Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο ταχυτητες δεν ξερω,παντως γνωριζω οτι οι μερες που στο ενεργοποιουν ειναι 10 εργασιμες,δηλαδη μαζι με τα σαββατοκυριακα βγαινει 14-15 μερες..

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

απο ταχυτητες δεν ξερω,παντως γνωριζω οτι οι μερες που στο ενεργοποιουν ειναι 10 εργασιμες,δηλαδη μαζι με τα σαββατοκυριακα βγαινει 14-15 μερες..

Δεν ειναι στανταρ αυτο...

το διαβασα στο φορουμ που μιλανε μονο για την προσφορα της ΗΟΛ και γενικα οτι εχει σχεση με adsl!

φιλε kostakiss ολα ειναι σχετικα οπως σου ειπα εμενα εκαναν εξι μερες σε σενα μπορει να κανουν λιγοτερο ή περισσοτερο....

Pixel 6a

Απο ταχυτητες 35-36 ΚΒ ... εξι μερες για ενεργοποιηση

Τι ταχυτητες εχει? Σε ποσες μερες σε ενεργοποιησαν?

Φανταζομαι μπορει καποιος να το βρει και ατοκα σε διαφορα πολυκαταστηματα.

Pixel 6a

Απο ταχυτητες 35-36 ΚΒ ... εξι μερες για ενεργοποιηση

Καλουτσικα ειναι! Και αν επιτρεπεται σε ποια περιοχη εισαι? Γιατι ενδιαφερονται 2 φιλοι μου για Τουμπα.

Τελικα πηρα το Broandband pack 384 με 199€ + φπα .... ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα!!!!

Μου δωσανε και εναν Router Fritz Box Fon(τσαμπα) αλλα δεν θα τον δουλεψω διοτι εχω βαλει πανω τον Zyxel 660HW που μόλις αγόρασα......

Το πακετο αξιζει πολυ .... οποιος ενδιαφερερεται

Απο που το πήρες αν επιτρέπεται;Είχε δηλαδή το πακέτο το Netroute (αλήθεια τι γνώμη έχετε γι αυτόν όσοι τον έχετε πάρει; ) και είχε και δώρο το Fritz;

Απο που το πήρες αν επιτρέπεται;Είχε δηλαδή το πακέτο το Netroute (αλήθεια τι γνώμη έχετε γι αυτόν όσοι τον έχετε πάρει; ) και είχε και δώρο το Fritz;

Και ενας αλλος το ειχε αναφερει (μπορει και στο adslgr) πως πλεον δεν δινουν το netroute αλλα το fritz.

O router δεν είναι μέσα στο κουτί λογικά;Έχουν βγει άλλες εκδόσεις με netroute και άλλες με fritz;Στο κουτί αναγράφεται εμφανώς ποιον έχει μέσα να ξέρουμε;

Ο fritz έχει λιανική γύρω στα 160ε ε; :worry:

O router δεν είναι μέσα στο κουτί λογικά;Έχουν βγει άλλες εκδόσεις με netroute και άλλες με fritz;Στο κουτί αναγράφεται εμφανώς ποιον έχει μέσα να ξέρουμε;

Ο fritz έχει λιανική γύρω στα 160ε ε; :worry:

Απ'οτι εχω καταλαβει με το πακετο της HOL, τα πακετα ειναι απλα για τη βιτρινα. Πληρωνεις στο μαγαζι και σου στελνουν τον εξοπλισμο με κουριερ.

Απ'οτι εχω καταλαβει με το πακετο της HOL, τα πακετα ειναι απλα για τη βιτρινα. Πληρωνεις στο μαγαζι και σου στελνουν τον εξοπλισμο με κουριερ.

αλλο ρωταει ο @Βασίλης φιλε μου..! :rolleyes:

το κουτι τι να το κανεις την στιγμη που δεν θα μπορεις να συνδεθεις?(μπορει να υπαρχει καποιος λογος,αλλα ακομη ειμαι ασχετος με αυτα,μην με κραξετε :) )

h kopela moy ellada exei OTE kai 4net,ADSL,kai plirwnei kapoy sta 80 eyrw to mhna gia 256 kai 1GB limit...

Na sas pw....an valei thn HOL poy einai kapoy sta 20 eyra to mhna..prepei na exei kai OTE h mporei kai na to kopsei kai na meinei mono me HOL internet kai tilefwno?

thanks;)

Στην περίπτωση της HOL η τηλεφωνική παροχή απο τον ΟΤΕ είναι απαραίτητη.Αν μιλάμε για άλλα πακέτα τότε μπορείς να κόψεις τελείως τον ΟΤΕ και να πας στη vivodi για τηλεφωνικές κλήσεις

opsssss....

typografiko lathos...

ithela na pw to 2mhno kai oxi to mhna..

Και παλι πολλα ειναι, μαλλον ξεπερνα το οριο οποτε ας παει σε flat rate.

Θα πάρω κι εγω το πακέτο της HOL, αλλά αυτό που δεν βρίσκω πουθενά είναι το ΠΟΥ θα πληρώσω το 38 ευρώ που λένε για την WiFi υποστήριξη? Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει ξεχωριστό πακέτο???

Την αίτηση την έκανα στο Γερμανό αφού μόνο απο κει μπορούσα να προμηθευτώ το πακέτο της HOL (και απο Κοτσώβολο...).. Τώρα μπορώ να κάνω κατι?

Την αίτηση την έκανα στο Γερμανό αφού μόνο απο κει μπορούσα να προμηθευτώ το πακέτο της HOL (και απο Κοτσώβολο...).. Τώρα μπορώ να κάνω κατι?

Να τηλεφωνήσεις στη HOL και να ζητήσεις το wifi kit ίσως;

Να τηλεφωνήσεις στη HOL και να ζητήσεις το wifi kit ίσως;

Εγώ έκανα την αίτηση στις 24/11 κατευθείαν στην HOL , πλήρωσα μέσω πιστωτικής αλλά WiFi δεν έχω δεί ακόμα. Μετά από τηλ. επικοινωνία (για πέμπτη φορά για το ίδιο θέμα) σήμερα μου είπαν ίσως την ερχόμενη Δευτέρα.

Αυτά τα γράφω για να ξέρεις τι παίζει. Πάντως με το DSL δεν έχω κάποιο πρόβλημα δουλεύει καλά , εάν δεν είχε γίνει και η ιστορία με το WiFi θα έλεγα ότι η HOL είναι άψογη.

Κατάλαβα... Εγώ όμως πλήρωσα στον Γερμανό και λογαριασμούς λογικά δεν θα δέχομαι για να κάνω κάποια πληρωμή στη HOL.

Ξέρει κανείς μήπως τι είναι αυτό το WiFi που λένε?

Σου αντικαθιστούν το μόντεμ ή σου στέλνουν κάρτα για τον υπολογιστή?