Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό ακριβώς. Ο τεχνικός της hol μου είπε ότι δεν δίνουν fastpath γιατί δεν θα έχεις μετά σωστό correction στις σελίδες του ίντερνετ αν τα θυμάμαι καλά

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μια βοηθεια.Εχω isdn και εκανα αιτηση στη ΗΟΛ και μου ειπαν θα γινει pstn απο εμας.Ολα ενταξει ως εδω.Ξερει κανεις που εχει κανει το ιδιο στο εσωτερικο του σπιτιου την αλλαγη στα κουτια με το netmod κλπ ποιος τα κανει?Καποιος απο τους 2 παροχους η μονοι μας?:worry:

To netmod το ξεχνας, απο δυο γραμμες που ειχες και πιθανον και δυο τηλεφωνικούς αριθμους πας στον ενα.

Τα υπολοιπα τα κανεις μονος σου.

Αρα ξηλωνω μονος μου το netmod και φτιαχνω τα καλωδια μεσα στο κουτι που ειναι το clip για PSTN.Ελπιζω να τα καταφερω.Μηπως υπαρχει καμια φωτο με αλλαγη isdn σε pstn μεσα σε σπιτι?

εδώ και 1μιση χρόνο έχω την hol και είναι τέλειος πάροχος! Από εξυπηρέτηση έως και ποιότητα αλλά και φθηνά λόγω με την vodafone την προσφορά τους. Βλέπω και ακούω συνέχεια προβλήματα σε άλλους και το κακό είναι ότι δεν καταλαβαίνουν, ότι δεν φταίει πάντα ο πάροχος αλλά οι ρυθμίσεις τους και το τί έχουν κάνει στον Η/Υ τους...

εδώ και 1μιση χρόνο έχω την hol και είναι τέλειος πάροχος! Από εξυπηρέτηση έως και ποιότητα αλλά και φθηνά λόγω με την vodafone την προσφορά τους. Βλέπω και ακούω συνέχεια προβλήματα σε άλλους και το κακό είναι ότι δεν καταλαβαίνουν, ότι δεν φταίει πάντα ο πάροχος αλλά οι ρυθμίσεις τους και το τί έχουν κάνει στον Η/Υ τους...

Διαφημιστικό μήνυμα ειναι αυτο, εκτος να πιστεύεις οτι με αυτόν τον τροπο βοηθάς κάποιον

πως γίνεται πριν 6 μήνες να συγχρονίζει το ρούτερ στα 14 και εδώ και μήνες μετά βίας να πηγένει στα 12. και το ίδιο πρόβλημα συμβένει και σε άλλους φίλους μου. δεν μπορεί να κάνουμε όλοι λάθος και η hol να είναι η σούπερ εταιρία :)

πήγα πρόσφατα σε HOL

έχω πάθει πλάκα με το γεγονός ότι χρεώνουν την ΦΡΑΓΗ.

έλεος!

επειδή χάνουν χρήματα πρέπει να πληρώνεις.....και η ΕΕΤΤ είναι απούσα!

Μια ερώτηση σχετικά με τα νέα προγράμματα της hol και συγκεκριμένα για το double-play ευέλικτο 300.Πως κατανέμονται τα 300 λεπτά μεταξύ σταθερών και κινητών;

πήγα πρόσφατα σε HOL

έχω πάθει πλάκα με το γεγονός ότι χρεώνουν την ΦΡΑΓΗ.

έλεος!

επειδή χάνουν χρήματα πρέπει να πληρώνεις.....και η ΕΕΤΤ είναι απούσα!

πραγματικά έλεος, ρε συ. θα μας τρελάνει η hol

• 2 weeks later...

παρακαλω μια βοηθεια!

εχω κανει νεα συνδεση hol...και ενω στη σελιδα του ρουτερ δεχνει οτι πιανω περιπου 14mb, εγω κατεβαζω με 850kb περιπου.

ειναι η πρωτη μερα σημερα, να κανω κατι ή να περιμενω μερικες μερες?

ευχαριστω

Από που κατεβάζεις με 850kB? Δοκίμασε από server της nVidia ή ATI για να δεις το μέγιστο της γραμμής σου.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

απο τορρεντ κατεβαζω τοσο...

πριν που ημουν στη forthnet (ημουν πιο κοντα στον οτε) επιανα 18 mb και κατεβαζα το ιδιο,

επισης τωρα οταν εχω το τορρεντ ανοιχτο δεν φορτωνει ο browser, πριν ουτε σε αυτο ειχα προβλημα!

Αυτό είναι θέμα router... Μπουκώνει με τα πολλά connections των torrent και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει το browser... δοκίμασε και με το router που είχες πριν...

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Το πρόβλημα με τον browser όταν κατεβάζεις ταυτόχρονα torrent το είχα με το netfaster iad. Ζήτησα και μου έστειλαν το netfaster iad2 και λύθηκε κατά ένα μεγάλο βαθμό..

Αν έχεις το netfaster iad πάρε την τεχνική υποστήριξη πές τους το πρόβλημα σου και ζήτα το netfaster iad2. Το γνωρίζουν και αυτοί οτι το 1 ''μπουκώνει'' από τα πολλά connections. Στο 2 θα είσαι καλύτερα, τουλάχιστον θα μπορείς να σερφάρεις ταυτόχρονα..

Ρε παιδια ειναι δυνατον να με στελνει μήνυμα η χολ για επιστροφή εξοπλισμού του ρουτερ μετα την διακοπη που εκανα με την εταιρια?!

Η διακοπη εγινε μετα απο 14 μηνες περίπου. . Δηλαδη εκλεισα τον 1χρόνο που ειναι η παραμονη....

Αν με πάρουν τηλ. Θα τους πω οτι απλα δεν επιστρεφω τιποτα... ειμαι σε κατι λάθος ?!!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Ρε παιδια ειναι δυνατον να με στελνει μήνυμα η χολ για επιστροφή εξοπλισμού του ρουτερ μετα την διακοπη που εκανα με την εταιρια?!

Η διακοπη εγινε μετα απο 14 μηνες περίπου. . Δηλαδη εκλεισα τον 1χρόνο που ειναι η παραμονη....

Αν με πάρουν τηλ. Θα τους πω οτι απλα δεν επιστρεφω τιποτα... ειμαι σε κατι λάθος ?!!!

Στις συμβάσεις μετά το 2011 (αν θυμάμαι καλά) υπάρχει συγκεκριμένος όρος επιστροφής του παραχωρηθέντος εξοπλισμού.... ακριβώς δεν μπορώ να σου ποιός όρος είναι γιατί η δική μου σύμβαση μαζί τους είναι από το 2008. Πάντως φέτος που στο πλαίσιο διερεύνησης βλάβης μου στείλανε άλλο ρουτερ (netfaster 1) μου ζητήθηκε και εμένα να επιστρέψω το παλιό.... άσχετα αν τελικά κράτησα το παλιό netfaster2 κι ας βούιζε!

Στις συμβάσεις μετά το 2011 (αν θυμάμαι καλά) υπάρχει συγκεκριμένος όρος επιστροφής του παραχωρηθέντος εξοπλισμού.... ακριβώς δεν μπορώ να σου ποιός όρος είναι γιατί η δική μου σύμβαση μαζί τους είναι από το 2008. Πάντως φέτος που στο πλαίσιο διερεύνησης βλάβης μου στείλανε άλλο ρουτερ (netfaster 1) μου ζητήθηκε και εμένα να επιστρέψω το παλιό.... άσχετα αν τελικά κράτησα το παλιό netfaster2 κι ας βούιζε!

Μαλιστα θα κοιταξω το συμβολαιο που ειχα κανει τι αναγραφει πάνω. ..

Αν και το βλέπω χαζό το ολο σύστημα. ..

Οχι ότι το χρησιμοποιώ. ..αλλα δεν υποτιθεται οτι το πληρωνεις σαν επιδότηση και καλα μαζι με την νεα συνδεση που κάνεις για ενα χρόνο παραμονη. .?!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

2 είναι τα μεγάλα αρνητικά της hol, δεν έχει fastpath, για τους gamers, και το default προφιλ της είναι με 11 margin, οπότε σου ρίχνει την ταχύτητα χωρίς λόγο

• 2 weeks later...

και τα δύο, αλλά πρέπει να το παλέψεις πολύ για να πάρεις pots. προσπαθούν να τους βάλουν όσους περισσότερους γίνεται σε voip, το οποίο έχει κάποια ενοχλητικά προβλήματάκια, πιστεύω λόγω υλοποίησης κυρίως.

όντως τραγικότο 11αρι προφίλ, θέλουν δουλειά ακόμα.