valadis.k Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 ευχαριστω πολτ φιλε μ .στο 3 εννοω αν ειναι συμβατα και με αλλα εκτοσ τησ xiaomi πχ με το lenovo a806 που εχεισ ειναι? φυσικα ειναι συμβατα και με αλλες συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jp7rgv Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Είτε vickmall, είτε minideal. Στείλε τους ένα Μάιλ και ρωτά αν έχουν ,εάν δεν το βρεις στις σελίδες τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 φυσικα ειναι συμβατα και με αλλες συσκευες. ευχαριστω πολυ.απο το Geekbuying θα ειναι σιγουρα αυθεντικα η υπαρχει καποιο αλλο μαγαζι το οποια ειναι 100% γνησια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisgr01 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Καλησπέρα αγόρασα το παραπάνω powerbank που αναφέρω Το έχω βάλει για φόρτιση Από χθες στις 9 το βράδυ Και ακόμα φορτίζει, Αυτή τη στιγμή Αναβοσβήνει το ένα led το φορτιζο με το φορτιστη του galaxy s6 Στον manual του tp-link powerbank αναφέρει ότι θέλει περίπου 7 ωρες πληρης φορτιςη με φορτιστή 2Α Όποιος έχει το παραπάνω powerbank Μπορεί να αναφέρει πόσο περίπου Χρειάζεται για μια πλήρης φόρτιση; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Γενικά με 2Α ρεύμα χρειάζεται γύρω στις 5-6 ώρες. Μηπως έχει κάποιο πρόβλημα ο φορτιστής ή το καλώδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisgr01 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Γενικά με 2Α ρεύμα χρειάζεται γύρω στις 5-6 ώρες. Μηπως έχει κάποιο πρόβλημα ο φορτιστής ή το καλώδιο; Οχι φιλε μου μια χαρα ειναι και τα 2 :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 μήπως είναι ελαττωματικό το powerbank? μου φαίνεται υπερβολικά αργό είναι τώρα 20 ώρες και ακόμα φορτίζει ρε παιδιά... :/ έβαλα τώρα έναν φορτιστή του ipad που βγάζει 2A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Καλησπερα σας, θελω να παρω ενα Pocket WiFi για να το εχω μεσα στο ΤΑΞΙ , αρα δεν με ενδιαφερει η εμβελεια παρα μονο να ειναι αξιοπιστο και φτηνο , θα το εχω μονιμα με φορτηστη αυτοκινητου οποτε ουτε η αυτονομια του δεν με ενδιαφερει , φτηνο και αξιοπιστο με υποδοχη καρτα Sim , και 3G μονο να ειναι δεν εχω προβλημα ... εχω εντοπισει εως τωρα τα : http://www.aliexpress.com/item/Unlocked-ZTE-MF65-HSPA-21-6Mbps-3G-UMTS-2100MHz-Wireless-Router-Pocket-WiFi-Mobile-Broadband-PK/32322997960.html?spm=2114.01020208.3.211.lrKC8R&ws_ab_test=201526_1,201527_4_3_2_1_5_4,201409_2 http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Drop-Shipping-Unlocked-3G-Huawei-E585-Pocket-WiFi-Modem-Wireless-Router-Mobile-Broadband-850/646792133.html?spm=2114.01020208.3.18.NUXvM0&ws_ab_test=201526_1,201527_4_3_2_1_5_4,201409_2 μηπως και τα 2 ειναι πολυ καλυτερα απο οτι ψαχνω και ασκοπα δωσω τοσα χρηματα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexDec Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Πηρα το r207 απο την vodafone 33 ευρω και ειμαι απολυτα ευχαδιστημενος, ειναι 3g+ και τωρα με τα cc το πηρα ευκολα και χωρις να περιμενω. Απο οτι εχω διαβασει ειναι ξεκλειδωτο και το χρησιμοποιω και στο αυτοκινητο για e-radio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Εχει και στην Cosmote αντιστοιχη λυση και μια που ειναι βεβαια πιο ακριβη απο αυτο που ψαχνεις ( είναι και 4G ) αλλα ειναι ιδανικο για αυτοκινητα καθως ειναι ενσαματωμενο σε φορτιστη μπριζας αναπτηρα αυτοκινητου , για δες εδω λεπτομερειες : http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20304247&catName=Pocket_Wi-Fi_Prs&s=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DynamicBio Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Αλλος που να μπορεί να βοηθήσει; http://www.polar.com/uk-en/products/accessories/Polar_WearLink_transmitter_with_Bluetooth Φιλε, την ζώνη στο πάνω λινκ την έχω πάνω από 4 χρόνια. Την έχω χρησιμοποιήσει με Android: Sony Arc S, Sony Xperia Z2, τάμπλετ Nexus 7. Επίσης και με ένα παλιό Nokia . Μάλιστα, το Arc τρέχει Android 2.3.4 Και στο Defy Mini θα δουλεύει νομίζω. Πρέπει να την έχω χρησιμοποιήσει πάνω από 300 φορές σε πολλών ειδών προπονήσεις (τρέξιμο, ποδηλασία, μάθημα γυμναστηρίου κτλ). Μαθαίνεις πολλά πράγματα για το πως προπονείσαι ,τι σφυγμους ανεβάζεις σε κάθε άθλημα κ.α. Δουλεύει μια χαρά και είναι ακριβης στον αριθμό σφυγμών. Πχ. Σε διάδρομο γυμναστηρίου, όπου έιχε λαβές και όταν τις κρατούσες σου έλεγε σφυγμους, έδειχνε ακριβώς τους ίδιους σφυγμους με το κινητό+ζώνη. Πλέον υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο Play Store που υποστηρίζουν ζώνη σφυγμών. Τώρα βλέπω ότι βγαλαν και καινούργια ζώνη http://www.polar.com/uk-en/products/accessories/H7_heart_rate_sensor Ή καινούργια βλέπω ότι υποστηρίζει και iphones. Επίσης, λέει ότι χρειάζεται Android 4.3 και πάνω. Η ζώνη είναι άνετη, και πριν την προπόνηση κλικαρεις τον πομπο στο ειδικό σημείο. Επίσης, βρεχεις με λίγο νερό δύο σημεία της ζώνης. Γενικά, διαβάζεις πολύ προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Και κάτι που το γράφουν και έχουν απόλυτο δίκιο: Μετά από κάθε προπόνηση πλύσιμο της ζώνης με λίγο σαπούνι και νερό και την αφήνεις σε ευαερο μέρος να στεγνώσει. Και κάθε 5η προπόνηση ή ζώνη μπαίνει στο πλυντήριο ρούχων. Τα ακολουθεις ευλαβικά, αλλιώς άλατα/σκόνη στη ζώνη θα δείχνει αλλοπροσαλες μετρήσεις. Ο πομπός δε βρέχεται. Επίσης, μια άλλη μάρκα , που όταν πήρα τη δικιά μου είχε την διπλάσια τιμή, αλλά βλέπω τώρα ότι έχει ρίξει τις τιμές, είναι αυτή https://www.amazon.co.uk/dp/B002PL33AQ/ref=cm_sw_r_awd_RyBewb3KZ9KN3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Για όποιον δει το φορουμ στο μέλλον δεν υπάρχει κανονικά και ξεκανονικά. 2 χρόνια μόνο εφόσον το μηχάνημα ήταν προβληματικό από την αρχή ή δεν είχε τα χαρακτηριστικά που σου είπαν. Απο κει και πέρα ότι δίνει η κάθε εταιρεία ισχύει οπότε προσέχετε τι αγοράζετε. Η Sony για παράδειγμα είναι απαράδεκτη και δίνει σε ΟΛΑ 1 χρόνο, ενώ άλλοι ανταγωνιστές της πχ samsung δίνει σε όλα 2 χρόνια. Πάντα κοιτάζετε τι εγγύηση έχει, τα 2 χρόνια δεν ισχύουν πάντα. Σταματήστε να αγοράζετε από εταιρείες που μας κοροιδεύουν με 6 μήνες ή ένα χρόνο ώστε να προσαρμοστούν και αυτές στα 2 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oinolatris Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Παιδιά οι θήκες τυπου Back cover έχουν πρόβλημα εάν βάλεις στο κινητό Τempered glass των 0.3 mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Όταν λες πρόβλημα, δεν εφαρμόζουν καλά δηλαδή? Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Θελω με καποιο τροπο να εχω κατι σαν handsfree για την σταθερη μου τηλεφωνια. Το ασυρματο μου δεν εχει υποδοχη για να συνδεσω καποιο headset. Δεν με βολευει η ανοικτη ακροαση, και ενοχλω περισσοτερο και ακουνε ολοι τι μου λεει ο συνομιλητης. Θελω κατι, τοποθετημενο κοντα στο σταθερο μου, καποια συσκευη ισως ή κατι αλλο, και να μπορω ασυρματα να εχω ακουστικο&μικροφωνο, και να μπορω να κανω τις δουλειες μου μες στο σπιτι, μιλωντας ταυτοχρονα. Λογικα καποια λυση πρεπει να υπαρχει. Θα με βολευε καποια οικονομικη προταση ή απο το eshop.gr ή απο ebay. Περιμενω τις προτασεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosg71 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 (edited) Γεια σας εχω το elephone p6 ή w9208 ή goophone s4 max Το κινητό αυτό ειναι κινέζικο και μου χει χαλάσει η μπαταρια..ξερει κανεις που μπορώ να βρω; το μονο που βρήκα ειναι αυτο http://nazya.com/free/product/original-4200mah-battery-for-elephone-p6-p6s_912150.html Στο οποίο απ οτι βλέπω οι εικονες ειναι απο άλλο site οπότε πιθανώς είναι scam..μπορει να με βοηθησει κανεις; εχω ψαξει παντου και δεν βρισκω τίποτα Edited November 12, 2015 by mariosg71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Για αρχη δεν μας λες τι μοντελο σταθερου έχεις. Εγω πχ. εχω της gigaset voip συσκευη η οποια έχει σύνδεση με Bluetooth και χρησιμοποιώ το ίδιο που έχω για το κινητό μου :p Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Απλο σταθερο τηλεφωνο εχω. Μια γονδολα της general electric. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodor77 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Τελικα δεν μας ειπες αν δουλεψε ολο αυτο . Κανονικα κανει την δουλεια του ? Μπορει να κανει και τρακ την προπονηση η και κατι αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodor77 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καλησπερα σε ολους . Παιδια εχει δει κανεις απο κοντα η να το εχει παρει αυτο εδω ? http://www.ebay.com/itm/Mini-DVB-T-Micro-USB-Tuner-Mobile-TV-Receiver-Stick-For-Android-Tablet-Pad-Phone-/141819490850?hash=item210519b222:g:3SIAAOSw14xWOXFl Δουλεύει καλα η δεν πιανει τιποτα απολύτως ? Ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 μιλησα με αρβατο θελουν λεει να παει εκει το τηλεφωνο και ανεξαρτητα αν φτιαχτει η οχι θελει λεει ελαχιστη χρεωση 18.5 € παραθετω τα μεηλ Καλησπέρα σας, Για να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε για το κόστος επισκευής θα πρέπει να γίνει τεχνικός έλεγχος στη συσκευή σας. Ο μέσος χρόνος αναμονής είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες εκτός απρόπτου. Σε περίπτωση που παραλάβετε τη συσκευή σας ανεπισκέυαστη η ελάχιστη χρέωση είναι 18,5€. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παραμένω στη διάθεσή σας. Best Regard Patroni Theodora | Customer Care E: Theodora.Patroui@teleservice.com W: http://www.arvatoservices.gr και η απαντηση μου 4:48 PM (5 hours ago) to Theodora.Patro. δηλαδη πληρωνω 18,5 ευρω μινιμουμ και χωρις να την επισκευασετε? απλα για να την δειτε? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ βλεπω digitizer / touch screen στα 52 - 34 δολαρια αν το αγορασω θα ειναι σιγουρα το σωστο? και ποιος θα το περασει? καμμια ιδεα? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Θα δούλευες τζάμπα; Αν ναι δεν το θεωρείς κάπως; Αν όχι γιατί ζητάς τους άλλους να το κάνουν; Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Θα δούλευες τζάμπα; Αν ναι δεν το θεωρείς κάπως; Αν όχι γιατί ζητάς τους άλλους να το κάνουν; 1ον μου ζητανε να παω εκει 2ον δεν μου λενε καν κοστος στο περιπου 3ον σε τηλεφ επικοινωνια προηγουμενως ηταν κατηγορηματικοι . δεν λεμε τπτ απο το τηλεφωνο 4ον αν εχουν βαφτισει την εκτιμηση εργασιας δουλεια ας βαρανε μυγες δε μιλαμε για τζαμπα δουλεια εδω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 (edited) 1ον μου ζητανε να παω εκει 2ον δεν μου λενε καν κοστος στο περιπου 3ον σε τηλεφ επικοινωνια προηγουμενως ηταν κατηγορηματικοι . δεν λεμε τπτ απο το τηλεφωνο 4ον αν εχουν βαφτισει την εκτιμηση εργασιας δουλεια ας βαρανε μυγες δε μιλαμε για τζαμπα δουλεια εδω 1. Θα μπορούσαν να στείλουν κούριερ να παράλαβει δεκτόν 2. Που ξέρουν τι έχει χαλάσει; Μπορεί να έχει σπάσει και κάτι άλλο. Θα σου άρεσε να σου πούνε μετά, ξες βρίκαμε το μικρόφωνο βιασμένο + 30 ευρώ και να ξεκινήσεις εσύ μα πως αφού μου είπατε X πόσο κτλπ; 3. Τι να σου πει από το τηλέφωνο η Θεοδώρα που είναι γραμματέας; Τα ζώδια ή μήπως είναι υποχρεώμενοι να σου πούνε μέσω τηλεφώνου χωρίς να έχουνε δει την συσκευή; Τι είναι μπακάληδες; 4. Η εκτίμηση εργασίας γίνεται κάπως μαγικά; Τα τελευταία 10 χρόνια που δουλεύω service, κάποιος σπαταλάει χρόνο, εξειδίκευση και χρησιμοποιεί τα εργαλεία του για να το κάνει, χώρια άλλα έξοδα, τώρα πολλαπλασίασε τα όλα αυτά με κάθε ένα που θέλει διάγνωση βλάβης. Άμα εσύ πιστεύεις πως γίνεται κάπως διαφορετικά διαφώτησε με, παρακαλώ. Στην Έλλαδα δεν έχουμε μάθει να πληρώνουμε για εργασίες και το καταλαβαίνα απόλυτα πριν 10 χρόνια, πλέον έχουμε φτάσει στο 2015. Είναι λογικά να σε χρεώνει για διάγνωση βλάβης, όσο κουφό και αν σου ακούγεται. Στο γιατρό που κάνει διάγνωση και του σκας 50αράκι (στην καλύτερη;) γιατί δεν λες κάτι; Αφού δεν στο έφτιαξε το πρόβλημα, μόνο διάγνωση σου έκανε... Edited November 21, 2015 by Romanos Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 συνεχιζοντας οφ τοπικ και γω σε παροχη υπηρεσιων δουλευω ενα ποιντ το εχεις αλλα πρεπει να κοιτας πως δουλευει και ο ανταγωνισμος εγω ουτε απο εξω δε θα περασω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts