Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τον τελευταιο καιρο διαβαζω σε πολλες κοινοτητες για κακες επιδοσεις στις γραμμες της HOL στην Θεσσαλονικη. Εχετε παρει κανα τηλεφωνο να δειτε τι παιζει?? Μηπως κανουν τιποτα εργασιες??

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Από προχθές το βράδυ μέχρι χθες το βράδυ όλη η Θεσσαλονίκη ήταν ...εκτός.

Νεκρό τηλέφωνο και ίντερνετ. Έμαθε κανείς τι έφταιγε;

Χμμμ...

http://www.speedtest.net/result/680572437.png

Εχει κανεις hol στη Πατρα?εχει γρηγορες ταχυτητες?αυτη η συνεργασια με τη vodafone αξιζει?
:w00t:

hol telephony με 22,90€ το μήνα

Αθήνα – 14 Ιανουαρίου 2010 – H hellas online, ένας από τους ισχυρότερους παρόχους ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, πιστή στην πελατοκεντρική της στρατηγική κάνει ακόμη πιο προσιτή την επιθυμία για απεριόριστη επικοινωνία με όλους.

Συγκεκριμένα, η hellas online προσφέρει την υπηρεσία hol telephony με προνομιακή μηνιαία συνδρομή 22,90€, για τους πρώτους 6 μήνες. Μετά το πέρας των πρώτων 6 μηνών σύνδεσης, θα ισχύει η μηνιαία συνδρομή 29,90€.

Η υπηρεσία hol telephony προσφέρει:

απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις

απεριόριστες διεθνείς κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα σε 47 χώρες

δωρεάν 60’ κάθε μήνα προς όλα τα κινητά εντός Ελλάδος

Η προσφορά ισχύει για νέους συνδρομητές που θα υποβάλλουν αίτηση από 14/1/2010 έως 30/1/2010, από όλα τα διαθέσιμα σημεία πώλησης.

Επιπλέον, οι συνδρομητές που έχουν και κινητό Vodafone - με πάγιο από 30€ και άνω - μπορούν να επωφεληθούν διπλά καθώς καλώντας στο 13844 και στα καταστήματα Vodafone κερδίζουν 2 μηνιαίες συνδρομές δωρεάν στην υπηρεσία hol telephony και έκπτωση έως και 20€ κάθε μήνα, για πάντα!

http://www.hol.gr/default.asp?pid=11&la=1&pre_pressID=130&pre_yr=9

• 2 weeks later...
Γεια σας παιδια και απο μενα ....να ρωτησω κατι ...Καταρχην μενω στην Ξανθη ...Λοιπον σημερα χτυπησε η πορτα στο διαμερισμα μου ..ανοιξα και ηταν μια αντιπροσωπος της hol . Για να μη τα πολυλογω με επεισε και εκανα συμβολαιο στο hol 2play lite.Ομως εχω απογητευτει με αυτα που διαβαζω σε ολα τα φορουμς σχετικα με την εταιρια αυτη!!!!!..Λετε να υπαρχει καποιο προβλημα??....Πως γινεται να τους πω οτι δε θελω...πριν μου ενεργοποιησουν τη συνδεση και πληρωσω προστιμο ???? Σωστε με!!!! Ευχαριστω ...

Γεια σας παιδια και απο μενα ....να ρωτησω κατι ...Καταρχην μενω στην Ξανθη ...Λοιπον σημερα χτυπησε η πορτα στο διαμερισμα μου ..ανοιξα και ηταν μια αντιπροσωπος της hol . Για να μη τα πολυλογω με επεισε και εκανα συμβολαιο στο hol 2play lite.Ομως εχω απογητευτει με αυτα που διαβαζω σε ολα τα φορουμς σχετικα με την εταιρια αυτη!!!!!..Λετε να υπαρχει καποιο προβλημα??....Πως γινεται να τους πω οτι δε θελω...πριν μου ενεργοποιησουν τη συνδεση και πληρωσω προστιμο ???? Σωστε με!!!! Ευχαριστω ...

Παρε τηλεφωνο και ζητησε ακυρωση της αιτησης συνδεσης πριν ενεργοποιηθει, αν δεν θες να σου παρεχει υπηρεσιες τηλεφωνιας και ιντερνετ η HOL!!

Παρε τηλεφωνο και ζητησε ακυρωση της αιτησης συνδεσης πριν ενεργοποιηθει, αν δεν θες να σου παρεχει υπηρεσιες τηλεφωνιας και ιντερνετ η HOL!!

Δηλαδη φιλε μου θα τους παρω στο κεντρο εξυπηρετησης πελατων , θα τους δωσω το τηλεφωνο μου και θα τους πω οτι " εκανα σημερα αιτηση για hol αλλα θελω να το ακυρωσετε πριν ενεργοποιηθει "???

Δηλαδη φιλε μου θα τους παρω στο κεντρο εξυπηρετησης πελατων , θα τους δωσω το τηλεφωνο μου και θα τους πω οτι " εκανα σημερα αιτηση για hol αλλα θελω να το ακυρωσετε πριν ενεργοποιηθει "???

Ναι, και αν σου που γιατι, πως κλπ. Πες κανα παραμυθι πως η γραμμη ειναι τον γονιων σου, δεν συμφωνησαν με την αλλαγη παροχου και τα σχετικα. Και πες αν γινεται να σε ενημερωσουν για την ακυρωση, γιατι ειναι και λιγο αρπακολλες εκει μεσα και μπορει να σου παιξουν καμια μπινια!! Αλλωστε δεν θα ειναι η πρωτη φορα, ουτε και βεβαια ο μονος παροχος που εχει κανει κατι τετοια κατα καιρους!!

σιγα μην τους δικαιολογηθει κι ολας!

απλα δεν θελω,το μετανιωσα!

τοσα πολλα που μου ειχε πει ,ειπα το ναι πριν το σκεφτω καλα !

και τωρα που το σκεφτηκα ,λεω, ΟΧΙ,ευχαριστω!

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Ναι, και αν σου που γιατι, πως κλπ. Πες κανα παραμυθι πως η γραμμη ειναι τον γονιων σου, δεν συμφωνησαν με την αλλαγη παροχου και τα σχετικα. Και πες αν γινεται να σε ενημερωσουν για την ακυρωση, γιατι ειναι και λιγο αρπακολλες εκει μεσα και μπορει να σου παιξουν καμια μπινια!! Αλλωστε δεν θα ειναι η πρωτη φορα, ουτε και βεβαια ο μονος παροχος που εχει κανει κατι τετοια κατα καιρους!!

Πήρα πριν λίγο και μου είπαν να πάρω αύριο το πρωί!!! Για αυτό που λές να με ενημερώσουν ..με ποιό τρόπο????

Σ΄ευχαριστώ πολύ...

σιγα μην τους δικαιολογηθει κι ολας!

απλα δεν θελω,το μετανιωσα!

Ναι γιατι σου πριζουν τα @@ :p:p Και αμα σου αρεσει και το μπλα μπλα εχει τη φαση του!! :lol::lol:

Πήρα πριν λίγο και μου είπαν να πάρω αύριο το πρωί!!! Για αυτό που λές να με ενημερώσουν ..με ποιό τρόπο????

Σ΄ευχαριστώ πολύ.

Με ενα mail ισως, καπως τελος παντων να σε ενημερωσουν.

Εχει κανεις hol στη Πατρα?εχει γρηγορες ταχυτητες?αυτη η συνεργασια με τη vodafone αξιζει?

δεν συνεργάζεται πλέον με την vodafone.

Οκ ευχαριστω πολυ ...αντε να δουμε αυριο τι θα γινει !!! Μακαρι να τακτοποιηθει να τελειωνω.... γιατι ολη μερα σημερα σκεφτομαι τη βλακεια που εκανα!!!!

Οκ ευχαριστω πολυ ...αντε να δουμε αυριο τι θα γινει !!! Μακαρι να τακτοποιηθει να τελειωνω.... γιατι ολη μερα σημερα σκεφτομαι τη βλακεια που εκανα!!!!

Καλα ομως μην ψαρωνεις και εσυ τοσο πολυ με τα προβληματα της HOL. Δεν σημαινει οτι επειδη καποιος εχει προβλημα θα εχει και ο αλλος. Ασε που πολλες φορες πανω στα νευρα μας υπερβαλλουμε κιολας, σαν αποτελεσμα μια μικρη παραπληροφορηση. Ασε που σε τετοια threads τις περισσοτερες φορες λεμε τα κακα παρα τα καλα. Εγω για παραδειγμα οταν ειχα HOL δεν ειχα πολλα προβληματα, μια χαρα ηταν η γραμμη μου, δεν εχω παραπονο τοσα χρονια που ημουν πελατης!! ;)

Για να εκανες παντως την αιτηση σημαινει οτι το σκεφτεσαι να πας σε ενα τετοιο πακετο. Δεν σε επισε δηλαδη με το ζορι να υπογραψεις, οποτε καλο θα ηταν να ψαξεις και να ρωτησεις τι παιζει στην περιοχη σου με τον συγκεκριμενο παροχο. :)

Σ΄ευχαριστώ πολύ...

Μην ελπίζεις και πολλα τώρα σε εχουν δεμενο. Αν δεν επιμήνεις θα στο γυρισουν στο δικτυο τους σιγουρα, εδώ γυριζουν αλλους και άλλους και εσένα δεν θα γυρισουν που εχουν και την υπογραφή σου?

Όντως μόνο όταν έχουμε προβλήματα μιλάμε (γκρινιάζουμε) για τον πάροχο άλλωστε η δουλεία του είναι να δουλεύει σωστά.

Κοίτα στην περιοχή σου πως τα πάνε οι εταιρείες και δες τι είναι το καλύτερο για σένα.

Στην περιοχή μου για παράδειγμα (Πειραιάς-Νίκαια) δουλεύει άψογα σε αντίθεση με την forthnet που έπεφτε συχνά πυκνά το δίκτυο και η ποιότητα του σήματος της γραμμής δεν ήταν πολύ καλή.

Εγώ λοιπόν είμαι από τους ευχαριστημένους της hol.

Ναι γιατι σου πριζουν τα @@ :p:p Και αμα σου αρεσει και το μπλα μπλα εχει τη φαση του!! :lol::lol:

ε αμα πεσεις σε κανα καλο νινακι.....χαλαλι το μπλα μπλα:rolleyes:

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που να εχει hol douple play lite να μου αν η hol σε υποχρεώνει όταν κάνεις νεα σύνδεση να πληρώσεις τους 5 πρώτους μήνες γιατι κατι τέτοιο διάβασα στο site της. Ισχύει όντως αυτο ή πληρώνεις κάθε μήνα κανονικά το ποσό που ισχύει?? Edited by belsaki8

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που να εχει hol douple play lite να μου αν η hol σε υποχρεώνει όταν κάνεις νεα σύνδεση να πληρώσεις τους 5 πρώτους μήνες γιατι κατι τέτοιο διάβασα στο site της. Ισχύει όντως αυτο ή πληρώνεις κάθε μήνα κανονικά το ποσό που ισχύει??

Καλημερα παιδια , λοιπον πηρα τηλεφωνο σημερα στη hol ...και μου ειπαν οτι δεν εχει παει ακομα η αιτηση εκει . Μολις παει , θα με ειδοποιησουν αυτοι και τοτε πρεπει να τους πω οτι δε θελω να ενεργοποιηθει και να τους στειλω σε fax , αιτηση διακοπης και τη ταυτοτητα μου . Θα με τρεχουνε ....ή θα γινει η διακοπη γρηγορα χωρις φασαριες???Εχει καποιος προηγουμενη εμπειρια?? .....(λετε να τους πεταξω κανενα εεττ ...:X)

Περιμενε μεχρι να σε ειδοποιησουν, κανε την αιτηση διακοπης. Μετα το φαξ μην την πεταξεις...την κρατας για αμα γινει καμια στραβη!! Τωρα ετσι στο ξεκαρφωτο να αρχιζεις να λες για ΕΕΤΤ, δεν υπαρχει λογος, θα κανεις μανουρα χωρις να χρειαζεται, ασε που δεν θα ιδρωσει και το αυτι τους ειδικα στα κοριτσακια που ειναι στα τηλεφωνα.

Δυο φορες μου εχει τυχει να κανω (για φιλους) αιτηση διακοπης στη HOL και τη πρωτη μου βγηκε ο καρκινος στα mail, τα fax και τα τηλεφωνα. Στη δευτερη φορα ηταν πολυ εξυπηρετικοι και ολα κυλησαν ομαλα.

Περιμενε μεχρι να σε ειδοποιησουν, κανε την αιτηση διακοπης. Μετα το φαξ μην την πεταξεις...την κρατας για αμα γινει καμια στραβη!! Τωρα ετσι στο ξεκαρφωτο να αρχιζεις να λες για ΕΕΤΤ, δεν υπαρχει λογος, θα κανεις μανουρα χωρις να χρειαζεται, ασε που δεν θα ιδρωσει και το αυτι τους ειδικα στα κοριτσακια που ειναι στα τηλεφωνα.

Δυο φορες μου εχει τυχει να κανω (για φιλους) αιτηση διακοπης στη HOL και τη πρωτη μου βγηκε ο καρκινος στα mail, τα fax και τα τηλεφωνα. Στη δευτερη φορα ηταν πολυ εξυπηρετικοι και ολα κυλησαν ομαλα.

Σ' ευχαριστω πολυ ...

Λοιπον οταν στειλω την αιτηση διακοπης με το fax ,θα τους παρω εκεινη την ωρα τηλεφωνο να μου πουν αν τη βρηκανε ...και θα τους ζητησω να μου στειλουν πισω με fax επιβεβαιωση οτι εχουν βρει την αιτηση διακοπης. Επισης λεω , οταν γινει η διακοπη , να μου στειλουν παλι επιβεβαιωση. Να ειμαι 100% σιγουρος ...

ps. Και κατι αλλο ..αν οταν παει η αιτηση εκει και με παρουν αυτοι τηλεφωνο αν θα προχωρησουν στη διαδικασια ...και για καποιο λογο ..δε το σηκωσω (αν λειπω απο το σπιτι ξερω γω..) ....τοτε τι γινεται? ...δε πιστευω να προχωρανε μονοι τους...

Ευχαριστω και σορρυ που σας ζαλιζω...

Edited by pzas

Σ' ευχαριστω πολυ ...

Λοιπον οταν στειλω την αιτηση διακοπης με το fax ,θα τους παρω εκεινη την ωρα τηλεφωνο να μου πουν αν τη βρηκανε ...και θα τους ζητησω να μου στειλουν πισω με fax επιβεβαιωση οτι εχουν βρει την αιτηση διακοπης. Επισης λεω , οταν γινει η διακοπη , να μου στειλουν παλι επιβεβαιωση. Να ειμαι 100% σιγουρος ...

ps. Και κατι αλλο ..αν οταν παει η αιτηση εκει και με παρουν αυτοι τηλεφωνο αν θα προχωρησουν στη διαδικασια ...και για καποιο λογο ..δε το σηκωσω (αν λειπω απο το σπιτι ξερω γω..) ....τοτε τι γινεται? ...δε πιστευω να προχωρανε μονοι τους...

Ευχαριστω και σορρυ που σας ζαλιζω...

Κοιτα μην σου στείλουν παλι καμια πιτσιρίκα και σε ρίξει:love:, να το προσέχεις αυτο!!;)

Κοιτα μην σου στείλουν παλι καμια πιτσιρίκα και σε ρίξει:love:, να το προσέχεις αυτο!!;)

Ασε .....δε τη ξαναπαταω τωρα !! ..Τα λαθη ειναι για να μαθαινεις .. .και εγω το πηρα το μαθημα μου ή θα το παρω τωρα που θα τρεχω για την διακοπη!!!:D:hypno:

Δεν θα ανοιγω την πορτα ....

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που να εχει hol douple play lite να μου αν η hol σε υποχρεώνει όταν κάνεις νεα σύνδεση να πληρώσεις τους 5 πρώτους μήνες γιατι κατι τέτοιο διάβασα στο site της. Ισχύει όντως αυτο ή πληρώνεις κάθε μήνα κανονικά το ποσό που ισχύει??

Παρ΄τους τηλέφωνο και ρώτα..