venividivici Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλησπερα παιδια και καλη χρονια το Meizu mx2 εχει καλυτερο επεξεργαστη απο το xiaomi mi2?Εχει αγορασει κανεις σας το Meizu mx2?εντυπωσεις? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλησπερα παιδια και καλη χρονια το Meizu mx2 εχει καλυτερο επεξεργαστη απο το xiaomi mi2?Εχει αγορασει κανεις σας το Meizu mx2?εντυπωσεις? O επεξεργαστής του xiaomi υποτίθεται ότι είναι ο καλύτερος που υπάρχει για κινητά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 To meizu εχει τον MX5S δεν ειναι πιο καινουριος απο του xiaomi? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 (edited) Βασίζεται στον exynos 4412 που έχει το sg3. Edited January 1, 2013 by aggelos74 Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) πραγματικα εχει τελεια χαρακτηριστικα παιδια αυτο το site http://www.merimobiles.com ειναι αξιοπιστο? Δειτε και αυτο για να βοηθηθητε http://techideki.com/best-samsung-galaxy-s3-clones-mt6577/ Edited January 3, 2013 by Franky2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Αγορασα το παρακατω κινητο http://product.madeinchina.com/I9300-S3-MTK6577-Android-4-0-OS-3G-4-6-39-FWVGA-Screen-GPS-Wifi-Smart-cell-phone-FREE-SHIPPING-_14003970.shtml#ask και αφου το εκανα reset σε εργοστασιακες εχασε το imei.Mετα δεν μπορεσα να επαναφερω!Και περασα ρομ με το flash tool.Τωρα δεν αναβει η οθονη μονο αναβουν τα κουμπια και το led.Mαλλον εχει λαθος preloader.Ξερετε τι μπορω να κανω να το αναστησω;Υπαρχει κανα μαγαζι με ειδικο καλωδιο και module να το επαναφερει; Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Γιατι δεν ανεφερες το προβλημα στο site που το αγορασες και το πειραξες περισσοτερο;Μακαρι να βρεις λυση αν και δυσκολο μου φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Kαλα αμα βγαλεις ακρη με τους κινεζους στο madeinchina καληνυχτα! Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Δοκιμασες και το λες αυτο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) δοκιμασε ενας φιλος και δεν καταλαβαινε τιποτα!τα αγγλικα τους ειναι χαλια μου ειπε ενας απο γερμανια οτι υπαρχει ενα flash box που το επαναφερει!Ξερετε κανενα που το κανει;Κανενα μαγαζι να εχει flash box; -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited January 4, 2013 by navi55 Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 To λεω επειδη και.εγω εχω παρει απο παρομοιο site αλλα συννενοουνται πολυ καλα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Πηρα αυτο και εχασα το imei μετα απο reset και πηγα να περασω ρομ και τωρα το brickara ξερετε κανενα να τα φτιαχνει; Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 εγω παιδια λεω να παρω αυτο http://www.fastcardtech.com/goods.php?u=57053&id=7699 φαινετε πολυ καλο αλλα το sote το ξερει κανενας?εχετε ψωνησει ποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Ξερετε μαγαζι να επισκευαζει κινητο android brick κλωνο του s3;Λενε οτι χρειαζονται καποιο hardware flash box.. Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 στην ελλαδα μαλλον δυσκολο. παιζουν κατι μαγαζια στην ομονοια που ασχολουνται με σερβις κινητων αλλα θεωρω απιθανο να μπορεσουν να ξεμπρικαρουν το δικο σου. βρες τη σωστη ρομ και προσπαθησε να την περασεις. προσεξε γτι υπαρχουν πολλοι κλωνοι S3 και μαλλον εσυ περασες λαθος ρομ και το κολλησες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Εχω δοκιμασει αρκετες ρομ αλλα τιποτα!Δεν ξεκιναει μονο κοκκινο led. Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Εχω δοκιμασει αρκετες ρομ αλλα τιποτα!Δεν ξεκιναει μονο κοκκινο led. το θεμα ειναι να βρεις την δικη του ακριβως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Mηπως να επικοινωνησεις με αυτους μηπως εχουν η μπορουν να βρουν την καταλληλη ρομ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Ξερετε μαγαζι να επισκευαζει κινητο android brick κλωνο του s3;Λενε οτι χρειαζονται καποιο hardware flash box.. φιλε μου για σου και καλη χρονια να εχεις.Μην τρελενεσ ευκολα το φτιαχνεις.εαν θες ανεβασε φωτο μπρος πισω του κινητου να σε βοηθσω να βαλεις ρομ.οσο για το imei το ξαναγραφς και αυτο ευκολα.για δοκιμασε αυτο https://disk.yandex.net/disk/public/?hash=bIfnPh2U19BmJTY%2BQjhDjzE0h7dXUUJl/mPzT14qhZo%3D&final=true Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Προσπαθησα να επικοινωνησω αλλα ακομα δεν εχω απαντηση απο το madeinchina. Eπισης το βρηκα σε ενα forum με κινεζικα αλλα δεν βρισκω την rom μεσα εκει. Εδω το λινκ http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?f=70&t=24648 ειναι το μοντελο s3 με microsim. Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bms Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Το τελευταίο διάστημα παρακολουθώ τα νέα κινεζικα κινητά που βγαίνουν και βλέπως πως ξεκίνησαν να κυκλοφορούν μερικά που ίσος αξίζουν . Το Κινητό που αναφέρομαι είναι το clone το Samsung galaxy s3 Φαίνεται αν έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά ................ Τι νομίζετε εσείς ?το έχει δοκιμάσει κανένας? Το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω ένα Για τέτοια λεφτά προσφέρει πολλά πράγματα Το πηρε ο αδερφος μου απο fastcardtech.com Το εχει 2 μερες και παει σφαιρα! Ειναι πολυ ευχαριστημενος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Το πηρε ο αδερφος μου απο fastcardtech.com Το εχει 2 μερες και παει σφαιρα! Ειναι πολυ ευχαριστημενος!!! πήρε αυτό με το 1 gb ram η με τα 512mb;; για δώσε λίνκ αν μπορείς Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bms Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 πήρε αυτό με το 1 gb ram η με τα 512mb;; για δώσε λίνκ αν μπορείς Πηρε αυτο με το 1gb ram και ΜΤΚ6577. Το link πρεπει να ειναι αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλησπερα και παλι,πως συμπεριφερεται με JB?προβλημα οθονης,μπαταριας μετα απο 2-3 μηνες χρησης για εσας που το εχετε?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Θα ακουστει λιγο παραξενη η απαντηση μου....Λοιπον θεμα διαρκειας της μπαταριας δεν εχω.Ισα ισα που για 10αρι τετραπυρηνο ταμπλετ και για μολις 3260mah μπαταρια μου βγαζει χωρις gaming 3+ μερες και με αρκετο παιχνιδι κοντα στις 2 μερες.Ο tegra μαλλον ειναι πολυ καλος..Το θεμα που αντιμετωπιζω ομως ειναι πως πολλες φορες,το βρισκω κλειστο.Και αναβει μονο αν το βαλω στον φορτιστη.Το κανει αρκετα συχνα...Δεν ξερω αν ειναι θεμα της jb η καποια εφαρμογης της Acer το κανει και κολλαει οταν βρισκεται σε stand by...Αρα εχω και θεμα μπαταριας...Παραξενη η απαντηση ,δεν νομιζεις;;; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts