dmitsos Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Αυτη η εταιρεια ειναι για τον π@@@@ο! Υποσχεται λογους με πετραχιλια για να αυξηση την πελατεια της και δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ με το προσωπικο για την εξυπηετηση! ποσα ατομο εχει μεσα για εξυπηρετηση? 5-10? για ποσους συνδρομητες?:mad: 45 λεπτα αναμονη !!!!! παλιομ@λ@κες! Θελω να κανω μεταφορα το τηλεφωνο μου σε αλλη διευθυνση και δεν μπορω επικοινωνησω με τους καφρους για να μεταφερουν την ADSL! ή Εστω να ρωτησω κατι! Ξεπερασαν την ταλειπωρια και την FORTHnet!:mad: :confused: Ειμαι αρκετα μακρια αλλιως θα πηγαινω απο τα γραφεια τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrew6 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Υπέβαλλα αίτηση για double play στις 15/06/2007. Φαίνεται ότι καταχωρήθηκε στις 20/06/2007.Εχουν περάσει 26 εργάσιμες από τις 20/06/2007 και 30 ημέρες από τις 15/06/2007 και φως δεν έχω δεί ακόμα.Περιοχή Μαρούσι. Ιδιόκτητο δίκτυο Hol. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos250 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 kalispera se olous. Ypevalla aitisi gia to double play stis 20/7 me arxiki prothesmia paralavis tou eksoplismou se 10-15 ergasimes kai energopoihsi tis upiresia se 25-30 ergasimes. Pros euxaristi ekpliksi mou simera idi parelava ton eksoplismo kai apesteila piso me ton idio courrier tin aithsi moy upogegrammeni.I egkatastasi tou itan sxetika eukoli kai oi odigies tis hol sto egxeiridio katatopistikotates pou safos deixnoun oti tipota den stithike sto podi.Episis entuposi mou ekane i eksipiretisi pelaton toys opou paroti tsekara 3 diaforetika atoma,(lene ta onomata tous kai oxi arithous theseon opos o ote) ,pira akrivos tis idies apantiseis kai protropes tou tupou dokimase prota ta 6 Mbs sti grammi kai meta vlepeis gia ta 12....akros katatopistikoi, akriveis stis info me epaggelmatismo. Prepei na toniso oti milontas me to 134 tou ote idi mou eipan pos i tilefonia einai se metavatiko stadio kai diaxeirizetai apo tin hol asxeta an oi kliseis mou akomi xreonontai ston ote mexri tis energopoihshs apo tin hol. Gia tin texniki tous upostiriksi apla ontas mi eidikos otan eida oti den exo Wi-Fi kai toys pira mou sunestisan na paro ton usb adaptor kathos i lusi proektasis tou ethernet den einai i kaluteri apo aisthitikis kai praktikis pleuras.Perimena stin grammi ena 10lepto peripou. Dustuxos to laptop mou den eixe dunatotita Wi-Fi opote petaxtika se gnosto katastima opou me enan usb-wireless adaptor prin ligo eftiaksa kai WLAN. Apo to 2004 douleuo to connex me empeiria stin talaiporia apo to jetspeed520 kai ta genikotera kollimata ta opoia lunontai me reset eutuxos. To fritz mou ekane aristi entuposi san interface eno i istoselida tis germanikis etairias pou to upostirizei fainetai na dinei olo to varos tis stin sugkekrimeni oikogeneia ton box, http://www.avm.de . Episis to teleutaio firmwire pou einai diathesimo ekei gia update itan idi egkatestimeno sto box!!!!! exo kanei tis katalliles ruthmiseis sto interface mexri ekei pou deixnei to manual oti prepei na proxoriso mexri tin energopoihsi tis upiresias.To kalo einai pos tautoxrona me ton ote tilefonia tha apenergopoihthei kai to connex eno se 3-48 ores tha exo dsl kai tilefonia hol ektos an mesollavisei savvatokuriako kai statho atuxos. Otidipote apo ta parapano den tirithei apo tin sumvasi mou dinei to dikaioma amesis kataggelias kai lusis tis me to azimioto. Akomi kai auto na kano gia ton opoiodipote logo i metafora ston OTE einai free me ti foritotita na einai efikti kai me emena san neo sundromiti pou tha mou epitrepsei na paro dorean to asurmato router pou dinoun mia pou oi ananeoseis os tora den perielamvanan dorean eksoplismo :) sorry gia ta greeklish alla kollise to pliktrologio kai den allazei.....tha ti vro tin akri omos...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos250 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Καλησπέρα, Η γραμμή μου ενεργοποιήθηκε πλήρως στις 7/8. Έχω συνδέσει μία συσκευή στην κάθε έξοδο του ρούτερ για τις 210 κ 213 αντίστοιχα. Η ποιότητα ομίλίας είναι εφάμιλλη με αυτήν του ΟΤΕ. Το Ιντερνετ τρέχει κανονικά στα 6120/1000 φθάνοντας την μέγιστη ταχύτητα. Πραγματοποίησα ένα τεστάκι και κατέβαζε σταθερα με 612-613! Το μοναδικό πρόβλημα που είχα ήταν την πρώτη μέρα όπου το ρουτερ ήταν κλειδομένο στο 0,5 Μ. Το ανέφερα στην τεχνική υποστήριξη αργά το βράδυ και σήμερα το μεσημεράκι κλείδωσε στα 6Μ, έπιτα απο δική τους παρέμβαση προφανώς. Σήμερα είχε μια εκτεταμένη διακοπή ρεύματος μίας ώρας περίπου στην περιοχή μου οπότε διαπίστωσα και εγώ οτι η τηλεφωνία δεν λειτουργεί χωρίς ρευμα καθώς απαιτήται η τροφοδοσία του ρούτερ με ρεύμα.Ωστόσο με ένα UPS λύνεται το θέμα εύκολα αρκεί αν υπάρχουν ασύρματα τηλ να τροφοδοτηθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Μια χαρά λοιπόν και στην ενεργοποίηση και στις ταχύτητες απ' ότι μας λες.Απο βδομάδα θα κάνω και γω την αίτηση για 12/1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Για τον χρόνο ενεργοποίησης κλπ που αφορά ενέργειες παίζει ρόλο και η οργάνωση (του OTE) της περιοχής,ακόμα και αν καλύπτεσαι από το Δίκτυο της HOL. @mitsos250 -Aναγνώριση κλήσης,λειτουργία με επιτραπέζιο fax,και ποιοτητα ομιλίας με κινητά έχει το 2play όπως είχε ο ΟΤΕ ? -Διαβάζω αρνητικά προβλήματα στα άλλα ιδιωτικά δίκτυα:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos250 Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Για τον χρόνο ενεργοποίησης κλπ που αφορά ενέργειες παίζει ρόλο και η οργάνωση (του OTE) της περιοχής,ακόμα και αν καλύπτεσαι από το Δίκτυο της HOL. @mitsos250 -Aναγνώριση κλήσης,λειτουργία με επιτραπέζιο fax,και ποιοτητα ομιλίας με κινητά έχει το 2play όπως είχε ο ΟΤΕ ? -Διαβάζω αρνητικά προβλήματα στα άλλα ιδιωτικά δίκτυα:!: H αναγνώριση κλήσης λειτουργεί άψογα απο την ενεργοποίηση χωρίς κανένα πρόβλημα και στις δυο γραμμές μου.Για επιτραπέζιο fax δεν ξέρω ωστόσο είναι γραμμή data επομένως δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αν και έχω δηλώσει τον αριθμό μου απόρρητο δεν υπάρχει ακόμη η δυνατότητα και απόκρυξης του πράγμα που σαν υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί προσεχώς απο ότι μου είπαν. Η σύνδεση με κινητά είναι ίδια με αυτήν των σταθερών και εφάμιλλη των γραμμών ΟΤΕ. Η γραμμή μου είναι 6/1 με αίτηση ενεργοποίησης στο 13844 την 20/7, παραλαβή εξοπλισμού την 27/7 και ενεργοποίηση γραμμής την 7/8. Ν α σημειώσω ότι ήμουν χρήστης του connex μέχρι και τις 6/8 το βράδυ ενώ στις 7/8 το μεσημέρι επιστρέφοντας απο τη δουλειά διαπίστωσα ότι είχε διακοπή το τηλ, είχε ενεργοποιηθεί η γραμμή dsl της hol ενώ αφού μπήκα στο δίκτυο της διαπίστωσα ότι είχε ολοκληρωθεί και η φορητότητα του αριθμού μου. Την τεχνική υποστήριξη απο το λίγο που την χρειάστηκα διαπίστωσα ένα μέσο χρόνο αναμονής στα 10 λέπτα αλλά σίγουρη εξυπηρέτηση μετά και πιστεύω πολύ καλύτερη απο ανάλογες υπηρεσίες του ΟΤΕ-οτενετ. Ημουν χρήστης connex απο τον Ιανουάριο του 2004 και σίγουρα δεν μετανιώνω που έφυγα απο ΟΤΕ. Για οτιδήποτε άλλο θα προσπαθήσω να σας απαντήσω αν μπορώ και ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos250 Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Να σημειώσω επίσης αότι το fritz συντονίζει απο το δίκτυο 4 ώρες ακριβώς πίσω σε σχέση με τη δική μας ώρα. Την ώρα αυτήν θα δείχνουν και τα τηλέφωνα που είναι συνδεδεμένα με αυτό φυσικά. Καλό είναι να μην προσπαθήσει κανείς να αλλάξει αυτήν την ώρα μέσα απο το interface γιατί μπορεί να προκληθεί γενική απορρύθμιση. Ευτυχώς πριν το πειράξω ρώτησα την τεχνική υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 εγω πριν 4 μερες εκανα αιτηση για dsl , full llu στα 12. Οχι μεσω της HOL αλλα μεσω Vodafone. Το γιατι ειναι αλλος λογος. Πηρα και εγω το fritz wifi που πραγματικα ειναι καλο και ευχρηστο. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Εχω connx πακετο στα 2, που ειναι ολα μεσα με 40 ευρω στο λογαριασμο το μηνα, και προσβαση στο ΝΕΤ και παγιο dsl του ΟΤΕ. Πρεπει λοιπον να διακοψω τον ΟΤΕ και το Connx για να ενεργοποιηθει η HOL? Πρεπει να το αφησω και θα το κοψουν αυτοι? Τι γινεται? γιατι το 134 μου ειπε οτι θελει 10-12 μερες να το κοψει , η HOL θελει το λιγοτερο 30 εργασιμες (και λιγες λεω) απλα εγω ΔΕ Μπορω να μεινω χωρις ΝΕΤ. Τι πρεπει να γινει σε αυτη τη περιπτωση, ξερει κανεις? Ξαναλέω μονο dsl full llu και οχι 2play. Στο τμημα τηλεφωνικης εξυπηρετησης μου ειπανε απλα Α. Ναι. Κοψτε τον ΟΤε. Φυσικα οσο σας καλυψε εσας αυτη η απαντηση, καλυψε και μενα ... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos250 Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 εγω πριν 4 μερες εκανα αιτηση για dsl , full llu στα 12. Οχι μεσω της HOL αλλα μεσω Vodafone. Το γιατι ειναι αλλος λογος. Πηρα και εγω το fritz wifi που πραγματικα ειναι καλο και ευχρηστο. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Εχω connx πακετο στα 2, που ειναι ολα μεσα με 40 ευρω στο λογαριασμο το μηνα, και προσβαση στο ΝΕΤ και παγιο dsl του ΟΤΕ. Πρεπει λοιπον να διακοψω τον ΟΤΕ και το Connx για να ενεργοποιηθει η HOL? Πρεπει να το αφησω και θα το κοψουν αυτοι? Τι γινεται? γιατι το 134 μου ειπε οτι θελει 10-12 μερες να το κοψει , η HOL θελει το λιγοτερο 30 εργασιμες (και λιγες λεω) απλα εγω ΔΕ Μπορω να μεινω χωρις ΝΕΤ. Τι πρεπει να γινει σε αυτη τη περιπτωση, ξερει κανεις? Ξαναλέω μονο dsl full llu και οχι 2play. Στο τμημα τηλεφωνικης εξυπηρετησης μου ειπανε απλα Α. Ναι. Κοψτε τον ΟΤε. Φυσικα οσο σας καλυψε εσας αυτη η απαντηση, καλυψε και μενα ... Aπλα σου λέω οτι το δικό μου connex με 6μηνη δέσμευση έληγε στις 10/8. Παρόλα αυτά η hol ενεργοποιήθηκε και εφόσον υπήρχε δικό μου αίτημα ο ΟΤΕ παρέδωσε τη γραμμή. Απλά λόγω της δέσμευσης και άσχετα αν ενεργοποίθηκε η hol μέχρι και σήμερα πληρώνω κανονικά και το πάγιο στον οτε για το dsl. Οπότε σαφώς και γίνεται να ενεργοποιηθεί η hol ενώ εσύ να έχεις οτενετ την οποία μπορείς να διακόψεις σαν συνδρομή όταν ενεργοποιηθείς με το εναλλακτικό πάροχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 αυτο ηξερα και εγω πως μπορει να ειναι μεσα και ο ΟΤΕ με το κονεξ , και η ΧΟΛ με Φουλ Ελ Ελ Γιου. Οποτε για ακομη μια φορα, βλεπουμε ποσο αστοιχειωτοι ειναι ολοι αυτοι τους οποιους εμπιστευομαστε... Αληθεια ποσο καιρο εκαναν να σε ενεργοποιησουν? Εσυ απο οτι καταλαβα εχεις 2play ε? Απο ταχυτητες πως ειναι? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos250 Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 αυτο ηξερα και εγω πως μπορει να ειναι μεσα και ο ΟΤΕ με το κονεξ , και η ΧΟΛ με Φουλ Ελ Ελ Γιου. Οποτε για ακομη μια φορα, βλεπουμε ποσο αστοιχειωτοι ειναι ολοι αυτοι τους οποιους εμπιστευομαστε... Αληθεια ποσο καιρο εκαναν να σε ενεργοποιησουν? Εσυ απο οτι καταλαβα εχεις 2play ε? Απο ταχυτητες πως ειναι? Γίνεται να είναι όλοι μαζί μια που η γραμμή μου παραδόθηκε στην hol, ο ΟΤΕ αποδεσμεύτηκε απο τη γραμμή, αλλά λόγω της δέσμευσης που είχα λόγω connex απλά πληρώνω το πάγιο σε αυτούς μέχρι τις 10/8 που έληξε η δέσμευσή μου. Επίσης καλό είναι να γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση απορύθμισης του fritz και διακοπής της dsl για τον οποιονδήποτε λόγο σταματά και η ιντερνετική τηλεφωνία. Παρόλα αυτά μπορούμε να καλέσουμε και απο τις γραμμές μας μια που με έναν τονικό ήχο το ρούτερ μας γυρνάει τη γραμμή μέσω παραδοσιακής τηλεφωνίας και η κλήση μας πραγματοποιήται κανονικά. Εννοείται φυσικά πως παρότι δεν είναι ιντερνετική κλήση δεν χρεωνόμαστε κάτι μια που ισχύει το πακέτο μας για δωρεάν αστικά-υπεραστικά και σε αυτήν την περίπτωση. Οπότε αν μείνουμε απο dsl για κάποιο λόγο τουλάχιστον δεν θα χρεωθούμε ότι μετέπειτα τηλ χρειαστεί να κάνουμε. Εχω 2play και το πλήρες χρονοδιάγραμμα ενεργοποίησης είναι ποιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Aπλα σου λέω οτι το δικό μου connex με 6μηνη δέσμευση έληγε στις 10/8. Παρόλα αυτά η hol ενεργοποιήθηκε και εφόσον υπήρχε δικό μου αίτημα ο ΟΤΕ παρέδωσε τη γραμμή. Απλά λόγω της δέσμευσης και άσχετα αν ενεργοποίθηκε η hol μέχρι και σήμερα πληρώνω κανονικά και το πάγιο στον οτε για το dsl. Οπότε σαφώς και γίνεται να ενεργοποιηθεί η hol ενώ εσύ να έχεις οτενετ την οποία μπορείς να διακόψεις σαν συνδρομή όταν ενεργοποιηθείς με το εναλλακτικό πάροχο Το θέμα είναι ότι εσύ από ότι κατάλαβα έκανες φορητότητα από ΟΤΕ. Ο φίλος μας όμως επειδή η γραμμή του θα έχει μόνο ADSL από τη Vodafone (αφού η τηλεφωνία δίνεται μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας) και συνεπώς δεν θα παραμείνει ο αριθμός του ΟΤΕ στη γραμμή αυτή, μήπως ισχύει κάτι διαφορετικό? Ρωτάω γιατι και εγώ ενδιφέρομαι για το Vodafone 3 σε 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos250 Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Το θέμα είναι ότι εσύ από ότι κατάλαβα έκανες φορητότητα από ΟΤΕ. Ο φίλος μας όμως επειδή η γραμμή του θα έχει μόνο ADSL από τη Vodafone (αφού η τηλεφωνία δίνεται μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας) και συνεπώς δεν θα παραμείνει ο αριθμός του ΟΤΕ στη γραμμή αυτή, μήπως ισχύει κάτι διαφορετικό? Ρωτάω γιατι και εγώ ενδιφέρομαι για το Vodafone 3 σε 1. Τα πράγματα είναι ποιο εύκολα για εσάς μια που απλά ο ΟΤΕ θα παραδώσει την γραμμή dsl στην hol.Εγω λόγο της φορητότητας για κάποιες ώρες δεν μπορούσα να δεχτώ κλήσεις απο συνδρομητές ΟΤΕ. Για εσάς τα πράγματα είναι ποιο απλά......πάντως να ξέρετε πως η γραμμή που δίνει η vodafone είναι ουσιαστικά γραμμή κινητού τηλεφώνου οπότε στην περίπτωση που η vodafone δεν έχει καλό σήμα στο σπίτι σας δεν είναι η καλύτερη λύση....΄πράγμα που συμβαίνει σε εμένα....... Γενικά θα έχετε ένα κινητό-ακίνητο τηλέφωνο με ότι θετικο-αρνητικό έχει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos250 Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Nα σημειώσω επίσης πως το σύνολο βλαβών-παρατηρήσεων που έχετε κάνει τηλεφωνικά στο 13844 αναφέρονται αναλυτικά στην καρτέλα του λογαριασμού σας καθώς και η πρόόδος υλοποίησης του κάθε θέματος μαζί με το όνομα υπαλλήλου της τεχνικής υποστήριξης αλλά και το όνομα του μηχανικού που ανέλαβε την διεκπεραίωση της υπόθεσής σας. Εν ολίγοις έχετε εικόνα για το τι συμβαίνει χωρίς να τους καλέσετε......όσο για την κλήση αξίζουν τα 10 λεπτά αναμονής κατά μέσω όρο......μια που τουλάχιστον δεν θα σας παραπέμψουν στο 121 για να δηλώσετε βλάβη...... Ευχαριστώ για το χρόνο σας, αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Τα πράγματα είναι ποιο εύκολα για εσάς μια που απλά ο ΟΤΕ θα παραδώσει την γραμμή dsl στην hol.Εγω λόγο της φορητότητας για κάποιες ώρες δεν μπορούσα να δεχτώ κλήσεις απο συνδρομητές ΟΤΕ. Για εσάς τα πράγματα είναι ποιο απλά......πάντως να ξέρετε πως η γραμμή που δίνει η vodafone είναι ουσιαστικά γραμμή κινητού τηλεφώνου οπότε στην περίπτωση που η vodafone δεν έχει καλό σήμα στο σπίτι σας δεν είναι η καλύτερη λύση....΄πράγμα που συμβαίνει σε εμένα....... Γενικά θα έχετε ένα κινητό-ακίνητο τηλέφωνο με ότι θετικο-αρνητικό έχει αυτό. Eγώ ρώτησα απλώς μήπως επειδή δεν γίνεται φορητότητα, πρέπει να κάνει ο ίδιος ο συνδρομητής αίτηση διακοπής στον ΟΤΕ... :worry:Όσο για το σταθερό της Vodafone, το χρησιμοποιώ ήδη στο εξοχικό μου και δουλεύει άψογα.:happy: Και στο σπίτι μου πιάνει full άρα δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα. Αλλά και μέτριο σήμα να είχε, όλο και σε κάποιο σημείο θα πιάνει καλύτερα, άρα βάζεις εκεί το voicebox με τη βάση του dect.;) Nα σημειώσω επίσης πως το σύνολο βλαβών-παρατηρήσεων που έχετε κάνει τηλεφωνικά στο 13844 αναφέρονται αναλυτικά στην καρτέλα του λογαριασμού σας καθώς και η πρόόδος υλοποίησης του κάθε θέματος μαζί με το όνομα υπαλλήλου της τεχνικής υποστήριξης αλλά και το όνομα του μηχανικού που ανέλαβε την διεκπεραίωση της υπόθεσής σας. Εν ολίγοις έχετε εικόνα για το τι συμβαίνει χωρίς να τους καλέσετε......όσο για την κλήση αξίζουν τα 10 λεπτά αναμονής κατά μέσω όρο......μια που τουλάχιστον δεν θα σας παραπέμψουν στο 121 για να δηλώσετε βλάβη...... Ευχαριστώ για το χρόνο σας, αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι...... Kατ'αρχάς αυτό γίνεται σε όλες τις εταιρείες, κρατούνται αναλυτικά τα trouble tickets. Γενικά όμως η HOL έχει καλή υποστήριξη. Το καλό με τη Vodafone είναι ότι δεν περιμένεις σε καμία περίπτωση πάνω από 1 λεπτό στην αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos250 Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Kατ'αρχάς αυτό γίνεται σε όλες τις εταιρείες, κρατούνται αναλυτικά τα trouble tickets. Γενικά όμως η HOL έχει καλή υποστήριξη. Το καλό με τη Vodafone είναι ότι δεν περιμένεις σε καμία περίπτωση πάνω από 1 λεπτό στην αναμονή. Εγω πάντως τόσα χρόνια με connex ποτέ δεν ήξερα τι καταγράψαν αλλά και τι έχει γίνει πάνω σε αυτό παρά μόνο όταν τους καλούσα και εκεί ακόμη φυσικά και δεν έδιναν ονόματα αλλά και σαφείς πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos250 Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Σχετικά με τις υπηρεσίες fax, μόλις βεβαιώθηκα κατόπιν δοκιμής πως και οι δύο γραμμές είναι συμβατές στην λήψη και αποστολή fax, άσχετα αν τις συνδέσουμε με laptop το οποίο έχει ενσωματωμένο modem-fax ή με επιτραπέζιο fax. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Oταν σου παραδίδεται το modem,σου δίνεται και η σύμβαση που κάνεις? ...γιατί σε shared LLU για Internet δεν ισχύει αυτό,και ότι βλέπεις είναι από την καρτέλα σου online. Το ρωτάω αυτό, γιατί η συμβαση πρέπει να λέει για περίπτωση βλάβης τiς iσχύει και σε πόσες μέρες υποχρεούνται να στο φτιαξουν ,επειδη αναφέρεις για help support.Στον ΟTE ισχύει σε 48ώρες εργάσιμες,ενώ τηλεφωνικά η HOL λέει 4 εργάσιμες:X Oπως ανέφερα πρίν,ο χρόνος ενεργοποίησης κλπ ενέργειες όπως και η ποιότητα επικοινωνίας,εξαρτάται από την περιοχή που είσαι,άσχετα αν καλύπτεσαι από το δίκτυο της HOL,γιατί στην πραγματικότητα η απελευθέρωση των επικοινωνιών γίνεται με αγορά του κυκλώματος από τον OTE πάνω στο όποιο είμαστε όλοι,ο φόρτος εργασίας ανά περιοχή είναι σχετικός κλπ. Πληροφοριακά σε αίτηση shared LLU για Internet 8Μβιτ στη περιοχή Μοσχάτου,η ενεργοποίηση από 20/6 δεν έχει γίνει ακόμα,και αυτό έγινε μόνο για Ιντερνετ,γιατί αν ζητάγαμε double play,σε αντίστοιχη περίπτωση στην περιοχή έχει προβλήματα ποιότητας (ίδια με αυτά της Forthnet) όχι αναγνώριση κλήσης,προβλημα με fax,ομιλία σαν με βάθος από/προς κινητά,και το Ηιbox πριν δεν λειτουργούσε καλά για Internet,όπως αν είσαι μέσω κυκλώματος OTE και συνδρομή HOL.-Μονο η Tellas δείχνει ότι δεν εχει προβλήματα στην περιοχή αλλά το double play με Ιντερνετ 2Mbit.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos250 Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Oταν σου παραδίδεται το modem,σου δίνεται και η σύμβαση που κάνεις? ...γιατί σε shared LLU για Internet δεν ισχύει αυτό,και ότι βλέπεις είναι από την καρτέλα σου online. Το ρωτάω αυτό, γιατί η συμβαση πρέπει να λέει για περίπτωση βλάβης τiς iσχύει και σε πόσες μέρες υποχρεούνται να στο φτιαξουν ,επειδη αναφέρεις για help support.Στον ΟTE ισχύει σε 48ώρες εργάσιμες,ενώ τηλεφωνικά η HOL λέει 4 εργάσιμες:X Oπως ανέφερα πρίν,ο χρόνος ενεργοποίησης κλπ ενέργειες όπως και η ποιότητα επικοινωνίας,εξαρτάται από την περιοχή που είσαι,άσχετα αν καλύπτεσαι από το δίκτυο της HOL,γιατί στην πραγματικότητα η απελευθέρωση των επικοινωνιών γίνεται με αγορά του κυκλώματος από τον OTE πάνω στο όποιο είμαστε όλοι,ο φόρτος εργασίας ανά περιοχή είναι σχετικός κλπ. Πληροφοριακά σε αίτηση shared LLU για Internet 8Μβιτ στη περιοχή Μοσχάτου,η ενεργοποίηση από 20/6 δεν έχει γίνει ακόμα,και αυτό έγινε μόνο για Ιντερνετ,γιατί αν ζητάγαμε double play,σε αντίστοιχη περίπτωση στην περιοχή έχει προβλήματα ποιότητας (ίδια με αυτά της Forthnet) όχι αναγνώριση κλήσης,προβλημα με fax,ομιλία σαν με βάθος από/προς κινητά,και το Ηιbox πριν δεν λειτουργούσε καλά για Internet,όπως αν είσαι μέσω κυκλώματος OTE και συνδρομή HOL.-Μονο η Tellas δείχνει ότι δεν εχει προβλήματα στην περιοχή αλλά το double play με Ιντερνετ 2Mbit.... Όταν σου παραδίδουν το μόντεμ υπογράφεις και την αίτηση την οποία είχες υπαγορεύσει τηλεφωνικά.Καλό είναι να κρατήσεις αντίγραφο. Ο υπάλληλος ταχυμεταφοράς σου παραδίδει τις σελίδες που αφορούν τους όρους για να ξέρεις τι υπέγραψες ενώ την υπογεγραμμένη πλέον αίτηση την τοποθεθετεί σε φάκελο και την παραδίδει πίσω στη hol. Στο hol.gr μπορείς να βρείς το κείμενο της αίτησης-σύμβασης καθώς και τους όρους της.Επιγραμματικά σου αναφέρω πως σε περίπτωση πως η υπηρεσία δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που προσφέρει έχεις δικαίωμα να ζητήσεις τιμολογιακή αναπροσαρμογή ή και διακοπή χωρίς να χρεωθείς τέλη απενεργοποίησης. Όσον αφορά την τεχνική υποστήριξη, σχετικά με 2 μικρές δυσλειτουργίες που τους ανέφερα νυκτερινές ώρες, έως το μεσημέρι της επόμενης είχαν επιδιορθωθεί άσχετα αν και εμένα μου δώσαν χρονοδιάγραμμα τεσσάρων εργασίμων. Ηπεριοχή μου είναι Αμπελλόκηποι και η ποιότητα της γραμμής μου άριστη απο όσο μπόρεσα να δω μέσα απο το ρούτερ καθώς οι τιμές SNR σε db έιναι πάνω απο 20-25 ενώ η line attenuation κινείται σε τιμές 16-17 στο download και 4-5 στο upload. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Sorry to interrupt..απλά να ενημερώσω πως: Αγαπητέ συνδρομητή *****, Η hellas online στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών που σας παρέχει, τετραπλασιάζει την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Internet και σας παρέχει 4096/768 kbps από 1024/256 kbps που είχατε μέχρι σήμερα!!! Η αναβάθμιση της σύνδεσής σας στο ιδιόκτητο δίκτυο της hellas online θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών και δεν θα επηρεάσει τη χρέωση και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συνδρομής σας. Για να βεβαιωθείτε ότι η αναβάθμισή σας θα πραγματοποιηθεί με επιτυχία, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε τις παρακάτω σύντομες οδηγίες ανάλογα με τον εξοπλισμό σας. Επιλέξτε τον εξοπλισμό που διαθέτετε από τις φωτογραφίες παρακάτω για να δείτε τις σχετικές οδηγίες: [...] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Ενεργοποιήθηκε και το δικό μου double play. Πολύ ευχαριστημένη είμαι. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με την αναγνώριση κλήσης. Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1 Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Δηλαδη οταν λες πως εχεις προβλημα στην αναγνωριση τι εννοεις???? Δεν δουλευει???? Οσον αφορα την ταχυτητα του ADSL ΕΙΝΑΙ 12 MB η μονο λογια????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Όταν χτυπάει το τηλέφωνο δεν βλέπω ποιος είναι. Μόνο μέσω internet μπορώ να δω... Όσο για την ταχύτητα μέχρι τώρα μια χαρά είναι. Στα 6 έχω τώρα και από Σεπτέμβρη που θα γυρίσω από διακοπές σκέφτομαι να το αλλάξω στα 12. Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 καλησπερα...λοιπον..θα θελα μερικες διευκρθνησεις.....οταν γινει η ενεργοποιηση ..(ποθ κανονικα επρπεπε να ειχε γινει απο τισ 14 του μηνα)...θα περασω το καλωδιο του τηλ στο ρουτερ..?το σπιτι ομως εχει κι αλλες συσκευες τηλεφωνου θα πρεπει να τις περασω ολες εκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts