Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι μονο στην ιδια ταχυτητα? :confused:

sorry γιατην ιδια εταιρια ηθελα να πω

ναι, εννοω μετα το 6μηνο.

αν μπορω να αγορασω παλι το ιδιο πακετο

μπορεις αλλα δεν χρειαζεται

καλυτερα να παρεις τηλ κα να τους πεις να σου ανανεωσουν την συνδεση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι, εννοω μετα το 6μηνο.

αν μπορω να αγορασω παλι το ιδιο πακετο

νεο πακέτο σε συμφέρει αλλα εχει ταλαιπωρία γιατί πρέπει να ζητήσεις πριν ληξη το προηγούμενο να στο κόψουν και μετα να στείλεις την νεα αίτηση πακέτου (αρα μένεις για 1 μηνα περίπου χωρίς dsl)

edit: υποτίθεται το πακέτο ειναι για νέους χρήστες

γιαυτό είναι και πιο οικονομικά τα πακέτα απο την ανανέωση!!

νεο πακέτο σε συμφέρει αλλα εχει ταλαιπωρία γιατί πρέπει να ζητήσεις πριν ληξη το προηγούμενο να στο κόψουν και μετα να στείλεις την νεα αίτηση πακέτου (αρα μένεις για 1 μηνα περίπου χωρίς dsl)

edit: υποτίθεται το πακέτο ειναι για νέους χρήστες

γιαυτό είναι και πιο οικονομικά τα πακέτα απο την ανανέωση!!

Εκτος και αν πάρει το πακέτο και τους στειλει την αίτηση που έχει μέσα γράφοντας ανανέωση.Αν τους ζαλίσεις λιγο πιστεύω να στο κάνουν(αν και τωρα ειναι πιο δυσκολο).Αν δεν στο κάνουν τουλάχιστον θα έχεις γλυτώσει τη διαφορα

(κουτιου-ανανέωσης)

Λοιπον, για να μην μπερδευομαστε,

εφοσον μπεις στο ιδιοκτητο δικτυο της 4νετ σου ενεργοποιει 4αρα γραμμη και στο μελλον θα στην κανουν 10.

Εγω παντως βρισκω πολυ καλη την προσφορα της και θα κανω αιτηση.

(Ιντερνετ και τηλεφωνο μαζι).

Και στα 4 να ειναι η γραμμη, παλι ειναι πιο κατω απο το αντιστοιχο της Τελλας.

Απλα να ρωτησω, υπαρχει περιπτωση ο ρουτερ που εχω σε ISDN να του περασω αλλο firmware και να παιζει σε PSTN?

D-link G664T

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά να κάνω μια ερωτησούλα και εγώ. Σκέφτομαι εντώς των ημερών να κάνω αίτηση για το 2play. Έχω όμως την υποψία, ότι η pstn γραμμή που έχω αυτή την στιγμή από τον ΟΤΕ, περνάει από φερέσυχνο και δεν έρχεται καθαρός χαλκός από το καφάο του.

Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Ξέρετε αν θα υπάρξει πρόβλημα? Μήπως πρέπει να την ψάξω λίγο (σιγά μην βρω άκρη βέβαια) από τον ΟΤΕ, πριν κάνω την αίτηση? Τι λέτε?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παιδιά να κάνω μια ερωτησούλα και εγώ. Σκέφτομαι εντώς των ημερών να κάνω αίτηση για το 2play. Έχω όμως την υποψία, ότι η pstn γραμμή που έχω αυτή την στιγμή από τον ΟΤΕ, περνάει από φερέσυχνο και δεν έρχεται καθαρός χαλκός από το καφάο του.

Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Ξέρετε αν θα υπάρξει πρόβλημα? Μήπως πρέπει να την ψάξω λίγο (σιγά μην βρω άκρη βέβαια) από τον ΟΤΕ, πριν κάνω την αίτηση? Τι λέτε?

παρε στο 134 θα σε πουν αν περνάει από φερέσυχνο !

και προσπάθησε να τους πεις να το αλλάξουν (αν οχι θα το ''βρει'' το πρόβλημα η φορτηνετ και θα το ζητήσει απο τον οτε αλλά θέλει γραφειοκρατεία)

Θέλω να πως πάντως για την "ταχύτητα" της Forthnet και δεν εννοώ αφού γίνει η σύνδεση, αλλά πριν. Εκανα αίτηση στις 2 Απριλίου και αφού έψαχναν επί ημέρες να την βρουν, μου είπαν πως στις 17/4 στάλθηκε στο αρμόδιο τμήμα και από εκεί, κάποια στιγμή την άλλη εβδομάδα θα την στείλουν στον ΟΤΕ μαζί με τις άλλες. Κατόπιν, χρειάζονται άλλες 10 εργάσιμες από τον ΟΤΕ και βλέπουμε. Δηλαδή, από τις 2 Απριλίου θα έχω σύνδεση - καλώς εχόντων των πραγμάτων - μετά τις 13 Μαίου....:mad: :mad: :mad:

Θα χρειαστούν δηλαδή πέντε με έξι εβδομάδες το λιγότερο και όχι τρεις, όπως "ευαγγελίζονται" στις διαφημίσεις τους και τις προσφορές τους. Αυτά για να μην λέμε μόνο τα καλά, αλλά και τα άσχημα.....

Γιώργος

Galaxy s9+

Τεχνικές εργασίες ΟΤΕ σε Κοζάνη και Καστοριά

20/04/2007

Η Forthnet επιθυμεί να πληροφορήσει τους συνδρομητές της ότι, σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΟΤΕ, θα πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες στο δίκτυο το Σάββατο 21/04/2007 και ώρες 06:30 - 13:00 στην περιοχή Κοζάνης-Καστοριάς, οι οποίες θα προκαλέσουν τυχόν δυσλειτουργία στις συνδέσεις των συνδρομητές των συγκεκριμένων περιοχών.

-----------------------------------------------------

edit :

Eυχαριστα νεα για μεταφορά γραμμηs ADSL

Aπο σημερα 23/4 με απόφαση της ΕΕΤΤ δεν μπορεί ο ΟΤΕ να καθυστερεί την διακοπή σύνδεσης ΑΡΙΣ πάνω απο 2 μερες και πανω απο αλλες 2 μερες την μεταφορά της γραμμηs , κατα την μεταφορά τηs γραμμηs σε άλλο παροχο.

ετσι θα ειναι σύντομη η ενεργοποίηση τηs γραμμηs του χρήστη στον νέο παροχο.

πηγη ΕΕΤΤ

Αν αντί για το κλασσικό usb μόντεμ της crypto πάρω ένα router θα έχω καμιά ιδιαίτερη βελτίωση στις ταχύτητες;

Eγω που δοκιμασα ενα αλλο...παλιο που ειχα..δεν :blink: κατι διαφορετικο,

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν αντί για το κλασσικό usb μόντεμ της crypto πάρω ένα router θα έχω καμιά ιδιαίτερη βελτίωση στις ταχύτητες;

Απλα με το router αν κάνεις σύνδεση με την θύρα ethernet,θα έχεις βελτίωση στους πορους του υπολογιστή.Στο ιντερνετ δεν θα έχεις βελτίωση(έχω χρησιμοποιήσει και το crypto και το linksys)

Θέλω να πως πάντως για την "ταχύτητα" της Forthnet και δεν εννοώ αφού γίνει η σύνδεση, αλλά πριν. Εκανα αίτηση στις 2 Απριλίου και αφού έψαχναν επί ημέρες να την βρουν, μου είπαν πως στις 17/4 στάλθηκε στο αρμόδιο τμήμα και από εκεί, κάποια στιγμή την άλλη εβδομάδα θα την στείλουν στον ΟΤΕ μαζί με τις άλλες. Κατόπιν, χρειάζονται άλλες 10 εργάσιμες από τον ΟΤΕ και βλέπουμε. Δηλαδή, από τις 2 Απριλίου θα έχω σύνδεση - καλώς εχόντων των πραγμάτων - μετά τις 13 Μαίου....:mad: :mad: :mad:

Θα χρειαστούν δηλαδή πέντε με έξι εβδομάδες το λιγότερο και όχι τρεις, όπως "ευαγγελίζονται" στις διαφημίσεις τους και τις προσφορές τους. Αυτά για να μην λέμε μόνο τα καλά, αλλά και τα άσχημα.....

ego ekana aitisi stis 4 apriliou kai telika vrethike i aitisi stis 19, kai kataxirithike sto sistima, kai apo oti leei 20 apriliou stalthike ston ote , gia tin ora eimaste stin anamoni ,diladi enas minas kai vale , kai ola auta logo kathisterisis tis forthnet gia na vri telika tin aitisi 15 meres.logo megalou ogou aitiseon i dikeologia pou dothike gia oli autin tin kathisterisi.

ego ekana aitisi stis 4 apriliou kai telika vrethike i aitisi stis 19, kai kataxirithike sto sistima, kai apo oti leei 20 apriliou stalthike ston ote , gia tin ora eimaste stin anamoni ,diladi enas minas kai vale , kai ola auta logo kathisterisis tis forthnet gia na vri telika tin aitisi 15 meres.logo megalou ogou aitiseon i dikeologia pou dothike gia oli autin tin kathisterisi.

Κατι αντιστοιχο ειχε γινει και στην δικη μου περιπτωση.:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

παρε στο 134 θα σε πουν αν περνάει από φερέσυχνο !

και προσπάθησε να τους πεις να το αλλάξουν (αν οχι θα το ''βρει'' το πρόβλημα η φορτηνετ και θα το ζητήσει απο τον οτε αλλά θέλει γραφειοκρατεία)

Α! ΟΚ! Θα πάρω τηλέφωνο. Σ' ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!

Ωραία πράγματα!!! Δηλαδή εγώ που την έκανα την αίτηση την προηγούμενη εβδομάδα την βλέπω την δουλειά για μετά το καλοκαίρι! :mad:

Άμα θέλουν 15 μέρες μόνον για να βρουν την αίτηση .... :ninja:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Επειδή μετακομίζω σε άλλη πόλη γίνεται να μεταφέρω τη dsl μου σε άλλο τηλέφωνο? Πόσο καιρό θα πάρει η όλη διαδικασία? Λέτε να υπάρχει πρόβλημα που το νέο τηλέφωνο δεν είναι στο όνομα μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

δηλαδη εγω που σκεπτομαι να κοψω την ακριβη συνδεση της τελλας με κουτι φορθνετ, πρεπει να περιμενω:

40 μερες μεχρι την διακοπη + 40 μερες μεχρι να συνδεθει η φορθνετ??

χαχαχαχαχα

οπως ελεγε κ το σποτακι του Χαρυ Κλυνν:

Ελλαδα σου λεει ο αλλος.

Δεν ειναι να κυκλοφορεις, ντρεπεσαι!

Η Forthnet επιθυμεί να πληροφορήσει τους συνδρομητές της, ότι σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΟΤΕ, θα πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες στο δίκτυο ADSL.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρξουν, ενδεχομένως, μικρής διάρκειας διακοπές στην ADSL κίνηση οι οποίες πιθανώς να επηρεάσουν τους συνδρομητές των παρακάτω περιοχών.

Ειδικότερα οι εργασίες:

* Στις 28/4/07 από 00.00 έως 08.00 θα επηρεάσουν σημαντικό αριθμό περιοχών της Ελλάδας

* Στις 29-04-2007 από 08:00 έως 13:00 θα επηρεάσουν την περιοχή της Ρόδου

* Και τέλος την περίοδο από 2/5/2007 έως 16/5/2007 από 00.00 έως 06.00 θα επιρεάσουν σημαντικό αριθμό περιοχών της Ελλάδας

Τώρα που έχω κάλυψη απο το ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet έψαχνα να δώ πως μπορώ να κάνω το inet μου 4+mbit και βρήκα στις συχνές ερωτήσεις αυτό.

-> Μπορώ ενώ έχω ενεργοποιήσει ήδη συνδρομή ADSL in a box ή ADSL in a box Plus να μεταβώ στην νέα υπηρεσία Forthnet ADSL 4Mbps;

Εφόσον η περιοχή σας καλύπτεται από το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet, μπορείτε συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την αίτηση “Forthnet ADSL 4Mpbs in a box” να μεταβείτε στη νέα υπηρεσία. Στην περίπτωση αυτή, το υπόλοιπο του προπληρωμένου χρόνου σας δεν χάνεται, αλλά σας πιστώνεται κάποιο ποσό, βάσει του υπολείποντος προπληρωμένου χρόνου, το οποίο θα αφαιρείται από τη μηνιαία χρέωσή σας, έως ότου μηδενιστεί.

Αυτή η αίτηση “Forthnet ADSL 4Mpbs in a box” μήπως ξέρετε ποιά είναι? Ή μήπως είναι η "Forthnet ADSL in a box έως 10Mbps " που υπάρχει εδώ

Το προχώρησε κανείς το θέμα με το ιδιόκτητο δίκτυο?

Επιτελους σημερα μετα απο ενα μηνα που περασε μου ενεργοποιησαν τη συνδεση...
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Σήμερα πάω να μπω Ιντερνετ και βλέπω οτι δεν συνδέεται. Παίρνω τηλέφωνο την 4νετ και μετά από κανένα μισάωρο το σηκώνει ο τεχνικός και μου λέει οτι έγινε διαγραφή του συμβολαίου επειδή έληξε.

Το καλό είναι οτι όταν έκανα την σύνδεση σημείωσα οτι θέλω μετά να την λήξη να γίνει αορίστου. Εχθές με πήρε ΚΑΙ τηλέφωνο η 4νετ και με ρώτησε αν θέλω να την ανανεώσω σαν αορίστου χρόνου. Και τους είπα ΝΑΙ.

ΑΠΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ...

Ποιά εταιρία θέλει να διώχνει πελάτες;

Ε Λ Ε Ο Σ

Samsung S21 Ultra

Χθες επιτελους μετα απο δυομιση μήνες μου εκαναν ενεργοποιηση το adsl in a box plus στο ιδιοκτητο δίκτυο. Αλλα 10MBps εψαχνα να βρω και 2 MBps με το ζορι βρήκα. Είπαμε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πιάσουμε τα 10 αλλα όχι και να μας δίνει 2MBps!!!Μεγάλη κοροιδία. Δυστυχώς έχω προπληρώσει τους 6 μήνες αλλιως...

Α και σημειωση, μου το συνδεσαν μετα απο δυο μηνες αλλα μόλις μια μερα μετα την καταγγελία που έκανα στην ΕΕΤΤ για υπερβολική καθυστέρηση. Μάλλον είναι ο μόνος τρόπος πίεσης!

Α και σημειωση, μου το συνδεσαν μετα απο δυο μηνες αλλα μόλις μια μερα μετα την καταγγελία που έκανα στην ΕΕΤΤ για υπερβολική καθυστέρηση. Μάλλον είναι ο μόνος τρόπος πίεσης!

OXI να εισαι σίγουρος ΔΕΝ ''φταίει'' η ΕΕΤΤ που εγινε απάντηση απο εεττ θα έχεις σε 1-2 μήνες αν εισαι τυχερός!

εχω κάνει καταγγελία στην εεττ εχω αριθμο πρωτοκόλλου ΑΛΛΑ ακομα δεν έχουν δει τη γράφω για να το''ψάξουν'' εδω και 3μηνες (νομίζω)

Επιτελους σημερα μετα απο ενα μηνα που περασε μου ενεργοποιησαν τη συνδεση...

Ενα μήνα μετά από τι ακριβώς; Από την αίτηση, ή από την αποστολή της αίτησης από τη Φόρθνετ στον ΟΤΕ;

Γιώργος

Galaxy s9+

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...