Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχω κάνει αίτημα φορητότητας από on telecoms σε hol στο πρόγραμμα double play με 300΄ σε κινητά με 17 ευρώ λόγω vodafone.Σήμερα όμως που επικοινώμησα με on έμαθα ότι πρέπει να τους πληρώσω 20 ευρώ για τέλη απενεργοποίησης παρότι έχω κλείσει 2 χρόνια συνδρομητής τους.Εάν σε αυτά προσθέσω τα 36 ευρώ που με χρεώνει τέλη ενεργοποίησης η hol πάμε στα 56 ευρώ αέρας κοπανιστός.Ζήτησα από τη hol με email ήδη να μου κάνει τα τέλη ενεργοποίησης δώρο.Έχω καμμία τύχη λέτε?

τα τέλη δεν νομίζω αλλά ίσως να σου κόψουν 1-2 ευρώ ακόμα και να σου κάνουν και το hol tv δώρο για 1-2 χρόνια

όλα αυτά βέβαια αν επιμείνεις

Η on telecoms από που που και ως που αν δεν έχεις δέσμευση;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Έχω κάνει αίτημα φορητότητας από on telecoms σε hol στο πρόγραμμα double play με 300΄ σε κινητά με 17 ευρώ λόγω vodafone.Σήμερα όμως που επικοινώμησα με on έμαθα ότι πρέπει να τους πληρώσω 20 ευρώ για τέλη απενεργοποίησης παρότι έχω κλείσει 2 χρόνια συνδρομητής τους.Εάν σε αυτά προσθέσω τα 36 ευρώ που με χρεώνει τέλη ενεργοποίησης η hol πάμε στα 56 ευρώ αέρας κοπανιστός.Ζήτησα από τη hol με email ήδη να μου κάνει τα τέλη ενεργοποίησης δώρο.Έχω καμμία τύχη λέτε?

Μαλλον εχει γινει αυτοματη ενεργοποιηση συμβολαιου για τον δευτερο χρονο και δεν εχει τελειωσει, οποτε λογικο να σου ζηταει τελη διακοπης.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Αυτόματη δέσμευση δεν υπάρχει. Ζήτα λεπτομέρειες, γράψε εδώ και θα τους μαμήσουμε το σπίτι.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Αυτόματη δέσμευση δεν υπάρχει. Ζήτα λεπτομέρειες, γράψε εδώ και θα τους μαμήσουμε το σπίτι.

Μην εισαι τοσο σιγουρος η ON το κανει χρονια αυτο το κολπο. Δες και εδω τον ορο με αριθμο 15. :)

Σε περίπτωση διακοπής μετά την πάροδο του 12μηνου, χρεώνεται εφάπαξ τέλος αποσύνδεσης € 19,42.

Σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονα από τη HOL, περιοχή Πειραιάς κέντρο. Δεν τερματίζει η γραμμή λόγω του cap που βάζει η HOL αλλά συνάμα δεν έχω καμία αποσύνδεση κλπ, με συνδεδεμένες 4 συσκευές σε wifi. Το HolTV αξίζει τα χρηματα του χωρίς να προσφέρει κάτι το φοβερό και αποκλειστικό, όμως σίγουρα έχει μπόλικο υλικό να δεις. Μην πας να το συγκρίνεις με nova ή Otetv γιατί η τιμή δεν είναι ίδια.

Το hol tv συγκρίνεται με το start pack nova 3play αφού το hol double play 25 ευρώ +8 ευρώ hol tv 33 ευρώ ενώ με το start pack 3play nova(ιντερνετ +τηλεφωνο) είναι φθηνότερο αφού έχει 29,90 ευρώ με περισσότερα κανάλια και δορυφορικό εξοπλισμό . τον οτε δεν τον αναφέρω γιατί δεν έχει ανάλογο πρόγραμμα

Μην εισαι τοσο σιγουρος η ON το κανει χρονια αυτο το κολπο. Δες και εδω τον ορο με αριθμο 15. :)

Οπως τα λεει ο φιλος ειναι.Τελικα παρεμεινα στην ον λογω του καλου της σηματος στην περιοχη και την εξαιρετικη εξυπηρετηση που εχουν σε τεχνικες βλαβες με 20,50 ευρώ +δωρεαν 65΄ για κινητα.Να πω οτι η αντιπροσφορα της hol για να μην ακυρωσω τη φορητοτητα ηταν εξαιρετικη.15,80 ευρώ τελική τιμή με φπα και δωρο τα τέλη συνδεσης.

Καλημέρα και καλά μπάνια σε όλους,

Αφού η HOL μας έκανε την προώθηση κλήσεων με σήμα στον κινητό, ήρθε η ώρα να λύση το θέμα με το IP.

Είμαι Θεσσαλονίκη μπαίνω στον Ίντερνετ μέσω HOL και δείχνει σε διάφορες υπηρεσίες πως συνδέομαι από Αθήνα.

Δεν ξέρω εάν το έχει διαπίστωση και άλλος αλλά εμένα τελευταία με ενοχλεί και με παιδεύει πολύ.

Νομίζω πως είναι ο τρόπος που γίνεται το IP geolocation και δεν φταίει η HOL η ίδια, και μένα με Forthnet σε κάποιες υπηρεσίες με δείχνει Αθήνα και σε άλλες Θεσσαλονίκη.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Εμενα για μια πολυ μεγαλη περιοδο ο OTE στο σπίτι της κοπελας μου με έδειχνε Βουδαπέστη.
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Μην τα εμπιστεύεστε αυτά που δειχνουν που βρίσκονται οι IPs, πολλα δειχνουν την εδρα του παροχου.

manolog3 εμάς μας ενδιαφέρει να δουλεύει σωστά και να κάνουμε την δουλειά μας. Να ξεσκιστούν να το φτιάξουν.

manolog3 εμάς μας ενδιαφέρει να δουλεύει σωστά και να κάνουμε την δουλειά μας. Να ξεσκιστούν να το φτιάξουν.

Αυτο που λες φιλε μου δεν ειναι τοσο απλο. Νομικα η διευθυνση ip ειναι απορρητη, γι' αυτο και θελει και εισαγγελικη παρεμβαση για να βρουν τα στοιχεια του χρηστη που αντιστοιχει. :)

Ειμαι ηδη πελατης στην HOL με 2 γραμμες και θελω να παω και μια τριτη. Στις άλλες 2 πληρωνω περιπου 15 Ε το μηνα για την καθεμια για το ευελικτο 300 λεπτα. Στην καινουργια γραμμη όμως είναι ανένδοτοι στα 19 το μηνα συν 36 τελη ενεργοποιησης.

Ετσι είναι η υπαρχει κανενας τροπος μειωσης του παραπανω κοστους ;

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Αυτο που λες φιλε μου δεν ειναι τοσο απλο. Νομικα η διευθυνση ip ειναι απορρητη, γι' αυτο και θελει και εισαγγελικη παρεμβαση για να βρουν τα στοιχεια του χρηστη που αντιστοιχει. :)

Μαζί σου αλλά εγώ δεν παίρνω σωστές πληροφορίες σε εφαρμογές που αυτό είναι απαραίτητο.

Οπως τα λεει ο φιλος ειναι.Τελικα παρεμεινα στην ον λογω του καλου της σηματος στην περιοχη και την εξαιρετικη εξυπηρετηση που εχουν σε τεχνικες βλαβες με 20,50 ευρώ +δωρεαν 65΄ για κινητα.Να πω οτι η αντιπροσφορα της hol για να μην ακυρωσω τη φορητοτητα ηταν εξαιρετικη.15,80 ευρώ τελική τιμή με φπα και δωρο τα τέλη συνδεσης.

σημερα ξεκινησα την διαδικασια για την μεταφορα στη hol στο ευελικτο 300 + 24 αρα ιντερνετ προς 19 ευρω τον μηνα για 2 χρονια. Ειμαι περίεργος αν θα υπαρξει και τι είδους αντιπροσφορά από τον οτε. Με το κατάστημα οτε παντως που μιλησα ηταν απολυτοι στο ότι δεν μπορουν να ξεφυγουν από τον επισημο τιμοκαταλογο. Η οποια προσφορα φανταζομαι θα γινει τηλεφωνικα αφου εμφανιστεί η αιτηση φορητοτητας.

Για να πετυχω ενδεχομενη αντιπροσφορά της hol, θα πρεπει να υπαναχωρήσω στην αιτηση μου προς hol και να δηλωσω ότι θελω να παραμείνω στον οτε ; η υπαρχει καποιος απλούστερος τροπος ; τμημα ; τηλεφωνο ;

το ότι θελω το netfaster wlan 3 σαν εξοπλισμο πρεπει να το αναφερω στην αιτηση που θα μου στειλουν να υπογραψω η να τους πατω τηλεφωνο να τους το ζητησω ;

Edited by skiace
Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

σημερα ξεκινησα την διαδικασια για την μεταφορα στη hol στο ευελικτο 300 + 24 αρα ιντερνετ προς 19 ευρω τον μηνα για 2 χρονια. Ειμαι περίεργος αν θα υπαρξει και τι είδους αντιπροσφορά από τον οτε. Με το κατάστημα οτε παντως που μιλησα ηταν απολυτοι στο ότι δεν μπορουν να ξεφυγουν από τον επισημο τιμοκαταλογο. Η οποια προσφορα φανταζομαι θα γινει τηλεφωνικα αφου εμφανιστεί η αιτηση φορητοτητας.

Για να πετυχω ενδεχομενη αντιπροσφορά της hol, θα πρεπει να υπαναχωρήσω στην αιτηση μου προς hol και να δηλωσω ότι θελω να παραμείνω στον οτε ; η υπαρχει καποιος απλούστερος τροπος ; τμημα ; τηλεφωνο ;

το ότι θελω το netfaster wlan 3 σαν εξοπλισμο πρεπει να το αναφερω στην αιτηση που θα μου στειλουν να υπογραψω η να τους πατω τηλεφωνο να τους το ζητησω ;

Καταρχήν κακώς για μένα που για 3€/μήνα δεν έβαλες το πλήρες πακέτο. Ο ΟΤΕ επειδή έχω πρόσφατη εμπειρία δεν θα κάνει σοβαρή προσφορά. Για το ρούτερ θα περιμένεις πρώτα να έρθει το πατατοζτε και μετά θα πεις ότι έχεις θέματα και έχεις δοκιμάσει από άλλον το ρούτερ που θες και δουλεύει τζιτζι και κατά 99% θα στο στείλουν. Ότι άλλο θες γράφεις.

Καταρχήν κακώς για μένα που για 3€/μήνα δεν έβαλες το πλήρες πακέτο. Ο ΟΤΕ επειδή έχω πρόσφατη εμπειρία δεν θα κάνει σοβαρή προσφορά. Για το ρούτερ θα περιμένεις πρώτα να έρθει το πατατοζτε και μετά θα πεις ότι έχεις θέματα και έχεις δοκιμάσει από άλλον το ρούτερ που θες και δουλεύει τζιτζι και κατά 99% θα στο στείλουν. Ότι άλλο θες γράφεις.

Φανταζομαι ότι εννοεις αυτό "Απεριόριστα σταθερά Ελλάδος Απεριόριστα σε 47 χώρες* 60' κινητά Eπιπλέον 240’ ΔΩΡΕΑΝ προς κινητά " με 22 τον μηνα.

Θεωρητικα εχεις δικιο, αλλα οι ανάγκες μου ομιλιας δεν υπερβαινουν τα 300 λεπτα τον μηνα. Στην περιπτωση μου θα λειτουργουσε το απεριόριστα μονο για ψυχολογικούς λογους και όχι για λογους ουσιας.

Ευχαριστω για την βοηθεια.

Αραγε με το νετμοντ επανω (εχω isdn) θα παιξει το συστημα και η δευτερη γραμμη ;

θα δοκιμασω και θα ενημερωσω.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Αφού καλύπτεσαι οκ απλά στο είπα γιατί πολλοί το έχουν μετανιώσει μετά από δύο-τρεις μήνες. Η γραμμή σου θα είναι isdn και στην hol; Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία από isdn για να σε βοηθήσω αλλά λογικά θα δουλεύει.

Έχω κάνει φορητοτητα από wind στη hol.

Με στειλαν sms ότι στις 28/8 θα γίνει η συνδεση στο σταθερό.

ΑΝ με κάνει καλύτερη προσφορά η Wind μπορώ να ακυρώσω το συμβόλαιο χωρίς κυρώσεις?

Αφού καλύπτεσαι οκ απλά στο είπα γιατί πολλοί το έχουν μετανιώσει μετά από δύο-τρεις μήνες. Η γραμμή σου θα είναι isdn και στην hol; Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία από isdn για να σε βοηθήσω αλλά λογικά θα δουλεύει.

Οι isdn γραμμες είναι προνομιο/δυνατοτητα μονο του οτε. Κανενας άλλος παροχος δεν παρεχει τετοιου τυπου γραμμες. Για αυτό γραφω ότι θα δοκιμασω και θα ενημερωσω (αν και μου φαινεται απιθανο).

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

λογικά θα σου κάνει προσφορά στα 17 ευρώ και θα σε καθοδηγήσει πως να ακυρώσεις την αίτηση στην hol

Αν δεχτώ, πληρώνω κατι?