kmpatra Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Ο συγχρονισμός θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερος. Υποπτεύομαι οτι η εταιρεία εχει 12αρι προφιλ και σε εχει κλειδωσει εκει. Δεν ξέρω αν εχουν καποιο λόγο,με τετοια στατιστικά για μενα δεν υπαρχει λογος. Εχεις μηπως κι αλλες συσκευες τηλεφώνου στο σπίτι ή συναγερμό? Οι μετρήσεις είναι μόνο με το ρούτερ επάνω ή και με τα τηλέφωνα? Η μέτρηση στην κεντρική πρίζα ποια ειναι,η 2η ? ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν υπάρχει κι άλλο ρούτερ διαθέσιμο καλό θα ήταν να το δοκιμασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 συναγερμό έχω, δεν νομίζω ότι είναι συνδεδεμένος με το τηλέφωνο, Όταν έκανα τις μετρήσεις είχα βγάλει την συσκευή τηλεφώνου Στον χώρο έχω 2 πρίζες, η μια είναι στην κουζίνα και γράφω πιο πάνω Θέση Α και η άλλη στο σαλόνι Θέση Β. Στην θέση Α το έχω πάντα συνδεδεμένο, απλά πριν λίγο το έβαλα και στην άλλη πρίζα μήπως υπάρχουν αλλαγές Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 συναγερμό έχω, δεν νομίζω ότι είναι συνδεδεμένος με το τηλέφωνο, Όταν έκανα τις μετρήσεις είχα βγάλει την συσκευή τηλεφώνου Στον χώρο έχω 2 πρίζες, η μια είναι στην κουζίνα και γράφω πιο πάνω Θέση Α και η άλλη στο σαλόνι Θέση Β. Στην θέση Α το έχω πάντα συνδεδεμένο, απλά πριν λίγο το έβαλα και στην άλλη πρίζα μήπως υπάρχουν αλλαγές Πάρε την την Vodafone και πες ότι θες να σε βάλουν σε snr 6 και να σε βγάλουν από προφίλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 ok, θα το κάνω. Ευχαριστώ Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 ok, θα το κάνω. Ευχαριστώ Όταν γίνει ξανά στείλε στατιστικά να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 μίλησα στο chat της vodafone και μου είπε ότι θα μου το παει στο maxomum, μετά από λίγο μου έγραψε ότι το έβαλε στα 18mbps και παίρνω τα παρακάτω αποτελέσματα ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σχετικά με το άλλο θέμα της αλλαγής σε vdsl που έλεγα πιο πριν μου μίλησε η υπάλληλος και μου είπε ότι το 30ρι που θέλω είναι μέσω αστικού κέντρου που είναι σε απόσταση λιγότερη των 500 μέτρων και ότι το τεχνικό τμήμα την ενημέρωσε ότι αντί θα 30 θα έχω περίπου 24, τα παραπάνω με 28€ τον μήνα και με 6 ώρες κινητά + αστικά / υπεραστικά Τώρα δίνω 24.5€ Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 τωρα ειναι οκ η γραμμη,οντως πρεπει να σε ειχαν σε 12αρι προφιλ καρφωμενο.Για μενα καλυτερα να διαπραγματευτεις για λιγο καλυτερη τιμη σε αυτο που εχεις.Δεν θεωρω οτι θα κερδισεις πολλα με το vdsl αν τα πραγματα ειναι οπως τα λενε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 έχεις δίκιο, θα το παλέψω για καλύτερη τιμή τον επόμενο μήνα. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια :up: Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 τωρα ειναι οκ η γραμμη,οντως πρεπει να σε ειχαν σε 12αρι προφιλ καρφωμενο.Για μενα καλυτερα να διαπραγματευτεις για λιγο καλυτερη τιμη σε αυτο που εχεις.Δεν θεωρω οτι θα κερδισεις πολλα με το vdsl αν τα πραγματα ειναι οπως τα λενε... Συμφωνώ απόλυτα. Εγώ φαντάσου δίνω 18 ευρω και έχω 240 λεπτά σε κινητά. Μόλις λήξει το συμβόλαιο σου διαπραγματευσου για κάτι καλύτερο σε αυτό που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 είμαι στην vodafone από το 2008, κάποια στιγμή μου έκαναν μια καλή έκπτωση και από τότε, κάθε 2 χρόνια που προσπαθώ για κάτι καλύτερο δεν τα καταφέρνω, έχω μείνει στα 24,5€ το μήνα εδώ και 4-5 χρόνια με παροχές: 24αρι ιντερνετ/αστικά-υπεραστικά και κάποιες ώρες κινητά. Ένας γείτονας που μένει στο πάνω διαμέρισμα πέρυσι έφυγε από vodafone και πήγε wind και έχει συνεχώς προβλήματα με αποσυνδέσεις. Αν έφευγα από vodafone μόνο στον ΟΤΕ θα πήγαινα αλλά θα πληρώσω μερικά €€ παραπάνω. Θα το παλέψω πάλι και θα ενημερώσω.... Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 είμαι στην vodafone από το 2008, κάποια στιγμή μου έκαναν μια καλή έκπτωση και από τότε, κάθε 2 χρόνια που προσπαθώ για κάτι καλύτερο δεν τα καταφέρνω, έχω μείνει στα 24,5€ το μήνα εδώ και 4-5 χρόνια με παροχές: 24αρι ιντερνετ/αστικά-υπεραστικά και κάποιες ώρες κινητά. Ένας γείτονας που μένει στο πάνω διαμέρισμα πέρυσι έφυγε από vodafone και πήγε wind και έχει συνεχώς προβλήματα με αποσυνδέσεις. Αν έφευγα από vodafone μόνο στον ΟΤΕ θα πήγαινα αλλά θα πληρώσω μερικά €€ παραπάνω. Θα το παλέψω πάλι και θα ενημερώσω.... Μπορείς να δοκιμάσεις μια nova.Το ίδιο θα σαι.Απλα να κάνεις όντως την αλλαγη.Μην μπλέξεις με πίσω γυρίσματα γιατί θα ταλαιπωρηθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 συναγερμό έχω, δεν νομίζω ότι είναι συνδεδεμένος με το τηλέφωνο, Όταν έκανα τις μετρήσεις είχα βγάλει την συσκευή τηλεφώνου Στον χώρο έχω 2 πρίζες, η μια είναι στην κουζίνα και γράφω πιο πάνω Θέση Α και η άλλη στο σαλόνι Θέση Β. Στην θέση Α το έχω πάντα συνδεδεμένο, απλά πριν λίγο το έβαλα και στην άλλη πρίζα μήπως υπάρχουν αλλαγές Από τη στιγμή που λειτουργούν και οι δύο πρίζες, η συνδεσμολογία σου επιδέχεται βελτίωση. Ιδανικά πρέπει να λειτουργεί μόνο μία πρίζα, χωρίς διακλαδώσεις. Εκεί βάζεις ένα splitter για το μόντεμ και την τηλεφωνία. Από την έξοδο της τηλεφωνίας δίνεις σε όλες τις άλλες πρίζες του σπιτιού, συναγερμό, κλπ. Κάνοντας αυτό, πιθανότατα θα κερδίσεις εύκολα άλλα 1-2 Mbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 δεν χρησιμοποιώ splitter, στην μια πρίζα έχω το router και στην άλλη το ασύρματο τηλέφωνο με το φιλτράκι . Να τα βάλω όλα σε μια πρίζα με splitter? Υπάρχουν και 3 κρεβατοκάμαρες στο σπίτι με πρίζες τηλεφώνου και εκεί. Σε ένα από αυτά τα δωμάτια έχω βάλει άλλο ένα τηλέφωνο. Η πολυκατοικία είναι κατασκευής του 2005, δεν είναι και τόσο παλιά. Δεν ξέρω αν έχει κάνει κάποια βλακεία ο ηλεκτρολόγος τότε που τα έφτιαχνε. Παλιότερα το είχα ξαναψάξει το θέμα και σε όποιο δωμάτιο έβαζα το router, αυτό έπαιζε κανονικά Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Θα ήθελα να προσθέσω επίσης πως μια καλή επένδυση είναι η αγορά ενός μόντεμ ρούτερ. Αν έχεις αυτό που σου έδωσε ο πάροχος και αν δεν σκέφτεσαι να πας σύντομα σε vdsl, που εκεί παίζει να σου γυρίσουν το τηλέφωνο σε voip και περιπλέκονται λίγο τα πράγματα, τότε η αγορά ενός dual band modem router είναι όλα τα λεφτά. Εγώ πριν ένα χρόνο πήρα ένα tplink d20 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 (edited) δεν χρησιμοποιώ splitter, στην μια πρίζα έχω το router και στην άλλη το ασύρματο τηλέφωνο με το φιλτράκι . Να τα βάλω όλα σε μια πρίζα με splitter? Υπάρχουν και 3 κρεβατοκάμαρες στο σπίτι με πρίζες τηλεφώνου και εκεί. Σε ένα από αυτά τα δωμάτια έχω βάλει άλλο ένα τηλέφωνο. Η πολυκατοικία είναι κατασκευής του 2005, δεν είναι και τόσο παλιά. Δεν ξέρω αν έχει κάνει κάποια βλακεία ο ηλεκτρολόγος τότε που τα έφτιαχνε. Παλιότερα το είχα ξαναψάξει το θέμα και σε όποιο δωμάτιο έβαζα το router, αυτό έπαιζε κανονικά Το θεμα σου ηταν το κλειδωμα της βονταφον το οποιο τωρα διορθωθηκε. Το μονο που θα μπορουσες να βελτιωσεις εφοσον σε βολευει ειναι να μπει το ρουτερ στην κεντρικη πριζα (του σαλονιου ειναι προφανως). Εννοειται οτι και στο αλλο τηλεφωνο που ειναι στο δωματιο θελει φιλτρακι. Θα μπορουσες αν βολευει χωροταξικα να εχεις το ενα τηλεφωνο και το ρουτερ (με σπλιτερ) σε μια πριζα,οπως ειπε ο minast. Αν κερδιζεις κατι σε συγχρονισμο/ταχυτητα, θα το δεις μονο δοκιμαζοντας. *Επειδη ο φιλος παραπανω εγραψε κατι για εξοδο τηλεφωνιας που δεν το καταλαβα,εχεις τηλεφωνια κανονικη (pstn) ή voip (μεσω ιντερνετ?) Edited December 5, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 καλησπερα παλιος πελατης στο δικτυο της hol κ τωρα στη vodafone εδω κ πολυ καιρο επειδη νομιζω σκαω πολλα χρηματα σε ποιο τηλ μπορω να παρω για να ρωτησω ποτε ληγει το 24 μηνο μου που ειχα κανει??? (επισης αν θελω να βρω κ ακρη σε καταστημα πρεπει να παει ο πατερας μου που ειναι ασχετος γιατι ειναι στο ονομα του ή μπορω κ γω να παω να διαπραγματευτω? ) Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 μπες στην σελίδα της vodafone και κάνε αίτημα να σε καλέσουν, αν η σύνδεση είναι στο όνομα του πατέρα σου φρόντισε να είναι δίπλα σου όταν σε πάρουν τηλέφωνο. Αν πετύχεις κανένα καλό deal πες το εδώ γιατί με ενδιαφέρει και εμένα τώρα που λήγει και το δικό μου συμβόλαιο Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XF_66 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 (edited) Είμαι στη voda, μεταφερόμενος από hol, πολλααααααά χρόνια. Προ ολίγου με κάλεσαν και μου είπαν πως έληξε το συμβόλαιό μου πριν 3 μέρες και αν με κάλυπτε το συγκεκριμένο πρόγραμμα ( 5 ώρες τηλεφωνία ,σταθερά ή κινητά, συν μία ώρα έξτρα κινητά και 24άρα ταχύτητα). Της απάντησα ναι και μου έκανε πρόταση από 21,15 € που έδινα να μειωθεί στα 17,90 €. Ανταπάντησα για πρόταση από wind στα 17€ και να μου το πάνε εκεί για να κλείσουμε και μετά από συνεννόησή της με κάποιον ανώτερό της μου λέει πως το καλλίτερο που μπορούν να κάνουν είναι το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα που είχα στα 16,25 €(και με εμπρόθεσμη πληρωμή πάει 15,25 €) για 2 χρόνια. Φυσικά δέχτηκα κάνοντας μου θετικότατη εντύπωση η κίνησή τους. Ενημερωτικά όλα τα παραπάνω(μη θεωρηθώ και κλακαδόρος τους :) ) Edited December 5, 2018 by XF_66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 πολύ καλό deal !!! Εγώ πρόπερσι που μίλαγα με vodafone δεν κατάφερα να το κατεβάσω. Μου έλεγαν ότι τα 24,88 ευρό είναι η καλύτερη τιμή για απεριόριστα σταθερά κάποιες ώρες κινητά και 24αρι ιντερνετ. Σ' αυτήν την ανανέωση που θα κάνω τον άλλον μήνα θα είμαι πιο οργανωμένος. Μαζεύω τιμές από τις άλλες εταιρίες για το πακέτο που μ' ενδιαφέρει και όταν έρθει η ώρα θα τους καλέσω. Οι τιμές που έχω πάρει μέχρι τώρα είναι: ΟΤΕ: 29€ Cyta: Δεν μπορούν λένε να δώσουν τιμή γιατί η cyta είναι πλέον θυγατρική της vodafone Nova: ? (αναμονή) Wind: ? (αναμονή) Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 δεν χρησιμοποιώ splitter, στην μια πρίζα έχω το router και στην άλλη το ασύρματο τηλέφωνο με το φιλτράκι . Να τα βάλω όλα σε μια πρίζα με splitter? Υπάρχουν και 3 κρεβατοκάμαρες στο σπίτι με πρίζες τηλεφώνου και εκεί. Σε ένα από αυτά τα δωμάτια έχω βάλει άλλο ένα τηλέφωνο. Η πολυκατοικία είναι κατασκευής του 2005, δεν είναι και τόσο παλιά. Δεν ξέρω αν έχει κάνει κάποια βλακεία ο ηλεκτρολόγος τότε που τα έφτιαχνε. Παλιότερα το είχα ξαναψάξει το θέμα και σε όποιο δωμάτιο έβαζα το router, αυτό έπαιζε κανονικά Προσοχή: Δεν λέω να βάλεις μόνο splitter, αλλά να ανοίξεις την πρίζα και να απομονώσεις όλες τις άλλες πρίζες του σπιτιού. Από την έξοδο του splitter μπορείς να τις ξανασυνδέσεις για να δουλεύουν τα τηλέφωνα (συνήθως χρησιμοποιούμε διπλή πρίζα σε αυτές τις περιπτώσεις, ή περνάμε το καλώδιο μέσα στην μονή. Εάν χρειάζεσαι λεπτομέρειες, ας το συζητήσουμε σε πιο κατάλληλο θέμα. Εάν η λίγη παραπάνω ταχύτητα δεν σου είναι χρήσιμη, απλά το αφήνεις ως έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 αυτη τη διαδικασια που λες την κανουν οταν υπαρχει voip τηλεφωνια. Εδω ο ανθρωπος δεν εχει διευκρινισει τι εχει και απο τα συμφραζομενα φαινεται οτι εχει pstn,γιατι να το μπλεξει ετσι το πραγμα? αλλωστε αν ειδες το προβλημα της ταχυτητας του ηταν θεμα της εταιριας και λυθηκε. Η δε διαφορα μεταξυ των πριζων ηταν ελαχιστη οσον αφορα την ταχυτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 pstn έχω, με την επέμβαση της vodafone στο θέμα ταχύτητας είμαι Ok τώρα. Το θέμα με τις πρίζες κλπ λόγω του ότι δεν το έχω και θα κάνω καμιά βλακεία, όταν κάποια στιγμή έρθει κάποιος φίλος που είναι γνώστης στο σπίτι θα τον βάλω να το κοιτάξει..... Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 αυτη τη διαδικασια που λες την κανουν οταν υπαρχει voip τηλεφωνια. Εδω ο ανθρωπος δεν εχει διευκρινισει τι εχει και απο τα συμφραζομενα φαινεται οτι εχει pstn,γιατι να το μπλεξει ετσι το πραγμα? αλλωστε αν ειδες το προβλημα της ταχυτητας του ηταν θεμα της εταιριας και λυθηκε. Η δε διαφορα μεταξυ των πριζων ηταν ελαχιστη οσον αφορα την ταχυτητα. Δεν ισχύει αυτό που λες. Όταν έχεις υψίσυχνο σήμα σε καλώδιο χαλκού, οι διακλαδώσεις επιδεινώνουν το SNR. Σε όλες τις συνδέσεις DSL υπάρχει μετρήσιμο κέρδος εάν διατηρήσεις μόνο μία πρίζα για το μόντεμ, ανεξάρτητη από την τηλεφωνία. Το ότι έλυσε ένα υπαρκτό πρόβλημα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Η μάνα μου μετακομίζει και θέλει να μεταφέρει τη γραμμή της. Το υπάρχον πρόγραμμα είναι ADSL 24 με άπειρα σταθερά και κάποια κινητά, και πληρώνει γύρω στο 25ρι. Έχει ακόμα πάνω από χρόνο για να λήξει. Στη νέα διεύθυνση υπάρχει μόνο VDSL, το οποίο κοστίζει κανένα 10εύρω παραπάνω, το οποίο δεν θέλει να διαθέσει. Μπορεί να γίνει διακοπή χωρίς ποινή εξαιτίας αυτού; Το συμβόλαιο εξάλλου είναι για ADSL και 25 ευρώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Πως γίνεται αυτό; πριν το VDSL τι είχαν σε αυτή τη περιοχή; δώσε διεύθυνση με PM να το δω λίγο έτσι από περιέργεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts