Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτά μου τα έβγαλε με PSDN γραμμή από Αργαλαστή Πηλίου.Οι τιμές είναι λογικές;;;

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 112.01Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 111.14kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για Sdsl 128 καλά θα ήταν!

Αλλά για 384/128 επιεικώς χάλια! Δοκίμασε και άλλο Isp αν και πιστευω οτι είναι καθαρά θέμα Ote-Dslam.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Να ρωτήσω κάτι ,μιας και έχω μαύρα μεσάνυχτα?:O

Τώρα χρησιμοποιώ μια adsl σύνδεση της forthnet(adsl in a box) η οποία τελειώνει σε λίγο καιρό.Μετά , σκέφτομαι να συνεχίσω με κανονική σύνδεση.Εκτός από το πάγιο που θα πρέπει να πληρώνω στη forthnet(πχ 25 ευρώ το μήνα), θα πληρώνω και στον ΟΤΕ επιπλέον ποσό για τηλεπικοινωνιακό κόστος? και πόσο??(για 384):worry: :worry:

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

Αυτά μου τα έβγαλε με PSDN γραμμή από Αργαλαστή Πηλίου.Οι τιμές είναι λογικές;;;

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 112.01Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 111.14kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

δεν κανει για PSTN, βγαζει εσφαλμενα αποτελεσματα ;)

Τώρα χρησιμοποιώ μια adsl σύνδεση της forthnet(adsl in a box) η οποία τελειώνει σε λίγο καιρό.Μετά , σκέφτομαι να συνεχίσω με κανονική σύνδεση.Εκτός από το πάγιο που θα πρέπει να πληρώνω στη forthnet(πχ 25 ευρώ το μήνα), θα πληρώνω και στον ΟΤΕ επιπλέον ποσό για τηλεπικοινωνιακό κόστος? και πόσο??(για 384)
υπαρχει το 1Bill που ειναι ολα πληρωμενα. δες στο site της φορθνετ.

Άνω Τούμπα, 512 σε 512 γραμμή.

:::.. Download Stats ..:::

Download Connection is:: 388 Kbps about 0.39 Mbps (tested with 1496 kB)

Download Speed is:: 47 kB/s

Tested From:: http://testmy.net/ (Server 1)

Test Time:: 2006/06/26 - 3:29pm

Bottom Line:: 7X faster than 56K 1MB Download in 21.79 sec

Tested from a 1496 kB file and took 31.585 seconds to complete

Download Diagnosis:: 90% + Okay : running at 92.82 % of your hosts average (forthnet.gr)

D-Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-NF3YPL2WD

User Agent:: Opera/9.00 (Windows NT 5.1; U; en) [!]

Μου κάνει εντύπωση ότι από εκεί που σε γρήγορα torrents έπιανα 54kbps, τώρα μέγιστη ταχύτητα είναι τα 35kbps...

Κανενάς άλλος με το ίδιο πρόβλημα;

gia sas tha ithela na moy peite an tha exo 3mhnes doro syndromh giati pira simera adsl in-a-box sta 512 kai mexri na energopoiithi thelei 10meres peripoy kai i prosfora gia 3mhnes epipleon isxiei gia energopoihseis mexri 30/6!

dld ego thn exasa thn prosfora?

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

@tone

sigoyra?

afoy leei gia energopoiishs mexri 30/6 kai emena i syndesh moy tha energopoiithi meta apo tis 30/6.

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Ρε παιδια εχει τιποτα προβλημα η forthnet εδω και 2 μερες δεν πιανω ταχυτητες πανω απο 18kb/s με συνδεση 512!!!!!Μπορω να παρω καπου τηλεφωνο να παραπονεθω να δω τι γινεται??

Εκανα και τεστ στην γραμμη μου και μου βγαζει 234 δηλαδη ακριβως το μισο!!Τι αισχος ειναι αυτο ??

Δηλαδη θα εχουμε μιση συνδεση απλα για ενα χρονο??Πολυ ωραια προσφορα!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Ρε παιδια εχει τιποτα προβλημα η forthnet εδω και 2 μερες δεν πιανω ταχυτητες πανω απο 18kb/s με συνδεση 512!!!!!Μπορω να παρω καπου τηλεφωνο να παραπονεθω να δω τι γινεται??

Εκανα και τεστ στην γραμμη μου και μου βγαζει 234 δηλαδη ακριβως το μισο!!Τι αισχος ειναι αυτο ??

Στην Κομοτινή ε?Τι μου θύμισες τώρα...

(Τι κάνει το Theatro?)

Πάντως χτες με 384 κατέβαζα με 45-47:blink: :blink:

παίζει μεγάλο ρόλο η περιοχή:(

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

η περιοχη σου φταιει φιλε μου :O

ουτε εγω εχω προβλημα.

Εγώ μέχρι και 1 βδομάδα πριν είχα πρόβλημα και ένα απόγευμα σταμάτησε να δουλεύει εντελώς πήρα τηλ. τις βλάβες του οτε και μου είπαν ότι το dslam του οτε στους αμπελοκήπου είχε πρόβλημα. Μετά απο 1 ώρα το πρόβλημα λύθηκε και εγώ έβλεπα ταχύτητες που σπάνια είχα ξαναδεί κατέβαζε απο 34 ως 41 :cry:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Στην Κομοτινή ε?Τι μου θύμισες τώρα...

(Τι κάνει το Theatro?)

Πάντως χτες με 384 κατέβαζα με 45-47:blink: :blink:

παίζει μεγάλο ρόλο η περιοχή:(

Μια χαρα ειναι φιλε μου και το θεατρο και ολα τα αλλα τα καλουδια εδω!!;) ;)

Μαλλον κατι γινοταν γιατι σημερα παμε καλυτερα απο ταχυτητες!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

εχω την adsl in a box και μου ληγει 5 ιουλιου. ανανεωση μπορω να κανω απο το e-shop που την ειχα παρει αρχικα; Μεχρι ποτε εχω προθεσμια να το κανω αυτο; Επειδη λογικα δεν θα κανω διακοπη, αλλα θα συνεχισω με adsl 1 bill, ειπα να περιμενω λιγο ακομα μηπως και κανουν καμια καλυτερη προσφορα στις τιμες, μιας και αυτες που εχουν τωρα ισχυουν ως 30/6. Με πηρανε απο το e-shop και μου πανε να παρω την 1 bill 3+3 στα 384 με 119 ευρω. σκεφτομαι να περιμενω ως την δευτερα μηπως και αλλαξει η προσφορα προς το καλυτερο βεβαια! Αλλα αναρωτιεμαι, αφου ως τωρα δεν εχω δηλωσει διακοπη η συνεχιση της συνδεσης, μηπως η forthnet κανει κατι απο αυτα τα 2 χωρις να το ξερω;....

Μια χαρα ειναι φιλε μου και το θεατρο και ολα τα αλλα τα καλουδια εδω!!;) ;)

Μαλλον κατι γινοταν γιατι σημερα παμε καλυτερα απο ταχυτητες!!

Παιδιά , χτες κατέβαζα με 53 σταθερά:blink: :D :D (384 έχω).Θα μας τρελάνουν τελείως.

(Ρίξε μια βουτιά στο Φανάρι και για μένα;) )

Παιδιά , χτες κατέβαζα με 53 σταθερά:blink: :D :D (384 έχω).Θα μας τρελάνουν τελείως.

(Ρίξε μια βουτιά στο Φανάρι και για μένα;) )

μαλλον σου εχουν κανει αναβαθμιση, τετοια ταχυτητα με 384 δε γινεται :)

Επίσης κάτι έγινε εχτές.. αλλά ήταν πάνω την ώρα που έκλεινα.. οπότε δεν έδωσα κ σημασία..

Κ σήμερα χαλαρά πράγματα..

μαλλον σου εχουν κανει αναβαθμιση, τετοια ταχυτητα με 384 δε γινεται :)

Πράγματι!!

Σήμερα πρόσεξα ότι μπαίνω με 768:blink:

Πώς γίνεται αυτό??

Είχα αγοράσει το adsl in a box στα 384 και ακόμα δεν έχει λήξει.

Καμιά ιδέα???:worry: :worry:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...