Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω πηρα τηλ (πριν 2 μερες) και μου οτι σε 3 μερες θα εχω..αρα απομενει 1 μερα :D !!

Που πήρες τηλέφωνο και στο είπαν αυτό;

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στο 801-11-77777

με ρωτησαν απο που πηρα το πακετο..τους ειπα απο γερμανο και με συνδεσαν με το αρμοδιο τμημα..οπου πηρα την απαντηση..

αυριο ομως θα εχω τα σιγουρα νεα..

kostakiss παίζουμε με τις λέξεις και συ παίζεις με τα νεύρα μου :p καθότι περιμένω ακόμα την γραμμή και δεν μπορώ να ακούω για 2 μέρες..Ποιανού τηλέφωνο είναι το 801-11-77777;Της HOL ή του Γερμανού;Οποιου και να 'ναι πως είναι τόσο σίγουροι ότι θα είναι έτοιμη σε 2 μέρες αφού είναι αποκλειστικά θέμα ΟΤΕ;

kostakiss παίζουμε με τις λέξεις και συ παίζεις με τα νεύρα μου :p καθότι περιμένω ακόμα την γραμμή και δεν μπορώ να ακούω για 2 μέρες..Ποιανού τηλέφωνο είναι το 801-11-77777;Της HOL ή του Γερμανού;Οποιου και να 'ναι πως είναι τόσο σίγουροι ότι θα είναι έτοιμη σε 2 μέρες αφού είναι αποκλειστικά θέμα ΟΤΕ;

Tης HOL είναι το τηλ αυτό.

Πρώτη μούρη το έχει στο site της. :rolleyes:

http://adsl.hol.gr/uploads/PromoBanners/contact.gif

Α μάλιστα,εγώ παίρνω το πρώτο τηλέφωνο γι'αυτό δεν το είχα προσέξει.Kostakiss sorry αλλά νομίζω σε δουλεύουν,αποκλείεται να ξέρουν αυτοί ότι σε 2 μέρες θα μπει η γραμμή...

Α μάλιστα,εγώ παίρνω το πρώτο τηλέφωνο γι'αυτό δεν το είχα προσέξει.Kostakiss sorry αλλά νομίζω σε δουλεύουν,αποκλείεται να ξέρουν αυτόι ότι σε 2 μέρες θα μπει η γραμμή...

Ίσως τους κάνει ενημερωση ο ΟΤΕ μονο για τα εταιρικα πακέτα.:lol: :whistle:

Α μάλιστα,εγώ παίρνω το πρώτο τηλέφωνο γι'αυτό δεν το είχα προσέξει.Kostakiss sorry αλλά νομίζω σε δουλεύουν,αποκλείεται να ξέρουν αυτοί ότι σε 2 μέρες θα μπει η γραμμή...

ναι απ'οτι διαπιστωσα αυτο γινετε..:wacko: :mad:

κατσε να το σηκωσουν!!μονο αυτο σου λεω!!ολο σε αναμονη με εχουν...

θα τους κατεβασω οτι βρισιδι υπαρχει..:ninja: :shoot: :knife:

Λοιπον παρρηγγειλα και εγω το Broadband pack της HOL χθες!

Τον εξοπλισμο τον εχω παρει, το κουτι δηλαδη. Και μου ειπαν απο τα Multirama που το αγορασα οτι απο εβδομαδα θα εχω DSL.

Καθησα και διαβασα της οδηγιες και δεν καταλαβα κατι το καλώδιο που συνδεουμε απο το μοντεμ της dsl απο την θυρα eth2 ειναι ποιο πλατυ αυτο και δεν γινεται να συνδεθει με το μοντεμ της PSTN. Μπορω να βαλω και το κανονικο το τηλεφωνικο καλωδιο???

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Λοιπον παρρηγγειλα και εγω το Broadband pack της HOL χθες!

Τον εξοπλισμο τον εχω παρει, το κουτι δηλαδη. Και μου ειπαν απο τα Multirama που το αγορασα οτι απο εβδομαδα θα εχω DSL.

Καθησα και διαβασα της οδηγιες και δεν καταλαβα κατι το καλώδιο που συνδεουμε απο το μοντεμ της dsl απο την θυρα eth2 ειναι ποιο πλατυ αυτο και δεν γινεται να συνδεθει με το μοντεμ της PSTN. Μπορω να βαλω και το κανονικο το τηλεφωνικο καλωδιο???

παρντον??????:confused:

παρντον??????:confused:

Μου ειπαν στα Multirama οτι απο βδομαδα θα εχω DSL γιατι η ΗΟΛ θα στειλει τις αιτησεις στον ΟΤΕ για να γινει η αλλαγη της γραμμης και απο βδομαδα θα με ειδοποιησουν οτι ολα ειναι ειναι ενταξει και θα μπορω να χρησμιποιω dsl.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Δημήτρης

Μου ειπαν στα Multirama οτι απο βδομαδα θα εχω DSL γιατι η ΗΟΛ θα στειλει τις αιτησεις στον ΟΤΕ για να γινει η αλλαγη της γραμμης και απο βδομαδα θα με ειδοποιησουν οτι ολα ειναι ειναι ενταξει και θα μπορω να χρησμιποιω dsl.

μπορει να γινει κατι τετοιο σε τοσες λιγες μερες παιδια???

και που το ξερουν αυτοι ποτε θα στιλει η ΧΟΛ την αιτηση ??

με αυτη τη λογικη,θα ειχαμε ολοι adsl τωρα και δεν θα χαλιομασταν για τις --βαριεστιμαρες-- της καθε μιας εταιριας..;)

Σε εμενα ετσι ειπαν παντως!

Και πως συνδεω τον υπολογιστη μου με το modem ??

Δημήτρης

Nos 55 ξέχνα το..μακάρι να είσαι τόσο τυχερός αλλά το βλέπω αδύνατον.Παραμύθι σου πούλησαν και σένα..και ποιοι,στα Μουλτιράμα που είναι εντελώς άσχετοι με την υπόθεση.Όλα είναι θέμα ΟΤΕ και μόνο,ούτε η HOL φταίει

Nos 55 ξέχνα το..μακάρι να είσαι τόσο τυχερός αλλά το βλέπω αδύνατον.Παραμύθι σου πούλησαν και σένα..και ποιοι,στα Μουλτιράμα που είναι εντελώς άσχετοι με την υπόθεση.Όλα είναι θέμα ΟΤΕ και μόνο,ούτε η HOL φταίει

Εγώ έκανα την αίτηση στην HOL απευθείας με fax και πιστωτική την Πέμπτη 24/11 , την Δευτέρα 28/11 ήρθε με courier το πακέτο και την Τρίτη 29/11 ο ΟΤΕ μου είχε συνδέσει την γραμμή. Πήρα την HOL τηλέφωνο και μου είπαν ότι αποκλείεται ο ΟΤΕ να μου έχει συνδέσει το DSL τόσο γρήγορα !!! Επειδή όμως με γαργάλαγε το θέμα ,πήρα τον ΟΤΕ και ρώτησα , και μου είπαν ότι από την στιγμή που πάει σε αυτούς η αίτηση θέλουν , εκτός απροόπτου , ΠΕΝΤΕ μέρες το πολύ.

Θέλω επίσης να σας πώ , ότι είχα πάρει πρώτη φορά τηλέφωνο την HOL την Τετάρτη 23/11 να ρωτήσω για την προσφορά , και με έναν πωλητή που μίλησα , να είναι καλά το παλικάρι , μου είπε ότι εάν κάνω την παραγγελία απ'ευθείας σε αυτούς κερδίζω τον χρόνο που μεσολαβεί μεταξύ μαγαζιού και HOL , ο οποίος μπορεί να είναι και δέκα μέρες. Και εάν στείλω την αίτηση πρωι τότε την στέλνουν αυθημερόν στον ΟΤΕ.

Ελπίζω να βοήθεισα , αν και τότε που έγιναν όλα αυτά μάλλον δεν θα είχαν τόση πολύ πελατεία όπως αυτές τις μέρες.

αν μας το ελεγες νωριτερα θα μας βοηθουσες πληρως..;)

δεν πειραζει ομως..προφανως εγω πιστευω ειναι λογω των ημερων πιο πολυ και τους καταλαβαινω..αλλα αν ξεπερασουν το οριο..τοτε συγνωμη αλλα...

κατα τα αλλα απο ταχυτητες και τα λοιπα ειναι οκ?

Εμενα που ενεργοποιηθηκε αυτες τις μερες, πολυ μετρια ταχυτητα. Ειμαι στο πακετο 512. ΠΟΛΥ μετριες ταχυτητες.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Εμενα που ενεργοποιηθηκε αυτες τις μερες, πολυ μετρια ταχυτητα. Ειμαι στο πακετο 512. ΠΟΛΥ μετριες ταχυτητες.

Όταν λες μέτριες; Δώσε κανά στίγμα. Κάνε το τεστ της Φορθνετ και δώσε στοιχεία. Επίσης πες και σε ποια περιοχή είσαι. Στην Αγγλία σε ξέραμε. :p

Me kalwdio ethernet.

PANTA exei mesa h syskeyasia tou modem

Nai to exei mesa alla pou to sindeoume ?? Me to modem tis pstn???

Δημήτρης

Χα χα! Και εκει θα επιστρεψω λειαν συντομως.

Το τεστ της Φορθνετ ποιο ειναι;

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif