lambros69 Δημοσιεύτηκε June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 1, 2021 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Μέχρι 200 περιπου 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Αδιάφορο 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Ελλάδα 4) Χρειαζόμαστε 5g 5) Το θέλουμε dual sim 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Αξιοπρεπής οθόνη 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Κάμερα, αυτονομία, ταχύτητα, δεν παίζω παιχνίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 (edited) Δεν υπάρχει τίποτα στην τιμή που ζητάς με τις προδιαγραφές που ζητάς. Ειδικά για βαρύ gaming. Σε κουβέντα να βρίσκεσαι. Edited June 1, 2021 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Για δες στα 229 το tcl 20 5g.μηπως σε καλύψει. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Για δες στα 229 το tcl 20 5g.μηπως σε καλύψει. Επίσης TCL 10 5G. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Σύμφωνο για το TCL 10 5G έχει ισχυρό επεξεργαστή που κάνει για gaming, έχει βέβαια λίγο παραπάνω από €200, αλλά το αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Μικρή διαφορά από το Budget των 200 ευρώ, αξίζει να ξοδευτείς λίγο παραπάνω για το TCL 10 5G. Αν υπάρχει ένα αρνητικό (που για μένα δεν αποτελεί καν πρόβλημα) είναι το βάρος, δεν το λες και από τα ελαφριά τηλέφωνα αλλά δεν σε ενοχλεί κιόλας. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. June 2, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Δεν υπάρχει τίποτα στην τιμή που ζητάς με τις προδιαγραφές που ζητάς. Ειδικά για βαρύ gaming. Σε κουβέντα να βρίσκεσαι. Εχω γραψει, 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Κάμερα, αυτονομία, ταχύτητα, δεν παίζω παιχνίδια Καποιο με ταβανι τα 200€ και να μην ειναι 5g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 To redmi note 9t έχει κάτω από 200. Με μεγάλη μπαταρία και 5g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Εγω θα προτεινα το realme 7 5g.. εχει μεγαλη μπαταρια...fast charging 33W...οθονη στα 120hz...Weather-sealed ports & loudspeaker...και πολυ καλες καμερες! θεωρω οτι ειναι καλυτερο τηλεφωνο απο το 9Τ και απο το TCL 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 (edited) Εχω γραψει, 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Κάμερα, αυτονομία, ταχύτητα, δεν παίζω παιχνίδια Καποιο με ταβανι τα 200€ και να μην ειναι 5g? Τι εννοεί ο ποιητής "βαρύ gaming"? Πρώτη προτεραιότητα ταχύτητα και βαριά παιχνίδια. Τελευταίο δεν παίζω παιχνίδια. Μην ψάχνεις φίλε ταβάνι 200. Ρίξε λίγο νερό στο κρασάκι σου. Πάρε ένα σάμσουνγκ να κάνεις την δουλειά σου χωρίς 5G ή ένα με 5G οπωσδήποτε αν σε ενδιαφέρει να το κρατήσεις μερικά χρόνια. Edited June 2, 2021 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Φίλε μου το πρώτο σκέλος είναι η ερώτηση. Η απάντηση του είναι ότι δε παίζει παιχνίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Φίλε μου το πρώτο σκέλος είναι η ερώτηση. Η απάντηση του είναι ότι δε παίζει παιχνίδιαΑσε να απαντήσει ο ίδιος, γιατί εγώ μάλλον δεν ξέρω Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Είναι σαφές τι εννοεί. Το γράφει ξεκάθαρα ότι δεν παίζει παιχνίδια. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Ασε να απαντήσει ο ίδιος, γιατί εγώ μάλλον δεν ξέρω Ελληνικά. Είναι ξεκάθαρο από την αρχή ότι δεν παίζει παιχνίδια. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Μέχρι 200 περιπου 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Αδιάφορο 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Ελλάδα 4) Χρειαζόμαστε 5g 5) Το θέλουμε dual sim 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Αξιοπρεπής οθόνη 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Κάμερα, αυτονομία, ταχύτητα, δεν παίζω παιχνίδια Poco x 3 pro . Θα ανέβεις ένα εικοσάρικο ( Σκρουτζ πάντα ..) αλλά τα specs που έχει δεν τα βρίσκεις στην κατηγορία. 570 k έχει antutu και τον πιο ισχυρό 4 g soc. Με το 12.5 miui έχει γίνει πιο fluid από ποτέ .Όσο για την κάμερα ,φοράει τον sony 582 του mi 9 ,op 7 pro ,κ έχει κ το αντίστοιχο isp του δυνατού soc. Νομίζω στα λεφτά που θες δεν υπάρχει κάτι άλλο . Τώρα αν επιλέξεις μεγάλη αλυσίδα μιλάμε για τιμη γύρω στα 300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Poco x 3 pro . Θα ανέβεις ένα εικοσάρικο ( Σκρουτζ πάντα ..) αλλά τα specs που έχει δεν τα βρίσκεις στην κατηγορία. 570 k έχει antutu και τον πιο ισχυρό 4 g soc. Με το 12.5 miui έχει γίνει πιο fluid από ποτέ .Όσο για την κάμερα ,φοράει τον sony 582 του mi 9 ,op 7 pro ,κ έχει κ το αντίστοιχο isp του δυνατού soc. Νομίζω στα λεφτά που θες δεν υπάρχει κάτι άλλο . Τώρα αν επιλέξεις μεγάλη αλυσίδα μιλάμε για τιμη γύρω στα 300 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 To redmi note 9t έχει κάτω από 200. Με μεγάλη μπαταρία και 5g Μικρός προβληματισμός για τα 4 ραμ κατά τα άλλα πολύ αξιόλογο κινητό για αυτά που προσφέρει το έχει φιλαράκι και το σκέφτομαι να το πάρω και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 5G NAI ΡΩΤΉΣΕ ΚΑΙ Ο ΊΔΙΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 NAI ΡΩΤΉΣΕ ΚΑΙ Ο ΊΔΙΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ 5G Σωστος!..Δεν το ειχα προσεξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. June 4, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Ευχαριστώ πολύ, Αγοράστηκε αυτό https://www.e-shop.gr/kinito-realme-7-128gb-8gb-dual-sim-mist-blue-p-TEL.092989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Ευχαριστώ πολύ, Αγοράστηκε αυτό https://www.e-shop.gr/kinito-realme-7-128gb-8gb-dual-sim-mist-blue-p-TEL.092989 Καλορίζικο απλά το συγκεκριμένο δεν είναι 5G. Δεν ξέρω πόση σημασία έχει πια απλά να αναφέρω ότι στα ίδια λεφτά παίρνεις και την έκδοση 5G από Σκρουτζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts