Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είσαι σίγουρος πως θα είναι 10 Mbps η σύνδεση, γιατί και εγώ που έκανα την αίτηση μου είπαν αρχικά 4 και σταδιακά 10Mbps....

Ίσως να μην κατάλαβες σωστά.Πάντως, εάν υπάρχει αυτή η προϋπόθεση, τότε μου φαίνεται κοροϊδία.

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είσαι σίγουρος πως θα είναι 10 Mbps η σύνδεση, γιατί και εγώ που έκανα την αίτηση μου είπαν αρχικά 4 και σταδιακά 10Mbps....

Από την αρχή θα είσαι στα 10Mbps (ή στο max που μπορεί να πιάσει η γραμμή σου αν δεν πιάνει τα 10).

Στα πόσα τελικιάζει η γραμμή σας?:X

μου το ειπαν κ στο τηλ που τουσ πειρα αλλα πηγα κ στα κεντρικα στη ναυαρινου κ μου ειπαν τα ιδια ακριβως

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Καλησπέρα,

Αν έχουμε κάλυψη για το ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet και θέλουμε να εκμεταλευτούμε την προσφορά με τα 10 mbit πρέπει να κόψουμε ΟΤΕ?

Εγώ αυτή την στιγμή έχω dsl 768 από ένα πακέτο adsl-in-a-box αλλά αν θέλω να περάσω στο ιδιόκτητο δίκτυο και σε αυτή την προσφορά γίνεται?

Έχει ρωτήσει κανείς?

Καλησπέρα,

Αν έχουμε κάλυψη για το ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet και θέλουμε να εκμεταλευτούμε την προσφορά με τα 10 mbit πρέπει να κόψουμε ΟΤΕ?

Εγώ αυτή την στιγμή έχω dsl 768 από ένα πακέτο adsl-in-a-box αλλά αν θέλω να περάσω στο ιδιόκτητο δίκτυο και σε αυτή την προσφορά γίνεται?

Έχει ρωτήσει κανείς?

Ρώτησα εγω,αν πας για 2play τοτε φεύγεις απο οτε,διαφορετικά μονο για ιντερνετ συνεχίζει οπως έχει.

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:πως μπορούμε να ξέρουμε πόσα Mbps μπορει να πίασει η γραμμή μας.Υπολογίζοντας την απόσταση απο τον οτε ή μεσω καποιου δοκιμαστικού;

θα μπορουσε η forthnet να κανει και στους παλιους συνδρομητες την αναβαθμιση της προσφορας των 1024 αντι των 768 που ειναι τωρα ...δωρεαν...

Αφου δεν το κανει σιγα σιγα οι συνδρομητες θα φυγουν...

Προ ημερων ειδα μια αλλαγη απο 768 στα 1024 αλλα για μερικές ώρες. Αραγε τι έκαναν?? πειραματα...??

Μαλλον και εγω θα την κανω....

και κατι σημαντικο...

η EUROBANK προσφερει λογαριασμο ΕΠΑΚ..δεν ρωτησα λεπτομερειεσ αλλα ειναι μια καλη λυση (site tis eurobank) για οσο διαστημα μεινουμε χωρισ DLS

...και κατι σημαντικο...

η EUROBANK προσφερει λογαριασμο ΕΠΑΚ..δεν ρωτησα λεπτομερειεσ αλλα ειναι μια καλη λυση (site tis eurobank) για οσο διαστημα μεινουμε χωρισ DLS

Ο ΕΠΑΚ που δίνει η Eurobank σου επιτρέπει να έχεις πρόσβαση μόνο στο eurobank.gr και απευθύνεται στους πελάτες του e-banking (ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιούν ακόμα και αν δεν έχουν συνδρομή Internet).

Ρώτησα εγω,αν πας για 2play τοτε φεύγεις απο οτε,διαφορετικά μονο για ιντερνετ συνεχίζει οπως έχει.

Δλδ μπορώ να έχω τα 10 mbit (έστω τα 4) inet χωρίς να φύγω απο τον OTE?

einai kanenas pou na einai sto idioktito tis forthnet? me ton ote ti ginetai? paramenei i katargitai. enas gnostos mou tin patise me mia alli etairia, tou eixan pei oti den tha exei ote, oti i timi tha einai 17 euro to dimino, oti tha exei dorean astika kai yperastika. kai telika o ote paramenei (to pagio dld), i timi einai 22 euro, kai dorean mono ta astika

Δλδ μπορώ να έχω τα 10 mbit (έστω τα 4) inet χωρίς να φύγω απο τον OTE?

Μπορείς αν σε καλύπτει το ιδιόκτητο δίκτυο και συνδεθείς μέσω Shared LLU αγοράζοντας το πακέτο ADSL-in-a-box.

Αν θέλω να βάλω Forthnet2Play μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της Forthnet αλλά δεν έχω καθόλου γραμμή τηλεφώνου (καλώδια ως το σπίτι) από τον ΟΤΕ, πως γίνεται? Πρέπει να κάνω πρώτα σύνδεση στον ΟΤΕ για να έρθει να μου περάσει τα καλώδια μέχρι το σπίτι και μετά κάνω διακοπή?

Αν θέλω να βάλω Forthnet2Play μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της Forthnet αλλά δεν έχω καθόλου γραμμή τηλεφώνου (καλώδια ως το σπίτι) από τον ΟΤΕ, πως γίνεται? Πρέπει να κάνω πρώτα σύνδεση στον ΟΤΕ για να έρθει να μου περάσει τα καλώδια μέχρι το σπίτι και μετά κάνω διακοπή?

λογικα εφοσον θα μπεις στο ιδιωκτητο θα πρεπει η forthnet να σου περασει τα καλωδια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

λογικα εφοσον θα μπεις στο ιδιωκτητο θα πρεπει η forthnet να σου περασει τα καλωδια

Δεν ισχύει.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά σήμερα μίλησα με τη Forthnet και μου είπαν πως πρώτα πρέπει να κάνω σύνδεση στον ΟΤΕ ώστε να περάσουν και τα καλώδια και μετά να κάνω διακοπή και σύνδεση στη Forthnet.

Τελικά σήμερα μίλησα με τη Forthnet και μου είπαν πως πρώτα πρέπει να κάνω σύνδεση στον ΟΤΕ ώστε να περάσουν και τα καλώδια και μετά να κάνω διακοπή και σύνδεση στη Forthnet.
Εγώ θα πω ότι τελικά στη πλάτη του ΟΤΕ όλοι το παίζουν τσάμπα μάγκες..;)
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

Φωνάζεις ένα ηλεκτρολόγο και σου περνάει τα καλώδια που χρειάζεσαι. Πάντως η forthnet σίγουρα δεν παίζει να τα βάλει

Κανείς εναλλακτικός δεν έχει δικά του καλώδια από το καφάο μέχρι τα σπίτια μας.Το έχουμε πει τόσες φορές.Ολοι του ΟΤΕ χρησιμοποιούν.

Φωνάζεις ένα ηλεκτρολόγο και σου περνάει τα καλώδια που χρειάζεσαι. Πάντως η forthnet σίγουρα δεν παίζει να τα βάλει

Ο ηλεκτρολόγος δεν νομίζω να βάζει καλώδια από το καφάο ή από μια κωλόνα μέχρι το σπίτι. Αυτά τα καλώδια εννοώ και όχι από την είσοδο του σπιτιού μέχρι μέσα. Το σίγουρο πάντως είναι πως η Forthnet δεν τα βάζει (όπως λέει και ο Βασίλης).

ερωτηση:

μετα την ληξη του dsl in a box, μπορεις να αγοραζεις νεο κουτι;

ερωτηση:

μετα την ληξη του dsl in a box, μπορεις να αγοραζεις νεο κουτι;

Αν κατάλαβα καλά την ερώτηση σου, τότε αφού λήξει το πακέτο προσφοράς μπορείς να αγοράσεις κανούριο.:D

Αν κατάλαβα καλά την ερώτηση σου, τότε αφού λήξει το πακέτο προσφοράς μπορείς να αγοράσεις κανούριο.:D

η μπορεις να κανεις ανανεωση αν θες να παραμεινεις στην ιδια ταχυτητα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ναι, εννοω μετα το 6μηνο.

αν μπορω να αγορασω παλι το ιδιο πακετο

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...