manolisg10 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 (edited) http://d2giyh01gjb6fi.cloudfront.net/phone_front/0001/55/thumb_54331_phone_front_big.jpegVARGO IVARGO V210101 5 inch Fingerprint 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 615 Octa core 4G Smartphone Άλλη μία νέα εταιρεία με ένα ενδιαφέρον κινητό τηλέφωνο τόσο σε διαστάσεις όσο και σε τιμή που ξεκινάει από τα 83€.Η οθόνη του VARGO ivargo είναι στις 5 ίντσες, με ανάλυση 1080p, πράγμα που σημαίνει πως η πυκνότητα σε pixels φτάνει τα 441ppi. Η οθόνη είναι IPS LCD, Στο εσωτερικό θα βρούμε τον αρκετά δυνατό Snapdragon 615, μαζί με 3GB μνήμης RAM. O αποθηκευτικός χώρος είναι στα 32GB, χωρίς να παίρνει κάρτα sd Φωτογραφικά έχουμε κάμερα 13MP στο πίσω μέρος, με LED Flash, ενώ στην πρόσοψη έχουμε αισθητήρα 5MP . Και τέλος η μπαταρία 2500mAh θα έλεγα ότι είναι το αδύναμο σημείο του. Όμως διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Σε αυτή την τιμή είναι από τις ελάχιστες συσκευές που διαθέτουν NFC. Από λειτουργικό τρέχει Vargo OS, που είναι βασισμένο σε Android 5.1. Basic Information Model VARGO IVARGO V210101 Band 2G: GSM/EDGE 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz 4G: FDD-LTE B1/3/7 [===Not Sure Your Network ?===] / [==Will My Phone Work ?==] SIM Card One micro SIM card Style Bar Color Silver, Gray, Gold Shell Material metal System OS Android 5.1 CPU Qualcomm® Snapdragon™ 615 MSM8939 Octa-core ROM 32GB RAM 3GB Card Extend No Screen Display Size 5.0 inch Type Capacitive touch screen Resolution 1080 x 1920 pixels Multi-Touch Yes Support Format Ringtones Type WAV Ringtone/ MP3 Audio File Format MP3, M4A, AAC, MKA, AMR Video File Format MP4, AVI, 3GP Image File Format JPEG/ BMP/ PNG/ GIF E-book Format TXT/ CHM/ DOC/ HTML Earphone Port 3.5mm Data Transfer & Connectivity Data transfer USB/ Bluetooth Mobile internet WiFi/ WAP General Camera/Picture Resolution Rear camera: 13.0MP with Flash light Front Camera: 5.0MP Language Multi-language (Please refer to the screenshots) Message SMS, MMS Input Handwrite/Keypad GPS Yes WIFI Yes, 802.11 b/g/n WAP Yes Bluetooth BT4.0 NFC Yes OTG Yes Sensor Proximity sensor Yes Gravity Sensor Yes Light Sensor Yes Hall Sensor Yes Gyroscope Yes Fingerprint recognition Yes Other Features Calculator, E-mail, Gmail, Clock, Calendar, MP3 Player, Sound Recorder, Video Player, etc. Dimensions 141.5 x 67.3 x 7.25mm Battery Type Non-removable Li-Po Battery Capacity 2500mAh(typ) USB Connector Micro USB https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-vargo-ivargo https://www.banggood.com/VARGO-IVARGO-V210101-5-inch-Fingerprint-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-615-Octa-core-4G-Smartphone-p-1121890.html?utm_source=tradetracker&utm_medium=tradetracker_sp&utm_campaign=12&utm_content=219346 https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Ftechmaniacs.gr%2Fwp-content%2Fuploads%2F2017%2F02%2Fvargo-ivargo-5.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Ftechmaniacs.gr%2Fvargo-ivargo-tomtop-82093-2%2F&docid=RgZQ-jCB-0vcNM&tbnid=8hj2CZjnomU_kM%3A&vet=10ahUKEwijs7aer87TAhWGsY8KHYoiBZsQMwgmKAkwCQ..i&w=1000&h=1000&client=tablet-android-samsung&bih=800&biw=1280&q=VARGO%20IVARGO&ved=0ahUKEwijs7aer87TAhWGsY8KHYoiBZsQMwgmKAkwCQ&iact=mrc&uact=8 Edited May 1, 2017 by manolisg10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Με βαση καποια χαρακτηριστικα του punkt http://m.gsmarena.com/results.php3?nHeightMax=120&nWidthMax=54&nThicknessMax=15&nWeightMax=90&nDisplayResMin=76800&fDisplayInchesMin=2&chk35mm=selected&nBatCapacityMin=1000&sBluetooths=4 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 (edited) Τα εναλλακτικα με βαση και τις αυτονομιες που δινουν οι κατασκευαστες: http://m.gsmarena.com/results.php3?nHeightMax=120&nWidthMax=54&nThicknessMax=15&nWeightMax=90&nDisplayResMin=76800&fDisplayInchesMin=2&nBatCapacityMin=1000&nBatStandbyMin=480&nBatTalkMin=5&idTouchscreen=2&sBluetooths=4 Ολα nokia: 150, 208, 215, 216, 220, 222, 3310 (2017). Καινουργια υπαρχουν τα: 150, 215, 216, 222, 3310 (2017). Απο ολα αυτα το μονο χωρις browser το 150. Edited May 1, 2017 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicksv Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Η δική μου είναι ότι είναι αρκετά καλό για 80€ αλλά έχει σοβαρό πρόβλημα με την οθόνη αφής (δεν καταλαβαίνει που πατάς). Η κάμερα είναι καλή αλλά το φλας όχι τόσο δυνατό.Η οθόνη (720p με ~320 ppi) έχει πολύ καλή φωτηνότητα και καλές γωνίες θέασης. Ένα άλλο πρόβλημα που βρήκα είναι ότι ο αποθηκευτικός χώρος του κινητού χωρίς κανένα λόγο αυξομειώνεται(ευτυχώς του έχω κανει root και μπορώ να αποθηκεύσω εφαρμογές στην SD). Γενικά ειναι γρήγορο και καλό αλλά το πρόβλημα με τη αφή είναι πολύ εκνεβριστικό. Προσπαθώ να το ρουταρω. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά προγράμματα και για pc και για το κινητό.Χωρίς επιτυχία. Με τι το ρουταρισες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x700 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Καλησπέρα Έπεσε στα χέρια μου το κινητό αυτό μάλλον με κάποιο ιο. Ανοίγανε κλείναμε εφαρμογές και όταν έμπαινε στ ιντερνετ κατέβαζε μόνο του εφαρμογές. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και απο το μενού και απο το μενού που εμφανίζεται πατωντας power button + vol up πάλι τίποτα. Κατέβασα και ενα update αλλά μάλλον κατι έγινε και όταν πήγε να το εγκαταστήσει ήρθε το τέλος. Το τηλ δεν ανοίγει και δείχνει μόνο τη μάρκα. Κατέβασα λοιπόν απο το site της blackview την τελευταία ρομ V0.7_20150803 και την έβαλα όπως ήταν (.zip) στην κάρτα μνήμης και πήγα να κάνω εγκατάσταση απο την sd αλλά η εγκατάσταση σταματά. Κάνω κατι λάθος; πρέπει να κάνω κατι άλλο; καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 To πηρε κανεις τελικα αυτο? Εχει βγει και σε προσφορα τα 82ε Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Κλασσική περίπτωση με Blackview, διαφημίσεις και εγκατάσταση εφαρμογών. Το ίδιο είχα και εγώ με το Blackview breeze. Για να λυθεί το πρόβλημα θέλει καθαρή εγκατάσταση ρόμ. Το εν λόγω κινητό δεν το έχω, αλλά Σε όσα Blackview γνωρίζω η εγκατάσταση γίνεται με flashtool και όχι όπως περιγράφεις. Δες αν στο επίσημο site έχει οδηγίες, νομίζω αυτό είναι http://bbs.blackview.hk/viewforum.php?f=91&sid=690f9f018a250f75275843b9f3b3bbd6 Επίσης από ότι βλέπω στο needrom στις οδηγίες εγκατάστασης, όντως θέλει flashtool http://www.needrom.com/download/blackview-zeta/ Απλώς τσέκαρε αν όντως έχεις το ίδιο version. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DewayneRho Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Look into my blog - British Gas Phone Numbers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Τι ειναι το Audio output:Yes (Charging mouth interoperability) ΑΥτο με τα bold γράμματα??? Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Καλημέρα,έχει πιάσει σε κανέναν 4g plus?Υποτίθεται οτι υποστηρίζει το κινητό μας αλλα δεν μου έχει δείξει ποτέ ενώ ειμαι με κοσμοτε και σε περιοχές που πιάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x700 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Το κινητό τελικά αναστήθηκε Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το χρόνο σου. Είμαι υποχρεωμένος. :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sailorjohn Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Ένα από τα κορυφαία Rugged smartphone με τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Ο κομψός σχεδιασμός και ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών το καθιστούν υπέροχο. Κύρια χαρακτηριστικά: Οθόνη: οθόνη 19 ιντσών 1920 x 1080 FHD CPU: Snapdragon 617 (MSM8952) Octa Core RAM + ROM: 4 GB μνήμη RAM + 64 GB ROM. Κάρτα TF έως 128 GB Κάμερες: Μπροστά 5.0MP + Πίσω 13.0MP με φακό Αισθητήρες: αισθητήρας G, εγγύτητα, αισθητήρας χειρονομίας, αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων Bluetooth: 4.0 Χαρακτηριστικά: GPS, WiFi, NFC Υποστήριξη: 4G OS: android 5.1 (Ενημερώσεις έρχονται πολύ σύντομα) Για πλήρη ανασκόπηση, φωτογραφίες και βίντεο επισκέπτονται τη σύνδεση Http://www.xiaomitoday.com/agm-x1-rugged-phone-review-amoled-snapdragon-64gb/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergio_2004 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Εχω το τηλέφωνο αυτό εδώ και 4 μήνες περίπου. Δεν έχω κανένα παράπονο. Πολύ γρήγορο στις λειτουργίες του, δεν κολλάει σε παιχνίδια και λοιπές εφαρμογές, η μπαταρία με κανονική χρήση κρατάει 1.5 μέρα, ο φορτιστής του ταχύτατος, και πολύ ανθεκτικό το τζάμι της οθόνης. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Συμφωνώ και επαυξάνω φίλε μου. Αδικημενη συσκευή, τέτοια αυτονομία έχω χρόνια να δω και οι εφαρμογές να τρέχουν από πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiZaRDe Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 καλησπερα σε ολους. εχω το τηλεφωνου του θεματος, και μου επσασε η οθονη.. θελω να παραγγειλω απο εξωτερικο, αλλα δε ξερω συμβατοτητα.. ξερουμε ποιο κινεζικο τηλεφωνο ειναι το flame?? ευχαριστω πολυ Παράθεση By WiZaRDE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik21 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Παρέλαβα την Παρασκευή. Έρχεται με την 6... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 βρήκα το Bluboo Dual στα 125 ευρώ από ευρωπαϊκή αποθήκη ,αξίζει ή να κοιτάξω κάτι άλλο? τα λεφτά που θέλω να δώσω είναι μέχρι 100 ευρώ αλλά επειδή το είδα και μου άρεσε πολύ σαν εμφάνιση είπα να δώσω κάτι παραπάνω αλλά μέχρι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nidis Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Καλησπέρα παίδες, Θα ήθελα να ρωτήσω εαν γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω μπαταρία για το συγκεκριμένο κινητό. Η μπαταρία έχει σαν χαρακτηρηστικά 3.8v 2000mAh p/n 5834003865 Παράθεση Xiaomi Mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefthedef Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 δεν ειναι πολυ δυνατο κινητο το Bluboo Dual ιδιαιτερα στην τιμη που γραφεις. αν θες τσεκαρε το ASUS ZenFone 2 ποιοτικο και καλυτερο οσον αφορα το hardware εδω http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_230532.html?lkid=10741375 το λινκ που σου εβαλα ειναι απο κινεζικη αποθηκη αν επιλεξεις την ευρωπαικη δινεις 10 ευρω παραπανω και δεν ανησυχεις για τελωνειο. σου προτεινω αυτο γιατι υπαρχει σε ευρωπαικη αποθηκη, ειναι ωραιο εμφανισιακα και ανωτερο σε θεμα δυναμης απο το Bluboo Dual , τωρα βεβαια υπαρχουν και πιο δυνατα αλλα απο κινεζικη αποθηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Το Bluboo είναι τίμιο κινητό. Πολύ όμορφο και δουλεύει απροβλημάτιστα σε γνωστό που το πήρα. Χωρίς πολλές περίεργες εφαρμογές μέσα. Με 4G συχνότητες για την Ελλάδα. Αλλά απο επεξεργαστή είναι μέτριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 (edited) Παρόλο που έχει γίνει hands-on και για τα δύο μοντέλα http://www.myphone.gr/d/general-mobile/gm-5d.713/hands-on/ http://www.myphone.gr/d/general-mobile/gm-5-plus.712/hands-on/ δεν βλέπω να υπάρχει topic για αυτά τα 2 μοντέλα. Θα είχε ενδιαφέρον να διαβάσουμε απόψεις από κατόχους , ιδίως για το plus που πλέον πωλείται σε τιμές γύρω στα 240 € , τιμή ικανοποιητική για αυτά που προσφέρει κατά την γνώμη μου . Προδιαγραφές κλπ εδώ http://www.conceptum.net/google-androidone-smartphones.html Edited May 18, 2017 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]δεν ειναι πολυ δυνατο κινητο το Bluboo Dual ιδιαιτερα στην τιμη που γραφεις. αν θες τσεκαρε το ASUS ZenFone 2 ποιοτικο και καλυτερο οσον αφορα το hardware εδω http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_230532.html?lkid=10741375 το λινκ που σου εβαλα ειναι απο κινεζικη αποθηκη αν επιλεξεις την ευρωπαικη δινεις 10 ευρω παραπανω και δεν ανησυχεις για τελωνειο. σου προτεινω αυτο γιατι υπαρχει σε ευρωπαικη αποθηκη, ειναι ωραιο εμφανισιακα και ανωτερο σε θεμα δυναμης απο το Bluboo Dual , τωρα βεβαια υπαρχουν και πιο δυνατα αλλα απο κινεζικη αποθηκη. ευχαριστώ πολύ ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το Bluboo είναι τίμιο κινητό. Πολύ όμορφο και δουλεύει απροβλημάτιστα σε γνωστό που το πήρα. Χωρίς πολλές περίεργες εφαρμογές μέσα. Με 4G συχνότητες για την Ελλάδα. Αλλά απο επεξεργαστή είναι μέτριο. πέρασε τελωνείο? αν ναι πόσο σου είπαν να πληρώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Τούρκικα είναι ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Τούρκικα είναι ???? το μόνο που ξέρω είναι ότι φτιάχνονται σε κάποιο εργοστάσιο της Foxconn Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
semola1967 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Πολύ καλό. Το έχω ενα μηνα τώρα. το εχω φορτώσει εφαρμογές. Πολυβόλο.:kill::kill: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts