kostas_v Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Αποσυνδέσεις δεν έχω, χρόνια έχει να μου τύχει. Κι όταν λέω "σέρνεται", εννοώ ότι δεν πάει τόσο γρήγορα όσο π.χ. όταν είχα βάλει στικάκι. Απο κει και πέρα, το σερφάρισμα είναι πολύ καλό. Μόνο στα βίντεο, εξαρτάται κι από τη διάρκεια, τρώει κολλήματα. Πάντως και γύρω σπίτια που ρώτησα μου ανέφεραν ότι πιάνουν γύρω στο 11-12 οπότε μάλλον δεν έχει νόημα να κάνω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τον κόπο να αλλάξεις για 1-2 mbps που στο κάτω κάτω, όταν κάνεις μια αλλαγή, μπορεί η αλλαγή να είναι και προς τα κάτω. Σημασία πιστεύω έχει να έχεις απροβλημάτιστη καθημερινή εμπειρία. Αν σου δουλεύουν όλα καλά μην αλλάζεις για λίγη ταχύτητα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanismeta Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τους πάρεις τηλ και να τους ζητήσεις να σε αλλάξουν προφίλ και να οσυ ρίξουν το margin, γιατί το 11 που βάζει η hol είναι ελεεινό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanis Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Από 11 σε 6 κερδίζεις άνετα 2 Mb και παρότι μπορεί για αρκετούς τα 2 να μην έχουν σημασία, αλλά αυτό που την σπάει σε μένα είναι πως για αυτούς δεν είναι κάτι δύσκολο να σε αλλάξουν, απλά το κάνουν για να έχουν μικρότερο φόρτο τα κεντρικά τους δίκτυα, γιατί με 2 Mb στον κάθε συνδρομητή μαζεύονται αρκετά. Δεν έχω πρόβλημα που δεν μπορούν να μου δώσουν 24, αλλά να περιορίζουν μόνοι τους την ταχύτητά μου για δικό τους όφελος είναι κάτι που με ενοχλεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KiloMeater Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Εχω το εξης προβλημα εδω και καποιο καιρο κατα διαστηματα δεν λειτουργει η σύνδεση με το ιντερνετ (το τηλεφωνο παιζει κανονικα) παρολο που διαφορες συσκευες φαινονται να συνδεονται κανονικα (κινητα, tab, laptop) με το ασυρματο δικτυο, απλα δεν υπαρχει internet access μετα απο λιγη ωρα που μπορει να ειναι απο λιγα δευτερολεπτα εως αρκετα λεπτα, χωρις να κανω κατι, ολα λειτουργουνε κανονικα δεν εχω καταφερει να εντοπισω κανενα pattern στο προβλημα, να βρω μια αιτια Θεμα hardware δε νομιζω να ειναι, εχω netfaster 2 που μου το δωσανε σχετικα προσφατα (πριν λιγους μηνες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Εχω το εξης προβλημα εδω και καποιο καιρο κατα διαστηματα δεν λειτουργει η σύνδεση με το ιντερνετ (το τηλεφωνο παιζει κανονικα) παρολο που διαφορες συσκευες φαινονται να συνδεονται κανονικα (κινητα, tab, laptop) με το ασυρματο δικτυο, απλα δεν υπαρχει internet access μετα απο λιγη ωρα που μπορει να ειναι απο λιγα δευτερολεπτα εως αρκετα λεπτα, χωρις να κανω κατι, ολα λειτουργουνε κανονικα δεν εχω καταφερει να εντοπισω κανενα pattern στο προβλημα, να βρω μια αιτια Θεμα hardware δε νομιζω να ειναι, εχω netfaster 2 που μου το δωσανε σχετικα προσφατα (πριν λιγους μηνες) Oταν γινετε αυτο τα λαμπάκια του ρουτερ σου σε τι κατάσταση ειναι, ποια αναβουν και ποια οχι. Πιθανον εχεις αποσυνδέσεις, ειναι μια απο της πιο κοινες βλαβες, δες τα λαμπακια του ρουτερ και μιλησε με το πάροχο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Εχω το εξης προβλημα εδω και καποιο καιρο κατα διαστηματα δεν λειτουργει η σύνδεση με το ιντερνετ (το τηλεφωνο παιζει κανονικα) παρολο που διαφορες συσκευες φαινονται να συνδεονται κανονικα (κινητα, tab, laptop) με το ασυρματο δικτυο, απλα δεν υπαρχει internet access μετα απο λιγη ωρα που μπορει να ειναι απο λιγα δευτερολεπτα εως αρκετα λεπτα, χωρις να κανω κατι, ολα λειτουργουνε κανονικα δεν εχω καταφερει να εντοπισω κανενα pattern στο προβλημα, να βρω μια αιτια Θεμα hardware δε νομιζω να ειναι, εχω netfaster 2 που μου το δωσανε σχετικα προσφατα (πριν λιγους μηνες) Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μου παρουσιάστηκε σήμερα κατά της 12:confused::worry: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Έχει πρόβλημα από το πρωί η ρημαδο HOL! Τα μισά σάιτ δεν ανοίγουν έλεος! Πήρα στις βλάβες αλλά το έκλεισα γιατί το λένε με αυτόματο μήνυμα ότι έχει θέμα το ίντερνετ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Νομίζω ότι τελευταία έχει πέσει πολύ το επίπεδο υπηρεσιών της hol. Είναι αδιανόητο να αντιμετωπίζει πρόβλημα το δίκτυο σε όλη την Ελλάδα και να έχει διαρκέσει τόσες πολλές ώρες. Άντε να καταπιώ τα 11 mbps λόγω "απόστασης από το κέντρο" αλλά τα 5 που μόλις έχω, δεν τα δέχομαι! Είναι απαράδεκτοι! Ευτυχώς που έχουν πολύ φθηνά πακέτα ώστε τουλάχιστον να μην νιώθουμε μ....ες που τα σκάμε. Τελικά υπάρχει απόλυτη αναλογία τιμών-υπηρεσιών στην περίπτωση της χολ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis99 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Νομίζω ότι τελευταία έχει πέσει πολύ το επίπεδο υπηρεσιών της hol. Είναι αδιανόητο να αντιμετωπίζει πρόβλημα το δίκτυο σε όλη την Ελλάδα και να έχει διαρκέσει τόσες πολλές ώρες. Άντε να καταπιώ τα 11 mbps λόγω "απόστασης από το κέντρο" αλλά τα 5 που μόλις έχω, δεν τα δέχομαι! Είναι απαράδεκτοι! Ευτυχώς που έχουν πολύ φθηνά πακέτα ώστε τουλάχιστον να μην νιώθουμε μ....ες που τα σκάμε. Τελικά υπάρχει απόλυτη αναλογία τιμών-υπηρεσιών στην περίπτωση της χολ. ;) Το πρόβλημα με το δίκτυο στη hol είναι ότι συνεχώς έχει αποσυνδέσεις τις τελευταίες μέρες . όσο για τις τιμές δεν είναι και η φθήνοτερη η hol . Υπάρχουν άλλες εταιρείες πιο φθηνές από τη hol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KiloMeater Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Άρα είναι γενικότερο θέμα, αυτό με τις αποσυνδέσεις..... καμία θεωρία περί της πηγής του προβλήματος, σε τεχνικό επίπεδο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Πάντως εδώ και κανένα τρίωρο έφτιαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KiloMeater Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Και μένα απόψε πάει καλά χωρίς προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Απο wind σε hol απ. Παυλος τηλ κεντρο καλα θα κανω ; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Παιδιά μου έφεραν σήμερα το ρουτερ της χολ zte zxhn h108n έχει θύρα usb, μπορώ να στήσω δίσκο δικτύου ή είναι μόνο για 3g ? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ειναι για να συνδέσεις στο pc σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ειναι για να συνδέσεις στο pc σου Τι εννοείς να το συνδέσω με το pc μου? Αντί να χρησιμοποιήσω wifi ή καλώδιο ethernet να το συνδέσω με usb? To maual είναι επιεικώς άθλιο. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ναι αντι για ενσυρματο ethernet να βαλεις usb, σε περίπτωση που δεν εχεις υποδοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Καλο ειναι να αποφευγετε τη συνδεση του modem/router σας μεσω USB. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Στις οδηγίες στο μανουαλ λέει πάντως USB Πράσινο - Μια συσκευή USB (π.χ εξωτερικός σκληρός δίσκος) είναι συνδεδεμένη. Αναβοσβήνει - Μεταφορά δεδομένων. και μέσα στο μενού συνδέοντας τον σκληρό δίσκο τον αναγνωρίζει αλλά το θέμα είναι ότι δε μπορώ να τον βρω πουθενά μετά. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Είχα το πρόγραμμα απεριόριστα σταθερά και 24αρι νετ προς 29,00 ευρώ. Δέχθηκα προσφορά για ανανέωση του συμβολαίου για το νέο πρόγραμμα "ευέλικτο 700" προς 24,50. Θεωρώ ότι η προσφορά ήταν καλή...έτσι και αλλιώς ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την hol ( είμαι σχεδόν 4 χρόνια συνδρομητής). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Εμενα παλι μου εκαναν προσφορα το aDSL Double Play, 24αρι ιντερνετ, απεριοριστα σταθερα/υπεραστικα και 60 λεπτα κινητα με 20€ το μηνα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Εμενα παλι μου εκαναν προσφορα το aDSL Double Play, 24αρι ιντερνετ, απεριοριστα σταθερα/υπεραστικα και 60 λεπτα κινητα με 20€ το μηνα. Από που έχεις αυτή την προσφορά? Ψάχνομαι και εγώ αυτές τις ημέρες, προς το παρόν προσανατολίζομαι σε cyta αλλά αν βρω κάτι σαν αυτό που γράφεις μάλλον θα το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Από που έχεις αυτή την προσφορά? Ψάχνομαι και εγώ αυτές τις ημέρες, προς το παρόν προσανατολίζομαι σε cyta αλλά αν βρω κάτι σαν αυτό που γράφεις μάλλον θα το πάρω. Eπειδη ειμαι και συνδρομητης vodafone! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) Εμενα παλι μου εκαναν προσφορα το aDSL Double Play, 24αρι ιντερνετ, απεριοριστα σταθερα/υπεραστικα και 60 λεπτα κινητα με 20€ το μηνα. έξοδα μεταφοράς αριθμού :knife:της γραμμής από τον προηγούμενο πάροχο χρεώθηκες και αν ναι τι ποσό ; έψαξες καθόλου για την παροχή των τεχνικών υπηρεσίων τους, κάνουν κάτι ; στη HOL παλιά κοροϊδεύανε στη ψύχρα και με τη λήξη τους ξέφυγα τρέχοντας. τώρα είμαι στη FORTHNET Double Play 24αρι ιντερνετ, απεριοριστα σταθερα/υπεραστικα με 24,90 €υρά χωρίς δωρεάν κινητά. και είμαι στη κατάληξη προς HOL και πάλι με 20€υρά Edited March 3, 2014 by arel Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts