hackertom Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 e-bay φίλε μου έχει άπειρα και ιδικά για κινητά ... ότι χρώματα σχέδια θες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Έχετε κάποιον καλό ηλιακό φορτιστή που να κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και να είναι συμβατός με iPhone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 http://www.chinabuye.com/11200mah-solar-power-universal-charger-for-laptop-notebook-pda Δείτε λίγο αυτό. Νομίζω είναι πολύ καλή περίπτωση. Αντίστοιχα έχει και πιο φθηνές λύσεις, αλλά είναι πολύ καλή η σχέση τιμής/απόδοσης/ευχρηστίας. Τα πάντα βέβαια κρίνονται από το τι θέλει κανείς να κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 δηλαδα για να καταλαβω, αν ο ηλιακος φορτιστης ειναι φορτισμένος (οι μπατριες του) και τον εχω συνδεση στο smartphone, ταυτοχρονα πχ. θα παιζω και θα φορτιζει? Αν ειναι ετσι παω σημερα στο πλαισιο να παρω διοτι φευγω για ταξιδι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Έτσι γίνεται απλά αν η κατανάλωση της ενέργειας είναι μεγαλύτερη της παραγωγής η μπαταρία σου πάλι κάποια στιγμή θα αδειάσει. (απλά με πιο αργό ρυθμό) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos83 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Γειά χαρά! Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει και που μπορώ να βρώ βάση αυτοκινήτου για το HTC X7500 Advantage αλλά να μένει πάνω και το πληκτολόγιο; Έψαξα αλλά δυστυχώς δε βρήκα τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0stas1988 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 να ρωτήσω και εγώ κάτι. σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω μια αγορά από το ebay το παρα κάτω πακετάκι αλλα δεν ξέρω πρώτον αν οι μπαταρίες είναι καλές και δεν θα μου βάλουν κάποιο πρόβλημα στο κινητό και το δεύτερο που με προβληματίζει είναι αν οι θήκες σιλικόνης πληρούν κάποια ποιοτικά στάνταρ και δεν θα είναι τελείως μούφα, για πείτε καμια γνώμη αξίζει τα λεφτά του η θα πάνε τσάμπα τα 20 δολάρια http://www.ebay.com/itm/New-12-CASE-...item519acaaf69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Item removed.... (αν και μάλλον κάποιο λαθος έχεις κάνει με το link από ότι ειδα) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0stas1988 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 ευχαριστώ για την υπόδειξη ρίξτε τώρα μια ματια αξίζει?? http://www.ebay.com/itm/New-12-CASE-BATTERY-LCD-SAMSUNG-GALAXY-S2-SII-I9100-/350489325417?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item519acaaf69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Δελεαστικο το πακετο σε αυτη την τιμη. Ισως να μην εχουν ΤΗΝ ποιοτητα αλλα και παλι ειναι πληρες το πακετο σε αυτα τα λεφτα. Εγω θα το αγοραζα. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Παρε το, δεν εχεις να χασεις τιποτα, εκτος απο λιγα ευρω Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis29 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 καλησπερα, αγορασα και εγω αυτο το ραδιο fm transmitter αλλα μετα σκεφτηκα το ποσο βλαβερη να ειναι η ακτηνοβολια που εκπεμπει μιας και ειναι σε τοσο μικρο χωρο, και το δευτερο ειναι οτι το ραδιο μου δεν δουλευει manual και σταματαει οπου πιασει σταθμο. εχει κανεις υποψη του ποσο βλαβερο μπορει να ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 καλησπερα, αγορασα και εγω αυτο το ραδιο fm transmitter αλλα μετα σκεφτηκα το ποσο βλαβερη να ειναι η ακτηνοβολια που εκπεμπει μιας και ειναι σε τοσο μικρο χωρο, και το δευτερο ειναι οτι το ραδιο μου δεν δουλευει manual και σταματαει οπου πιασει σταθμο. εχει κανεις υποψη του ποσο βλαβερο μπορει να ειναι? Χωρις να ειμαι σιγουρος μιας και δεν το εχω ψαξει και πολυ το θεμα, δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλη.. φανταζομαι πως ειναι οπως η ακτινοβολια του ραδιοφωνου... αλλωστε συνηθως ο αναπτηρας ειναι πολυ κοντα στο ραδιοφωνο, και δεν εχουν μεγαλη αποσταση εκπομπης σηματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Ήμουν Αυστρία και είδα αυτό το καταπληκτικό μηχάνημα. Δυστυχώς ήμουν στο αεροδρόμιο. Το έχει κανείς Ελλάδα? Πιστεύω είναι ένα πολύ καλό «αξεσουάρ». Στην κλήση έκτακτης ανάγκης μπορείς να βάλεις άραγε και άλλο νούμερο??? http://www.zomm.com/ Περιμένω σχόλια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Αν βρεις θελω και εγω ενα. Ο πατερας μου καμια μερα θα ξεχαστει ολοκληρος καπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 πολυ εξυπνη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 πως θα σας φαινόταν κάποια ομαδική αγορά???? είναι λαψογξ συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 (edited) Απλα δεν ειδα εφαρμογη για ΝΟΚΙΑ. Mε ενδιαφερει αυτο με το proximity sensor που μολις απομακρυνθεις σε ειδοποιει. EDIT: ειπα χαζομαρα, παιζει απλα με bluetooth. Edited October 14, 2011 by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Καλησπερα. Δεν ανοιγω αλλο θεμα μιας και ηδη υπαρχει.Εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο transmitter? Ειναι για ipod αν παιζει ρολο... Μεχρι 50-60 ευρω..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Εγω, σε περιπτωση group buy, ειμαι μεσα παιδια. Θα ηθελα οπωσδηποτε 2, ενα για μενα και ενα για την γυναικα μου, που ξεχναει και το μυαλο της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) καλο φαινεται.. για γυναικα οσοι θελετε εχει ενα ροζ στο ebay co uk σε νορμαλ ακομα τιμη. τσεκαρετε το. παντως μου φαινεται ακριβο,δεδομενου οτι εχω bluetooth ηδη. 88 δολαρια ειναι ε; κ απο ιμπει 50λιρες.. αν σε γκρουπ buy βγαινει φθηνοτερα,πειτε μου κ μενα. Edited January 8, 2012 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Θα το ψαξω λιγακι εγω. Θα μιλησω και με κανενα πωλητη στο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fyntani Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 πολυ καλο αλλα δεν βρηκα τπτ.αν μαζευτουμε πολλοι να κανουμε οπως προειπατε ενα groupbuy! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Ψαχνω να βρω gel [προφυλακτικο ακουστικων]οχι σφουγγαρακια τα αλλα σε διαφορα μεγεθη,ξερεις κανεις που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Προφανως δεν ξερει καποιος ε?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts