vasicristo Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Ηρθε και μια αναβαθμιση μεγαλουτσικη, καπου 96MB, την οποια εκανα χωρις να γινει ομως αντιληπτη καποια αλλαγη, μιας και το εχω πολυ λιγες μερες. τελικα ευχαριστημενος? επειτα απο τοσες μερες πως συμπεριφερετε η μπαταρια ? εντόπισες κατι ιδιαίτερα αρνητικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 τελικα ευχαριστημενος? επειτα απο τοσες μερες πως συμπεριφερετε η μπαταρια ? εντόπισες κατι ιδιαίτερα αρνητικο? Η ανηψια μου που το ... κατεσχεσε δεν μου εχει κανει καποιο παραπονο μεχρι τωρα. :) Και αυτη ειναι μυστηρια! Αλλα επειδη του βγαζει τα ματια ολη μερα δεν μπορω να εχω σιγουρη αποψη για τη μπαταρια (Οποτε της ερθει το φορτιζει). Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosetv Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 vivo Xplay5 Elite pictures vivo Xplay5 Elite MORE PICTURES Released 2016, March 167.8g, 7.6mm thickness Android OS, v6.0 128GB storage, no card slot 1.8% 1,168,625 HITS 190 BECOME A FAN 5.43" 1440x2560 pixels 16MP 2160p 6GB RAM Snapdragon 820 3600mAh Li-Ion REVIEW 360° VIEW COMPARE OPINIONS SPECIFICATIONS vivo Xplay5 Elite vivo Xplay5 Elite vivo Xplay5 Elite vivo Xplay5 Elite gallery ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα σε ολους εψαξα για να δω για το συγκεκριμενο τηλεφωνο και δεν βρηκα κατι και ειπα να ανοιξω το παρον θεμα για να αναλυσουμε τα περι της συσκευης για οποιους γνωριζουν. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα ανοιξα αυτο το θεμα για να συζητησουμε τα περι της συσκευης για οποιον γνωριζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Η δικιά μου εμπειρία με τα vivo είναι πολύ καλή. Πανέμορφα και δυνατά κινητά αλλά δύσκολα βρίσκεις roms. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosetv Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Έχω και εγώ ένα και με ένα έχει ενθουσιάσει μέχρι στιγμής πολύ γρήγορο και πολύ καλή μπαταρία είτε είσαι με wifi είτε με data δεν βλέπω τεράστια διαφορά Στάλθηκε από το vivo Xplay5S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω και εγώ ένα και με ένα έχει ενθουσιάσει μέχρι στιγμής πολύ γρήγορο και πολύ καλή μπαταρία είτε είσαι με wifi είτε με data δεν βλέπω τεράστια διαφορά Στάλθηκε από το vivo Xplay5S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για αυτό ήθελα να δω απόψεις από ανθρώπους που έχουν δουλέψει τέτοια τηλέφωνα ώστε να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό σε αυτή την συσκευή. Από γλώσσες βλέπω μόνο αγγλικά και κινέζικα υπάρχει τρόπος για ελληνικα; Στάλθηκε από το vivo Xplay5S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Το παραλληλο μοντελο και συναμα αδελφος του Α101. Αν και αδυναμος επεξεργαστης, με μεγαλητερη μνημη, καλυτερη καμερα, καλυτερο περιβαλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 (edited) ερχεται για την γυναικα!!!! χθες εφυγε απο gearbest εχει κανεις υποψιν του καμια θηκη για το κινητο αυτο? Edited December 6, 2016 by iliasbass Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Παρεληφθη σημερα. Ηρθε αρκετα γρηγορα και απεφυγε ... κακοτοποιες! :) Αυριο πρωι θα ανοιξω πακετο και θα γραψω εντυπωσεις. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Εγώ στο δικό μου xshot έχω βάλει miui... Ελληνικά αν εννοείς στο μενού όχι αλλά φυσικά στα μηνύματα κλπ κανονικά Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Η συσκευασια ανοιχτηκε. Το κουτι χαρτινο θυμιζει ΗΟΜΤΟΜ. Φτωχικο. Αγοραστηκε στο ... ξεβαμενο χρυσο χρωμα. Αρκετα ομορφο συμφωνα με τα γουστα μου. Συμπεριλαμβανει θηκη πλατης και γυαλι! (Γκουβαρνταδες!) Ελαφρυ και καθεται καλα στο χερι. Οθονη καλη, καμερα μετρια προς το καλο, WIFI μετριο. Φοραει Android 6 χωρις περιτες εφαρμογες. Εχει ολες τις απαραιτητες πλεον SMART MOTIONS (double tap, o, e w etc. ) Καρτα δεν θα βαλω ακομα. Για τα λεφτα του κρινεται καλο! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Ενδιαφέρον ακούγεται... Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 GPS ανελπιστα καλο! Δυνατος ηχος κατα το ανοιγμα και κλεισιμο της συσκευης. Μετριο φλασ αλλα η καμερα αρχιζει και μου αρεσει! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 χαίρεται, φίλος μου έχει ένα smartphone turbo-x pi1 με σπασμένο digitizer, ξέρετε αυτό το κινητό από ποιο κινέζικο ειναι "φασόν"? Ψάχνω ανταλλακτικό και δεν μπορώ να βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 μπορεις να ανεβασεις φωτο του κινητου? Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosetv Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Για το μενού λέω γιατί όσο και να ψάχνω δεν βρίσκω κάποια ρομ για το δικό μου. Όχι ότι με χαλάει κιόλας πάντως από μπαταρία δεν παίζεται Στάλθηκε από το vivo Xplay5S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161208/4e6ccaed949dc156ca785ffa4ebd042c.jpg Στάλθηκε από το vivo Xplay5S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goutara77 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 2 ερωτήσεις: 1ον. Πώς μπλοκάρεις επαφές (κλήσεις/μηνυματα); Δεν έχω βρει τρόπο από το ίδιο το κινητό. Θα πρέπει να βαλω σχετική εφαρμογή; 2ον. Υπάρχουν θήκες για το συγκεκριμένο κινητό; Παράθεση Nokia 3310 > Nokia 3100 > HTC P3300 > HTC Desire C > Lenovo A328 > Lenovo Vibe Shot & Samsung Galaxy Note 8.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Μακάρι να τα καταφέρεις, αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο. Παλιότερα προσπάθησα και εγώ να βρω το Ω 4G, αλλά δε τα κατάφερα. Καλύτερα να πάει στο Service του Πλαισίου και να δει αν αξίζει τον κόπο να φτιαχτεί. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 τελικά το κινητό είναι το ίδιο με τα omega prime s και INNOS i7A, βρήκα ανταλλακτικό στο aliexpress. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Πάντως το πλαίσιο χρεώνει υπερβολικά τις οθόνες, αν κρίνω από ένα συνάδελφο του ζήτησαν περίπου 100 ευρώ Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 GIGASET ME: Σήμερα παρέλαβα αυτό! Gigaset ME! Ας γράψω τις πρώτες μου εντυπώσεις (πιο αναλυτικά σε μερικές μέρες): 1) Καταρχήν, αυτοί που λένε πως έχει πρόβλημα το Bone Conductor (ακουστικό) και δεν ακούγεται δυνατά, είναι απλώς άσχετοι! Ακόμα και ο Techmagnet στο YouTube! Θέλει κόλπο για να δουλέψει σωστά! Όταν ακουμπάς το κινητό μόνο στο αυτί, ο ήχος όντως ακούγεται περίεργα και χαμηλά, όμως όταν εγώ το ακούμπησα ανάμεσα στο αυτί και το κρανίο (στο σημείο της φαβορίτας), το ακουστικό δούλευε άψογα!! Αρκετά δυνατό, όμως ο ήχος δεν είναι και τόσο τέλειος, γιατί ακούγονται κάτι σαν "γρατζουνιές", αλλά δεν υπάρχει θέμα. Οπότε μια χαρά μέχρι εδώ. Στις κλήσεις το μικρόφωνο δεν έχει πρόβλημα, στα βίντεο δε δοκίμασα ακόμα. 2) Δοκίμασα και το Smart Remote και δουλεύει μια χαρά. Αλλάζω κανάλια στις Samsung TVs μου (μόνο τέτοιες έχω), χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς ίντερνετ (έχει ματάκι μπροστά). 3) Ποιότητα κατασκευής φοβερή! Πλησιάζει πολύ αυτή των iPhone (700+€) κι εγώ το πήρα μόνο 120! Γλιστράει πολύ όμως, γι' αυτό του πήρα 2 θήκες, μια μπλε και μια άσπρη (να τις έχω εναλλάξ). 4) Πολύ γρήγορο, αν και μερικές φορές υπάρχει λίγο "stuttering" στο μενού. 5) Όταν παίζω παιχνίδια ζεσταίνεται λίιιγο, κάτω από την κάμερα, αλλά όχι τόσο ώστε να με ανησυχεί... 6) Τα Fingerprints ξεκλειδώνουν μέσα σε 0,5 sec! 7) Το Wi-Fi αδύναμο, αλλά τουλάχιστον λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Ευχαριστημένος ως τώρα. Μέχρι στιγμής, μοιάζει να είναι η καλύτερη αγορά μου από την Κίνα. Θα δείξει σε μερικές μέρες, που θα έχω πλήρη άποψη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 τελικά το κινητό είναι το ίδιο με τα omega prime s και INNOS i7A, βρήκα ανταλλακτικό στο aliexpress. Μπράβο ρε θηρίο! Πως κατάφερες και το βρήκες;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Μπράβο ρε θηρίο! Πως κατάφερες και το βρήκες;! Με τον κωδικό του digitizer αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Καταφερες να το ρουταρεις μήπως; Από ROM να φανταστώ δε λέει τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Καταφερες να το ρουταρεις μήπως; Από ROM να φανταστώ δε λέει τίποτα; Δε νομίζω να το πειράξω. Δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα ως τώρα. Η ROM δε φαίνεται άσχημη (προς το παρόν). Τελευταία ενημέρωση που πήρε, ήταν στις 16/06/16, όπως λέει. Υ.Γ. Σήμερα έκανε ενημέρωση και μια εφαρμογή της Gigaset, που υπήρχε ήδη και λέγεται Contact Push. Δεν έχω δοκιμάσει όμως αν λειτουργεί μόνο στο συγκεκριμένο smartphone ή σε όλα... ;) Υ.Γ.2. Η μπαταρία φαίνεται να θέλει calibration, γιατί το έβαλα να φορτισει κλειστό στο 11% και σε μερικά δευτερόλεπτα, πήγε στο 46%! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Δηλαδή τελικά υπάρχει υποστήριξη απο την εταιρεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts