fikr21 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 γεια σας.η το mlk shop εχει τ κινητο 149 ευρω.τι λετε αξιζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Service σε κινέζικα κάνω ο ίδιος, σε μαγαζί με έδρα στην Αθήνα αλλά δέχομαι απ' όλη τη χώρα. Όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει μήνυμα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile515 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Θα ηθελα την γνωμη σας http://www.geekbuying.com/item/Leagoo-Lead-3-MTK6582-Quad-core-1-3GHz-4-5Inch-QHD-IPS-Screen-Cell-Phone-512MB-4GB-5-0MP-2-0MP-Android4-4-2-OS-3G-GPS---Black-330003.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Ξεπερασμένο αν και ποιοτικό Κοίτα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaFFy_NaSH Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Έκανα μία παραγγελία 3 κινητά και είχα σκοπό να πάρω το Lead 3 για την μητέρα μου. Όμως στην συζήτηση με την Selina απο το Vickmall μου πρότεινε το Lead 5 που είναι και καλύτερο (απ'όσο φαίνεται) και φθηνότερο! Στα 74,99 στο vickmall: http://www.vickmall.com/leagoo-lead-5-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-4-3g-smartphone-1gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-fwvga-ips-screen.html Παράθεση Leagoo Lead 5 - Black KingZone N5 - Pink Xiaomi Redmi Note 2 Prime - White Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giantdi Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Εχεις καταλαβει οτι παρεθεσες σχολιο 1 ετους,οταν το Χ2 εκανε 140$ και το 7320 130$? Έχεις απόλυτο δίκιο arisg90, λάθος μου, δεν το πρόσεξα καν!! :X:O:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maiden2 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Έχω ένα leeago lead 1 το οποίο έπεσε ράγισε η οθόνη του και δεν πιάνει η αφή της οθόνη στη δεξιά πλευρά με αποτέλεσμα ενώ περνει κλήσεις σερφάρει κανονικά Όταν εκλησε να μην μπορεί να ανοίξει γιατί ο κωδικός έχει το 9 που δεν πετιέται.απο την εμπειρία σου αξίζει να επισκευαστεί και με τι κόστος στο περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pekaga Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Γεια χαρα !!! θα ηθελα να κανω 3 ερωτησεις που αφορουν το mls iqtalk rock και εαν ξερει καποιος να μου της απαντησει 1 Γιατι οταν κανω αναζητηση μιας επαφης μου τις εμφανιζει διπλες ενω εχω επιλεξει να προβαλει μονο τις επαφες τηλεφωνου . 2 Γιατι οταν παω να μεταφερω η να διαγραψω επαφες οταν κανω επιλογη ολων επιλεγει μονο 500 επαφες και οταν τελειωσει οτι του εχω ζητησει μπορω να επιλεξω και της υπολοιπες , ειδικα στην αποθηκευση οι υπολοιπες μπορουν να επιλεγουν μονο μια μια χειροκινητα . 3 Οταν θελω να χρησιμοποιhσω το gps μου ζητα συνδεση και εαν δεν προσεξω την ερωτηση ενεργοποιει τα δεδομενα η το wi fi οτι βρει , και ας το εχω ρυθμισει να μην ενεργοποιει τα δεδομενα η το wi fi . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzanakosan Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Service σε κινέζικα κάνω ο ίδιος, σε μαγαζί με έδρα στην Αθήνα αλλά δέχομαι απ' όλη τη χώρα. Όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει μήνυμα Εχω ενα thl t200 ξαφνικά μαύρη οθόνη με μια κάθετη κόκκινη γραμμή σε όλοκληρο το μήκος της οθόνης τι λες θα το καταφέρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Εχω ενα thl t200 ξαφνικά μαύρη οθόνη με μια κάθετη κόκκινη γραμμή σε όλοκληρο το μήκος της οθόνης τι λες θα το καταφέρεις? Θα χρειαστείς νέα οθόνη που αν φέρεις μόνος σου πάει γύρω στα 80$ ή 90$ με το frame. Για περισσότερα ή αν βιάζεσαι στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosvet Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 κανένα νέο για το 4GB? Υπάρχει σε κανένα μαγαζί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Βλέπω σε διάφορα κινεζικά sites στα σχόλια που έχουν βάλει ένα κατεβατό και οι υπόλοιποι, όπως και εγώ, έχουν κάνει αντιγραφη - επικόλληση το ίδιο κείμενο. Είναι όμως σωστό κάτι τέτοιο; Τι ακριβώς πρέπει να τους ζητάμε, ώστε να είναι όσο το δυνατόν γινεται λειτουργικό το κινητό στη χώρα μας; Πολλά κινητά δεν έχουν ελληνική Rom, σε αντίθεση με τα Xiaomi, που έχουν κανονικά εξελληνισμένες Rom. Οπότε και δεν Υπάρχει πρόβλημα να μη τους ζητάμε να κάνουν κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Βλέπω σε διάφορα κινεζικά sites στα σχόλια που έχουν βάλει ένα κατεβατό και οι υπόλοιποι, όπως και εγώ, έχουν κάνει αντιγραφη - επικόλληση το ίδιο κείμενο. Είναι όμως σωστό κάτι τέτοιο; Τι ακριβώς πρέπει να τους ζητάμε, ώστε να είναι όσο το δυνατόν γινεται λειτουργικό το κινητό στη χώρα μας; Πολλά κινητά δεν έχουν ελληνική Rom, σε αντίθεση με τα Xiaomi, που έχουν κανονικά εξελληνισμένες Rom. Οπότε και δεν Υπάρχει πρόβλημα να μη τους ζητάμε να κάνουν κάτι. Ειναι ασκοπο αυτο που κανουν, περισσοτερο επειδη πιστευω οτι ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνουν και εχουν μια φοβια για το τι θα τους ερθει. Αλλα οι Κινεζοι απανταντε και αυτοι με ενα κατεβατο, γνωριζοντας που παει το κινητο. Αλλα δεν φταινε αυτοι, εν μερη εμεις, που δεν διαβαζουμε την περιγραφη του κινητου και υπογραμιζουμε τα αυτονοητα. Καταστημα που σεβεται την φημη του δεν παιζει με το ποιον του κινητου. Ξερουν αυτοι καλυτερα απο εμας. Εξαλλου στελνουν κινητα καθε μερα. Την ελληνικη Ρομ δεν το καταλαβαινω, εφοσον υπαρχει πολυγλωσσικη και εξυπηρετει την λειτουργια τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golden1 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Εμπειρια απο αυτο το κινητο; Δουλευει απροβληματιστα παιδια;Αξιζει τελικα η αγορα του η να δω για καποιο αλλο στα ιδια χρηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ged Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Αν το κατάστημα είναι σωστό και υπεύθυνο, θα κάνει αυτά που πρέπει και χωρίς να το ζητήσει κάποιος. Αν δεν είναι, ότι και να ζητήσεις, θα σου πουν ότι το έκαναν, απλώς και μόνο για να βγουν από την υποχρέωση. Προσωπικά, έχω κάνει δεκάδες παραγγελίες από αξιόπιστα κινέζικα καταστήματα, ποτέ δε ζήτησα το παραμικρό και πάντα έχουν κάνει αυτά που θα έπρεπε εξ ορισμού. Αν υπάρχει πραγματικά κάποια ειδική απαίτηση, θα πρέπει φυσικά να την αναφέρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Δεν υπάρχει τίποτα να κάνεις τα περισσότερα καταστήματα στέλνουν ανάκτορα ρεύματος για Ευρώπη Χωρίς να ζητήσεις..απλά σε κάποια σου κάνουν ρουτ κτλ αν ζητήσεις.περνανε ελληνική γλώσσα Μονή τους ..το Android υποστηρίζει ελληνική γλώσσα οπότε μονο αν πάρεις κινεζική εκδοχή δεν θα έχει Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Ώπα! Τι τιμή είναι αυτή για το M1 Pro στο GeekBuying...; http://www.geekbuying.com/item/Mstar-M1-Pro-4G-LTE-5-5inch-Android-5-0-Smartphone-64bit-MTK6752-Octa-Core-1-7GHz-2GB-16GB-13-0MP-OTG-Miracast---Black-353810.html Στα $99.99 που το δίνουν, αναδεικνύεται ξαφνικά σε πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση! Υ.Γ: Αν με ρωτούσε κανείς, θα δήλωνα σίγουρος ότι το θέμα εδώ ονομαζόταν Mstar M1 PRO. Άλλαξε με κάποιον τρόπο, ή απλώς το θυμάμαι λάθος...; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Ώπα! Τι τιμή είναι αυτή για το M1 Pro στο GeekBuying...; http://www.geekbuying.com/item/Mstar-M1-Pro-4G-LTE-5-5inch-Android-5-0-Smartphone-64bit-MTK6752-Octa-Core-1-7GHz-2GB-16GB-13-0MP-OTG-Miracast---Black-353810.html Στα $99.99 που το δίνουν, αναδεικνύεται ξαφνικά σε πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση! Υ.Γ: Αν με ρωτούσε κανείς, θα δήλωνα σίγουρος ότι το θέμα εδώ ονομαζόταν Mstar M1 PRO. Άλλαξε με κάποιον τρόπο, ή απλώς το θυμάμαι λάθος...; :confused: είναι out of stock δυστυχώς αυτό που πόσταρες. και εγώ Mstar Θυμάμαι να είχα ποστάρει. Αν μπορεί κάποιος ας το διορθώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 και μετα θα σου πουν... Καναμε λαθος στην τιμη, θελουμε αλλα 32 δολλαρια!!:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Εντάξει, το τηλέφωνο είναι ακόμα (σχετικά) καινούριο, και οι άλλοι τώρα το φέρνουν, οπότε δικαιολογείται το "Temporarily out of stock". Υποψιάζομαι βέβαια ότι αν πας να το παραγγείλεις τώρα δε θα γίνει δεκτή η παραγγελία, και όταν το τηλέφωνο γίνει διαθέσιμο, θα θέλουν -όπως είπε κι ο Barlost- καμιά 35αριά δολλάρια παραπάνω. Οπότε το ερώτημα εδώ είναι: Κράχτης για να μαζέψουνε κόσμο (και να αλλάξει η τιμή μόλις γίνει "available"); Λάθος; (οπότε λογικά πάλι θα αλλάξει η τιμή). Αν όμως μείνει στα $99.99, μιλάμε για ευκαιρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 αφου είναι out of stock ρε παιδιά, πως θα το παραγγείλει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 πρωτα εξαφανιστηκε το ...Μ, τωρα εξαφανιστηκε η θηκη?:blink: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 πρωτα εξαφανιστηκε το ...Μ, τωρα εξαφανιστηκε η θηκη?:blink: ποια θήκη λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 ποια θήκη λες? Μιλαω για το Geek. Μεχρι χθες το ειχε σε καλη τιμη και περιειχε και δερματινη θηκη. Τωρα την αφαιρεσε. Το αλλο καταστημα Deel την εχει ακομα. Την αναφερω γιατι μου αρεσε. Και δεν βλεπω να την πουλαει ουτε σαν εξτρα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Μιλαω για το Geek. Μεχρι χθες το ειχε σε καλη τιμη και περιειχε και δερματινη θηκη. Τωρα την αφαιρεσε. Το αλλο καταστημα Deel την εχει ακομα. Την αναφερω γιατι μου αρεσε. Και δεν βλεπω να την πουλαει ουτε σαν εξτρα. από το broswer του pc το δείχνει outofstock ενώ από τον mobile στο κινητό το δείχνει κανονικά. άρα κάτι παίζει από το geek! be ware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts