Dimosthenis.p Δημ. February 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2022 Είναι όλα ενεργά το έχω τσεκάρει ηδη...και τα 2 σετ ακουστικά είναι κομπλέ με άλλες συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonkalf Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 Πάντα ένα factory reset μετά από αλλαγή έκδοσης Android συστήνεται. Διορθώθηκαν τα υπόλοιπα bugs που είχες εντοπίσει? Σε μένα σήμερα ήρθε και γίνεται τώρα εγκατάσταση.. Παράθεση Samsung Omnia - Samsung Galaxy S2 - LG G3 - MS Surface pro 3 - Samsung A5(2016) - Samsung A70 - Galaxy Watch - Galaxy Buds+ - Samsung Galaxy A72 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 14 minutes ago, leonkalf said: Πάντα ένα factory reset μετά από αλλαγή έκδοσης Android συστήνεται. Διορθώθηκαν τα υπόλοιπα bugs που είχες εντοπίσει? Σε μένα σήμερα ήρθε και γίνεται τώρα εγκατάσταση.. Εγώ πάντως ποτέ δεν έκανα factory reset σε καμία συσκευή μου (Xiaomi,Samsung) και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimosthenis.p Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 4 ώρες πριν, leonkalf said: Πάντα ένα factory reset μετά από αλλαγή έκδοσης Android συστήνεται. Διορθώθηκαν τα υπόλοιπα bugs που είχες εντοπίσει? Σε μένα σήμερα ήρθε και γίνεται τώρα εγκατάσταση.. Είναι το τελευταίο που θέλω να κάνω διότι θα πρέπει να αδειάσω το κινητό απ'οτι έχει μέσα. Κοιτάω καθημερινά για updates ελπίζοντας οτι θα υπάρξει κάποιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 μετά την αναβάθμιση στην 12 (έκανα και hard reset μετά από μέρες) όταν μιλάω και σβήσει /κλειδώσει η οθόνη ΔΕΝ ανάβει η οθόνη με double tap! Α72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 επίσης το slow motion είναι τραγικό με αρκετά σπασίματα της εικόνας. (αυτο το έκανε και στην 11 βέβαια) Α72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonkalf Δημ. February 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2022 On 24/1/2022 at 6:09 ΜΜ, ilka71 said: πρώτες εντυπώσεις Android 12...... το scrolling έγινε πολύ ομαλό πλέον και στα μενού και στις εφαρμογές πχ browsers στο Twitter όμως κομπιαζει πολύ η κύλιση! και τα font στα ελληνικά είναι αυτά που έχω επιλέξει από το galaxy store αλλά τα αγγλικά είναι τα font του Twitter! επίσης ΔΕΝ αλλάζει ο default browser μένει ο chrome Για το twitter ισχύει όντως.. και είναι και αρκετά ενοχλητικό στο scrolling. Το κάνει πολύ εμφανές. Λογικά περιμένουμε update της εφαρμογής. 1 Παράθεση Samsung Omnia - Samsung Galaxy S2 - LG G3 - MS Surface pro 3 - Samsung A5(2016) - Samsung A70 - Galaxy Watch - Galaxy Buds+ - Samsung Galaxy A72 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonkalf Δημ. February 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2022 Στις ρυθμίσεις μπαταρίας υπάρχει πλέον μια επιπλέον ρύθμιση για την προστασία της μπαταρίας που σταματάει την φόρτιση στο 85%. Όταν γίνει ON και φτάσει η φόρτιση στο 85% βγάζει αυτό το μήνυμα στην οθόνη κλειδώματος. Το έχετε δει? Το ακολουθούμε? Τέλος το 100%? Παράθεση Samsung Omnia - Samsung Galaxy S2 - LG G3 - MS Surface pro 3 - Samsung A5(2016) - Samsung A70 - Galaxy Watch - Galaxy Buds+ - Samsung Galaxy A72 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2022 Στις ρυθμίσεις μπαταρίας υπάρχει πλέον μια επιπλέον ρύθμιση για την προστασία της μπαταρίας που σταματάει την φόρτιση στο 85%. Όταν γίνει ON και φτάσει η φόρτιση στο 85% βγάζει αυτό το μήνυμα στην οθόνη κλειδώματος. Το έχετε δει? Το ακολουθούμε? Τέλος το 100%?άμα θες το ενεργοποιείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. February 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2022 Στις ρυθμίσεις μπαταρίας υπάρχει πλέον μια επιπλέον ρύθμιση για την προστασία της μπαταρίας που σταματάει την φόρτιση στο 85%. Όταν γίνει ON και φτάσει η φόρτιση στο 85% βγάζει αυτό το μήνυμα στην οθόνη κλειδώματος. Το έχετε δει? Το ακολουθούμε? Τέλος το 100%?Εγώ το χρησιμοποιώ στο Z Fold 3 και με έχει βολέψει πολύ. Σε συνδυασμό και με ασύρματη φόρτιση είναι σούπερ.Στάλθηκε από το SM-F926B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 ένα καλό που είχε στην 11 όταν πχ είχες τότε χάρτες και άνοιγες άλλη εφαρμογή γινόντουσαν minimized και μετά για να μεγαλώσει απλά έκανες double tap στο μικρό παράθυρο. πόσο ηλ ιθιοι είναι που τώρα πρέπει ενόσω πχ οδηγείς πρέπει να πατήσεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ σύμβολο που το μεγαλώνει το μικρό παράθυρο! έλεος A72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 ρε παιδιά γιατί όταν ανάβει η οθόνη του κινητού και το ξεκλειδώνω μετά από πολλές ώρες πχ το πρωί που ξυπνάω πολλές εφαρμογές πχ nova launcher (τα widgets τότε ξανά φορτώνουν), με και ξεκινάει το κινητό από την αρχή.; και στο viber ανοίγει μετά από 3 δευτερόλεπτα. τις έχω βγάλει εννοείται από την εξοικονόμηση μπαταρίας επίσης έχω απενεργοποιησει την adaptive battery και έχω κλείσει την επιλογή να μπαίνουν σε sleep οι εφαρμογές A72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. February 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2022 Παιδιά ξέρετε τι παίζει με το yahoo mail? 'Αλλαξα κωδικό στο yahoo και δεν μπορώ να συνδεθώ με τον νέο κωδικό στην εφαρμογή Samsung mail. Δοκίμασα και άλλες αλλά μόνο από την ίδια εφαρμογή yahoo mail μπορεί και μπαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. February 16, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 Παιδιά ξέρετε τι παίζει με το yahoo mail? 'Αλλαξα κωδικό στο yahoo και δεν μπορώ να συνδεθώ με τον νέο κωδικό στην εφαρμογή Samsung mail. Δοκίμασα και άλλες αλλά μόνο από την ίδια εφαρμογή yahoo mail μπορεί και μπαίνει. Κάνε ένα wipe cache την εφαρμογή Samsung mail και ξανά δοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 (edited) Just now, fotisbasm said: On 14/2/2022 at 8:32 ΜΜ, makouin said: Παιδιά ξέρετε τι παίζει με το yahoo mail? 'Αλλαξα κωδικό στο yahoo και δεν μπορώ να συνδεθώ με τον νέο κωδικό στην εφαρμογή Samsung mail. Δοκίμασα και άλλες αλλά μόνο από την ίδια εφαρμογή yahoo mail μπορεί και μπαίνει. Κάνε ένα wipe cache την εφαρμογή Samsung mail και ξανά δοκιμασε Τα δοκίμασα όλα....έκανα wipe cache, απεγκατέστησα και ξαναέβαλα την εφαρογή, έβγαλα antivirus, έκανα όλα τα δικαιώματα δεκτά, ΔΕΝ γίνετε τίποτα,..στην ουσία όταν βάζω λάθος κωδικό επίτηδες μου λέει βγάζει λάθος κωδικό, ενώ όταν βάζω τον σωστό ΔΕΝ μπορεί να κάνει ταυτοποίηση και μου βγάζει το μήνυμα Η σελίδα δεν βρέθηκε err_connection_refused Edited February 16, 2022 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 Καλησπέρα σας... Μια βοήθεια σας παρακαλώ... Έχει τη Α52 ο Πατέρας μου και έχει μεγάλο πρόβλημα με της ειδοποιήσεις...δεν έρχονται πολλές φορές και άλλες έρχονται κανονικά....τι μπορώ να κάνω...ευχαριστώ Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 Καλησπέρα σας... Μια βοήθεια σας παρακαλώ... Έχει τη Α52 ο Πατέρας μου και έχει μεγάλο πρόβλημα με της ειδοποιήσεις...δεν έρχονται πολλές φορές και άλλες έρχονται κανονικά....τι μπορώ να κάνω...ευχαριστώ Να αφαιρέσετε από τις εφαρμογές αυτές την βελτιστοποίηση μπαταρίας. Ρυθμίσεις > εφαρμογές > πατάμε 3 κάθετες τελείες πάνω δεξιά > ειδική πρόσβαση > βελτιστοπ. χρησ. μπαταρ. > επιλέγουμε επάνω "όλες" και μετά σε κάθε εφαρμογή που θέλουμε απενεργοποιούμε τη βελτιστοποίηση Στάλθηκε από το SM-M526BR μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 14 ώρες πριν, ikgamsu said: Να αφαιρέσετε από τις εφαρμογές αυτές την βελτιστοποίηση μπαταρίας. Ρυθμίσεις > εφαρμογές > πατάμε 3 κάθετες τελείες πάνω δεξιά > ειδική πρόσβαση > βελτιστοπ. χρησ. μπαταρ. > επιλέγουμε επάνω "όλες" και μετά σε κάθε εφαρμογή που θέλουμε απενεργοποιούμε τη βελτιστοποίηση Στάλθηκε από το SM-M526BR μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ.... 1 Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 Recovery mode πώς μπαίνουμε?Δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς πλήκτρων στην έναρξη αλλά δεν..Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 28 minutes ago, hotcarver1 said: Recovery mode πώς μπαίνουμε? Δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς πλήκτρων στην έναρξη αλλά δεν.. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk συνδεεις το καλωδιο στο pc και πατας το κεντρικο κουμπι μαζι με το volume up. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. February 26, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 28 minutes ago, hotcarver1 said: Recovery mode πώς μπαίνουμε? Δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς πλήκτρων στην έναρξη αλλά δεν.. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρεπει να το εχεις σε pc συνδεδεμενο με καλωδιο , και μετα volume up και power , μολις δειξει το samsung logo αφηνεις το power και συνεχιζεις να πατας το volume up μεχρι να μπεις recovery , μετα το αφηνεις και βγαζεις και το καλωδιο usb 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 Ήρθε security update Μαρτίου A52 4G 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 στις ρυθμίσεις της ram plus δεν έγινε επιλογή να διαλέξουμε πόση θέλουμε να χρησιμοποιήσει το κινητό; τώρα μπαίνω και λέει ram plus αλλά δεν μπορώ ούτε να την σταματήσω ούτε να την αλλάξω. έτσι ήταν; δεν θυμάμαι. Α72 το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 2 ώρες πριν, ilka71 said: στις ρυθμίσεις της ram plus δεν έγινε επιλογή να διαλέξουμε πόση θέλουμε να χρησιμοποιήσει το κινητό; τώρα μπαίνω και λέει ram plus αλλά δεν μπορώ ούτε να την σταματήσω ούτε να την αλλάξω. έτσι ήταν; δεν θυμάμαι. Α72 το κινητό Έτσι είναι απο όταν πήραμε Android 12 με ONE UI4.0. Μάλλον αυτό που λές και θέλεις να γίνει το έχω δεί σε όσους έχουν πάρει το update 4.1. 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 όταν είστε σε κλήση και σβήσετε /κλειδώσετε την οθόνη. δουλεύει μετά το double tap to wake για να ανάψει όσο μιλάτε; εμένα μετά την 12αρα όχι. έκανα και hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts