Benakis Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 ναι αυτο που λεει ο ulvergr ειναι το πιο σημαντικο... η μπαταριες τους εχουν διαφορα 1000mah και ειναι μεγαλη διαφορά για ενα κινητό πολλαπλών χρήσεων... μια ιδέα που είχα ήταν αν κάνει η μπαταρία του g3 στο Χ1.... αλλά δε ρισκάρω τιποτα... επελεξα το g3. προεχει να ειναι πληρως λειτουργικό και σωστό Παράθεση Πολύ αργότερα θα δεις όσα πραγματικά είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) ετσι κι αλλιως με τη χρηση που κανω δεν αντεχει καμια μπαταρια πανω απο 24ωρες οποτε ειμαι με φορητο φορτιστη ή και δευτερη μπαταρια ΠΑΝΤΑ μαζι. δεν ξεμενω, αρα πλεον δε με απασχολει. ετσι κι αλλιως οταν κοιμασαι μια μπριζα υπαρχει παντα διαθεσιμη. προτιμω να ειναι λεπτο και μαζεμενο πλεον Edited January 26, 2013 by dimzan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thape77 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Οταν το πάρεις να μας στείλεις εντυπώσεις. Ο φίλος σου ειναι ευχαριστημένος? τι χρήση κάνει? η μπαταρία πόσο κρατάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Benakis Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 ετσι κι αλλιως με τη χρηση που κανω δεν αντεχει καμια μπαταρια πανω απο 24ωρες οποτε ειμαι με φορητο φορτιστη ή και δευτερη μπαταρια ΠΑΝΤΑ μαζι. δεν ξεμενω, αρα πλεον δε με απασχολει. ετσι κι αλλιως οταν κοιμασαι μια μπριζα υπαρχει παντα διαθεσιμη. προτιμω να ειναι λεπτο και μαζεμενο πλεον αυτο πραγματικά ειναι καθαρα δικο σου θεμα φιλε... και να μας πεις κιολας ποσο κραταει εφόσον το παρεις και με τι ειδους χρηση γιατι σκεφτομαι να το παρω κι αυτο... για δωρο ;) Παράθεση Πολύ αργότερα θα δεις όσα πραγματικά είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 ειπαμε περιμενω το g4 πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Benakis Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 ειπαμε περιμενω το g4 πλεον xaaxxa ωραιος.... με το καλο ;) Παράθεση Πολύ αργότερα θα δεις όσα πραγματικά είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birginioss Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Κάτοχος MX 4core από Αύγουστο και απλά πανευτυχής. Χθες εγκατέστησα και το Jelly Bean το ίδιο δηλαδή λογισμικό με το MXII.. και πάλι οι τιμές που αναφέρουν οι περισσότεροι είναι άκυρες λόγω μεσαζόντων... βρείτε κάνα καλό παιδί από Hong Kong να σας βοηθήσει όπως το πήρα κι εγώ... Για τους αναποφάσιστους έχω απλά να πω ότι μετά σου τόσο καιρό συνεχίζω να το ευχαριστιέμαι και κυρίως η αυτονομία του διατηρείται μονίμως σε αξιόλογα επίπεδα.. μονίμως ανοιχτό Wi-Fi σπίτι και μονίμως ανοιχτά τα data στο μόνιμο 3G όταν είμαι έξω... 2 μέρες με έντονη χρήση το λιγότερο. Τώρα συγγνώμη για τον πρόλογο απλά ως χρήστης αυτού του τηλεφώνου δεν υπάρχει περίπτωση να αναβαθμιστώ στο MXII,απλά ήθελα να τονίσω τα τόσα θετικά της Meizu από άποψη κατασκευής, λογισμικού, αυτονομίας, αναβαθμίσεων... Στα μείον η έλλειψη εγγύησης αλλά μακριά από μας.... Τέλος,ψαχτειτε και μη δώσετε περισσότερα χρήματα από όσα αξιώνει η ίδια εταιρεία. Παράθεση Sony Ericsson Is My God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrekopanos Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Καλησπέρα και από εμένα! με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο τηλέφωνο για τον πατέρα μου ο οποίος ειναι ναυτικός εκτός Ελλάδας. το προτείνετε?? κάπου διάβασα ότι κάποια χρειάζονται GSM κάλυψη. τι ισχύει για το συγκεκριμένο? μπορεί ας πούμε να ειναι στον Ειρηνικό και να βγει έξω και να μας πάρει τηλέφωνο στη Ελλάδα? ακόμα , θα χρειαστώ πληροφορίες ως προς το πως διεκπεραίωσες την συναλλαγή και την παραλαβή , επίσης πως το φορτώνεις με μονάδες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Καλημέρα, Θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα πρόβλημα με ένα NOTE 2 clone dual core android 4.1.1 που πήρα χθες. Όλα καλά με το τηλέφωνο εκτός από την εσωτερική μνήμη. Ενώ έχει ελεύθερα 2GB βλέπει μόνο 503.4MB με αποτέλεσμα να γεμίζει γρήγορα και να πρέπει συνέχεια να τα μεταφέρω στην εξωτερική sd. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skopelosbar Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Γεια σας έχω το htc Vodafone hd7 http://fastcardtech.blogspot.gr/2011/08/ihtc-vodafone-hd7-43inch-wvga-smart.html Έκανα ένα factory data reset και μετά από αυτό μου έβγαλε το μήνυμα invalid imei Και δεν έχω καθόλου σήμα και στις δυο sim. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 (edited) Γεια σας έχω το htc Vodafone hd7 http://fastcardtech.blogspot.gr/2011/08/ihtc-vodafone-hd7-43inch-wvga-smart.html Έκανα ένα factory data reset και μετά από αυτό μου έβγαλε το μήνυμα invalid imei Και δεν έχω καθόλου σήμα και στις δυο sim. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ. `κανε εγκατασταση αυτο https://www.dropbox.com/s/95g2p4ialkms0xd/MTK65xx.apk πρεπει να εισαι ροοτ και ξαναγραψε τα imei κοιτα στο πισω μερος του κινητου στην μπαταρια http://fastcardtech.blogspot.gr/search?q=imei http://www.talkingmobi.com/write-imei-number-android-phone-fastcardtech/ ειναι στα κινεζικα το apk ,εαν δεν τα καταφερεις ξανα ρωτα ειναι πολυ ευκολο Edited February 11, 2013 by stargreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crisnak Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 καλησπερα παιδια αυτο UMI X2 λεει τιποτα ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skopelosbar Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Σε ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλα..ολα οκ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Σε ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλα..ολα οκ!!! χαιρομαι που βοηθησα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ειναι ενα απιστευτο ντουμπανο που το περιμενουμε να βγει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Με 180 ευρώ σε άριστη κατάσταση και με συσκευασία και παρελκόμενα αξίζει να το πάρω μεταχειρισμένο; Από Ιρλανδία. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crisnak Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ειναι ενα απιστευτο ντουμπανο που το περιμενουμε να βγει!!! ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση σου ειναι οντως πολυ τουμπανο και μαλλον θα το περιμενω και εγω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 To κινητο εχει παρει την ics και μετα απο ενα μηνα ειχε βγαλει κ αλλο update για την ics.Ael1964 αμα ειναι προσεγμενο τοτε αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Majestik Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Καλησπέρα! Ανοίγω αυτό το thread για να βοηθηθούμε όσοι ψάχνουμε ενα κινέζικο Phablet (5+ inches). Απ'ότι βλέπω στο forum πολλοί όπως κι εγώ ψάχνουν για το καλύτερο δυνατό phablet με HD screen και επειδή το έψαξα λίγο, κατέληξα στα εξής: [Όλα έχουν HD 720p (1280*720) screen, CPU MTK6577 και είναι Dual Sim/Dual Standby] Zopo Zp950 (~270-280$ / 200-215€) -5.7 inch, 8MP/2MP camera -1GHz Dual Core, 1GB RAM, Android 4.1.2 Jelly bean -4GB storage με υποδοχή microSD μέχρι 32GB -Μπαταρία 2500mAh ThL W7 (~250-260$ / 190-200€) -5.7 inch, 8MP/3.2MP camera -1GHz Dual Core, 1GB RAM, Android 4.0.4 -4GB storage με υποδοχή TFcard μέχρι 32GB -Μπαταρία 2300mAh (x2) ThL W8 (~280-300$ / 215-230€) -5.0 inch, 13MP/5MP camera -1.2GHz Quad Core, 1GB RAM, Android 4.1.2 Jelly bean -8GB storage με υποδοχή TFcard μέχρι 32GB -Μπαταρία 2000mAh N7300 (~215-230$ / 165-175€) -5.7 inch, 8MP/0.3MP camera -1GHz Dual Core, 1GB RAM, Android 4.0.4 -2GB storage με υποδοχή TFcard μέχρι 16GB -Μπαταρία 3200mAh (x2) Έχω ακούσει καλά λόγια για το ZP950 και σκέφτομαι να αγοράσω αυτό. Θα ψηνόμουν για το W8 αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι έχει βγει ακόμα.. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 To zp950 που το έχω δει απο κοντά τα σπάει! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Majestik Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Αυτό που με παραξενεύει είναι οτι σε πολλά site βλέπω το ZP950+ που έχει quad core, στην ίδια τιμή αλλά δεν υπάρχει κανένα review ή video για να το επιβεβαιώσει.. Σε κάποια λέει πως είναι presale ενώ σε άλλα οτι το 'χουν in stock.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosH1 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 το zp950+ περιμενω κι εγω,δεν ειναι ακομα διαθεσιμο. Αν και το 950 μπορεις να το παραγκειλεις ροοταρισμενο και με mod rom απο ετοταλκ με gplay και ελληνικα,κατι που στα mk 6589 λογικα θα αργησει. Φιλε Χρυσοστομε αν θες πες μας δυο λογια για το 950. Ποιοτητα? Οθονη? Καμερα? "Τρεχει'' ωραια? Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 το zp950+ περιμενω κι εγω,δεν ειναι ακομα διαθεσιμο. Αν και το 950 μπορεις να το παραγκειλεις ροοταρισμενο και με mod rom απο ετοταλκ με gplay και ελληνικα,κατι που στα mk 6589 λογικα θα αργησει. Φιλε Χρυσοστομε αν θες πες μας δυο λογια για το 950. Ποιοτητα? Οθονη? Καμερα? "Τρεχει'' ωραια? Ευχαριστω.. Λεπτομέρια ότι το 950+ έχει μόνο 512 ραμ.Εγώ έχω δει αυτό με το 1 gb. Η οθόνη του είναι πολύ καλή.Καλύτερη απο αυτή που θα περίμενα για κινέζικη συσκευή. Απο ποιότητα δεν έχει να ζηλέψει σε κλατι κάποιο επώνυμο πανάκριβο κινητό. Φοράει jb και είναι πολύ ομαλό και γήγορο και γενικά δε κουράζεται κάπου. κ.αμερα καλή.όλα αυτα την ίδια έχουν.Την ημέρα είναι καλές αλλά το βράδυ τα βρίσκουν σκούρα και ας εχουν flash Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosH1 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Λεπτομέρια ότι το 950+ έχει μόνο 512 ραμ.Εγώ έχω δει αυτό με το 1 gb. Η οθόνη του είναι πολύ καλή.Καλύτερη απο αυτή που θα περίμενα για κινέζικη συσκευή. Απο ποιότητα δεν έχει να ζηλέψει σε κλατι κάποιο επώνυμο πανάκριβο κινητό. Φοράει jb και είναι πολύ ομαλό και γήγορο και γενικά δε κουράζεται κάπου. κ.αμερα καλή.όλα αυτα την ίδια έχουν.Την ημέρα είναι καλές αλλά το βράδυ τα βρίσκουν σκούρα και ας εχουν flash ευχαριστω.το 950+ ειναι το τετραπυρηνο που θα βγει με τον μκ6589.νομιζω εχει 1 gb ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Majestik Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Για δείτε και αυτό: http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-Note-2-N9589-MTK6589 Η αλήθεια είναι δεν το έχω βρει σε άλλο site αλλά απο video που έχω δει [ ] φαίνεται εκπληκτικό! Και έχει και επιλογή ταυτόχρονης διεργασίας. Ξέρει κάποιος κάτι για το συγκεκριμένο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts