FREAK_OF_NATURE Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Θα πει ότι πρέπει να πηγαίνεις από Νέα Εγνατία. Για να μην σου κάνουν οι γνωστοί άγνωστοι το νέο σου τουτου, νταντα. :p Μάλλον το προσέχεις πολύ το νέο σου αυτοκίνητο και φοβάσαι να μην πάθει ζημιά.:) και απο νεα εγνατια πως θα βγω σπιτι?:rolleyes: ασε,χτες ειδα πως πηγα εκει που παρκαρα και δεν ηταν εκει...:wacko: ανχος το εχω μωρε..μη μου παθει τπτ.!! salonicafan_TASO οντως...εττυχως που το επαιξα και στο στοιχημα:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 και απο νεα εγνατια πως θα βγω σπιτι?:rolleyes: Α δεν ξέρω. Όλα εγώ θα στα βρω; Υπέθεσα ότι κάπου εκεί κοντά θα μένεις.:) ασε,χτες ειδα πως πηγα εκει που παρκαρα και δεν ηταν εκει...:wacko: ανχος το εχω μωρε..μη μου παθει τπτ.!! Καινούριο κοσκινάκι μου... Από τα λίγα όνειρα που έχουν μια λογική εξήγηση. Αλλά μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 παιδιά είδα οτι μου έβγαινε σπασμένο το δόντι, όχι από ρίζα. είναι αυτό που έφτιαξα μετά από απονεύρωση. μετά είδα οτι ήμουνα σε τραίνο, έψαχνα να βρω σταθμό και μπήκα σε βαγόνι για να ταξιδέψω. ήμουνα πριν σε πούλμαν. τί να πω. περίεργο συναίσθημα! Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 παιδιά είδα οτι μου έβγαινε σπασμένο το δόντι, όχι από ρίζα. είναι αυτό που έφτιαξα μετά από απονεύρωση. μετά είδα οτι ήμουνα σε τραίνο, έψαχνα να βρω σταθμό και μπήκα σε βαγόνι για να ταξιδέψω. ήμουνα πριν σε πούλμαν. τί να πω. περίεργο συναίσθημα!στρεσαρισμενη θα εισουν και ειδες τετοιο ονειρο.. για τα δοντια μη στεναχωριεσαι(ακομα κι αν λενε πως ειναι στεναχωριες) υπηρχε μια περιοδος της ζωης μου που εβλεπα καθε βραδυ δοντια...και το πρωι ετρεχα να δω μηπως ειμαι φαφουτα...:D σαλονικαφαν_τασο ξαναειδα προφητικο(:p )ονειρο...με την γιουροβιζιον αυτη τη φορα...τι λες?παμε να το παιξουμε στο στοιχημα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 υπηρχε μια περιοδος της ζωης μου που εβλεπα καθε βραδυ δοντια... Ε καλά για σένα δεν είναι και τόσο απίστευτο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 εγω ειδα οτι ημουν ρακοσυλεκτης τι ειναι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 στρεσαρισμενη θα εισουν και ειδες τετοιο ονειρο.. για τα δοντια μη στεναχωριεσαι(ακομα κι αν λενε πως ειναι στεναχωριες) υπηρχε μια περιοδος της ζωης μου που εβλεπα καθε βραδυ δοντια... Η' απλα λογω επαγγελματος...:p Παρτολας ειναι ο σαβουρο....:X για την απορια μερικα ποστ πριν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 ναι βρε.λογω δουλειας ηταν... ακομα και τωρα οταν εχω καποιο ραντεβου που με προβληματιζει ολο και καποιος κυνοδοντας θα σκασει μυτη στο ονειρο μου :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Εγώ είδα στον ύπνο μου ότι ξύπνησα και ήμασταν στο 2117! Και ήταν κοντά το τέλος του κόσμου αλλά δε θυμάμαι την αιτία για να ξέρουμε από τί θα πάει η ανθρωπότητα...:p Καμιά λογική εξήγηση; Αν και η δική μου θεωρία είναι ότι με έχουν κομπλεξάρει που ρίχνω κάτι 12ωρα ύπνου τελευταία και είδα ότι κοιμήθηκα 110 χρόνια! :lol: :lol: :p Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 εγω ειδα οτι ημουν ρακοσυλεκτης τι ειναι; ποιος ξερει τι ειναι βρε παιδια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Ε...είναι απαραίτητο να είναι κάτι? Κι εμένα μια φίλη μου είδε ότι ο κολητός της την μαχαίρωσε στην κοιλιά...Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 ego palia eixa dei pos enas asteroidhs htan na plhsiasei th gh kai na thn xtyphsei.Stis eidhseis legan pos plhsiazei to telos tou kosmou:X ego fusika eixa panikoblhthei alla prospathousa na mai psuxraimos.To kalutero htan eno katebena sthn aristotelous thessaloniki kai perasa to limani,eida ta kumata na ginontai terastia kai na kumainoun poly agria opos dhladh einai na sumbei mia paliria,ego tromaxa ekeinh thn ora kai etrexa kateutheian spiti.Otan meta apo liges ores oi episthmones eipan stis eidhseis pos egine kapio lathos kai telika o asteroidhs den tha pesei...kai tote hremisa kai fusika xupnhsa......:) mia allh mera eida oti eimai o superman:lol: :lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 ego palia eixa dei pos enas asteroidhs htan na plhsiasei th gh kai na thn xtyphsei.Stis eidhseis legan pos plhsiazei to telos tou kosmou:X ego fusika eixa panikoblhthei alla prospathousa na mai psuxraimos.To kalutero htan eno katebena sthn aristotelous thessaloniki kai perasa to limani,eida ta kumata na ginontai terastia kai na kumainoun poly agria opos dhladh einai na sumbei mia paliria,ego tromaxa ekeinh thn ora kai etrexa kateutheian spiti.Otan meta apo liges ores oi episthmones eipan stis eidhseis pos egine kapio lathos kai telika o asteroidhs den tha pesei...kai tote hremisa kai fusika xupnhsa......:) mia allh mera eida oti eimai o superman:lol: :lol:αυτο δεν ειανι ονειρο..ειναι υπερπαραγωγη του χολιγουντ! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 ego palia eixa dei pos enas asteroidhs htan na plhsiasei th gh kai na thn xtyphsei.Stis eidhseis legan pos plhsiazei to telos tou kosmou:X ego fusika eixa panikoblhthei alla prospathousa na mai psuxraimos.To kalutero htan eno katebena sthn aristotelous thessaloniki kai perasa to limani,eida ta kumata na ginontai terastia kai na kumainoun poly agria opos dhladh einai na sumbei mia paliria,ego tromaxa ekeinh thn ora kai etrexa kateutheian spiti.Otan meta apo liges ores oi episthmones eipan stis eidhseis pos egine kapio lathos kai telika o asteroidhs den tha pesei...kai tote hremisa kai fusika xupnhsa......:) mia allh mera eida oti eimai o superman:lol: :lol:to oneiro pou eida http://www.cnn.com/2003/TECH/space/09/02/asteroid.reut/index.html LOL Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Ειδα οτι ετοιμαζομουν να παιξω το πρωτο μου παιχνιδι στην Bayern.(Τωρα το οτι ειμαι γυναικα ειναι αλλο θεμα, τα ονειρα ξεπερνανε τις σεξιστικες διακρισεις:p )...Και ειχα αγχος μιας και δεν ειχα παιξει λεει ποτε σε κανονικο γηπεδο ποδοσφαιρου, τοσο μεγαλο δηλαδη, και σε επισημο παιχνιδι...Και τσακωθηκα και με τον προπονητη λιγο πριν το παιχνιδι γιατι του ελεγα οτι ειμαι αγχωμενη... Πρεπει να κοψω το Championsleague.:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 επηρεαστικες απο την μαντσεστερ προχθες που το ξεφτυλισε το παιχνιδι! :lol: :lol: παιχταρα μου! :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Ειδα οτι ετοιμαζομουν να παιξω το πρωτο μου παιχνιδι στην Bayern.(Τωρα το οτι ειμαι γυναικα ειναι αλλο θεμα, τα ονειρα ξεπερνανε τις σεξιστικες διακρισεις:p )...Και ειχα αγχος μιας και δεν ειχα παιξει λεει ποτε σε κανονικο γηπεδο ποδοσφαιρου, τοσο μεγαλο δηλαδη, και σε επισημο παιχνιδι...Και τσακωθηκα και με τον προπονητη λιγο πριν το παιχνιδι γιατι του ελεγα οτι ειμαι αγχωμενη... Πρεπει να κοψω το Championsleague.:worry: Φυσιολογικό όνειρο για αγόρι. Για κορίτσι... Ίσως και να είσαι η μοναδική γυναίκα στην Ελλάδα που είδε τέτοιο όνειρο. :) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Εγώ είδα μια πρώιν μου με τη φίλη της και μιλήσαμε. Μεγάλη ιστορία χωρίς νόημα να την πω. Αλλά αυτό που θάθελα να ου ερμηνέψετε είναι το εξής σημείο. Μιλούσα μαζί της απο απόσταση 4-5 μέτρων και ήταν γεμάτη σπυράκια, και όταν της κοντεψα μια φάση τα παραπάνω φύγανε και οσα λίγα μείνανε δεν ήταν άσχημα! πως εξειγήτε αυτό?:blink: :ninja: :worry: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
layza Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 εγω ενα ονειρο που ειδα ηταν οταν ονειρευτικα το πρωτο μου αγορι ,που ειχα να το δω χρονια... ξεκομενοι τελειως μιλαμε, με φιλαγε και ειμαστε σε πολυ φορτισμενοι ...απο συναισθηματα φαση :O ,και καθως ξυπνησα ειχα την γευση του και την μυρωδια του πολυ εντονη σαν να ειχε γινει πραγματι! βεβαια αυτο που με ταραξε ηταν οταν βγηκα απο το σπιτι το ιδιο πρωι τον βρηκα μπρος μου!!!! .....οπου και μιλισαμε και τα ξαναβρηκαμε(προσωρινα...):rolleyes: ακομα και τωρα που το θυμαμαι μου φαινεται τρομερο για συμπτωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 εγω ενα ονειρο που ειδα ηταν οταν ονειρευτικα το πρωτο μου αγορι ,που ειχα να το δω χρονια... ξεκομενοι τελειως μιλαμε, με φιλαγε και ειμαστε σε πολυ φορτισμενοι ...απο συναισθηματα φαση :O ,και καθως ξυπνησα ειχα την γευση του και την μυρωδια του πολυ εντονη σαν να ειχε γινει πραγματι! βεβαια αυτο που με ταραξε ηταν οταν βγηκα απο το σπιτι το ιδιο πρωι τον βρηκα μπρος μου!!!! .....οπου και μιλισαμε και τα ξαναβρηκαμε(προσωρινα...):rolleyes: ακομα και τωρα που το θυμαμαι μου φαινεται τρομερο για συμπτωση! Πω πω! συγχαρητήρια!~! τουτόπες!! ? Υ.Γ δεν έχουμε κάνένα εξηγητή ονείρων να μου πει και μένα το δικο μου?:worry: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
layza Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Πω πω! συγχαρητήρια!~! τουτόπες!! ? Υ.Γ δεν έχουμε κάνένα εξηγητή ονείρων να μου πει και μένα το δικο μου?:worry: οχι καλε!!:) το οτι ξαναβρηκαμε ηταν μετεπειτα κατασταση αλλα δεν μιλιομαστε μεχρι τοτε.μιλαμε για δεκα χρονια!! πρωτη φορα το λεω. μου εκανε ομως φοβερη εντυπωση αυτη η συμπτωση!!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Εγώ είδα μια πρώιν μου με τη φίλη της και μιλήσαμε. Μεγάλη ιστορία χωρίς νόημα να την πω. Αλλά αυτό που θάθελα να ου ερμηνέψετε είναι το εξής σημείο. Μιλούσα μαζί της απο απόσταση 4-5 μέτρων και ήταν γεμάτη σπυράκια, και όταν της κοντεψα μια φάση τα παραπάνω φύγανε και οσα λίγα μείνανε δεν ήταν άσχημα! πως εξειγήτε αυτό?:blink: :ninja: :worry:για τα σπυρακια->θα συναντησει δυσκολιες απο ανθρωπους στους οποιους χρωσταει λεφτα.αν τα εβγαζε εκεινη την ωρα θα αρρωστησει,αλλα οχι σοβαρα. η αποσταση που ειχατε σημαινει πως το ονειτο(αυτα που λεγατε μαλλον) 8α πραγματοποιηθουν μετα απο καιρο. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 για τα σπυρακια->θα συναντησει δυσκολιες απο ανθρωπους στους οποιους χρωσταει λεφτα.αν τα εβγαζε εκεινη την ωρα θα αρρωστησει,αλλα οχι σοβαρα. η αποσταση που ειχατε σημαινει πως το ονειτο(αυτα που λεγατε μαλλον) 8α πραγματοποιηθουν μετα απο καιρο. Ευχαριστώ φρεακ για το χρόνο σου αλλά να κάνω μια απορία! εγώ τα βλέπω και αυτή θα τα παθαίνει? δεν είναι κάτι που έχω στην δική μου ψυχολογία?:blink: :O Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 τι να σου πω βρε αγορι μου.. δεν εχω ασχοληθει και τοσο πια!ενα ρημαδο-ονειροκριτη ανοιξα και εγραψα οτι ειχε μεσα.. παντως μη δινεις και τοση σημασια..ονειρο ειναι Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 τι να σου πω βρε αγορι μου.. δεν εχω ασχοληθει και τοσο πια!ενα ρημαδο-ονειροκριτη ανοιξα και εγραψα οτι ειχε μεσα.. παντως μη δινεις και τοση σημασια..ονειρο ειναι ακριβώς.. :O Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts