psilikatzis Δημοσιεύτηκε May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 30, 2021 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι σε διαδικασία επιλογής νέας συσκευής έπειτα από το xiaomi mi 8 lite, το οποίο αντικαθιστώ μόνο επειδή έσπασε η οθόνη και είναι ασύμφορη η επί πληρωμή αντικατάστασή της. Ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος από το κινητό κατά τα άλλα. :wacko: Έψαχνα κινητό ως 200€ ωστόσο διαβάζοντας στα forums πίστεψα πως αξίζει η επένδυση 70€ παραπάνω και αγόρασα το xiaomi mi 10 lite 5g. Δυστυχώς, αν και ως σύνολο ήταν ιδιαίτερα καλό απογοητεύτηκα από το video όπου εμφάνιζε έναν συνεχή θόρυβο στο background ακόμα και σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας και έτσι το επέστρεψα. Δοκίμασα κάποια άλλα καινούρια xiaomi επίσης και νομίζω πως εμφανίζουν ανάλογο θέμα, αν και δεν είμαι σίγουρος, καθώς η δοκιμή τους ήταν σε εκθεσιακούς χώρους. Έτσι, ζητάω τώρα τις συμβουλές σας και τις απόψεις σας για την τελική αγορά. :mobile: Ψάχνω: - το κινητό να είναι γρήγορο και να μην εμφανίζει κολλήματα τόσο σε εφαρμογές όσο και σε πλοήγηση - αξιόπιστη κάμερα και video (ήμουν εντάξει με το xiaomi mi 8 lite, προφανώς θεωρώ πως θα υπάρχει κάτι καλύτερο μετά από 2 χρόνια σε αυτήν την τιμή, αλλά δεν περιμένω και αποτελέσματα samsung s21 ή Mi 11) - ωραία αίσθηση όταν το χειρίζεσαι, ποιοτική κατασκευή (αντίστοιχα, συγκρίνω με mi 8 lite, το οποίο είναι πολύ ποιοτικά φτιαγμένο και όμορφο) - ενδιαφέρομαι για καλή οθόνη, με προτίμηση σε amoled αν και ενδιαφέρομαι για όλες τις προτάσεις (το mi8lite δεν είχε amoled και νομίζω είναι κάτι που θα ήθελα πλέον) - αδιαφορώ για παιχνίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Δεν γίνεται να βασιστείς σε σχόλια καθότι η επιλογή είναι εντελώς υποκειμενική. Ο καθένας θα σου προτείνει και κάτι άλλο, αν σκεφτείς ότι και εσύ που πρότεινες στον εαυτό σου ξιαομι έκανες λάθος. Φαντάσου να πρότεινες σε κάποιον άλλον αυτό που εσύ το επέστρεψες.:lol: Χρειάζονται μεγάλες τεχνικές γνώσεις για να αγοράσεις καλό κινητό, ανεξαρτήτως χρημάτων, με τόσες μπακατελες που κυκλοφοράνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilikatzis Δημ. May 30, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Δεν γίνεται να βασιστείς σε σχόλια καθότι η επιλογή είναι εντελώς υποκειμενική. Ο καθένας θα σου προτείνει και κάτι άλλο, αν σκεφτείς ότι και εσύ που πρότεινες στον εαυτό σου ξιαομι έκανες λάθος. Φαντάσου να πρότεινες σε κάποιον άλλον αυτό που εσύ το επέστρεψες.:lol: Χρειάζονται μεγάλες τεχνικές γνώσεις για να αγοράσεις καλό κινητό, ανεξαρτήτως χρημάτων, με τόσες μπακατελες που κυκλοφοράνε. Σίγουρα, ωστόσο όταν κάποιος έχει ένα κινητό ή έχει κάνει ανάλογη αναζήτηση μπορεί να δωσει κάποιες πληροφορίες ή κατεύθυνση. :) Αυτό ψάχνω κυρίως, ώστε να καταλήξω σε κάποια μοντέλα και να επιλέξω από αυτά. Εσύ να φανταστώ είσαι σε πιο ακριβή κατηγορία, σωστά; Αν έχεις οτιδήποτε κατά νου ωστόσο, είναι καλοδεχούμενο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Σίγουρα, ωστόσο όταν κάποιος έχει ένα κινητό ή έχει κάνει ανάλογη αναζήτηση μπορεί να δωσει κάποιες πληροφορίες ή κατεύθυνση. :) Αυτό ψάχνω κυρίως, ώστε να καταλήξω σε κάποια μοντέλα και να επιλέξω από αυτά. Εσύ να φανταστώ είσαι σε πιο ακριβή κατηγορία, σωστά; Αν έχεις οτιδήποτε κατά νου ωστόσο, είναι καλοδεχούμενο!Φίλε μου δυνατή πρόταση είναι το mi 10t. 285 στο best price. Premium κατασκευή, πολύ γρήγορο, φοβερή αυτονομία, παρά πολύ καλή οθονη. Εγώ είχα το poco f1 πριν (καλύτερο σε όλα από το mi 8 lite πλην κατασκευής) και είδα βελτίωση σε όλους τους τομείς μ αυτό. Στο βίντεο δεν έχω παρατηρήσει κάτι σαν αυτό που λες Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Σίγουρα, ωστόσο όταν κάποιος έχει ένα κινητό ή έχει κάνει ανάλογη αναζήτηση μπορεί να δωσει κάποιες πληροφορίες ή κατεύθυνση. :) Αυτό ψάχνω κυρίως, ώστε να καταλήξω σε κάποια μοντέλα και να επιλέξω από αυτά. Εσύ να φανταστώ είσαι σε πιο ακριβή κατηγορία, σωστά; Αν έχεις οτιδήποτε κατά νου ωστόσο, είναι καλοδεχούμενο!Εγώ αγοράζω μόνο σάμσουνγκ και χουαβει σε ευκαιρίες 2ο χέρι για πολλούς λόγους που δεν θα καταλάβεις. Ρουταρισμα, καθάρισμα και τηλέφωνο πιο γρήγορο από ναυαρχίδες. Αλλά δεν έχει νόημα να σου συστήσω τίποτα. Το μάρκετ πλεις ή το καρ έχει πολλές ευκαιρίες για φτηνά τηλέφωνα, τελευταία μοντέλα με καλές προδιαγραφές και τιμή χώμα. Και εννοείται τηλέφωνο μόνο από Ελλάδα για γρήγορη παραλαβή και με εγγυήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilikatzis Δημ. May 30, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Φίλε μου δυνατή πρόταση είναι το mi 10t. 285 στο best price. Premium κατασκευή, πολύ γρήγορο, φοβερή αυτονομία, παρά πολύ καλή οθονη. Εγώ είχα το poco f1 πριν (καλύτερο σε όλα από το mi 8 lite πλην κατασκευής) και είδα βελτίωση σε όλους τους τομείς μ αυτό. Στο βίντεο δεν έχω παρατηρήσει κάτι σαν αυτό που λες. Ναι, όταν είχα πάρει το mi8lite ήμουν μεταξύ αυτού και του pocof1, ωστόσο καθώς δεν χρειαζόμουν τα επιπλέον χαρακτηριστικά του poco προτίμησα κατασκευή και design. Εγώ αγοράζω μόνο σάμσουνγκ και χουαβει σε ευκαιρίες 2ο χέρι για πολλούς λόγους που δεν θα καταλάβεις. Ρουταρισμα, καθάρισμα και τηλέφωνο πιο γρήγορο από ναυαρχίδες. Αλλά δεν έχει νόημα να σου συστήσω τίποτα. Το μάρκετ πλεις ή το καρ έχει πολλές ευκαιρίες για φτηνά τηλέφωνα, τελευταία μοντέλα με καλές προδιαγραφές και τιμή χώμα. Και εννοείται τηλέφωνο μόνο από Ελλάδα για γρήγορη παραλαβή και με εγγυήσεις. Θεωρείς ωστόσο πως αξίζει το 2ο χέρι για αγορά καλύτερης συσκευής φθηνότερα; Δεν ξέρω, πάντα τα φοβόμουν, καθώς ίσως θέλουν μπαταρία, ίσως έχουν κολλήματα που δεν φαίνονται κτλ. Η αλήθεια είναι πως επειδή παρατήρησα ό,τι είπα στο Mi10Lite σκεφτόμουν κι εγώ μήπως μεταπηδήσω σε samsung ή huawei, με προτεραιότητα στην πρώτη. Ωστόσο, κοιτούσα μόνο για καινούρια - μεταχειρισμένα βρίσκω και εδώ που είμαι, εξωτερικό, σε πολύ καλές τιμές, απλά δεν είμαι σίγουρος για το τι θα βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Μια χαρά είναι τα μεταχειρισμένα. Πολλοί πουλάνε τηλέφωνα σχεδόν καινούργια με χαρτιά και εγγύηση. Άλλωστε δεν ξέρεις αν όντως είναι καινούργια στο κατάστημα. Έχω δει απατεώνες που κάνουν εισαγωγές...... Επί του θέματος, οι καλοί προγραμματιστές πάνε στη σάμσουνγκ, την απλ και χουαβει. Έχει η σάμσουνγκ τηλέφωνα με 200€ αστέρια. 2ο χέρι 80€ με εγγυήσεις σε άριστη κατάσταση. Με ένα ρουραρισμα παίζει καλύτερα από ναυαρχίδες, ούτε διαφημίσεις, η μπαταρία κρατάει το διπλάσιο και δεν φοβάσαι τίποτα. Αλλά αν δεν έχεις τις γνώσεις, δυστυχώς θα πάρεις ότι σου τύχει και θα παλεύεις μέχρι να το πετάξεις και ξανά μία από τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Μια χαρά είναι τα μεταχειρισμένα. Πολλοί πουλάνε τηλέφωνα σχεδόν καινούργια με χαρτιά και εγγύηση. Άλλωστε δεν ξέρεις αν όντως είναι καινούργια στο κατάστημα. Έχω δει απατεώνες που κάνουν εισαγωγές...... Επί του θέματος, οι καλοί προγραμματιστές πάνε στη σάμσουνγκ, την απλ και χουαβει. Έχει η σάμσουνγκ τηλέφωνα με 200€ αστέρια. 2ο χέρι 80€ με εγγυήσεις σε άριστη κατάσταση. Με ένα ρουραρισμα παίζει καλύτερα από ναυαρχίδες, ούτε διαφημίσεις, η μπαταρία κρατάει το διπλάσιο και δεν φοβάσαι τίποτα. Αλλά αν δεν έχεις τις γνώσεις, δυστυχώς θα πάρεις ότι σου τύχει και θα παλεύεις μέχρι να το πετάξεις και ξανά μία από τα ίδια. Σοβαρά τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Μια χαρά είναι τα μεταχειρισμένα. Πολλοί πουλάνε τηλέφωνα σχεδόν καινούργια με χαρτιά και εγγύηση. Άλλωστε δεν ξέρεις αν όντως είναι καινούργια στο κατάστημα. Έχω δει απατεώνες που κάνουν εισαγωγές...... Επί του θέματος, οι καλοί προγραμματιστές πάνε στη σάμσουνγκ, την απλ και χουαβει. Έχει η σάμσουνγκ τηλέφωνα με 200€ αστέρια. 2ο χέρι 80€ με εγγυήσεις σε άριστη κατάσταση. Με ένα ρουραρισμα παίζει καλύτερα από ναυαρχίδες, ούτε διαφημίσεις, η μπαταρία κρατάει το διπλάσιο και δεν φοβάσαι τίποτα. Αλλά αν δεν έχεις τις γνώσεις, δυστυχώς θα πάρεις ότι σου τύχει και θα παλεύεις μέχρι να το πετάξεις και ξανά μία από τα ίδια.Φίλε μου που τα είδες τα Samsung με 200 ευρώ κι αστέρια? Κι ειδικά μεταχειρισμένα στα 80 ευρώ. Τρολαρεις;; Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Κάνετε τις προτάσεις σας στον φίλο και αυτός θα αποφασίσει, αν έχετε προτάσεις βέβαια. Μην ασχολείστε με τα τρολ, όπως λέτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι σε διαδικασία επιλογής νέας συσκευής έπειτα από το xiaomi mi 8 lite, το οποίο αντικαθιστώ μόνο επειδή έσπασε η οθόνη και είναι ασύμφορη η επί πληρωμή αντικατάστασή της. Ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος από το κινητό κατά τα άλλα. :wacko: Έψαχνα κινητό ως 200€ ωστόσο διαβάζοντας στα forums πίστεψα πως αξίζει η επένδυση 70€ παραπάνω και αγόρασα το xiaomi mi 10 lite 5g. Δυστυχώς, αν και ως σύνολο ήταν ιδιαίτερα καλό απογοητεύτηκα από το video όπου εμφάνιζε έναν συνεχή θόρυβο στο background ακόμα και σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας και έτσι το επέστρεψα. Δοκίμασα κάποια άλλα καινούρια xiaomi επίσης και νομίζω πως εμφανίζουν ανάλογο θέμα, αν και δεν είμαι σίγουρος, καθώς η δοκιμή τους ήταν σε εκθεσιακούς χώρους. Έτσι, ζητάω τώρα τις συμβουλές σας και τις απόψεις σας για την τελική αγορά. :mobile: Ψάχνω: - το κινητό να είναι γρήγορο και να μην εμφανίζει κολλήματα τόσο σε εφαρμογές όσο και σε πλοήγηση - αξιόπιστη κάμερα και video (ήμουν εντάξει με το xiaomi mi 8 lite, προφανώς θεωρώ πως θα υπάρχει κάτι καλύτερο μετά από 2 χρόνια σε αυτήν την τιμή, αλλά δεν περιμένω και αποτελέσματα samsung s21 ή Mi 11) - ωραία αίσθηση όταν το χειρίζεσαι, ποιοτική κατασκευή (αντίστοιχα, συγκρίνω με mi 8 lite, το οποίο είναι πολύ ποιοτικά φτιαγμένο και όμορφο) - ενδιαφέρομαι για καλή οθόνη, με προτίμηση σε amoled αν και ενδιαφέρομαι για όλες τις προτάσεις (το mi8lite δεν είχε amoled και νομίζω είναι κάτι που θα ήθελα πλέον) - αδιαφορώ για παιχνίδια realme 7 ή 8 , poco x3 Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Με 26€ παραπάνω θα πρότεινα το realme 7 pro. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Συμφωνώ, ότι καλύτερο σε αυτή την περίπτωση είναι το Realme 7 Pro. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilikatzis Δημ. June 1, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 realme 7 ή 8 , poco x3 Με 26€ παραπάνω θα πρότεινα το realme 7 pro. Συμφωνώ, ότι καλύτερο σε αυτή την περίπτωση είναι το Realme 7 Pro. Ευχαριστώ για τις προτάσεις που μοιραστήκατε ως τώρα! Το pocox3 είναι σίγουρα στις επιλογές, λόγω γενικότερης ποιότητας αν και χάνει κατασκευαστικά λίγο. Real me δεν είχα κοιτάξει καθόλου, ωστόσο θα το ψάξω μιας που το προτείνετε. ΥΓ: Αναφορικά με Samsung βρίσκω μεταχειρισμένο S9 στα 220€ από μαγαζί και με 1 έτος εγγύηση, αλλά όπως είπα φοβάμαι γενικά τα μεταχειρισμένα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilikatzis Δημ. June 8, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Ευχαριστώ για τις προτάσεις που μοιραστήκατε ως τώρα! Το pocox3 είναι σίγουρα στις επιλογές, λόγω γενικότερης ποιότητας αν και χάνει κατασκευαστικά λίγο. Real me δεν είχα κοιτάξει καθόλου, ωστόσο θα το ψάξω μιας που το προτείνετε. ΥΓ: Αναφορικά με Samsung βρίσκω μεταχειρισμένο S9 στα 220€ από μαγαζί και με 1 έτος εγγύηση, αλλά όπως είπα φοβάμαι γενικά τα μεταχειρισμένα κινητά. Επανέρχομαι τελικά. Δεν ξέρω γιατί αλλά όσα poco και xiaomi έχω δοκιμάσει ως 300€ έχουν θέμα στο βίντεό τους - ακόμα και σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας ακούγεται σταθερά ένας θόρυβος που δεν ακούγεται πχ σε παλιότερα μοντέλα όπως το mi8lite ή σε ακριβότερα όπως το mi11. Επομένως, καθώς αυτήν την αγορά ήξερα κυρίως, υπάρχει κάτι ως 200€, που δεν κολλάει σε εφαρμογές και είναι γενικά γρήγορο με συμπαθητική οθόνη και μπαταρία; Αναφορικά με την κάμερα δεν πειράζει να μην είναι η καλύτερη, απλά να μην εμφανίζει στοιχεία όπως αυτό που αναφέρω - ας είναι χειρότερο το βίντεο χωρίς όμως αυτό το συνεχόμενο βουητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/motorola-moto-g9-plus-dual-4g-128gb-smartphone/?productId=20400012 Το χω για 2ο. Τιμιο κινητακι με καθαρο android, καλη μπαταρια και 2 χρονια εγγυηση απο γερμανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts