφωνο ειναι το 13840 το ζητησε ο συνηγορος του καταναλωτη και το εκαναν οι παροχοι ,ειναι δωρεαν η κληση απο οποιασδηποτε σταθερο τηλεφωνο αλλα και κινητο τηλεφωνο εντος Ελλαδος , δες εδω το αρθρο

Έχω το dp ευέλικτο 300 και τελειώνει σε λίγες μέρες η δέσμευση με την vodafone, οπότε πήρα τηλέφωνο για να δω τις προθέσεις τους και το μόνο που ήθελα ήταν να παραμείνει η τιμή ίδια (18.50 με την έκπτωση λόγω ηλεκτρονικού λογαριασμού).

Το τμήμα προσφορών κάτω από τα 20.73 (με την έκπτωση) δεν πέφτει. Λογικά θα τους χαιρετήσω.

Κι εκεί που ήμουν έτοιμος να φύγω για wind, πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου δίνουν το dp 300 και μου διατηρούν και τις επιπλέον 2 ώρες σε κινητά που έχω ως προσφορά, με 17.90 μείον 1€ λόγω ηλεκτρονικής πληρωμής, άρα 16.90.

Φυσικά δέχτηκα κατευθείαν.

Τα τηλέφωνα αυτά αφορούν αναγγελία βλάβης και δεν είναι για όλες τις δουλειές, από όσο ξέρω!

ναι μια χαρα σε συνδεουνε απο το 13840 στο 13830 εκεινοι και εσυ δεν χρεωνεσαι παραπανω.

επισης υπαρχει και το σταθερο τηλεφωνο 2106702000 που ειναι τα κεντρικα της vodafone το καλεις με την επιλογη 3 !.

ναι μια χαρα σε συνδεουνε απο το 13840 στο 13830 εκεινοι και εσυ δεν χρεωνεσαι παραπανω.

επισης υπαρχει και το σταθερο τηλεφωνο 2106702000 που ειναι τα κεντρικα της vodafone το καλεις με την επιλογη 3 !.

Ευχαριστώ. Όμως το 2130013844 λειτουργεί. Απλά έτυχε εκείνη την ημέρα να "τρώει" κολλήματα ο τηλεφωνητής...

Υ.Γ. Ακόμα τίποτα δεν έχουν φτιάξει στο πρόβλημά μου και κοντεύει 5,5 εβδομάδες από την αίτηση... :down: Δεν εμφανίζεται καν στην "πορεία της αίτησης". Μου λέει ακόμα ότι δεν υπάρχει παραγγελία γι αυτό το σταθερό... :wacko: