Jump to content

Όνειρα! Ονειροκρίτες!

jane_butterfly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα πει ότι πρέπει να πηγαίνεις από Νέα Εγνατία. Για να μην σου κάνουν οι γνωστοί άγνωστοι το νέο σου τουτου, νταντα. :p

Μάλλον το προσέχεις πολύ το νέο σου αυτοκίνητο και φοβάσαι να μην πάθει ζημιά.:)

και απο νεα εγνατια πως θα βγω σπιτι?:rolleyes:

ασε,χτες ειδα πως πηγα εκει που παρκαρα και δεν ηταν εκει...:wacko:

ανχος το εχω μωρε..μη μου παθει τπτ.!!

salonicafan_TASO οντως...εττυχως που το επαιξα και στο στοιχημα:p

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 501
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και απο νεα εγνατια πως θα βγω σπιτι?:rolleyes:

Α δεν ξέρω. Όλα εγώ θα στα βρω; Υπέθεσα ότι κάπου εκεί κοντά θα μένεις.:)

ασε,χτες ειδα πως πηγα εκει που παρκαρα και δεν ηταν εκει...:wacko:

ανχος το εχω μωρε..μη μου παθει τπτ.!!

Καινούριο κοσκινάκι μου...

Από τα λίγα όνειρα που έχουν μια λογική εξήγηση.

Αλλά μην αγχώνεσαι τόσο πολύ.

παιδιά είδα οτι μου έβγαινε σπασμένο το δόντι, όχι από ρίζα. είναι αυτό που έφτιαξα μετά από απονεύρωση. μετά είδα οτι ήμουνα σε τραίνο, έψαχνα να βρω σταθμό και μπήκα σε βαγόνι για να ταξιδέψω. ήμουνα πριν σε πούλμαν.

τί να πω. περίεργο συναίσθημα!

παιδιά είδα οτι μου έβγαινε σπασμένο το δόντι, όχι από ρίζα. είναι αυτό που έφτιαξα μετά από απονεύρωση. μετά είδα οτι ήμουνα σε τραίνο, έψαχνα να βρω σταθμό και μπήκα σε βαγόνι για να ταξιδέψω. ήμουνα πριν σε πούλμαν.

τί να πω. περίεργο συναίσθημα!

στρεσαρισμενη θα εισουν και ειδες τετοιο ονειρο..

για τα δοντια μη στεναχωριεσαι(ακομα κι αν λενε πως ειναι στεναχωριες) υπηρχε μια περιοδος της ζωης μου που εβλεπα καθε βραδυ δοντια...και το πρωι ετρεχα να δω μηπως ειμαι φαφουτα...:D

σαλονικαφαν_τασο ξαναειδα προφητικο(:p )ονειρο...με την γιουροβιζιον αυτη τη φορα...τι λες?παμε να το παιξουμε στο στοιχημα?

στρεσαρισμενη θα εισουν και ειδες τετοιο ονειρο..

για τα δοντια μη στεναχωριεσαι(ακομα κι αν λενε πως ειναι στεναχωριες) υπηρχε μια περιοδος της ζωης μου που εβλεπα καθε βραδυ δοντια...

Η' απλα λογω επαγγελματος...:p

Παρτολας ειναι ο σαβουρο....:X για την απορια μερικα ποστ πριν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι βρε.λογω δουλειας ηταν...

ακομα και τωρα οταν εχω καποιο ραντεβου που με προβληματιζει ολο και καποιος κυνοδοντας θα σκασει μυτη στο ονειρο μου :p

Εγώ είδα στον ύπνο μου ότι ξύπνησα και ήμασταν στο 2117! Και ήταν κοντά το τέλος του κόσμου αλλά δε θυμάμαι την αιτία για να ξέρουμε από τί θα πάει η ανθρωπότητα...:p Καμιά λογική εξήγηση; Αν και η δική μου θεωρία είναι ότι με έχουν κομπλεξάρει που ρίχνω κάτι 12ωρα ύπνου τελευταία και είδα ότι κοιμήθηκα 110 χρόνια! :lol: :lol: :p
It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is...

Ε...είναι απαραίτητο να είναι κάτι?

Κι εμένα μια φίλη μου είδε ότι ο κολητός της την μαχαίρωσε στην κοιλιά...Δεν σημαίνει κάτι αυτό.

no sig...

ego palia eixa dei pos enas asteroidhs htan na plhsiasei th gh kai na thn xtyphsei.Stis eidhseis legan pos plhsiazei to telos tou kosmou:X ego fusika eixa panikoblhthei alla prospathousa na mai psuxraimos.To kalutero htan eno katebena sthn aristotelous thessaloniki kai perasa to limani,eida ta kumata na ginontai terastia kai na kumainoun poly agria opos dhladh einai na sumbei mia paliria,ego tromaxa ekeinh thn ora kai etrexa kateutheian spiti.Otan meta apo liges ores oi episthmones eipan stis eidhseis pos egine kapio lathos kai telika o asteroidhs den tha pesei...kai tote hremisa kai fusika xupnhsa......:)

mia allh mera eida oti eimai o superman:lol: :lol:

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

ego palia eixa dei pos enas asteroidhs htan na plhsiasei th gh kai na thn xtyphsei.Stis eidhseis legan pos plhsiazei to telos tou kosmou:X ego fusika eixa panikoblhthei alla prospathousa na mai psuxraimos.To kalutero htan eno katebena sthn aristotelous thessaloniki kai perasa to limani,eida ta kumata na ginontai terastia kai na kumainoun poly agria opos dhladh einai na sumbei mia paliria,ego tromaxa ekeinh thn ora kai etrexa kateutheian spiti.Otan meta apo liges ores oi episthmones eipan stis eidhseis pos egine kapio lathos kai telika o asteroidhs den tha pesei...kai tote hremisa kai fusika xupnhsa......:)

αυτο δεν ειανι ονειρο..ειναι υπερπαραγωγη του χολιγουντ!

to oneiro pou eida

http://www.cnn.com/2003/TECH/space/09/02/asteroid.reut/index.html LOL

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Ειδα οτι ετοιμαζομουν να παιξω το πρωτο μου παιχνιδι στην Bayern.(Τωρα το οτι ειμαι γυναικα ειναι αλλο θεμα, τα ονειρα ξεπερνανε τις σεξιστικες διακρισεις:p )...Και ειχα αγχος μιας και δεν ειχα παιξει λεει ποτε σε κανονικο γηπεδο ποδοσφαιρου, τοσο μεγαλο δηλαδη, και σε επισημο παιχνιδι...Και τσακωθηκα και με τον προπονητη λιγο πριν το παιχνιδι γιατι του ελεγα οτι ειμαι αγχωμενη...

Πρεπει να κοψω το Championsleague.:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

επηρεαστικες απο την μαντσεστερ προχθες που το ξεφτυλισε το παιχνιδι! :lol: :lol:

παιχταρα μου! :p

Never Give Up:!:

Join friend!

Ειδα οτι ετοιμαζομουν να παιξω το πρωτο μου παιχνιδι στην Bayern.(Τωρα το οτι ειμαι γυναικα ειναι αλλο θεμα, τα ονειρα ξεπερνανε τις σεξιστικες διακρισεις:p )...Και ειχα αγχος μιας και δεν ειχα παιξει λεει ποτε σε κανονικο γηπεδο ποδοσφαιρου, τοσο μεγαλο δηλαδη, και σε επισημο παιχνιδι...Και τσακωθηκα και με τον προπονητη λιγο πριν το παιχνιδι γιατι του ελεγα οτι ειμαι αγχωμενη...

Πρεπει να κοψω το Championsleague.:worry:

Φυσιολογικό όνειρο για αγόρι. Για κορίτσι... Ίσως και να είσαι η μοναδική γυναίκα στην Ελλάδα που είδε τέτοιο όνειρο. :)

Εγώ είδα μια πρώιν μου με τη φίλη της και μιλήσαμε. Μεγάλη ιστορία χωρίς νόημα να την πω. Αλλά αυτό που θάθελα να ου ερμηνέψετε είναι το εξής σημείο. Μιλούσα μαζί της απο απόσταση 4-5 μέτρων και ήταν γεμάτη σπυράκια, και όταν της κοντεψα μια φάση τα παραπάνω φύγανε και οσα λίγα μείνανε δεν ήταν άσχημα! πως εξειγήτε αυτό?:blink: :ninja: :worry:
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

εγω ενα ονειρο που ειδα ηταν οταν ονειρευτικα το πρωτο μου αγορι ,που ειχα να το δω χρονια... ξεκομενοι τελειως μιλαμε, με φιλαγε και ειμαστε σε πολυ φορτισμενοι ...απο συναισθηματα φαση :O ,και καθως ξυπνησα ειχα την γευση του και την μυρωδια του πολυ εντονη σαν να ειχε γινει πραγματι! βεβαια αυτο που με ταραξε ηταν οταν βγηκα απο το σπιτι το ιδιο πρωι τον βρηκα μπρος μου!!!! .....οπου και μιλισαμε και τα ξαναβρηκαμε(προσωρινα...):rolleyes:

ακομα και τωρα που το θυμαμαι μου φαινεται τρομερο για συμπτωση!

εγω ενα ονειρο που ειδα ηταν οταν ονειρευτικα το πρωτο μου αγορι ,που ειχα να το δω χρονια... ξεκομενοι τελειως μιλαμε, με φιλαγε και ειμαστε σε πολυ φορτισμενοι ...απο συναισθηματα φαση :O ,και καθως ξυπνησα ειχα την γευση του και την μυρωδια του πολυ εντονη σαν να ειχε γινει πραγματι! βεβαια αυτο που με ταραξε ηταν οταν βγηκα απο το σπιτι το ιδιο πρωι τον βρηκα μπρος μου!!!! .....οπου και μιλισαμε και τα ξαναβρηκαμε(προσωρινα...):rolleyes:

ακομα και τωρα που το θυμαμαι μου φαινεται τρομερο για συμπτωση!

Πω πω! συγχαρητήρια!~! τουτόπες!! ?

Υ.Γ δεν έχουμε κάνένα εξηγητή ονείρων να μου πει και μένα το δικο μου?:worry:

Πω πω! συγχαρητήρια!~! τουτόπες!! ?

Υ.Γ δεν έχουμε κάνένα εξηγητή ονείρων να μου πει και μένα το δικο μου?:worry:

οχι καλε!!:) το οτι ξαναβρηκαμε ηταν μετεπειτα κατασταση αλλα δεν μιλιομαστε μεχρι τοτε.μιλαμε για δεκα χρονια!!

πρωτη φορα το λεω. μου εκανε ομως φοβερη εντυπωση αυτη η συμπτωση!!:confused:

Εγώ είδα μια πρώιν μου με τη φίλη της και μιλήσαμε. Μεγάλη ιστορία χωρίς νόημα να την πω. Αλλά αυτό που θάθελα να ου ερμηνέψετε είναι το εξής σημείο. Μιλούσα μαζί της απο απόσταση 4-5 μέτρων και ήταν γεμάτη σπυράκια, και όταν της κοντεψα μια φάση τα παραπάνω φύγανε και οσα λίγα μείνανε δεν ήταν άσχημα! πως εξειγήτε αυτό?:blink: :ninja: :worry:
για τα σπυρακια->θα συναντησει δυσκολιες απο ανθρωπους στους οποιους χρωσταει λεφτα.αν τα εβγαζε εκεινη την ωρα θα αρρωστησει,αλλα οχι σοβαρα.

η αποσταση που ειχατε σημαινει πως το ονειτο(αυτα που λεγατε μαλλον) 8α πραγματοποιηθουν μετα απο καιρο.

για τα σπυρακια->θα συναντησει δυσκολιες απο ανθρωπους στους οποιους χρωσταει λεφτα.αν τα εβγαζε εκεινη την ωρα θα αρρωστησει,αλλα οχι σοβαρα.

η αποσταση που ειχατε σημαινει πως το ονειτο(αυτα που λεγατε μαλλον) 8α πραγματοποιηθουν μετα απο καιρο.

Ευχαριστώ φρεακ για το χρόνο σου αλλά να κάνω μια απορία! εγώ τα βλέπω και αυτή θα τα παθαίνει? δεν είναι κάτι που έχω στην δική μου ψυχολογία?:blink: :O

τι να σου πω βρε αγορι μου..

δεν εχω ασχοληθει και τοσο πια!ενα ρημαδο-ονειροκριτη ανοιξα και εγραψα οτι ειχε μεσα..

παντως μη δινεις και τοση σημασια..ονειρο ειναι

τι να σου πω βρε αγορι μου..

δεν εχω ασχοληθει και τοσο πια!ενα ρημαδο-ονειροκριτη ανοιξα και εγραψα οτι ειχε μεσα..

παντως μη δινεις και τοση σημασια..ονειρο ειναι

ακριβώς.. :O