loner Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Εδω το βρηκα σε πολυ καλη τιμη πιστευω.... Περιπου 107€ μαζι με τα μεταφορικα η εκδοση με τα 4gb... Oχι και ασχημα!!! http://www.solonomi.com/index.php/hiphones/pinphone-3gs-with-multi-touch-capacitative-screen-landscape-keyboard-4-gb-memory-opera-mini-google-maps-digital-compass-1-9-mp-camera.html Παράθεση Dust in the wind, all we are is dust in the wind.............. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Λες να τσιμπισουμε κανενα? Με ανησυχει η cpu στα 400ΜΗz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Azali Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Καλησπέρα παίδες ... Ξέρει κανείς αν το παραπάνω site είναι ασφαλές η έχει αγοράσει κανένας απο εκεί και όσον αφορά τα τελωνεία θα έχει επιβάρυνση?? Αν οχι μήπως έχετε ακούσει τίποτα για το http://www.chinagate.gr?? TY προκαταβολικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 100 ευρώπουλα στο DealExtreme http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.42488 Όχι άσχημα για Windows Mobile... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Κοντά στα 110€... Βάζεις το χέρι στην τσέπη και σε 10-15 μερούλες μας γράφεις δυο λόγια για την συσκευή Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Μπα, θα περιμένω να δω σχόλια στη σελίδα του DX :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Μπα, θα περιμένω να δω σχόλια στη σελίδα του DX :grin: Μην περιμένεις τέτοια... Στα κινέζικα ψωνίζεις και έχεις προσωπική άποψη για αυτό που πήρες,δεν υπάρχουν αντικειμενικά review Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Τη συγκεκριμένη συσκευή πάντως, τη βρίσκεις λίγο ακριβότερα στα μεταχειρισμένα και είσαι σίγουρος για το τι παίρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Γενικότερα εγώ θα έλεγα σε ότι έχει σχέση με WΜ καλύτερα να βρίσκει όποιος θέλει κάτι αντίστοιχο σε μεταχειρισμένο επώνυμο,παρά να πάρει το κινέζικο.Όσο και να έχουν βελτιωθεί τα κινέζικα WM θεωρώ ότι ακόμα σέρνονται και είναι προς αποφυγήν Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Θα με βρεις απολύτως σύμφωνο μιας και τα windows builds που χρησιμοποιούν οι κινέζοι δεν είναι τα ίδια με τα original και δεν έχουν περάσει τις προβλεπόμενες δοκιμασίες για να εξασφαλιστεί η αξιοπιστία και η ποιότητά τους στην εκάστοτε συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Μην περιμένεις τέτοια... Στα κινέζικα ψωνίζεις και έχεις προσωπική άποψη για αυτό που πήρες,δεν υπάρχουν αντικειμενικά review Πώς το τεκμηριώνεις αυτό που λες; Εδώ πέρα τι κάνουμε, τη γνώμη μας για τα κινέζικα δεν λέμε; Προφανώς δεν υπάρχουν αντικειμενικές απόψεις, βγάζει κανείς ένα μέσο όρο όμως και αποφασίζει. Ψωνίζω στο DX πολλά χρόνια και τα review των χρηστών είναι αρκετά σωστά και σε βοηθάνε. Τώρα στα άλλα που λέτε, δύσκολα θα αγόραζα κι εγώ κινέζικο τηλέφωνο για βασικό μου, αλλά χαίρομαι που υπάρχουν κινέζικα με Windows και Android γιατί έτσι παρακάμπτεται ένα βασικό τους μειονέκτημα που είναι το άθλιο λογισμικό τους. Κατανοώ βέβαια ότι χαλάει τη σούπα της ACE Hellas η ιστορία αυτή αλλά ποσώς με ενδιαφέρει. :grin: Απο τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν μέχρι και Custom ROMs για τα συγκεκριμένα τηλέφωνα διαισθάνομαι πολύ μέλλον στη συγκεκριμένη αγορά. Υ.Γ.: Ξέρω και πολλά επώνυμα που ψάχνεις να βρεις τη σωστή ROM για να μη σέρνεται. Αν την έχει φυσικά η ACE Hellas. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι xda-developers δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Πώς το τεκμηριώνεις αυτό που λες; Εδώ πέρα τι κάνουμε, τη γνώμη μας για τα κινέζικα δεν λέμε; Προφανώς δεν υπάρχουν αντικειμενικές απόψεις, βγάζει κανείς ένα μέσο όρο όμως και αποφασίζει. Ψωνίζω στο DX πολλά χρόνια και τα review των χρηστών είναι αρκετά σωστά και σε βοηθάνε. Τώρα στα άλλα που λέτε, δύσκολα θα αγόραζα κι εγώ κινέζικο τηλέφωνο για βασικό μου, αλλά χαίρομαι που υπάρχουν κινέζικα με Windows και Android γιατί έτσι παρακάμπτεται ένα βασικό τους μειονέκτημα που είναι το άθλιο λογισμικό τους. Κατανοώ βέβαια ότι χαλάει τη σούπα της ACE Hellas η ιστορία αυτή αλλά ποσώς με ενδιαφέρει. :grin: Απο τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν μέχρι και Custom ROMs για τα συγκεκριμένα τηλέφωνα διαισθάνομαι πολύ μέλλον στη συγκεκριμένη αγορά. Υ.Γ.: Ξέρω και πολλά επώνυμα που ψάχνεις να βρεις τη σωστή ROM για να μη σέρνεται. Αν την έχει φυσικά η ACE Hellas. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι xda-developers δηλαδή... Αν βρίσκεις ικανοποιητικά τα κινέζικα wm τότε παω πάσο,εγώ επιμένω ότι σέρνονται και θυμίζουν τις κακές εποχές κάποιων μοντέλων της eten.Αντίθετα θεωρώ πολυ πιο τίμιο το κλασσικό λειτουργικό των κινεζικών συσκευών. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 δεν ξερω εαν ειμαι στο σωστο θεμα ενδιαφερομαι για την αγορα ενο φθηνου κινητου με 2 σιμ δεν με νοιαζει να εχει τιποτα αλλο εκτος απο ραδιοφωνο,καλη μπαταρια και καλη ληψη καθε βοηθεια δεκτη αν εχει και προσωπικη εμπειρια κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Μπορείς να βρεις πολλά κινητά σε αυτή τη κατηγορία.Το πιο φθηνό για εμένα είναι σχετικό,καθώς μπορεί να πάρεις κάτι στα 30 ευρώ και να σου χαλάσει αμέσως ή να μην μπορείς να το παλέψεις καθόλου.Η πρόταση μου είναι το V200 http://cgi.ebay.com/New-Touch-Screen-Dual-SIM-Cell-Phone-Unlocked-V200-/170514783702?cmd=ViewItem&pt=Cell_Phones&hash=item27b3791dd6 Διαβάζει ελληνικά μηνύματα,έχει ελληνικό μενού,ραδιόφωνο,δεν έχει touch screen και έχει σχετικά καλή αναμονή.Το πληκτρολόγιο του δεν είναι ιδιαίτερα βολικό βέβαια και χρειάζεται λίγο να το συνηθίσεις καθώς τα πλήκτρα είναι σχετικά μικρά και έχει και μια περίεργη κούρμπα σε αυτά.Τέλος σαν υποσημείωση αν έχει καμιά σημασία αυτό,το μοντέλο είναι σχετικά παλιό,πάνω από ένα χρόνο από την στιγμή που βγήκε και τώρα σταματάει να βγαίνει Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Αν βρίσκεις ικανοποιητικά τα κινέζικα wm τότε παω πάσο,εγώ επιμένω ότι σέρνονται και θυμίζουν τις κακές εποχές κάποιων μοντέλων της eten.Αντίθετα θεωρώ πολυ πιο τίμιο το κλασσικό λειτουργικό των κινεζικών συσκευών. Δε λέω αυτό, λέω ότι μεταξύ ενός κινέζικου feature phone και ενός κινέζικου smartphone προτιμώ το δεύτερο ;) Και φυσικά δεν συγκρίνεται η ποιότητα των επώνυμων με τα κινέζικα σε κανένα επίπεδο. Ούτε και η τιμή όμως ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Τώρα στα άλλα που λέτε, δύσκολα θα αγόραζα κι εγώ κινέζικο τηλέφωνο για βασικό μου, αλλά χαίρομαι που υπάρχουν κινέζικα με Windows και Android γιατί έτσι παρακάμπτεται ένα βασικό τους μειονέκτημα που είναι το άθλιο λογισμικό τους. Το θέμα δεν είναι τι λειτουργικό φοράει μια συσκευή, αλλά πως δουλεύει στη συσκευή. Ποιος ο λόγος να έχεις windows mobile συσκευή με απαρχαιωμένο λειτουργικό ή untested build με αποτέλεσμα να "χαλάει" τη φήμη του λειτουργικού και απλά να λέμε ότι έχουμε WM συσκευή; Ομοίως με το Android... ένα κινέζικο με Android 1.5 δεν έχει καμία σχέση με μια σημερινή συσκευή με Froyo (Android 2.2). Κατανοώ βέβαια ότι χαλάει τη σούπα της ACE Hellas η ιστορία αυτή αλλά ποσώς με ενδιαφέρει. :grin: Δεν γνωρίζω κατά πόσο παρακολουθείς τα θέματα των windows mobile αλλά η ACE Hellas έχει βγει από το παιχνίδι της softwarικής υποστήριξης των συσκευών της HTC εδώ και πολύ καιρό τώρα. Συνεπώς δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Υ.Γ.: Ξέρω και πολλά επώνυμα που ψάχνεις να βρεις τη σωστή ROM για να μη σέρνεται. Αν την έχει φυσικά η ACE Hellas. Ομοίως με παραπάνω. Σε όλες τις καινούργιες συσκευές της HTC, δεν υπάρχει ACE Hellas και κατά συνέπεια δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε πάνω σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Τελευταία φορά ασχολήθηκα με τα HTC WM πέρυσι και δεν είχα πιάσει αυτήν την εξέλιξη, καλό αυτό. Πάντως τα Windows Mobile πάντα ήταν buggy και αργά, αν και είχαν τις περισσότερες δυνατότητες ως OS από τον ανταγωνισμό εδώ και χρόνια. Τώρα αν είναι σταθερότερα από τα κινέζικα, αυτό δεν είναι και κανένα κατόρθωμα :grin: Anyway, βγήκαμε off-topic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 (edited) Πάντως τα Windows Mobile πάντα ήταν buggy και αργά, αν και είχαν τις περισσότερες δυνατότητες ως OS από τον ανταγωνισμό εδώ και χρόνια. Τώρα αν είναι σταθερότερα από τα κινέζικα, αυτό δεν είναι και κανένα κατόρθωμα :grin: Έχεις δουλέψει το HD2, το Diamond2, το Pro2 και το mini (με official rom όλα φυσικά); Δεν υπάρχουν πια bugs και δεν υστερούν σε τίποτε από θέμα ταχύτητας και αξιοπιστίας σε όλους τους τομείς. Και αυτό δεν είναι κάτι που το λέω εγώ, αρκεί να ρίξεις μια ματιά στα γνωστά μέρη. Σίγουρα η HTC ειδικότερα έχει κάνει καλή δουλειά αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα τελευταία builds της microsoft, είναι πραγματικά αξιόλογα. Και μιας όπως σωστά είπες ότι είμαστε off topic, να συνδέσω το παραπάνω με το λειτουργικό των κινέζικων συσκευών, αυτές χρησιμοποιούν leaked beta/untested builds που όπως είναι φυσιολογικό... παρουσιάζουν περισσότερα προβλήματα από όσα λύνουν. Edited July 30, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Εσύ έχεις δουλέψει το T3232; :p OK, παραδίδω τα όπλα, δε θα συζητήσουμε άλλωστε εδώ για τις αδυναμίες η μη των WM... :p Εντός θέματος τώρα, αν κάποιος αγόρασε το T3232 ας το γράψει να δούμε τι λέει. Προς το παρόν διαβάζω στα - του ότι έχει χαμηλό ακουστικό, μικρή μπαταρία και εύθραυστο πενάκι. Ο επεξεργαστής του λένε ότι σηκώνει τα WM και αρκετά προγράμματα μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 http://cell-phones.shop.ebay.com/Cell-Phones-Smartphones-/3312/i.html?LH_BIN=1&_nkw=dual+sim+phones&_catref=1&_dmpt=Cell_Phones&_fcid=80&_fln=1&_localstpos=&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m282&gbr=1 Exei παμφθηνα οπως βλεπεις. Απο 27-28 ευρω παιρνεις τηλεφωνο Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loner Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Εχω διαβασει οτι αρκετα pinphone εχουν καμενα πιξελ στην οθονη... Το δικαιολογουνε λεγοντας οτι οφειλεται σε τεχνικες ιδιαιτεροτητες.... http://www.ssglobaltech.com/pro_detail.php?ProId=127Ποιος ξερει...... Δεν ξερω αν τελικα αξιζει τον κοπο.... Ειδικα μετα την κουβεντα που κανουμε με τα sar και τα ρεστα.... Παράθεση Dust in the wind, all we are is dust in the wind.............. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Το Sunno s880 Pro ειναι το μοντέλο με τα 256 ΜΒ RAM και είναι το αναβαθμισμένο σε σχέση με το s880 που έχει 128 ΜΒ. Ξέρει κάποιος αν έχει touch οθόνη capacitive ή έχει την κλασική? Διάβασα στο http://www.fastcardtech.com κάτω κάτω στο σημείο που δίνουν απαντήσεις από το site στα ερωτήματα των πελατών* ότι η οθόνη είναι capacitive. To έχει αγοράσει κάποιος για να το επιβεβαιώσει? * Unregistered User( 2010-06-29 05:36:39 ) from Question & Comment Comment Resistive ou capacitive TOUCHSCREEN? OnlineSupport Replay :( 2010-06-29 17:13:12 ) Capactive touch screen. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 resistive ειναι. επισης το meizu δεν εχει windows mobile 6.5 αλλα ενα δικο του λειτουργικο βασισμενο στα windows ce 5 αν εχω καταλαβει καλα και δεν ξερω αν υπαρχουν εφαρμογες για αυτο Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Από τη στιγμή που μιλάμε για διαφορετικό λειτουργικό δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Εντούτοις... Sunno και από εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyLuke Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Φαντάζομαι οι περισσότεροι θα έχετε πάρει χαμπάρι ότι κυκλοφορεί το συγκεκριμένο low-cost κινητάκι κατασκευής vodafone. Αυτό που ψάχνω και δε μπορώ να βρω είναι αν μπορεί να πάρει handsfree και αν γίνεται αυτό πόσο κοστίζει. Έχεις κανείς κάποιο link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts